Jump to content
Παναγιώτης Κ.

Το νέο (;) πολιτικό σκηνικό...........

Βλέποντας τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, θα άλλαζες την στάση/ψήφο σου σου;  

134 ψήφοι

1. 1. Θα άλλαζε την στάση/ψήφος σου το διαφαινόμενο αποτέλεσμα;

• Ναι θα την άλλαζε.
      30
    • Όχι, δεν έχει καμία επίδραση.
      69
  2. 2. Αν ναί, με ποιόν τρόπο;

• Θα ψήφιζα άλλο κόμμα που φαίνεται να μένει εκτός Βουλής για λίγες ψήφους
      6
    • Θα ψήφιζα άλλο κόμμα γιατί αυτό που ψήφισα μάλλον εκτός Βουλής.
      11
    • Θα πήγαινα να ψηφίσω.
      12
    • Δεν θα άλλαζα, δεν με αφορά η ερώτηση
      67
    • Άλλο (αν θέλετε διευκρινίστε)
      3

Recommended Posts

ποιοι εκαναν αποχη??? :think:

το πρωι που εφευγα να παω να ψηφισω,συνανταω ενα φιλο μπογιατζη απο την γειτονια και πιασαμε την κουβεντα.ο τυπος ειναι νησιωτης,ολο το χειμωνα τον εβγαλε στο νησι και μολις ειδε και αποειδε αφου εκει δεν ειχε δουλεια ξανανεβηκε αθηνα.δικαιολογηθηκε οτι δεν παει στο νησι να ψηφισει γιατι εχεις δουλειες εδω,σε λιγο που θα πει το ψωμι-ψωμακι απο την πεινα τοτε μπορει να καταλαβει την μαλακια του.

παλιοτερες εποχες ολοι κανανε ΝΑ για να παρουν αδεια απο το αφεντικο τους ταχα μου και δηθεν να πανε στο χωριο για να ψηφισουν λες και τους επιασε ο πονος για να βγαλουνε ανετοι το διημερακι-τριημερακι τους,τωρα ειναι πολλα τα εξοδα και δεν μπορουν να πανε,το κωλο τους ομως δεν τον ξεκουνανε να παρουν τα εκλογικα τους δικαιωματα και να τα πανε εκει που μενουν μονιμα,δηλαδη και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.αποχη 40% στις πιο κρισιμες εκλογες για την ελλαδα μετα την μεταπολιτευση :mB_faskelo:

ποιοι ψηφιζουν τα 2 "μεγαλα κομματα"???

το πρωι που πηγα να ψηφισω στο εκλογικο κεντρο οπως καθομουν στην σειρα σκαει μυτη ενας συμπαθητικος κυριουλης μετα της συζηγου του,ετων και οι 2 ανω των 70.ξεκιναμε και πιανουμε την κουβεντα,σε καποια φαση του λεω εγω.δεν πιστευω να ψηφισεις νεα δημοκρατια ή πασοκ και μολις του ειπα αυτο ο συμπαθητικος κυριουλης με το μπλε πουκαμισο(τυχαιο?) και μετα της συζηγους του ονοματι μαρικας(δευτερη συμπτωση παλι τυχαιο?)μεταμορφωθηκε αυτοματα σε μετεμψυχωση του τσακ νορις και μονο ξυλο που δεν εφαγα.

ποιοι ψηφισαν χρυση αυγη???

αστο καλυτερα αυτο θα το αφησω ασχολιαστο :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μέσα σε όλο το σκηνικό δεν πρέπει να μας διαφεύγει και το αναμφισβήτητο γεγονός της τεράστιας διαστρέβλωσης του εκλογικού αποτελέσματος από τον ανεκδιήγητο εκλογικό νόμο των Σκανδαλίδη - Παυλόπουλου που στην ουσία διπλασίαζει τους βουλευτές την Ν.Δ. (σήμερα)............. Στις επόμενες αυτός ο ίδιος νόμος θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρό τους..........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κακό είναι ότι μπορούν + θα κρυφτούν όσοι ''μαυρίστηκαν''.

Δεν θα τους ξαναδούμε ή μάλλον θα φροντίσουν να κρατάνε χαμηλό προφίλ απέχοντας απο τα κοινά.

Εσυ όμως κι εγω, ξυπνάμε καθε μερα και πα να βγαλουμε το ψωμί μας.

Αυτοί όχι.

Το'χουν καβατζωμένο και ΔΕΝ τους καίγεται καρφί.

Καλοκαιράκι μπαίνει, και θα'ναι παλι καβάλα ο ενας πανω στον άλλο στην Μύκονο.

Eννοώ προφανώς τους εντός βουλής. Εννοείται ότι δεν έχω αυταπάτες ότι πλείστοι εξ αυτών ποσώς ενδιαφέρονται για το πώς θα επιβιώσουμε εμείς στην καθημέρινότητά μας. Πάντως τα καλοκαίρια στη Μύκονο δε συνωστίζονταν και παλαιότερα οι εργαζόμενοι των 700-1000Ε ούτε λόγος τώρα για τους 300-500Ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μεταναστευτικό ρεύμα που δημιουργήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια, με τους νεους μας να φεύγουν στο εξωτερικο έπαιξε μεγάλο ρόλο τελικά.( Ισως γι' αυτό το ποσοστό αποχής εφτασε το 40%). Αν μπορούσαν να ψηφίσουν με κάποιο τρόπο, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Πάντως είναι απορίας άξιο πώς καταφερε πάλι ο ελληνικός λαός να στηρίξει τους βιαστές του, έστω και με αυτά τα ποσοστά που πήραν. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν μας αξίζει τελικά το δικαίωμα της ψήφου και το αγαθό της δημοκρατίας γιατί και τα 2 τα χρησιμοποιούμε καταχρηστικά και χαβαλετζίδικα....! Ελλειψη παιδείας γαρ....! Οσο για την Χ.Α... κατάντια για την κοινωνία μας! Δε θα βάλουμε μυαλο ποτέ τελικα.....

Τροποποιήθηκε από τον saber rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως ουσιαστικά η εικόνα δεν είναι διαφορετική μόο στους νέους vs ηλικιωμένους

αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα vs επαρχία...

αυτό που να οφείλεται? στο ότι στην επαρχία ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγαλύτερος? μόνον???

ή μήπως δεν έχουν επηρρεαστεί τόσο πολύ από την σημερινή κατάσταση ώστε να μπορούν και να εμμένουν σε παλαιότερες ιδεολογίες?

δε ξέρω... αλλά αναρρωτιέμαι έντονα βλέποντας τη μεγάλη διαφορά των ποσοστών των κομμάτων σε αστικά κέντρα vs επαρχία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως ουσιαστικά η εικόνα δεν είναι διαφορετική μόο στους νέους vs ηλικιωμένους

αυτό που να οφείλεται? στο ότι στην επαρχία ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγαλύτερος? μόνον???

ή μήπως δεν έχουν επηρρεαστεί τόσο πολύ από την σημερινή κατάσταση ώστε να μπορούν και να εμμένουν σε παλαιότερες ιδεολογίες?

δε ξέρω... αλλά αναρρωτιέμαι έντονα βλέποντας τη μεγάλη διαφορά των ποσοστών των κομμάτων σε αστικά κέντρα vs επαρχία...

Η απάντηση βρίσκεται μέσα στην ίδια την ερώτηση......... Μεγάλα αστικά κέντρα = Περισσότεροι υποψήφιοι = Περισσότερη ενημέρωση. Δηλαδή, με δεδομένη την μικρή προεκλογική περίοδο, το βάρος της ενημέρωσης του κόσμου δόθηκε εκεί που ψηφίζουν οι περισσότεροι, τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί στην επαρχία, γεμίσαμε ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περιμένω τώρα να δω ποιούς δεν θα ξαναδούμε............ ποιά "πρωτοκλασάτα" στελέχη, ποιούς "αγωνιστές" και ποιούς φωστήρες θα χάσουμε.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χεχ... πλάκα έχουν όσοι έχουν αρχίσει να μυρίζονται το αδιέξοδο κι αυτών των εκλογών, παρ' όλη τη νίκη του "αντιμνημονιακού μπλοκ", κι αρχίζουν να εναποθέτουν τις ελπίδες τους από τώρα στις επόμενες και την κάθαρση που αυτές (οι επόμενες, καθώς οι σημερινές παρά λίγο δεν τα κατάφεραν) θα επιφέρουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί στην επαρχία, γεμίσαμε ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!

Στο καλο για Αθηνα-Θεσσαλονικη τοτε ρε φιλος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μεταναστευτικό ρεύμα που δημιουργήθηκε τα τελευταία 2 χρόνια, με τους νεους μας να φεύγουν στο εξωτερικο έπαιξε μεγάλο ρόλο τελικά.( Ισως γι' αυτό το ποσοστό αποχής εφτασε το 40%). Αν μπορούσαν να ψηφίσουν με κάποιο τρόπο, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Πάντως είναι απορίας άξιο πώς καταφερε πάλι ο ελληνικός λαός να στηρίξει τους βιαστές του, έστω και με αυτά τα ποσοστά που πήραν. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν μας αξίζει τελικά το δικαίωμα της ψήφου και το αγαθό της δημοκρατίας γιατί και τα 2 τα χρησιμοποιούμε καταχρηστικά και χαβαλετζίδικα....! Ελλειψη παιδείας γαρ....! Οσο για την Χ.Α... κατάντια για την κοινωνία μας! Δε θα βάλουμε μυαλο ποτέ τελικα.....

Σωστό. 700.000 νέοι έχουμε φύγει τον τελευταίο καιρό έξω, ενώ το εκλογικό σώμα είναι 4.000.000. Μάνι-μάνι να σου το 20% των απέχοντων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπω γινεται πολυ κουβεντα για τους γερους....και αναρωτιεμαι,40 χρονια γεροι ψηφιζαν??δε πεθαιναν αυτοι που ψηφισαν πριν 20/30 χρονια??? Αυτο που θελω να πω ειναι οτι για τη σημερινη κατασταση δε φταινε μονο οι γεροι!φταινε και οι τωρινοι 30/40/50αριδες!

Τελος παντων,ενα μεγαλο μπραβο στον Τσιπρα που απο τα "μικρα" κομματα ηταν ο μονος που ζητησε ψηφο εξουσιας και την πηρε.ας ελπισουμε να μν παρει τον γνωστο δρομο....

για το κκε,ενταξει αφου δεν ανεβηκε και τωρα,ας το κλεισουν το μαγαζακι!.....οσοι ψηφισαν ΧΑ ενταξει,τα λογια περισσευουν νομιζω!!

....με σεναριο 2ων εκλογων τι παιζει?μονο αν δε γινει συνεργασια η καποιος πρεπει να το ζητησει??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xrilek απο σήμερα το μεσημέρι που ο πρόεδρος της δημοκρατίας θα ζητήσει απο το 1ο κόμμα να σχηματίσει κυβέρνηση με όσα κόμματα χρειαστεί για να σχηματίσει θα πρέπει το 1ο κόμμα να παραδώσει κυβέρνηση μέσα σε 3 μέρες. Αν δεν παραδώσει τότε ο πρόεδρος της δημοκρατίας ζητάει απο το 2ο κόμμα να σχηματίσει κυβέρνηση με κάποια άλλα κόμματα. Αν πάλι σε 3 μέρες τίποτα νομίζω ή γίνετε άλλη μια τελευταία φορά με το 3ο κόμμα και μετά αν δεν πετύχει έκλογες ή απευθείας εκλογές.

Για τους 30/40/50 δεν ξέρω. Εγώ πάντως φίλε αισθάνομαι προδομένος σαν Έλληνας. Όχι απο τα καθίκια που μας κυβερνούσαν/κυβερνάνε. Αλλά απο τον αιώνια Έλληνα μαλάκα... Αισθάνομαι προδομένος, στεναχωρημένος και οργησμένος. Πως γίνετε να ξεχνάμε τόσο εύκολα? 3 νομοί της κρήτης πράσινοι? Τόσο καθυστερούμενους έχουμε πια? Αμ οι μπλε. Σοβαρά πιστεύουν ότι δεν θα έρθουν νέα μέτρα λιτότητας? Ή ότι θα μας σώσει ο Σαμαράς? Θυμάμαι πριν μερικούς μήνες που γινόντουσαν όλα αυτά με το μνημόνιο με τις περικοπές κτλπ είχα ποστάρει ότι μας χρειάζεται V4Vendetta να τους καθαρίσει όλους. Τώρα πλέων πιστεύω ότι δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε που βρίσκουν καθυστερημένους για να τους ψηφίσουν...

Άλλωστε λαός που δεν ξέρει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να επαναλαμβάνει τα λάθη του, και απότι φαίνετε ο Έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου... Στις επόμενες εκλογές τον βλέπω για ΠΑΣΟΚ πάλι...

Τροποποιήθηκε από τον Gelinos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημέρα συμφορουμίτες

και εγω γουστάρω τα αποτελέσματα των εκλογών. :secret: έπεσαν στον καιάδα πασόκεμον και νουδου και πήραν τα πάνω τους τα υπόλοιπα κόμματα.

βέβαια απο οτι ακούω τώρα στην τουβούλα , τειθεται θέμα ακυβερνησίας και υπηρεσιακής κυβέρνησης, η κατάσταση είναι ρευστή

...σαν το σπέρμα , ενα πράγμα. :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Kαμμενος ειναι παπατζης. Οι Βορειοι ειναι στον κοσμο τους και ψηφιζουν ακομα ΝΔ, χρυσαυγιτες και Καμμενο. Κριμα που Ο ΣΥΡΙΖΑ δε βγηκε πρωτο κομμα. Ο Τσιπρας παντως το κυνηγαει απ οτι φαινεται με νυχια και με δοντια να συνεργαστει με αλλα κομματα ωστε να ριξει αυτους τους δυο μουλοσπορους. Κλειδωστε τους παππουδες και τις γιαγιαδες στις επομενες εκλογες στα σπιτια τους ή πειστε τους να ψηφισουν αριστερο κομμα οπως εκανα εγω. Το καναλι της βουλης θα χτυπαει τρελες θεαματικοτητες τωρα με τους νεοναζι στο κοινοβουλιο. Και παλι κριμα για το αποτελεσμα. Αυτα...

Μέχρι τις άλλες εκλογές ποιος ζει ποιος πεθαίνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά η κάλπη μίλησε ή μάλλον, ΦΩΝΑΞΕ, θα έλεγα, το ίδιο και η παραλία...

Η αποχή καλά κρατεί, τελικά ίσως να θάλουμε και τα παθένουμε όλα αυτά τόσα χρόνια...

Τροποποιήθηκε από τον Air

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο λαός που πήγε να ψηφίσει, ξεκράνωτος (πρέπει να πέτυχα κάνα δυο μόνο με κράνος), που πάρκαρε το κουβαδάκια του όπου να 'ναι έξω από τα εκλογικά κέντρα (γιατί εκεί τον βόλευε) και μου ήταν ντυμένοι λες και πηγαίναν σε κανένα γάμο, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να πιστέψω ότι μπορεί να αλλάξει την τύχη του...

Και εκλογική διαδικασία είναι απο μόνη της τόσο ετεροχρονισμένη και εξαιρετικά ακριβή που είναι ύποπτη! Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, αυτές τις μέρες εκτύπωσαν περίπου 20 εκατομμύρια φύλλα για να πεταχτούν, έτσι απλά! Όταν όλα μπορούν πλέον να γίνουν με ένα κουμπί...

Μου αρέσει που διεκδικούμε Ευρώπη! Πόσο μακριά νυχτωμένοι είμαστε...

Ετσι ειναι, μια διαδικασια στημενη για να τρωνε μπολικα εκατομμυρια οι διαφοροι παρατρεχαμενοι

π.χ. δικαστικοι αντιπροσωποι (η εφορευτικη επιτροπη ειναι μ@λ@κες να μην πληρωνονται τουλαχιστον ενα ημερομισθιο του ανειδικευτου εργατη? οι δικαστικοι αντιπροσωποι δεν πρεπει να πληρωνονται καθολου γιατι ειναι φοροκλεφτες δικηγοροι...

ασε που αυτοσχεδιαζουν κιολας:

Προπερσι ειχαμε ενα κ@λ@γερο δικηγορο στο τμημα που ψηφιζα ο οποιος ηθελε να κανει τα παντα μονος του! εβρισκε και εσβηνε τα ονοματα, ελεγχε τις ταυτοτητες κοκ, ολα ο ιδιος παροτι ειχε εφορευτικη επιτροπη, με αποτελεσμα ενω τα αλλα εκλογικα τμηματα ηταν αδεια, στο δικο μας υπηρχε μια ουρα 25 ατομα μεσα στη ζεστη.

Μια αλλη φετος ηθελε να της δωσεις το φακελο με το ψηφοδελτιο στο χερι της να το υπογραψει πριν το βαλεις στην καλπη (δεν τα ειχε απο πριν υπογεγγραμμενα οπως κανουν συνηθως).

Κοινως οτι παρατυπη μ@λ@κια του ερθει του καθενος την κανει, και αμα του την πεις κιολας μπορει να σε τρεχουν για διαταραξη των εκλογων

ποιοι εκαναν αποχη??? :think:

το πρωι που εφευγα να παω να ψηφισω,συνανταω ενα φιλο μπογιατζη απο την γειτονια και πιασαμε την κουβεντα.ο τυπος ειναι νησιωτης,ολο το χειμωνα τον εβγαλε στο νησι και μολις ειδε και αποειδε αφου εκει δεν ειχε δουλεια ξανανεβηκε αθηνα.δικαιολογηθηκε οτι δεν παει στο νησι να ψηφισει γιατι εχεις δουλειες εδω,σε λιγο που θα πει το ψωμι-ψωμακι απο την πεινα τοτε μπορει να καταλαβει την μαλακια του.

παλιοτερες εποχες ολοι κανανε ΝΑ για να παρουν αδεια απο το αφεντικο τους ταχα μου και δηθεν να πανε στο χωριο για να ψηφισουν λες και τους επιασε ο πονος για να βγαλουνε ανετοι το διημερακι-τριημερακι τους,τωρα ειναι πολλα τα εξοδα και δεν μπορουν να πανε,το κωλο τους ομως δεν τον ξεκουνανε να παρουν τα εκλογικα τους δικαιωματα και να τα πανε εκει που μενουν μονιμα,δηλαδη και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.αποχη 40% στις πιο κρισιμες εκλογες για την ελλαδα μετα την μεταπολιτευση :mB_faskelo:

ποιοι ψηφιζουν τα 2 "μεγαλα κομματα"???

το πρωι που πηγα να ψηφισω στο εκλογικο κεντρο οπως καθομουν στην σειρα σκαει μυτη ενας συμπαθητικος κυριουλης μετα της συζηγου του,ετων και οι 2 ανω των 70.ξεκιναμε και πιανουμε την κουβεντα,σε καποια φαση του λεω εγω.δεν πιστευω να ψηφισεις νεα δημοκρατια ή πασοκ και μολις του ειπα αυτο ο συμπαθητικος κυριουλης με το μπλε πουκαμισο(τυχαιο?) και μετα της συζηγους του ονοματι μαρικας(δευτερη συμπτωση παλι τυχαιο?)μεταμορφωθηκε αυτοματα σε μετεμψυχωση του τσακ νορις και μονο ξυλο που δεν εφαγα.

ποιοι ψηφισαν χρυση αυγη???

αστο καλυτερα αυτο θα το αφησω ασχολιαστο :wallbash:

Αυτοι οι ηλικιωμενοι (και οι διορισμενοι) ψηφισαν ΝΔ.

Ειναι τοσο κολλημενοι που δεν καταλαβαινουν οτι και η ΝΔ υπεγραψε για να τους μειωσουν τη συνταξη.

Ασε οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι πολλοι να ψηφιζουν λογω ηλικιας, αλλα πανε για να αποδειξουν οτι ζουν "οσο ζω θα ψηφιζω!"

καλημέρα συμφορουμίτες

και εγω γουστάρω τα αποτελέσματα των εκλογών. :secret: έπεσαν στον καιάδα πασόκεμον και νουδου και πήραν τα πάνω τους τα υπόλοιπα κόμματα.

βέβαια απο οτι ακούω τώρα στην τουβούλα , τειθεται θέμα ακυβερνησίας και υπηρεσιακής κυβέρνησης, η κατάσταση είναι ρευστή

...σαν το σπέρμα , ενα πράγμα. :pray:

Ναι, γιατι τοσους μηνες δεν ειχαμε ακυβερνησια? Χειροτερη απο ακυβερνησια κατασταση ειχαμε, πηγαινε καθενας στη Βουλη και περναγε οτι βρωμονομο ηθελε για να παρει ψηφους και να εξυπηρετησει συντεχνιες και επιχειρηματικα και αλλα συμφεροντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα μιλήσω για τα Δωδεκάνησα και τις συνθήκες που επικρατούν εδώ και ειδικά στη Ρόδο. Στηριζόμαστε στον τουρισμό και οι περισσότεροι εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις. Είναι 7 Μαΐου και ακόμα δεν έχει ανοίξει το ξενοδοχείο που δουλεύω, μας λένε για 20% μειώση μισθού και κατάργηση όλων των επιδομάτων. Πέρσι, οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία απορρόφησαν την μείωση του αφορολόγητου των επιχειρήσεων (κόψανε δλδ λεφτά οι ξενοδόχοι από το προσωπικό για να καλύψουν τη χασούρα). Πολλοί παλεύουν να πάρουν τα χρωστούμενα από προηγούμενες σεζόν και άλλοι έχουν να αντιμετωπίσουν τον εκβιασμό "800ε και αν σας αρέσει", έχουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι οι ξενοδόχοι φέρνουν Σλοβάκους μαθητές για να δουλεύουν (και να τους πληρώνουν 300ε το μήνα). Τα νησιά της Δωδεκανήσου είναι αποκομμένα από την υπόλοιπη Ελλάδα και το Νοσοκομείο της Ρόδου (νησί με 130,000+ πλυθησμό) έγινε Κέντρο Υγείας και αναγκάζεται ο κόσμος να πληρώνει τα κέρατα του στην Euromedica για να λάβει αξιοπρεπή περίθαλψη. Και όμως, 30,000 δίποδα ζώα ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή ρε πούστη μου, τι άλλο πρέπει να κάνει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για να μην τους ψηφίζει κανείς? Πόσο βαθιά είναι ριζωμένο στα μυαλά του Έλληνα το ρουσφέτι και ακόμα ελπίζει και στηρίζεται σε αυτό?

Και ακόμα περισσότερο τσατίζομαι με τα ζώα που λένε για ακυβερνησία, ότι δεν υπάρχουν ικανοί να μας κυβερνήσουν και ότι η ψήφος μας πήγε χαμένη. Ακυβερνησία είχαμε τόσα χρόνια με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να τρώνε λεφτά και να βολεύουν συγγενείς, φίλους και παρατρεχάμενους. Δεν έχουμε δει εναλλακτική διακυβέρνηση στην Ελλάδα και στο σημείο που μας έφεραν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, δεν υπάρχει χειρότερη θέση. Με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα, έχω πάρει χαρά, ελπίδα και κουράγιο, κάτι αρχίζει να αλλάζει και είναι στο χέρι των νέων πολιτικών δυνάμεων να το διαχειριστούν σωστά και να ενισχύσουν τη θέση τους, να ρίξουν στα τάρταρα το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

υ.γ. Μωρή Παπαρήγα... η ξεφτίλα σου δεν έχει τελειωμό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα σε ολους !

Για μενα δεν αλλαξε κατι στην αποψη μου για την Χ.Α .

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, ο "ημίαιμος πρίγκιπας" βγήκε στην Αχαΐα;

δεν βγαίνει στάνταρ επειδή ήταν πρώην πρωθυπουργός που να τον πάρει και να τον σηκώσει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου έλεγαν οι παππούδες μου, κατοχή δεν έζησες, γερμανούς δεν έχεις, φασισμό δεν ενιωσες μα κυρίως δεν γνώρισες τον Χιτλερ.

Ε να που και κατοχη ζω, με μπολικους γερμανους σε ενα φασιστικο καθεστως με 50 εδρες μπόνους και συντομα θα δω και τον Χιτλερικο χεραιτισμο στην βουλη.

Ζω μεγάλες στιγμές!

PS αντίσταση πότε θα δω?

Καλημερα σε ολους !

Για μενα δεν αλλαξε κατι στην αποψη μου για την Χ.Α .

Σκεψου κατι ακομα να παρηγορηθείς. 21 Γκαγκάου θα παιρνουν 3-4 χιλ μισθό και συνταξη 3χιλ για την υπολοιπη ζωη σου. Μπράβο Έλληνα τιμωρε!

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια άλλη ερώτηση που τριγυρνάει στο μυαλό μου: Τα δύο μεγάλα κόμματα πήραν (ξανά) δάνεια από τις τράπεζες βάζοντας ως "υποθήκη" τις μελλοντικές τους κρατικές επιχορηγήσεις. Τώρα που από επιχορήγηση θα πάρουν λιγότερο από το εν τρίτο (το 1/3 είπα, όχι τα τρία μας), πως θα εξοφλήσουν; Τώρα που θα είναι (ελπίζουμε) στην "απ' έξω", πως θα συντηρήσουν τις στρατιές των κλακαδόρων και των κομματικοδίαιτων παράσιτων που συντηρούν χρόνια τώρα;

Τα αποτελέσματα της χθεσινής εκλογικής μάχης κρύβουν και άλλες εξελίξεις που δεν είναι άμεσα ορατές δια γυμνού οφθαλμού................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα μιλήσω για τα Δωδεκάνησα και τις συνθήκες που επικρατούν εδώ και ειδικά στη Ρόδο. Στηριζόμαστε στον τουρισμό και οι περισσότεροι εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις. Είναι 7 Μαΐου και ακόμα δεν έχει ανοίξει το ξενοδοχείο που δουλεύω, μας λένε για 20% μειώση μισθού και κατάργηση όλων των επιδομάτων. Πέρσι, οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία απορρόφησαν την μείωση του αφορολόγητου των επιχειρήσεων (κόψανε δλδ λεφτά οι ξενοδόχοι από το προσωπικό για να καλύψουν τη χασούρα). Πολλοί παλεύουν να πάρουν τα χρωστούμενα από προηγούμενες σεζόν και άλλοι έχουν να αντιμετωπίσουν τον εκβιασμό "800ε και αν σας αρέσει", έχουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι οι ξενοδόχοι φέρνουν Σλοβάκους μαθητές για να δουλεύουν (και να τους πληρώνουν 300ε το μήνα).

Κάτσε γιατί με μπερδεύεις.

Α.Μείωση αφορολόγητου δεν κάναν στις επιχειρήσεις, οι οποίες ουδέποτε είχαν αφορολόγητο όριο αλλά στους εργαζόμενους. Γι αυτό και είχαμε όλοι οι εργαζόμενοι μείωση στα καθαρά μας γιατί αυξήθηκαν οι φορολογικές κρατήσεις. Τι ήθελες να κάνει ο επιχειρηματίας να αυξήσει τα μικτά σου ώστε να έχεις τις ίδιες καθερές απολαβές?

Β. Η φετινή σεζόν αναμένεται να έχει πτώση ως και 30% σε κρατήσεις και ειδικά σε κύκλο εργασιών. Αυτή η πτώση λες να μην μετακυληθεί προς τα κάτω, αλλά να την αποροφήσουν μόνο οι επιχειρηματίες μικροί και μεγάλοι?

Και εγώ από τουριστικό μέρος είμαι (Κρήτη) και έχω αρκετούς φίλους επιχειρηματίες από εστιάτορες ως ξενοδόχους για να ξέρω τι ζόρια τραβάνε και τι χρωστάνε.

30% μείωση αποδοχών έχω και εγώ από την αρχή της κρίσης, που εργάζομαι Αθήνα. Δεν κατηγορώ τους επιχειρηματίες που δουλεύω, γιατί αντιλαμβάνομαι αρκετά καλά τα οικονομικά να ξέρω ότι δεν βγαίνουν. Η κρίση τους αφορά όλους μικρούς μεγάλους. Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί επιχειρηματίες που προσπαθούν να επωφεληθούν από την κατάσταση, αλλά ο κανόνας είναι ότι η πλειοψηφεία των επιχειρήσεων τουριστικών ή μη, έχει σοβαρή μείωση κύκλου εργασιών.Η εισαγωγή σλοβάκων είναι ένδειξη ότι δεν είμαστε όντως ανταγωνιστικοί. Ο έλληνας που μέχρι χθες απαιτούσε 1500 ευρώ τον μήνα καθαρά και χωρίς μπουρμπουάρ για να σερβίρει τραπέζια, πρέπει να καταλάβει ότι η χρυσή εποχή τελείωσε και πρέπει να προσφέρει πιο ειδικές υπηρεσίες για να αμείβεται. Γιατί αυτό το κάνουν και ανειδίκευτοι σχετικά αλλοδαποί όπως οι Σλοβάκοι για 500 και οι Βούλγαροι για 300.

Τα ιδια γίνοντε σε όλη την Ευρώπη, πέρισυ που έμεινα στην Ρώμη, Τσέχικο προσωπικό είχαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οικολόγοι εκτός, ψήφος al_bandy (και 2,91% του πληθυσμού) στο χαντάκι

βάλε και τα άλλα κόμματα που δε μπαίνουν που πήραν το 18%

νίκη για τη δημοκρατία

αλλά συμμετείχα και έχω δικαίωμα να μιλάω :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα