kxiii 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2006 Μέσα στον Σεπτέμβρη λέω να αλλάξω ελαστικά. Είμαι ανάμεσα στα Metzeler Sportec M3 και στα Pireli Diablo (Corsa). Καμιά γνώμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Καταρχήν καλώς ήρθες σχεδον ολα τα ελαστικα συμπεριφέρονται διαφορετικα απο μηχανη σε μηχανη,γι αυτο καλυτερα θα ήταν να ρωτήσεις καποιον με ER που εχει βαλει τα συγκεκριμένα ελαστικα εγω στην θεση σου πάντως θα εκλινα προς τα M3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λύκος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Συμφωνω με τον Nemethon. Παντως εχω βαλει τα Μ3 κι ειμαι ευχαριστημενος, εξαιρετικο λαστιχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 Το Μ3 με το CORCA δεν είναι στην ίδια κατηγορία το αντίστοιχο CORCA για την METZELER είναι το Μ1 το Μ3 έχει προσανατολισμό περισσότερο προς πίστα. Η πιο μεγάλη διαφορά για μένα είναι στο μπροστινό με το Μ3 το μηχανάκι θα γίνει πιο ευκίνητο θα αλλάζει τροχιά πιο γρήγορα και θα έχεις φρένα βαθιά μέσα στην στροφή αλλά μπορεί να σου κάνει το μπροστινό πιο ευαίσθητο από ότι θέλεις. Πιστεύω το κριτήριο σου πρέπει να είναι αν θα τα χρησιμοποιήσεις για πίστα ή όχι. Σε πίστα και τα δυο είναι μια χαρά απλά το Μ3 θα σου δώσει πιο σιγουριά με το μπροστινό του, στο δρόμο και τα δυο θα είναι τέλεια απλά κάπου θα χαραμίζεται το Μ3 και δεν θα σου δείξει όλες τις αρετές του και όπως προανέφερα μπορεί να σου κάνει το μπροστινό πιο ευαίσθητο από ότι θέλεις. Πάντος οποιαδήποτε η επιλογή σου σου εύχομαι καλά στριψίματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2007 (τροποποιήθηκε) Είμαι μεταξύ των δύο αλλά πιο συγκεκριμένα στα M3 και Corsa III για το R1 μου. Σήμερα μου καρφώθηκε μια βίδα στο μπροστινό και λέω για αλλαγή. Η μηχανή φοράει πάνω Dunlop και δεν έχω την καλύτερη γνώμη. Το θέμα είναι οτι επειδή τα λάστιχα είναι σχετικά καινούρια, 3 μηνών, όσο και η μοτοσυκλέτα, με 2500χλμ απο τα οποία τα 1600 είναι για το στρώσιμο της μοτό. Για τον λόγο αυτό σκέφτομαι να αλλάξω μόνο το μπροστά. Σκέφτομαι μετά το καλακαίρι να αρχίσω να μπαίνω Μέγαρα (όχι πολύ συχνα-1φορά/μήνα). Θα παίξει ρόλο που θα είναι λίγο παλιότερο το πίσω; Άν μπορείτε να δώσετε και τηλ να ρωτήσω τιμές, έστω και με pm για να μη θεωρηθεί διαφήμιση. Ευχαριστώ. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2007 από τον argi6argi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2007 Εγώ θα προτιμούσα τα Corsa III για την R1, επειδή είναι πιο γρήγορα από τα Μ3. Τα Μ3 έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε ST μηχανές, αλλά καθόλου καλές σε ελαφρότερα SS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2007 Μονο τα corsa ειχα φορεσει και ηταν σουπερ, εχω ομως ακουσει καταπληκτικα λογια για τα νεα ελαστικα που εβγαλε η metzeler (M1-M3). Πιστευω οποια και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις. Την καλυτερη ομως απαντηση θα την παρεις οταν τα φορεσεις και τα δυο και καταλαβεις μονος σου τις μικροδιαφορες τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2007 Tα DIABLO CORSA III ειναι σκαλες ανωτερα απο τα Μ3 και απο οτι βλεπω εχεις το 636. Εχω κανει και post σχετικα και μετα δυο αυτα λαστιχα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ORIMOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2007 DIABLO CORSA III και 7000 χλμ όριο ζωής.Σου κάνει;Εγώ αυτό φοράω πάντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2007 Σκέφτομαι να βάλω και εγώ Corsa III όταν αλλάξω. Το έχει δοκιμάσει κανείς με ST; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2007 Το Μ3 με το CORCA δεν είναι στην ίδια κατηγορία το αντίστοιχο CORCA για την METZELER είναι το Μ1 το Μ3 έχει προσανατολισμό περισσότερο προς πίστα. Η πιο μεγάλη διαφορά για μένα είναι στο μπροστινό με το Μ3 το μηχανάκι θα γίνει πιο ευκίνητο θα αλλάζει τροχιά πιο γρήγορα και θα έχεις φρένα βαθιά μέσα στην στροφή αλλά μπορεί να σου κάνει το μπροστινό πιο ευαίσθητο από ότι θέλεις. Πιστεύω το κριτήριο σου πρέπει να είναι αν θα τα χρησιμοποιήσεις για πίστα ή όχι. Σε πίστα και τα δυο είναι μια χαρά απλά το Μ3 θα σου δώσει πιο σιγουριά με το μπροστινό του, στο δρόμο και τα δυο θα είναι τέλεια απλά κάπου θα χαραμίζεται το Μ3 και δεν θα σου δείξει όλες τις αρετές του και όπως προανέφερα μπορεί να σου κάνει το μπροστινό πιο ευαίσθητο από ότι θέλεις. Πάντος οποιαδήποτε η επιλογή σου σου εύχομαι καλά στριψίματα. Μαλλον εχεις μπερδεψει το diablo corsa(corsa III Πλεον), με το απλο diablo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ORIMOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2007 Σκέφτομαι να βάλω και εγώ Corsa III όταν αλλάξω. Το έχει δοκιμάσει κανείς με ST; Στο δικό μου VFR.Κούκλα αλλά λίγα χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ORIMOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2007 Μαλλον εχεις μπερδεψει το diablo corsa(corsa III Πλεον), με το απλο diablo Υπάρχουν και τα δύο.Και CORSA και CORSA III.Το REPSOL είχε στην αρχή το πρώτο και μετά έβαλα το δεύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2007 Υπάρχουν και τα δύο.Και CORSA και CORSA III.Το REPSOL είχε στην αρχή το πρώτο και μετά έβαλα το δεύτερο. Το corsa εχει αντικατασταθει απο το corsa III πλεον Μην μπερδευετε τις ονομασιες των ελαστικων, γιατι στο τελος θα βαλετε καμια γομα μπροστα και κανα τουρισταδικο πισω Αλλο το diablo, αλλο το diablo strada, αλλο το diablo corsa, αλλο το corsa III, αλλο το diablo superbike, αλλο το diablo wet, και αλλο το diablo rain Με το να λεει καποιος ''εβαλα τα diablo'', εμενα προσωπικα μου προκαλει ενα ερεθισμο στον δεξιο ορχυ Φιλικα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koyrsaros_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 εγω προσφατα εβελα τα Μ3 σε αντικατασταση των DUNLOP που φορουσε και η μηχανη κυριολεκτικα μεταμορφωθηκε..... χωρις να ξερω τα DIABLO θα προτεινα τα Μ3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες