Jump to content
cTeLiOc

παιδια ριχτε ιδεες για εξατμισεις με μπασο ηχο

Recommended Posts

παιδια οπως λεει και ο τιτλος ριχτε ιδεες για εξατμισεις με μπασο ηχο κατα προτιμηση καρμπον για κρυπτο ( οχι και να με γραφοθν καθε τρεις και λιγο τα οργανα) . η τιμη σε λογικα πλαισια . μην ξεφυγουμε τελειως . φραγκα εχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παιδια οπως λεει και ο τιτλος ριχτε ιδεες για εξατμισεις με μπασο ηχο κατα προτιμηση καρμπον για κρυπτο ( οχι και να με γραφοθν καθε τρεις και λιγο τα οργανα) . η τιμη σε λογικα πλαισια . μην ξεφυγουμε τελειως . φραγκα εχω.

βαλε μια Devil χωνι να εισαι σιγουρος...

απο τις παλιες εαν θυμασαι,οι αρχαιοτεροι ξερουν ποια λεω...τις βαζανε παντου τοτε,απο παπια μεχρι μπολντορια...

(δεν βρισκω φωτο ρε γμτ...)

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mια protech trioval πιστευω θα σε καλυψει.αρκετα μπασο θορυβο κ με σιγαστηρα για να μην εχεις κ προβληματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καποιος μου προτεινε raceguns carbon καλη ειναι? και ποσο πανε αυτες που μου λετε?

Τροποποιήθηκε από τον steliosOpsilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ξερεις οτι η raceguns ειναι πολυ ακριβη ολες ειναι πανω απο 180€ αλλα θα σε καλυψουν και με το παραπανω.. αν εχεις φραγκα βαλε την Raceguns GP Evo (http://www.raceguns.gr/products/cryptonx135-gpevo/) ή την Τrioval (http://www.raceguns.gr/products/onlinestore/#ecwid:category=1470080&mode=product&product=5953416) :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν πραγματικα δεν εχεις προβλημα με τα λεφτα προτεινω yoshimura για πολλους λογους που ειναι προφανης αλλιως μια προτεκ τριοβαλ που εχω ακουσει και σε κριπτον φυλου λεει πολυ απο ηχο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πείτε μας αν μπορείτε τιμές ρε παιδια για protect γιατί δεν μπορω να βρω πουθενά!!?

http://www.protechexhaust.com/protechgr/index.php εδω φιλε εχει τα παντα για τις Protech :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Race Guns Trioval φοράω εγώ. Πήγαινε στο τμήμα της περιοχής μου να σου πούνε πόσο ωραίο ήχο κάνει χωρίς την τάπα :crazy:. Αλλά θα την βάλω γιατί μου τη δίνει και εμένα ώρες ώρες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φασόλάδα με μπόλικο κρομύδι!

Και τώρα σοβαρά δεν ξέρω ποια να πάρεις αλλά μπορώ να σου στείλω σε πμ ποιες να μην πάρεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

protech carbon/tri oval B) . οσο για το wolf δεν εχω ακουσει να υπαρχουν πολλες για αυτο αλλα για μια που εχω ακουσει οτι ειναι καλη ειναι η race tech

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα