Jump to content
xristos....

νέο TTR στη Φάση :P

Recommended Posts

Παίδες αύριο πουρνό πουρνό παραλαμβάνω τουτουρι χρώματος μπλε, αρχικά ψάχνω κανά συνεργείο στα νότια για να το κοιτάξει..Π.φάληρο μένω οπότε αν έχετε κάποιον καλό εκεί κοντά υπ' όψιν σας μου λέτε..

ΥΓείναι ένας αντιπρόσωπος γιαμαχα ο μιχαηλίδης αμφιθέας ,να το πάω εκει?ή γενικά δεν έχει σημασία που θα το πάω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ασφαλώς και έχει σημασία ο μάστορας. Καλορίζικο! Μοτάρ είναι ή θα το κάνεις μετατροπή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι μοταρντ ,οπότε θα το μετατρέψω σταδιακά......είναι η μηχανή της αγγελίας που σου είχα στειλει τελευταία...

κανένας ρε μάγκες τίποτα? :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

speed house στην αμφιθεας εκει τον παω και εγω που εχω ΤΤR. Kατα την γνωμη μου κορυφαιος δεν εχω κανενα παραπονο

Τροποποιήθηκε από τον Pavlos_88

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:mB_kalo_e: έγινε παύλος!!! εκεί θα το πάω θενκς ε λοτ Τροποποιήθηκε από τον xristos....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι στην αμφιθεας οπως κατεβαινεις για ποσειδωνος....λιγο πριν φτασεις στο φαναρι με το που δεις στο δεξι σου χερι 2 xt(600-550) 1 husaberg dragster k 1 duke 690 εφτασες :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά Καλημέρα σας

Έννοια σου πήγα εχθές βράδυ και τσέκαρα που ειναι ,καλά ε αυτή η δουκάρα πανέμορφη....

σλέιν ευχαριστώ!!! :D

Τροποποιήθηκε από τον xristos....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ παιδιά, :mB_kalo_e:

την παρέλαβα απ τον πειραιά, εμφανισιακά είναι μια χαρά τρεις μικρές γρατζουνιές είχε όταν την πήρα στα χέρια μου(ναι κάτι υπονοώ με αυτό....)..

βρήκε καιρό να κάνει ρε γαμώτο...

μηχανικά δεν το έχω πάει μου είπαν γύρω στις 11 να το πάω να το τσεκάρουν ..

αυτός ο jawakias δυστυχώς είναι νίκαια και δεν έχω ξεθαρρέψει τόσο,εδώ με το ζόρι το έφερα από πειραιά,αλλά αν το ήξερα θα το πήγαινα κατευθείαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά εε το speed house με υποχρέωσε :pinch:

9.30: φιλαράκι ελά σε μία ώρα ή πάρε τηλ το αφεντικό δεν είναι εδώ

10.44:(παίρνω τηλ)φιλαράκι δεν έχει έρθει ακόμα πάρε σε καμια ώρα

11.40:(παίρνω τηλ)φιλαράκι δεν έχει έρθει ακόμα καθυστερεί λόγω βροχής

-καλά να σου αφήσω ένα τηλ να με πάρεις ?

-ναι,όμως αν δεν σε πάρω ,πάρε τηλ σε καμια ώρα

οαχοαχοχοαχοχοαχοχοαχοαχοοχοχοχοοχοχοοχχοαχοαχοαχοαχοαοχαχοαοχ

προφανώς δεν πήρε και δεν πήρα..

θα πέσουν και φώτο κάποια στιγμή

.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ξενερώνεις και μένα την πρώτη μέρα μου τύχανε αρκετές στραβές αλλά στο πρόγραμμα είναι και αυτές.Καλόβολτος! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ ρε συ,όχι εντάξει δεν ξενερώνω..(πολύ) αλλά έβρεχε κιόλας σήμερα ήταν δύσκολη κατάσταση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο! Πιστεύω θα το χαρείς πολύ περισσότερο από κάποιο υστερικό εξειδικευμένο μηχάνημα που θα σου έβγαζε την πίστη.

Για πες, σου φαίνεται "λίγο"? :D

Κράτα ζαντολάστιχα για το χώμα ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάστιχα ναι μεν θα κρατήσω όμως ρε φίλε δεν είναι σε καλή κατάσταση,θα τα κρατήσω να το βάλω σε κανα χώμα να τα σακατέψω μια άντε δύο φορές και μετα καινούργια..

Λίγο δεν μου φαίνεται σε καμία περίπτωση,ίσα ίσα πολύ δυνατό μου φαίνεται,γι αυτό και δεν θέλω να παίρνω θάρρος..

Σε ένα στενό που πήγα να στρίψω πέταξα κώλο ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ (ούτε κατάλαβα πως το κανα)και χέστηκα πάνω μου.. :tooth: άσε πολύ πλάκα

Ακόμα δεν το πήρα έφαγα και μια σούπα,ότι είχε αρχίσει να βρέχει πήγα να στίψω(δικάβαλο με ένα φίλο) κατεβάζω ταχύτητα πριν τη στροφή και πώς μου ήρθε και χάιδεψα το μπροστινό φρένο την ώρα που έστριβα ....ε βουτιά ρε μακροβούτι..γι αυτό λέω μην παίρνω θάρρος..

ΥΓ1 το imageshack θέλει να έχεις ακάουντ?ανέβασα μία φώτο αλλά ζητά ακ για να πάρω το λινκ..http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcm5-olaWvlKWSz-bJnKqZp5jQodDc4A

ΥΓ2 όταν το δουλεύω χαμηλόστροφα κάνει ένα θόρυβο,μου είπε ο άνθρωπος ότι έχει χαλαρώσει την αλυσίδα και την πίσω ανάρτηση για τις λακούβες ,ισχυεί?όπως και να χει η ανάρτηση έχει πλάκα να είναι χαλαρή,το να ακούω την αλυσίδα δεν λέει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάστιχα ναι μεν θα κρατήσω όμως ρε φίλε δεν είναι σε καλή κατάσταση,θα τα κρατήσω να το βάλω σε κανα χώμα να τα σακατέψω μια άντε δύο φορές και μετα καινούργια..

Λίγο δεν μου φαίνεται σε καμία περίπτωση,ίσα ίσα πολύ δυνατό μου φαίνεται,γι αυτό και δεν θέλω να παίρνω θάρρος..

Σε ένα στενό που πήγα να στρίψω πέταξα κώλο ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ (ούτε κατάλαβα πως το κανα)και χέστηκα πάνω μου.. :tooth: άσε πολύ πλάκα

Ακόμα δεν το πήρα έφαγα και μια σούπα,ότι είχε αρχίσει να βρέχει πήγα να στίψω(δικάβαλο με ένα φίλο) κατεβάζω ταχύτητα πριν τη στροφή και πώς μου ήρθε και χάιδεψα το μπροστινό φρένο την ώρα που έστριβα ....ε βουτιά ρε μακροβούτι..γι αυτό λέω μην παίρνω θάρρος..

ΥΓ1 το imageshack θέλει να έχεις ακάουντ?ανέβασα μία φώτο αλλά ζητά ακ για να πάρω το λινκ..http://imageshack.us...JnKqZp5jQodDc4A

ΥΓ2 όταν το δουλεύω χαμηλόστροφα κάνει ένα θόρυβο,μου είπε ο άνθρωπος ότι έχει χαλαρώσει την αλυσίδα και την πίσω ανάρτηση για τις λακούβες ,ισχυεί?όπως και να χει η ανάρτηση έχει πλάκα να είναι χαλαρή,το να ακούω την αλυσίδα δεν λέει

1ον Η ζάντα είναι η φάση, το λάστιχο κάντο και χούλα χουπ.

2ον Αυτά έτσι κι αλλιώς δεν είναι αμιγώς χωμάτινα. Είναι σε "χωμάτινες διαστάσεις" αλλά με ασφάλτινο πέλμα.

3ον Και αυτά αλλά και πολύ περισσότερο τα χωμάτινα σε βροχή = νεροτσουλήθρα, ΠΡΟΣΕΧΕ.

4ον μπροστινό στην στροφή = No-no Μπροστινό στην βροχή = με σεβασμό γιατί εάν μπλοκάρει το μπροστά έχεις κλείσει reserve στην άσφαλτο 90%

Κάτσε να μπούνε οι άρρωστοι μονοκύλινδροι να σου πούνε τα πάντα όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπροστινό στην βροχή = με σεβασμό γιατί εάν μπλοκάρει το μπροστά έχεις κλείσει reserve στην άσφαλτο 90%

^^αυτό δεν το έπιασα,πάντως έχω την αίσθηση ότι είναι κάτι ,που δεν θέλω να πάθω. :P

καταλληλότερα ελαστικά για βρεγμένους δρόμους ποια είναι ? αν έχεις στο μυαλό σου και μάρκα πές την

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

^^αυτό δεν το έπιασα,πάντως έχω την αίσθηση ότι είναι κάτι ,που δεν θέλω να πάθω. :P

καταλληλότερα ελαστικά για βρεγμένους δρόμους ποια είναι ? αν έχεις στο μυαλό σου και μάρκα πές την

Λέω: Έχεις σίγουρα μπλοκάρει τον πίσω τροχό από φρένο σε κάποια φάση, όχι? Που απλά είναι ακίνητος και σέρνεται στην άσφαλτο, όπως κάναμε με τα ποδήλατα μικροί. Οκ μικρό το κακό.

Εάν αυτό το κάνεις με τον μπροστά, δηλαδή πατήσεις πολύ δυνατά και απότομα φρένο ώστε να μπλοκάρει ο μπροστινός τροχός, 90% έχεις φάει σαβούρα με ονομασία προελεύσεως, πιστοποιημένη από την ΕΕ. Επειδή στην βροχή μπλοκάρουν ευκολότερα οι τροχοί (μικρότερος συντελεστής τριβής μεταξύ δρόμου και ελαστικού. Τέσπα, τα βρεγμένα πράγματα γλυστράνε ρε παιδί μου), πολλή προσοχή.

Για ελαστικά καμία ιδέα. Κάνε ένα search στο forum για "λάστιχα motard" θυμάμαι υπάρχουν πολλά topics.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3ον Και αυτά αλλά και πολύ περισσότερο τα χωμάτινα σε βροχή = νεροτσουλήθρα, ΠΡΟΣΕΧΕ.

4ον μπροστινό στην στροφή = No-no Μπροστινό στην βροχή = με σεβασμό γιατί εάν μπλοκάρει το μπροστά έχεις κλείσει reserve στην άσφαλτο 90%

Το μπροστινό φρένο να μάθεις να το πατάς μόνο με ΕΝΑ δάχτυλο.

Εννέα στις δέκα τούμπες που έχω φάει στην άσφαλτο είναι επειδή μου γλύστρισε ο μπροστινός τροχός.

Σε στεγνό και σε βρεγμένο.

Τελικά ποιός μάστορας θα το ιδεί και θα το ακούσει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννέα στις δέκα τούμπες που έχω φάει στην άσφαλτο είναι επειδή μου γλύστρισε ο μπροστινός τροχός.

Σε στεγνό και σε βρεγμένο.

Για το χώμα γιατί δεν μιλάς, ε? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα