A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 αν ειναι δυνατον στη χωρα που τραβηξε τοσα απο τους ναζιστες...να μιλαμε για Χ.Α ,θεωρο οτι το ποσοστο που πηρε ηταν καθαρα απο αγαναχτηση και οχι σκεπτομενη ψηφος του πολιτη. αυτο λέμε και εμεις εδω αλα μερικοι δεν θελουνε να το καταλάβουν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Ο Μεταξας ηταν προσωπικος φιλος του Χιτλερ,με παρουσια στην ολυμπιαδα του 38 στο βερολινο κλπ κλπ. Αυτος που πιεσε τον Μεταξα για να αλλαξει σταση και να ''τα βαλει'' με τον αξονα ηταν ο βασιλιας(Παυλος?δεν θυμαμε) Ο ΒΠΠ φιλε ηταν πολεμος τραπεζιτων και καμμια χώρα δεν αποφασισε εαν θα ειναι με το πλευρο του Α ή του Β. Αλλοι αποφασισαν για τα παντα,οπως και στην Γιαλτα αποφασισαν για τις σφαιρες επιρροης του δυτκου/ανατολικου μπλοκ. Εδω βεβαια τα προβατα δεξιοι και αριστεροι αλληλοσφαζωνταν...................60 χρονια μετα βεβαια μας ενημερωσαν οτι τα παντα σχεδιαστηκαν σε ενα χαρτι απο πακετο τσιγαρα. Ελλαδα 90% δυση και 10% εσσδ,επιρροη. Γιουγκοσλαβια 50-50. Ετσι πορευτηκαμε ολοι οι λαοι. Σωστα σημειωνεις οτι ο λαος πολεμησε.........ποιος άλλος θα κανει την βρωμικη δουλεια δηλαδη? :D αυτοί οι "άλλοι" προφανώς και δεν συμφώνησαν για την Ελλάδα (μιλώ για Αγγλία και Ρωσία ) μπορεί επίσημα η Ελλάδα να είχε καταχωρηθεί στη σφαίρα επιρροής της Αγγλίας (όπου μετέπειτα παραχωρηθήκαμε στην Αμερική για οικονομικούς λόγους -"ξόδευε πολλά για μας η Αγγλία") αλλά κατά πως φαίνεται η Ρωσία ποτέ δεν το χώνεψε αυτό (τις έχουμε "ξεφύγει" πολλές φορές απ' το "21 και 'δω) για μια ακόμη φορά λοιπόν οι Έλληνες χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα, "χαρίζοντας" ταυτόχρονα τόσο βαθιά σημάδια στη κοινωνία που ακόμη και σήμερα τα βρίσκουμε μπρος μας μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν ξένα συμφέροντα (ένα ακόμη σημάδι γι' αυτό φανερώνεται με το "πως" τελείωσε ο εμφύλιος όπου οι αντάρτες σφαγιάστηκαν αφού προηγουμένως έκλεισαν τα σύνορα οι Σέρβοι και δεν είχαν διέξοδο απ τη χώρα) σσ , δεν έχω σκοπό να χαλάσω το θέμα απλά μου δόθηκε η αφορμή για να πω αυτό που βλέπω να γίνεται και σήμερα , μια διαμάχη για τα αυτονόητα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 αυτοί οι "άλλοι" προφανώς και δεν συμφώνησαν για την Ελλάδα (μιλώ για Αγγλία και Ρωσία ) Εννωεις δηλαδη οτι δεν υπηρξε η μοιρασια που λεω? Εαν ναι,δες αυτο . Στη διάρκεια της συνάντησης Τσόρτσιλ και Στάλιν στη Μόσχα το 1944, συμφωνείται να παραμείνει η Ελλάδα στη βρετανική σφαίρα επιρροής. Το περιεχόμενο της συμφωνίας το αγνοεί η ελληνική πολιτική ηγεσία, αλλά και η ηγεσία του ΚΚΕ. Είναι γνωστή ως «Συμφωνία των ποσοστών» (Percentages agreement), αλλά και ως «χαρτοπετσέτα». Στις 9 Οκτωβρίου, 1944, λίγους μήνες πριν τη Διάσκεψη της Γιάλτας, οι Ιωσήφ Στάλιν και Ουίνστον Τσόρτσιλ συναντήθηκαν στην τέταρτη Διάσκεψη της Μόσχας, όπου, σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του, ο Τσόρτσιλ πρότεινε η Σοβιετική Ένωση να έχει 90% επιρροή στην Ρουμανία και 75% στην Βουλγαρία, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο να έχει 90% επιρροή στην Ελλάδα. Ο Τσόρτσιλ επίσης πρότεινε στην Ουγγαρία και την Γιουγκοσλαβία να έχουν 50% επιρροή και οι δύο. Στη συνέχεια ο Βρετανός πρωθυπουργός έγραψε τη συμφωνία με μπλε μολύβι σε μία χαρτοπετσέτα, την οποία έδωσε στον Στάλιν, και αφού την ενέκρινε ο Στάλιν του την επέστρεψε. «Δεν θα θεωρηθεί πολύ κυνικό αν φανεί πως διευθετήσαμε τη μοίρα εκατομμυρίων ανθρώπων, με έναν τόσο “πρόχειρο” τρόπο; Ας κάψουμε το χαρτί», είπε ο Τσόρτσιλ. «Όχι, κράτα το», απάντησε ο Στάλιν. Οι υπουργοί εξωτερικών των δύο χωρών, Ίντεν και Μολότοφ, διαπραγματεύτηκαν τα ποσοστά της συμφωνίας στις 10 και 11 Οκτωβρίου. Κατάληξη αυτής της συζήτησής ήταν η αύξηση των ποσοστών επιρροής της Σοβιετικής Ένωσης στην Βουλγαρία και την Ουγγαρία κατά 80%. Παρά το γεγονός ότι έχουν κατά καιρούς εκφραστεί αμφιβολίες για το κατά πόσο τα πράγμα έγιναν όπως τα περιγράφει ο Τσόρτσιλ, η πράξη επιβεβαιώνει τον τότε Βρετανό πρωθυπουργό. Ο Στάλιν κράτησε τον λόγο του όσον αφορά την Ελλάδα. Η Βρετανία υποστήριξε τις κυβερνητικές δυνάμεις στον ελληνικό εμφύλιο, ενώ η Σοβιετική Ένωση δεν βοήθησε καθόλου τους κομμουνιστές. http://www.inews.gr/253/san-simera-to-moirasma-ton-valkanion-metaxy-tsortsil-kai-stalin.htm Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 καλή φάση.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 manossamos κατά αρχή δεν χρειάζεται να φωνάζεις δεν έχω πρόβλημα αλλά χαρακτηρίζεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος (υποτίθεται όμως πως συζητάμε) αν θες ξαναδιάβασε το , γράφω "μπορεί επίσημα η Ελλάδα να είχε καταχωρηθεί στη σφαίρα επιρροής της Αγγλίας αλλά κατά πως φαίνεται η Ρωσία ποτέ δεν το χώνεψε αυτό" όλα αυτά που αναφέρεις έγιναν επίσημα ανεπίσημα δεν είναι και τόσο απλά αν διαβάσεις για τον εμφύλιο θα καταλάβεις τη εννοώ "Ο Ελληνικός Εμφύλιος θεωρείται διεθνώς ως η πρώτη πράξη του ψυχρού πόλεμου στη μεταπολεμική ιστορία και ήταν η πολεμική σύγκρουση με τις μεγαλύτερες απώλειες που γνώρισε η χώρα από το 1830 έως σήμερα." απο τον παρακάτω σύνδεσμο http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%95%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82_1946-1949 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ektelonisths 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Συγνώμη κύριε Μιχαλολιάκο αλλά το ΟΧΙ το είπε ο ελληνικός λαός, όχι ο Μεταξάς. Και ήταν ο ελληνικός λαός που πολέμησε όχι ο Μεταξάς. Δεν με νοιάζει το πρόσωπο, το ίδιο θα έλεγα όποιος και να ήταν στη θέση του Μεταξά. Απλά να καπηλεύεται το μεγαλείο ψυχής ενός λαού, έστω και σε επίπεδο υστεροφημίας, το βρίσκω τραγικό.. Το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς ,αυτά τα ότι ο λαός είπε το ΟΧΙ είναι μπούρδες ,ο λαός δεν είχε ιδέα τι του γινόταν ,ο λαός δεν ήξερε καν που είναι η Γερμανία στον χάρτη ,το ότι πολέμησε μετά φυσικά και είναι κάτι που δεν αμφισβητείτε. Ο λαός δεν ήξερε τι είναι ναζισμός για να έχει γνώμη να αντισταθεί ,εδώ καλά καλά δεν ξερνά τι ήταν κομουνισμός. Μην λαϊκίζετε συνεχεία λέγοντας πόσο σπουδαίος είναι ο λαός .Γιατί βλέπουμε και τα χαλιά του τώρα, που τον βιάζουν και τον κλέβουν και κάθεται αμέριμνος και περιμένει πότε θα βρεθεί ένας ηγέτης να τον ξεσηκώσει ,είτε λέγετε αυτός ΜΕΤΑΞΑΣ, είτε Άρης Βελουχιώτης ,είτε Στάλιν είτε Χίτλερ .Τον λαό δεν τον ενδιαφέρει ποίος θα είναι και αν είναι δεξιός ή αριστερός γιατί πολύ απλά όλα αυτά για να μπορείς να τα κρίνεις απαιτούν τουλάχιστον στοιχειώδες μόρφωση που η Έλληνες εκείνη την περίοδο δεν είχαν. Όταν δεν έχεις μορφώσει εμφανίζεται η κάθε ηγετική μορφή σου πλασάρει έναν κόσμο δήθεν καλύτερο και μετά σε βάζει στην πρώτη γραμμή να σκοτώνεσαι. Ότι δείξαμε ανδρεία στην μάχη ναι είναι αλήθεια και άξιο επαίνου ,αλλά για δεστα και λίγο αλλιώς αν είμαστε τόσο μάγκες εμείς που απλά υπερασπιστήκαμε την χώρα μας, πόσο μάγκες είναι οι Γερμανοί που έκαναν 2 παγκόσμιους πολέμους κατάκτησαν σχεδόν όλη την Ευρώπη και στους 2 μετά έχασαν και τους δυο και καταστράφηκαν οικονομικά και μέσα σε 50 χρόνια είναι πάλι πρώτη σε όλον τον κόσμο ??Μην το δεις με μίσος προς την Γερμανία ,δες το αντικειμενικά. Τι συμβαίνει ?είναι πιο μάγκες από εμάς ?είναι πιο δουλευταράδες?? Στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αγνά αισθήματα όπως μας τα είπαν στο σχολείο ότι δηλαδή οι Έλληνες πολέμησαν για την ελευθέρια της πατρίδας και μόνο .Όχι πολέμησαν για την ελευθέρια και την επιβολή του μετέπειτα καθεστώτος που ήθελε το κάθε ρεύμα που θα έβγαινε νικητής .Για αυτό και μετά πλακώθηκαν μεταξύ τους, και έτυχε να νικήσουν οι εθνική κατά γνωστόν Δεξιοί, γιατί αν νίκαγαν οι Κομμουνιστές θα ήμασταν καλύτερα?? Δεν νομίζω γιατί αλλά έδειξε η ιστορία της Σοβιετικής ένωσης. Το θέμα είναι ότι πίσω από τα αγνά και ηρωικά λόγια κρύβονται συμφέροντα μεγάλα. Ο στρατηγός Τσακαλοτος (αυτός που διέλυσε τους κομμουνιστές στο Γράμμα) εκμνηστιρευτικε κάποτε στον πατέρα μου ότι «Αν ήξερα ότι θα πολεμάγαμε να διώξουμε τους Γερμανούς για να πλακωθούμε μετά μετάξι μας δεν θα πολεμούσα καθόλου ,καλύτερα με τους Γερμανούς» Λόγια στρατηγού και φυσικά Εθνικόφρον. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 manossamos κατά αρχή δεν χρειάζεται να φωνάζεις δεν έχω πρόβλημα αλλά χαρακτηρίζεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος Σου τονιζω αυτα που πιστευω οτι εχουν ενδιαφερων,που το ειδες οτι φωναζω? Λοιπον επειδη με προσβαλεις πριν με καταλαβεις σταματω καθε διαλογο μαζι σου. Ως εδω με τους προβληματικους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 αυτο λέμε και εμεις εδω αλα μερικοι δεν θελουνε να το καταλάβουν! ...Οχι δεν λες αυτο! Επιμενεις στην θεωρια των ακρων ..δινοντας εμμεσα ελαφρυντικα στην ΧΑ (πιθανον να μην το καταλαβαινεις). Επιμενεις να εξισωνεις μαχαιροβγαλτες που προαγουν το μισος κατα ανθρωπων με πολιτικους χωρους και ιδεολογιες. (και με τους οικολογους κυνηγους να τους εξισωνες το ιδιο μου κανει). Επιμενεις πως για το μεταναστευτικο προβλημα (το αναφερω-το αναγνωριζω) φταινε οι αναρχικοι - αριστεροι συριζα κτλ ..ενω ετοιμαζετε δουβλινο 3 υπαρχει μαυρη εργασια κτλ. Ποσταρεις συνεχεια ανακριβειες και επιμενεις σε ημιμαθεις θεωριες που ξεσηκωνεις απο πανηλιθια η φασιστικα blogs. Και για να απαντησω και στο παραπανω ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ τελικα η ψηφος στην ΧΑ δεν ειναι απο αγανακτηση (οπως νομιζα) ..αλλα απο κακη παιδια ..απο δυσκολια εμβαθυνσης των προβληματων στην χωρα ...απο ξενοφοβια τρομολαγνια ..απο ανικανοτητα φιλτραρισματος των γεγονοτων οπως προβαλοντε απο τα ΜΜΕ, χαμηλη νοημοσυνη και αλλα πολλα ...Δεν υπαρχει καμια λογικη καποιος να υποστηριξει απο αγανακτηση, ναζιστικες πολιτικες και φασιστικα ανθρωποειδη εν ετη 2000++. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Σου τονιζω αυτα που πιστευω οτι εχουν ενδιαφερων,που το ειδες οτι φωναζω? Λοιπον επειδη με προσβαλεις πριν με καταλαβεις σταματω καθε διαλογο μαζι σου. Ως εδω με τους προβληματικους. τώρα τι να σου πω ............ δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω ...τεσπα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) ...Οχι δεν λες αυτο! Επιμενεις στην θεωρια των ακρων ..δινοντας εμμεσα ελαφρυντικα στην ΧΑ (πιθανον να μην το καταλαβαινεις). Επιμενεις να εξισωνεις μαχαιροβγαλτες που προαγουν το μισος κατα ανθρωπων με πολιτικους χωρους και ιδεολογιες. (και με τους οικολογους κυνηγους να τους εξισωνες το ιδιο μου κανει). Επιμενεις πως για το μεταναστευτικο προβλημα (το αναφερω-το αναγνωριζω) φταινε οι αναρχικοι - αριστεροι συριζα κτλ ..ενω ετοιμαζετε δουβλινο 3 υπαρχει μαυρη εργασια κτλ. Ποσταρεις συνεχεια ανακριβειες και επιμενεις σε ημιμαθεις θεωριες που ξεσηκωνεις απο πανηλιθια η φασιστικα blogs. Και για να απαντησω και στο παραπανω ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ τελικα η ψηφος στην ΧΑ δεν ειναι απο αγανακτηση (οπως νομιζα) ..αλλα απο κακη παιδια ..απο δυσκολια εμβαθυνσης των προβληματων στην χωρα ...απο ξενοφοβια τρομολαγνια ..απο ανικανοτητα φιλτραρισματος των γεγονοτων οπως προβαλοντε απο τα ΜΜΕ, χαμηλη νοημοσυνη και αλλα πολλα ...Δεν υπαρχει καμια λογικη καποιος να υποστηριξει απο αγανακτηση, ναζιστικες πολιτικες και φασιστικα ανθρωποειδη εν ετη 2000++. ρε μαν άλο το ένα άλο το άλλο εγω υποστηρίζω 100% οτι το ποσοστο που πηρε ηταν καθαρα απο αγαναχτηση και οχι σκεπτομενη ψηφος του πολιτη. όχι ειναι αντεροβγάλτες όλοι οι ψηφοφόροι τους και ΟΥΓΚ και έχουν μικροτερο εγκεφαλο μου απανταντε.... σε αυτό!! το ΑΛΛΟ κομμάτι ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ μην τα εννόνεις ψάξε λιγο τα πόστ μου τους λάχιστον 4 φορές έχω πει οτι το ποσοστο που πηρε ηταν καθαρα απο αγαναχτηση και οχι σκεπτομενη ψηφος του πολιτη. ντάξει μαν ελεος δηλ πλέον σε αυτό το @#@#τοπικ εχουμε 50 ειδών διαφορετικές συχητησεις για το ίδιο θέμα εσυ τα πιανεις όλα μαζι τα βάζεις σε ένα καζάνι και μαγειρέυεις το τι ακριβως λέω.. οχι φίλε μου αυτο δεν ειναι σωστό να κοιτας αποκλειστικά σε τι ακριβως απαντάω και με ποιον συνομιλώ δεν ειναι όλα αχταρμάς!! ελεος πραγματικά δηλ ηλίθια φασιστηκά blog to zoygla kai to in.gr??? to πρωτο θέμα και to BBC???? ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ: οτι γουσταρετε ακουτε και οτι γουσταρετε διαβαζετε ντε και καλά οποιανου έχει οποιοδηποτε προβλημα με την αριστερα ειναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ ..... 6666 ΟΥΣΤ τι να πώ ,,, αντε καλο φραπεδάκι εκει στο ψυχικό... αν βγαίνω και φωνάζω κάθε μέρα γα(*(&* ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα έιμαι εντάξει για την πάστα σας??? αντε κόψτε και ράψτε τι σας συμφέρει τώρα και πείτε την .....σας α και γιατι πολύ κρατησε το αστείο ο επόμενος που θα με ξαναπεί η υπονοείστε οτι ειμαι φασίστας να έχει τα παντελονια να το κάνει μπροστά μου!!!!! και όχι απο το pc με ένα πμ σου λέω που μένω που δουλέυω και οπου γουσταρεις να ερθεςι να με πεις φασίστα στην μάπα μου να δουμε μετα.... γιατι προσωπικά είτε μου βρίζεις το σπίτι ειτε με πεις φασίστα είτε ηλίθιο ιδια προσβολή ειναι ...... YG 2 για πείτε μου ενα λινκ απο ένα μπλοκ που δεν ειναι φιλοαριστερο φιλοδεξιό η φιλοκυβερνητικό να δουμε εσεις οι άριοι άνθρωποι οι αλάνθαστοι απο σε ποιο μπλογκ διαβάζετε τις 100% μη κατευθυνόμενες ειδήσεις?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2012 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Πέτρος Γαιτάνος: Καλά κάνει η Χρυσή Αυγή http://news247.gr/eidiseis/koinonia/petros_gaitanos_kala_kanei_h_xrysh_aygh.1972257.html Σφακιανάκης: H Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή με απόφαση του λαού - Να το σεβαστείτε Πηγή: Σφακιανάκης: H Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή με απόφαση του λαού - Να το σεβαστείτε | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/73240#ixzz2A8FjWyfY Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 τώρα τι να σου πω ............ δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω ...τεσπα Οκ, Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) @sorips Επιμενεις στην θεωρια των ακρων ..δινοντας εμμεσα ελαφρυντικα στην ΧΑ (πιθανον να μην το καταλαβαινεις). Επιμενεις να εξισωνεις μαχαιροβγαλτες που προαγουν το μισος κατα ανθρωπων με πολιτικους χωρους και ιδεολογιες. (και με τους οικολογους κυνηγους να τους εξισωνες το ιδιο μου κανει). Επιμενεις πως για το μεταναστευτικο προβλημα (το αναφερω-το αναγνωριζω) φταινε οι αναρχικοι - αριστεροι συριζα κτλ ναι σε αυτά εισαι σωστός ακριβώς το αυτό σίγουρα πολλές φορες έχω δώσει ελαφρυντικά στην ΧΑ και αναγνωρίζω ειναι μέγα λάθος αλλα όχι για τον πυρήνα τις ΧΑ που συμφωνώ οτι ειναι μαχαιροβγαλτες που προαγουν το μισος κατα ανθρωπων αλλα για τους αγανακτησμένους που τους ψήφησαν!!!!! αν θες να με βρίσεις η να με μειωσεις για τις επιλογές μου κάντο επειδή ψήφισα Καμένο ΠΧ... ψηφισα καμένο και μπορεις να μου πείς ότι θες εκει αλλα ξαναλέω όταν σε ακουμπάει η παρανομη μετανάστευση με τρόπους που όυτε στους εφιάλτες σου μπορεις να φανταστεις τότε σε αυτους δίνω το ελαφρυντικό να πέσουν στον λαικισμό και την προπαγάνδα τις Χ.Α. όπως και εγω αλλα δεν έπεσα τελικά!! αλλα μπορω να καταλάβω τους λόγους που θα κλείσει κάποιος το αριστερό του μάτι και θα πάει με τους ακροδεξιούς χωρις να ξέρει τι ακριβώς κάνει δεν ξυπνησαν μια μερα μισό μύριο Ελληνες φασίστες δημιουργήθηκαν απο κάποιες καταστάσεις οι οποιες αν αλλάξουν θα εξαφανιστεί και το φίδι ειναι λάθος αυτοι οι ψηφοφόροι ΝΑΙ προσωπικα έχουν κάποια δικαιολογητικά λαθος σωστό? γνώμη σου γνώμη μου !! απο εκει και πέρα για τον πυρηνα τησ ΧΑ συμφωνούμε απόλυτα! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2012 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 α και γιατι πολύ κρατησε το αστείο ο επόμενος που θα με ξαναπεί η υπονοείστε οτι ειμαι φασίστας να έχει τα παντελονια να το κάνει μπροστά μου!!!!! και όχι απο το pc με ένα πμ σου λέω που μένω που δουλέυω και οπου γουσταρεις να ερθεςι να με πεις φασίστα στην μάπα μου να δουμε μετα.... http://www.youtube.com/watch?v=EZf3lLQ_5ow Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 @Λεκτικος προσπαθησα να διαβασω το σεντονι... i really did Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 ένα site για να διαβάσετε κάνα άρθρο της προκοπής και όχι τα καθημερινά σκουπίδια της ζούγκλας του defencenet και όλων των κατευθυνόμενων λαμόγιων. http://maga.gr/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 βλεπω κατι ταλαιπωρους εξαθλιωμενους μεταναστες η λαθρομεταναστες που τους σακατεψαν στο ξυλο τα γουρουνια της χρυσης αυγης [συγνωμη γουρουνια] και αναρωτιεμαι πως ενα ανθρωπος μπορει να το κανει αυτο σε εναν αλλο και μαλιστα χωρις να τον γνωριζει καν,σιγουρα και εμενα μ ενοχλει να μαι ξενος στη χωρα μου ,αλλα η λυση δεν ειναι να τους σκοτοσουμε να τους πνιξουμε ,να τους φαμε κτλπ κτλπ υποτιθεται οτι ειμαστε μια πολιτισμενη χωρα με ιστορια στη δημοκρατια και την ανθρωπια φανταστητε πως νοιωθετε οταν ακουτε οτι κανανε το ιδιο σε καποια αλλη χωρα στο εξωτερικο σε εναν ελληνα,αν ζουσαμε σε ενα οργανωμενο κρατος θα φροντιζε να μην υπαρχει αυτη η ασυδοτη εισροη μεταναστων και αυτοι που ηταν εδω θα ηταν πιο οργανωμενα και νομιμα χωρις να ενοχλουν κανενα εκτος και αν δε θελουμε καθολου μεταναστες....που αυτο σημαινει οτι θα πρεπει και ολοι ελληνες απανταχου στον πλανητη θα πρεπει να φυγουνε απ της χωρες που μενουνε τι λετε ? μας βολευει..δε νομιζω , δλδ εαν το ψαξουμε θα καταληξουμε οτι φταιει το ιδιο το κρατος μας για το χαος που διμιουργησε με την αδιαφορια του στο θεμα. εισαι σιγουρος οτι σημερα εχουμε πολιτισμο?ασε τους αρχαιους ελληνες, μην κανεις συσχετισμους με αυτους... εχουμε πολιτισμο οταν η ελλαδα εχει χωριστει σε δεξιους και σε αριστερους,οπου μονο στην ιδεα οι ξενοι συμφεροντολογοι ηδονιζονται και οταν οι ιδιοι ελληνες(οχι ολοι) μισουν το εθνος τους,την ιστορια τους(ναι υπαρχουν και τετοιοι) και τον λαο τους?μας εχουν βαλει να τρωγομαστε για κομματικες παραταξεις και δεν βλεπουμε οτι μας χρησιμοποιουν. ο φανατισμος ειναι το μεγαλυτερο οπλο για να καταστρεψεις μια χωρα.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 1 Το μέλος Viper4 είπε την 22 Οκτώβριος 2012 - 11:12: Ναι, ήταν αρχαιοελληνικός χαιρετισμός; Ε και;;; Και ειχα πει ...................... ................. .................. ΝΑΙ ΞΕΡΩ είναι απο μπλογκ. http://www.jungle-re...og-post_20.html Περίμενα αν θα απαντήσουν τπτ αλλά τελικά ο Le Flwr ειναι θεός ! Αμφιβάλω εάν θα υπάρξει απάντηση. Στο επόμενο θέμα πάλι από την αρχή θα το πιάσουμε... 2 Πέτρος Γαιτάνος: Καλά κάνει η Χρυσή Αυγή Αφου του πήρε την δουλειά ο Πακιστανός ρε! http://www.youtube.com/watch?v=3vTZH6hZe1E&feature=related 3 Μπα... το αφήνω δεν έχω όρεξη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 2 Αφου του πήρε την δουλειά ο Πακιστανός ρε! ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!!!!!!! :tooth: :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 αλβανος δεν ηταν αυτος ρε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 για το τι εχουμε πολιτισμο δεν ειμαι απολυτως σιγουρος. το κρατος εδω και καιρο ειναι ο μεγαλητερος εχθρος του πολιτη με την ενοια οτι ειναι ενας τεραστιος μηχανισμος που βαζει εμποδια και φορους σε ολους τους πολιτες χωρις καμια ανταποδοτικοτιτα,απο τον εργαζομενο μεχρι τον επιχειριματια ,δεν πιστευω οτι υπαρχουν ελληνες που μισουν τη χωρα τους ,αλλα ελληνες που εχουν αγαναχτησει απο τη μ@κ@κια του κρατους σε ολα τα επιπεδα, οσο για το ποιο φταιει παντα μας φταινε οι ξενοι ,οι μαυροι,οι εβραιοι, και πολλοι αλλοι ποτε δε φταιμε εμεις ...αντε να δεχτω οτι εχουνε βλεψεις το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις..? για το τι εχουμε πολιτισμο δεν ειμαι απολυτως σιγουρος. το κρατος εδω και καιρο ειναι ο μεγαλητερος εχθρος του πολιτη με την ενοια οτι ειναι ενας τεραστιος μηχανισμος που βαζει εμποδια και φορους σε ολους τους πολιτες χωρις καμια ανταποδοτικοτιτα,απο τον εργαζομενο μεχρι τον επιχειριματια ,δεν πιστευω οτι υπαρχουν ελληνες που μισουν τη χωρα τους ,αλλα ελληνες που εχουν αγαναχτησει απο τη μ@κ@κια του κρατους σε ολα τα επιπεδα, οσο για το ποιο φταιει παντα μας φταινε οι ξενοι ,οι μαυροι,οι εβραιοι, και πολλοι αλλοι ποτε δε φταιμε εμεις ...αντε να δεχτω οτι εχουνε βλεψεις το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις..? για το τι εχουμε πολιτισμο δεν ειμαι απολυτως σιγουρος. το κρατος εδω και καιρο ειναι ο μεγαλητερος εχθρος του πολιτη με την ενοια οτι ειναι ενας τεραστιος μηχανισμος που βαζει εμποδια και φορους σε ολους τους πολιτες χωρις καμια ανταποδοτικοτιτα,απο τον εργαζομενο μεχρι τον επιχειριματια ,δεν πιστευω οτι υπαρχουν ελληνες που μισουν τη χωρα τους ,αλλα ελληνες που εχουν αγαναχτησει απο τη μ@κ@κια του κρατους σε ολα τα επιπεδα, οσο για το ποιο φταιει παντα μας φταινε οι ξενοι ,οι μαυροι,οι εβραιοι, και πολλοι αλλοι ποτε δε φταιμε εμεις ...αντε να δεχτω οτι εχουνε βλεψεις το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις..? ...τον σταυρό μας! Αλλά ακόμα και αυτό ενοχλεί κάποιους... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 αλβανος δεν ηταν αυτος ρε? Κοντοχωριανος του.................. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Κοντοχωριανος του.................. σωστα! δεν ειναι αλβανος, ειναι βορειοηπειρωτης,,,,, Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 Από http://pitsirikos.ne...83%CE%BC%CF%8C/ Πώς στρώθηκε ο δρόμος για τον φασισμό Αν μου ζητούσαν να επιλέξω μια φράση-κλειδί που ακουγόταν πολύ στην Ελλάδα τις προηγούμενες δυο δεκαετίες, δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό: «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική». Ακούστηκε πολλές φορές από χιλιάδες χείλη απλών πολιτών. Μπορεί να την είπες κι εσύ. «Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική». Ακούστηκε, ως απάντηση, από εκατοντάδες «καλλιτέχνες» και ηθοποιούς, όταν ερωτήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για τα όσα συνέβαιναν στη χώρα μας. Το πίστευαν; Το έλεγαν γιατί ήθελαν να τα έχουν καλά με όλους και να μη χάσουν «πελάτες»; Πάντως, το έλεγαν. Τις προηγούμενες δεκαετίες, η πολιτική στην Ελλάδα δεν ήταν τόσο δημοφιλής όσο είναι σήμερα. Αν ξεκινούσες πολιτική συζήτηση, οι άνθρωποι δυσανασχετούσαν. Ήταν «βαρετό». Κάτι ακόμα που δεν ήταν διόλου δημοφιλές στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες ήταν η γνώση και η πνευματικότητα. Ο χαρακτηρισμός «κουλτουριάρης» σου ερχόταν αμέσως σαν ταμπέλα όχι αν προσπαθούσες να πεις κάτι πολύ βαρύ και ασήκωτο αλλά αν έκανες το λάθος να ξεφύγεις λίγο από το Κλικ, το Nitro, το ποδόσφαιρο και τα τηλεοπτικά κλισέ. Αν δεν άκουγες Βίσση, Ρέμο, Σφακιανάκη, Ρουβά και Χατζηγιάννη, ήσουν κουλτουριάρης. Κι έτσι φτάσαμε κάποια στιγμή να θεωρούνται κουλτουριάρικα τα λαϊκά τραγούδια του Τσιτσάνη και του Χατζιδάκι. Μιλώντας με νέους ανθρώπους, συνειδητοποιείς πως δεν έχουν διαβάσει σχεδόν τίποτα. Εντάξει, δεν ήμασταν ποτέ ένας λαός βιβλιολάγνων που δεν άφηναν το βιβλίο από το χέρι αλλά οι παλαιότερες γενιές όλο και κάτι είχαν διαβάσει. Έστω, τους κλασικούς συγγραφείς. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν κορόιδευαν αυτούς που αγαπούσαν το διάβασμα. Δεν είναι τυχαία η επιτυχία του «Αλχημιστή» του Πάολο Κοέλιο στη χώρα μας. Αφενός το βιβλίο ήταν μικρό και αφετέρου περιείχε μια φράση που οι Έλληνες αποστήθισαν μαζικά: «Όταν επιθυμείς κάτι, ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις». Πώς; Μόνο με την επιθυμία; Χωρίς κόπο; Χωρίς πόνο; Χωρίς διάβασμα; Χωρίς γνώση; Ό,τι κι αν εννοούσε ο Κοέλιο, οι παθητικοί -και λόγω Ορθοδοξίας- Έλληνες καθησυχάστηκαν, αφέθηκαν στο σύμπαν και το περίμεναν να συνωμοτήσει υπέρ τους. Το σύμπαν δεν συνωμότησε. Η αδιαφορία για την πολιτική και η απόλυτη αντιπνευματικότητα οδήγησαν στην χρεοκοπία. Πρώτα στην κοινωνική, ηθική και πολιτιστική χρεοκοπία και μετά στην οικονομική. Ακόμα κι αν διαφωνεί κάποιος πως η αδιαφορία της πλειοψηφίας των πολιτών για την πολιτική και η αποστροφή τους για την γνώση οδήγησαν στην οικονομική χρεοκοπία, δεν θα διαφωνήσει στο ότι οι πολίτες καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν την χρεοκοπία με τα πνευματικά εφόδια που απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια. Δηλαδή, με τον Σφακιανάκη, τη Μενεγάκη, τα ζώδια, τους μάγειρες, τις συνταγές και ό,τι άλλο πρόβαλε η ιδιωτική τηλεόραση. Κοίταξε τα cd που αγόρασες όλα αυτά τα χρόνια, τα βιβλία που διάβασες (αν διάβασες), θυμήσου τις ταινίες, τις θεατρικές παραστάσεις και τις συναυλίες που παρακολούθησες (αν παρακολούθησες), γιατί είναι αυτά τα όπλα με τα οποία θα αντιμετωπίσεις την χρεοκοπία. Αυτός είσαι. Βέβαια, ένα μεγάλος αριθμός Ελλήνων αντιμετωπίζει την χρεοκοπία με μόνο εφόδιο την αποβλάκωση που του πρόσφερε η ελληνική τηλεόραση. Και συνεχίζει να αποβλακώνεται. Χρειάζονται εφόδια για να σκεφτείς. Και αυτά τα εφόδια δεν θα τα βρεις στην τηλεόραση. Η τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση με την παιδεία, την γνώση και το πνεύμα. Είναι ένα μέσο που μπορεί κάποιες φορές –και υπό προϋποθέσεις- να είναι ενδιαφέρον και ψυχαγωγικό αλλά στην Ελλάδα δεν συνέβη ούτε αυτό. Η ελληνική τηλεόραση απευθύνεται στα χαμηλά ένστικτα και –με ελάχιστες εξαιρέσεις- είναι ένας σκουπιδοτενεκές, με ξεπουλημένα λαμόγια, χαζογκόμενες, βιζιτούδες και διάφορους άλλους φελλούς. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι οι Έλληνες που σέβονται τον εαυτό τους δεν εμφανίζονται στην τηλεόραση. Ίσως, να δέχτηκαν να εμφανιστούν σε κάποια αξιοπρεπή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης αλλά μέχρι εκεί. Το να μην εμφανίζεσαι στην τηλεόραση σημαίνει -μεταξύ άλλων- πως δεν πιστεύεις πως πάνω απ’ όλα είναι το κέρδος. Γιατί η τηλεόραση έχει να κάνει με πολλά χρήματα. Όλα αυτά τα χρόνια, τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης δεν ενδιαφέρονταν, βέβαια, για την πολιτική. Ήταν εθνικοί σταρ, οπότε ανήκαν σε όλους τους Έλληνες και δεν έπαιρναν ποτέ θέση για τίποτα. Επίσης, τα πρόσωπα της τηλεόρασης –τουλάχιστον αυτά που κυριάρχησαν- είναι βαριά αμόρφωτα. Σε μια χώρα που μεγάλο μέρος των πολιτών δεν ενδιαφέρονταν για την πολιτική και την γνώση -και η «εκπαίδευσή» τους ήταν τηλεοπτική-, δεν θα πρέπει να κάνει σε κανέναν εντύπωση το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή εκφράζει σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας. Αν δεν σε ενδιέφερε ποτέ η πολιτική και, παράλληλα, έχεις την εντύπωση πως ο Καζαντζάκης είναι ποδοσφαιριστής, είναι απόλυτα λογικό –όταν χρειαστεί- να εκφραστείς πολιτικά με το απόλυτο σκοτάδι, τον φασισμό, τους ψευτοτσαμπουκάδες, τις μαγκιές, τις κλωτσιές, τα ουρλιαχτά και όλη αυτήν την κτηνωδία που εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή. Το κτήνος το εκφράζουν τα κτήνη. Φυσικά, δεν είναι καθόλου τυχαία η συμπάθεια των τηλεοπτικών προσώπων για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μαζί τους αισθάνονται πολύ άνετα, αφού πνευματικά βρίσκονται στην ίδια κατάσταση: σε αυτή του χιμπαντζή. Η Χρυσή Αυγή δεν ήρθε τώρα. Ο νεοναζισμός δεν ήρθε τώρα. Ο φασισμός δεν ήρθε τώρα. Θα έπρεπε να τον είχες διακρίνει στον ναρκισσισμό της Ελένης, στην εγωπάθεια του Σάκη, στη ρηχότητα της Ρούλας και του Γρηγόρη, στον αδίστακτο κυνισμό του Θέμου και στην κτηνώδη βλακεία που κουβαλάνε όλα αυτά τα εγωκεντρικά ανθρωποειδή που θεοποίησαν το εύκολο κέρδος, προώθησαν την ιδιωτεία και πούλησαν τη ψυχή τους στον διάολο. Κι αν αυτοί έβγαλαν πολλά χρήματα, αυτοί που τους παρακολουθούσαν μαγεμένοι –και τους παρακολουθούν ακόμα αφού είναι πια ανάπηροι πνευματικά- παίρνουν για τρόπαιο τη Χρυσή Αυγή. Οι πολίτες έχουν χρέος να ασχολούνται με τα κοινά και να ενδιαφέρονται για την πολιτική. Οι πολίτες έχουν χρέος να φροντίζουν την ψυχή τους και το μυαλό τους, να επιζητούν την γνώση και να αποφεύγουν τα σκουπίδια. «Μας πρόδωσαν οι πολιτικοί» λένε οι πολίτες. Ναι, αλλά πολύ πριν, οι πολίτες είχαν προδώσει τους εαυτούς τους. Το πρώτο δεν θα είχε συμβεί, αν δεν είχε συμβεί το δεύτερο. Ο φασισμός είναι εδώ. Μέσα μας. (Στη φωτογραφία -με ελληνική φορεσιά- είναι ο Όσκαρ Ουάιλντ. Αν και τα βιβλία του Όσκαρ Ουάιλντ υπάρχουν πια παντού -και στο διαδίκτυο-, εκατομμύρια Έλληνες στη διάρκεια της ζωής τους δεν θα διαβάσουν ούτε μια φράση του επειδή το σύμπαν δεν θα συνωμοτήσει.) 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2012 ...τον σταυρό μας! Αλλά ακόμα και αυτό ενοχλεί κάποιους... Αν σταυρός σου αγκυλώνει σαν τον "spartiatiko" χαιρετισμό ναι με ενοχλεί 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες