christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Σας καλησπερίζω όλους και όλες . Εχω ένα astraki honda δυστυχώς στο συνεργείο και είμαι στην φάση αγοράς νέου και θεώρησα την εγγραφή μου εδώ αναγκαία καθώς είμαι πολύ μπερδεμένη. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 καλως ορισες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 καλώς όρισες. Εδώ είμαστε για να σε ξεμπερδέψουμε...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Και ποιός δεν είναι μπερδεμένος όταν έχει τέτοιο δίλημμα? Η αγορά μηχανής είναι... σαν τους ερωτευμένους. Τη σκέφτεσαι συνέχεια! καλώς ήρθες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Καλος ορισες!! :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 καλως σας βρηκα ολους..... εμ αυτο ειναι το θεμα .... το οτι ερωτευεσαι δεν σημαινει οτι μπορεισ και να ανταπεξελθεις.... το θεμα το δικο μου λοιπον ειναι πολυπλοκο.οδηγω απο το 2007 (χωρις διπλωμα ¨) και παντα παπι ... περισυ εβγαλα το διπλωμα επιτελους και εκανα μαθηματα με το cbf 125 (για να μαθω συμπλεκτη) και ερωτευτηκα....ο ερωτας κρατησε λιγο γιατι πιο πολυ το σκεφτομαι τελικα για σκουτερ... σαν το pcx ! το μονο που με φοβιζει ειναι οτι δεν εχω ξαναοδηγησει σκουτερ και εχω ακουσει πολλα ,οτι ειναι πιο βαρια , οτι θελουν αλλη αντιμετωπιση στις στροφες κλπ ! τι συμβουλευετε???? :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 χαζομαρες . ποιος στα λεει αυτα? αμα ψαχνεσαι να αγορασεις στο αμεσο μελλον, καλο θα ηταν να ανοιξει ενα αλλο θεμα, στην καταλληλη κατηγορια το astrea τι θα το κανεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 οπως εχεισ καταλαβει ειμαι καινουργια εδω και δεν ξερω ουτε να ανοιγω νεο θεμα ουτε ποια ειναι η καταλληλη κατηγορια.. το astrea ειμαι ηδη σε διαδικασια να το πουλησω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 απο εδω >> http://www.mybike.gr/index πας εδω >> http://www.mybike.gr/forum/75-%CF%87-vs-%CF%88-vs-%CF%89/ ειναι η καρτελα πανω πανω οπου λεει forums πατας νεο θεμα , βαζεις τιτλο , και γραφεις οτι σου κατεβει στο νου το astrea ειναι εργοστασιακο ή ειναι πειραγμενο ? γιατι τα λεφτα που εβαλες για να το φτιαξεις δεν θα τα παρεις πισω, να το βαλεις καλα στο νου σου για ολα τα μηχανακια που θα αγορασεις και προκειται να τα πειραξεις για να πηγαινουν 10-20 χλμ παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 εργοστασιακο ειναι το θεμα ειναι οτι γενικα τα λεφτα μου "πισω¨" δεν θα τα παρω οπως και να εχει γιατι θελει καινουργιο μοτερ και το πουλαω ετσι ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Κοπελιά καλώς όρισες, καλή απόφαση και καλά χιλιόμετρα. Αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις μηχανή ακολούθησε τα βήματα που σου υπέδειξε ο φίλος παραπάνω.......... Αν όμως ενδιαφέρεσαι για παπιοσκουτερ, πήγαινε στην σωστή κατηγορία (Παπιά / scooters και μικρές μοτοσυκλέτες μέχρι 125cc) και σήκωσε εκεί ένα θεματάκι. Και στις δύο περιπτώσεις βάλε σωστό τίτλο, και στο περιεχόμενο γράψε τί θέλεις από το μηχανάκι, πού θα το κυκλοφορείς, πόσα χρήματα διαθέτεις κλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 http://www.mybike.gr/topic/55167-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ ελπιζω εδω να ειναι σωστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 δεν πειραζει παναγιωτη. θα την πεισουμε για παραπανω . αφου παει που παει.... καλυτερα κιολας, γιατι θα το δει και πιο πολυ κοσμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 http://www.mybike.gr...B5%CE%B9%CF%82/ ελπιζω εδω να ειναι σωστο Όχι, αλλά μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Καλή τύχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Όχι, αλλά μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Καλή τύχη. ωραια δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο εγω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Όχι, αλλά μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Καλή τύχη. Επειδή εγώ δεν μπαίνω στο λάκκο με τα θηρία: Αφού σου άρεσε το cbf, γιατί δεν το «ψήνεις»? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 ωραια δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο εγω? Επί του θέματος όχι........ διάβασε και αξιολόγησε τις συμβουλές, και μετά πάνε πάρε αυτό που σου κάνει κλικ...................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 τωρα αν σου πω οτι σαυτο που με ρωτας δεν εχω σαφη απαντηση να σου δωςω...... ξερω και γω? μαλλον μου περασε ... μαλλον το θεωρω πλεον ¨χαζο" να παρω ενα παπι με εμφανιση μοτοσυκλετας , μαλλον μεγαλωσα, πολλα μαλλον ουτε και εγω ξερω .... :waycon1: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) CBF250? Πάντως, εκτός από «εμφάνιση μοτοσικλέτας», μην ξεχνάς ότι έχει και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ, κάτι πολύ πολύ σημαντικό. Ωστόσο, αν σου κάνει το σκουτεράκι, πάρτο. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα συνήθειας. Μόνο θυμίσου, πως αν πέσει κάτω (από το σταντ, ας πούμε) χάλασε η μούρη του, έστι γεμάτο από πλαστικά που είναι. Ενώ με τα μοτοσικλετάκια δεν είναι έτσι... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον Μενιδιάτης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 CBF250? Πάντως, εκτός από «εμφάνιση μοτοσικλέτας», μην ξεχνάς ότι έχει και ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ, κάτι πολύ πολύ σημαντικό. Ωστόσο, αν σου κάνει το σκουτεράκι, πάρτο. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα συνήθειας. Μόνο θυμίσου, πως αν πέσει κάτω (από το σταντ, ας πούμε) χάλασε η μούρη του, έστι γεμάτο από πλαστικά που είναι. Ενώ με τα μοτοσικλετάκια δεν είναι έτσι... εχεισ δικιο και εγω ολα αυτα σκεφτομαι και μπερδευομαι , οπωσ και οτι ειναι ακριβοτερα τα scooter ... CBF250 ναι αλλα εμφανισιακα ΜΟΝΟ δεν μου αρεσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Να υποθέσουμε πως υπάρχει το κατάλληλο δίπλωμα, σωστά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 υπαρχει το 25 w αλλα ειμαι 25 οποτε του χρονου μπορω να το ανανεωσω σε μεγαλυτερο ... το θεμα ειναι πωσ παναγιωτη εχω χαμηλο budget 2000-2500 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 welcome on board! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 welcome on board! καλωσ σας βρηκαμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Καλως ηρθες ! τα χρηματα σου ειναι υπεραρκετά. Δες. http://www.mybike.gr/topic/53296-honda-vision-110/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες