NikoL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 απο την φωτογραφια καλα φαινοντε οσοι τα δοκιμάσουν ας γραψουν εντυποσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Δε μου λές, το iphone που έχετε φίλτατε γιατί το αγοράσατε ? Υπερεκτιμημένη και η Apple, αυτή και αν χρεώνει Premium τιμές για τα προϊόντα της - διαφωνείς ? Να σου πώ γιατί πληρώνεις τόσο τα ipad-ια και iphon-ια ? Γιατί κάποιοι κύριοι πληρώνονται αμυδρά για την σχεδίαση τους (τους οποίους με την σειρά σου τους πληρώνεις και εσύ), κάποιοι κύριοι πρέπει να καθίσουν να γράψουν κώδικα για το iOS για να μπορείς να έχεις "την τιμή" να το χρησιμοποιείς μέσω της συσκευής, και, και και... Τα έχεις μπερδέψει. Τα γάντια δεν είναι αντιγραφή. Είναι απλά γάντια. Τα καλώδια δεν είναι αντιγραφή. Είναι απλά καλώδια. Δεν έχει κατοχυρωμένη πατέντα η apple για usb φορτιστές. Τα HDMI που λέω προφανώς δεν είναι αντιφγραφή. Οπότε με λίγα λόγια δεν μιλάμε για αντιγραφές. To iphone (4) το πήρα 250€ μεταχειρισμένο απο φίλο. Το χρησιμοποιώ αντί για υπολογιστή στο σπίτι (δεν έχω laptop desktop κλπ) και pc έχω στη δουλειά. Καινούριο με 600κάτι δεν θα το έπαιρνα, όχι γιατί δεν το θεωρώ καλό σαν συσκευή αλλά γιατί το θεωρώ υπερτιμολογημένο. Φυσικά τα προγράμαματα τα πληρώνω μέσω itunes γιατί θεωρώ ότι η τιμή στη οποία προσφέρονται είναι συμφέρουσα για την τσέπη μου. Τι περισσότερες φορές αγοράζω ότι με συμφέρει, συγκρίνοντας τους παράγοντες τιμή - ποιότητα. Επίσης μερικές φορές αγοράζω ότι γουστάρω επειδή μπορώ και μου γυαλίζει. Δεν τα έχω κλέψει απο κανέναν, τα δούλεψα. Επισης δεν πρόκειται για iphonia και διάφορα άλλα κοσμητικά. Χρησιμοποιησε ένα smartphone και θα καταλάβεις. Αν πάλι το θεωρείς στάση ζωής να ΄χρησιμοποιείς καρτοτηλέφωνα καλά κάνεις δεν θα σε κρίνω. Έχω πάρει πάντως αρκετά noname προϊόντα και ήταν πολύ ποιοτικά. Τα καλώδια hdmi που πουλάει το πλαίσιο είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που πουλάει ο κινέζος. Μάντεψε απο ποιόν τα αγοράζει το πλάισιο... Το iphone επίσης φορτίζει απο οποιαδήποτε θύρα usb το συνδέσεις. Έτσι το έχουν φτιάξει. Φορτίζει απο το Pc. Γιατί να κάνει ο φορτιστής του 30€; Επειδή είναι άσπρος; Για να το κλείσω, δεν θέλω να επιβάλλω σε κανέναν τρόπο σκέψης ή κατανάλωσης. Ελεύθεροι είμαστε όλοι να αποφασίσουμε. Το θέμα το άνοιξα για όποιον μπορεί να ενδιαφερθεί. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν τον αφορά ας μην αγοράσει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsaki 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Τα παρήγγειλα και εγώ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Blackadder Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Για να το κλείσω, δεν θέλω να επιβάλλω σε κανέναν τρόπο σκέψης ή κατανάλωσης. Ελεύθεροι είμαστε όλοι να αποφασίσουμε. Το θέμα το άνοιξα για όποιον μπορεί να ενδιαφερθεί. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν τον αφορά ας μην αγοράσει. Αυτή είναι και η ουσία του θέματος. Έστω ένας να ενδιαφερθεί για τα γάντια αυτά και να τα παραγγείλει είναι μεγάλο κέρδος (είναι μέχρι τώρα παραπάνω από ένας). Και πάλι μπράβο για την ενημέρωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Madonis 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα έχω πάρει και εγώ απο ένα φίλο που δέν του κάνανε. ( φανταστείτε ότι το μέγεθος μου σε άλλα επώνυμα γάντια είναι Μ ενώ αυτά είναι XXL ) Το μόνο μιονέκτημα κατά την άποψη μου είναι η επένδυση απο την κάτω πλευρά του γαντιού ( αυτή δηλ. που εφάπτεται με τα grip.) Αυτά τα υποτιθέμενα μπιλάκια, εξογκώματα που έχει τείνουν να γλιστράει το χέρι μερικές φορές στο άνοιγμα του γκαζιού. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2012 από τον Madonis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Τα έχω πάρει και εγώ απο ένα φίλο που δέν του κάνανε. ( φανταστείτε ότι το μέγεθος μου σε άλλα επώνυμα γάντια είναι Μ ενώ αυτά είναι XXL ) Το μόνο μιονέκτημα κατά την άποψη μου είναι η επένδυση απο την κάτω πλευρά του γαντιού ( αυτή δηλ. που εφάπτεται με τα grip.) Αυτά τα υποτιθέμενα μπιλάκια, εξογκώματα που έχει τείνουν να γλιστράει το χέρι μερικές φορές στο άνοιγμα του γκαζιού. άργησες να μας το πεις αυτό με το μέγεθος... :( φαίνεται τα φτιάχνουν για το δικό τους μέγεθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Ψιλοκάνω χλμ στην Εθνική. Σκέφτομαι και εγώ για γάντια, γιατί σε μακρυνές αποστάσεις έχω συνηθίσει να φοράω τα χειμερινά (έχω κάτι tucano urbano). Τώρα όμως που καλοκαιριάζει (μέρα κυρίως) μου κακοφαίνεται λίγο να τα φοράω είναι χοντρά αρκετά, οπότε σκέφτομαι και εγώ για γαντάκι. Πέραν της ασφάλειας προσφέρουν κάτι άλλο τα καλοκαιρινά γάντια; Έχω δει κάτι richa με κόκκαλα (αλλά δε μου αρέσουν) http://bikesnscooters.net/images/listing_photos/106_01basalt1.jpg καθώς και τα alpinestars mp2 που μου αρέσουν http://thumbnail.image.rakuten.co.jp/@0_mall/mono/cabinet/00007562/img55385060.jpg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Ψιλοκάνω χλμ στην Εθνική. Σκέφτομαι και εγώ για γάντια, γιατί σε μακρυνές αποστάσεις έχω συνηθίσει να φοράω τα χειμερινά (έχω κάτι tucano urbano). Τώρα όμως που καλοκαιριάζει (μέρα κυρίως) μου κακοφαίνεται λίγο να τα φοράω είναι χοντρά αρκετά, οπότε σκέφτομαι και εγώ για γαντάκι. Πέραν της ασφάλειας προσφέρουν κάτι άλλο τα καλοκαιρινά γάντια; Έχω δει κάτι richa με κόκκαλα (αλλά δε μου αρέσουν) http://bikesnscooter...6_01basalt1.jpg καθώς και τα alpinestars mp2 που μου αρέσουν http://thumbnail.ima...img55385060.jpg τι εννοείς σου κακοφαίνεται; ή σου κάνουν για τη δουλειά που θες ή όχι. η εμφάνιση θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που σε ενδιαφέρει. προτίμησε κάτι με προστασίες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Μου κακοφαίνεται επειδή είναι χοντρά και ζεστά, για αυτό άλλωστε σκέφτομαι την αγορά καλοκαιρινών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Πέραν της ασφάλειας προσφέρουν κάτι άλλο τα καλοκαιρινά γάντια; Πέραν της ασφάλειας, που είναι το βασικότερο, προσφέρουν τα εξής: 1) έχεις αίσθηση στο γκριπ (δεν θέλει να ανοίγεις το γκάζι ιδρωμένος...) 2) προστατεύεσαι από μύγες και πετραδάκια 3) δεν σε καίει ο ήλιος 4) σε σχέση με τα χειμερινά, έχουν μεγαλύτερη άνεση (είναι πιο ελαφριά), καλύτερη αίσθηση και κυκλοφορία αέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Δε μου λές, το iphone που έχετε φίλτατε γιατί το αγοράσατε ? Υπερεκτιμημένη και η Apple, αυτή και αν χρεώνει Premium τιμές για τα προϊόντα της - διαφωνείς ? Να σου πώ γιατί πληρώνεις τόσο τα ipad-ια και iphon-ια ? Γιατί κάποιοι κύριοι πληρώνονται αμυδρά για την σχεδίαση τους (τους οποίους με την σειρά σου τους πληρώνεις και εσύ), κάποιοι κύριοι πρέπει να καθίσουν να γράψουν κώδικα για το iOS για να μπορείς να έχεις "την τιμή" να το χρησιμοποιείς μέσω της συσκευής, και, και και... Όχι ότι έχει καμία σημασία, αλλά ειδικά το πρώτο iphone που το είχα ψάξει, ήταν ο ορισμός του «πεταμένα λεφτά». Χωρίς υπερβολή, με Pocket PC πριν πέντε χρόνια, έκανες πολύ, μα πολύ περισσότερα. Προσωπικά όσους έτρεξαν να το αγοράσουν τους θεωρώ αντιπροσωπευτικά δείγματα ενός θύματος βιομηχανικού μάρκετινγκ. Από την άλλη, κουμάντο δεν κάνω στην τσέπη κανενός, οπότε... Τα έχεις μπερδέψει. Τα γάντια δεν είναι αντιγραφή. Είναι απλά γάντια. Τα καλώδια δεν είναι αντιγραφή. Είναι απλά καλώδια. Δεν έχει κατοχυρωμένη πατέντα η apple για usb φορτιστές. Τα HDMI που λέω προφανώς δεν είναι αντιφγραφή. Οπότε με λίγα λόγια δεν μιλάμε για αντιγραφές. ό σαν συσκευή αλλά γιατί το θεωρώ υπερτιμολογημένο. Φυσικά τα προγράμαματα τα πληρώνω μέσω itunes γιατί θεωρώ ότι η τιμή στη οποία προσφέρονται είναι συμφέρουσα για την τσέπη μου. Έχω πάρει πάντως αρκετά noname προϊόντα και ήταν πολύ ποιοτικά. Τα καλώδια hdmi που πουλάει το πλαίσιο είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που πουλάει ο κινέζος. Μάντεψε απο ποιόν τα αγοράζει το πλάισιο... Το iphone επίσης φορτίζει απο οποιαδήποτε θύρα usb το συνδέσεις. Έτσι το έχουν φτιάξει. Φορτίζει απο το Pc. Γιατί να κάνει ο φορτιστής του 30€; Επειδή είναι άσπρος; Είναι γνωστό κι αναμφισβήτητο γεγονός, η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτικών προϊόντων που βρίσκουμε στις προθήκες των καταστημάτων, είναι κατασκευασμένα στην Κίνα και σε μικρότερο βαθμό στη ΝΑ Ασία. Η μοναδική τους διαφορά είναι ότι όταν βγαίνουν από το εργοστάσιο κάποιο μέρος πουλιέται ως no-name, και κάποιο άλλο μέρος περνάει ένα ακόμα στάδιο παραγωγής όπου μπαίνει ένα Χ brand name. Τώρα αν κάποιος αρέσκεται να νομίζει ότι επειδή το προϊόν του γράφει «κάτι» πάνω, είτε αυτό λέγεται Dainese, είτε Sony, είτε Adidas αυτόματα και για αυτόν τον λόγο είναι καλύτερο, ε ας το πιστεύει. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αν είχα δώσει κάποιες δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ παραπάνω για το ίδιο πράγμα δεν θα μου άρεσε όταν θα το συνειδητοποιούσα, αλλά ως εκεί, δεν θα διακήρρυτα ότι πήρα κάτι καλύτερο. Για να το κλείσω, δεν θέλω να επιβάλλω σε κανέναν τρόπο σκέψης ή κατανάλωσης. Ελεύθεροι είμαστε όλοι να αποφασίσουμε. Το θέμα το άνοιξα για όποιον μπορεί να ενδιαφερθεί. Αν κάποιος πιστεύει ότι δεν τον αφορά ας μην αγοράσει. Οι πληροφορίες είναι το παν. Ειδικά σήμερα, οποιοσδήποτε μπορεί μέσω απλής ανταλλαγής πληροφοριών να με βοηθήσει να γλιτώσω λεφτά, είναι καλοδεχούμενος. Δεν μου περισσεύουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν θα διακήρρυτα ότι πήρα κάτι καλύτερο. Πού το διάβασες αυτό; Πές μου πότε είπα ότι είναι καλύτερα. Όχι ότι έχει καμία σημασία, αλλά ειδικά το πρώτο iphone που το είχα ψάξει, ήταν ο ορισμός του «πεταμένα λεφτά». Χωρίς υπερβολή, με Pocket PC πριν πέντε χρόνια, έκανες πολύ, μα πολύ περισσότερα. Προσωπικά όσους έτρεξαν να το αγοράσουν τους θεωρώ αντιπροσωπευτικά δείγματα ενός θύματος βιομηχανικού μάρκετινγκ. Από την άλλη, κουμάντο δεν κάνω στην τσέπη κανενός, οπότε... Και εγώ έτσι έλεγα. Ότι είναι μπιχλιμπίδι για μούρη. Μάλιστα με χάλαγε που δεν είχε ραδιόφωνο. Κακώς γιατί δεν το είχα δοκιμάσει. Πήρα το 3GS μεταχειρισμένο 200€ πριν 2 χρόνια. Μπορούσα να κάνω ότι ήθελα σε σχέση με το net απο το κινητό. Διαβάζω ειδήσεις, βλέπω video, βλέπω τα email μου, μπαίνω σε forum, και πληρώνω τους λογαριασμούς μου. Καταχωρώ ραντεβού, βγάζω φωτογραφίες, έχω χάρτες με gps, κανω αγορές μέσω internet (ebay, paypal), βλέπω τον καιρό, ακούω μουσική, και αν θέλω παίζω και κάνα παιχνίδι. Όλα αυτά με 200€ Το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν ότι δεν είχε την ανάλυση της οθόνης του 4 και κούραζε τα μάτια. Έδωσα το 3gs 100€ και έβαλα άλλα 150€ και πήρα το 4 πριν κάνα μήνα. Πιστεύεις πραγματικά ότι είμαι θύμα του μάρκετινγκ; Νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος και οι άλλοι πρόβατα; Θα σου πρότεινα να μην είσαι τόσο σίγουρος για κάποια πράγματα γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως κάποια μέρα... Το πρώτο iphone δεν έχει καμία σχέση με το 3gs και μετά. Αν αν θες ψαξτο. Και δεν μιλάμε για πριν απο 5 χρόνια μιλάμε για τα τελευταία 2. άργησες να μας το πεις αυτό με το μέγεθος... :( φαίνεται τα φτιάχνουν για το δικό τους μέγεθος Τις μετρήσεις τις έχει στο site αλλά τις βάζω και εδώ Και τέλος δύο φωτό φορεμένα. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 27 , 2012 από τον BlackAdder Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Για πες μας πως είναι στην οδήγηση εντός και εκτός πόλης. Δροσερό παραμένει το χέρι σου? Αίσθηση του γκριπ? Άνεση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Η αίσθηση είναι πολύ καλή, εφαρμόζει άψογα (στο δικό μου χέρι). Δεν σακουλιάζει πουθενά και γενικά δίνει την αίσθηση πως δεν φοράς γάντι. Οι μπίλες που έχει στην παλάμη δεν γλιστράνε στο γκρίπ με αποτέλεσμα να μη χάνεται καθόλου ο έλεγχος του γκαζιού. Οι αεραγωγοί δουλεύουν κανονικά και νιώθεις τη δροσιά απο τα 40χ/α και μετά. Το κακό είναι ότι πλέον δεν παίζει να καθαρίζω την ζελατίνα με το γάντι καθώς όπως προανέφερα το κάτω μέρος είναι αντιολισθητικό. Γενικά είμαι ικανοποιημένος. Έιναι ένα απλό καλοκαιρινό γάντι, άνετο και με προστασία. Για αλλεργίες και ερεθισμούς δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα (καθώς τα έχω 1 μέρα) αλλά μέχρι στιγμής δεν παρατηρώ κάτι. Εκτός πόλης δυστυχώς δεν προβλέπεται να βρεθώ οπότε αν τα πάρει κάποιος άλλος και τα δοκιμάσει βλέπουμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Επιτυχημένη αγορά, μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Πού το διάβασες αυτό; Πές μου πότε είπα ότι είναι καλύτερα. Δεν το είπ για σένα, μην τσαντίζεσαι. Απλά έτυχε να είναι κάτω από το δικό σου μήνυμα. Και εγώ έτσι έλεγα. Ότι είναι μπιχλιμπίδι για μούρη. Μάλιστα με χάλαγε που δεν είχε ραδιόφωνο. Κακώς γιατί δεν το είχα δοκιμάσει. Πολλά πράγματα δεν είχε, όχι μόνο ραδιόφωνο, θα έλεγα δε ότι η έλλειψη ραδιοφώνου ήταν το λιγότερο. Πιστεύεις πραγματικά ότι είμαι θύμα του μάρκετινγκ; Νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος και οι άλλοι πρόβατα; Θα σου πρότεινα να μην είσαι τόσο σίγουρος για κάποια πράγματα γιατί μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως κάποια μέρα... Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Με 200 ευρώ μεταχειρισμένο είναι καλή αγορά. Αρκετά κοντά στην αντικειμενική του αξία, καμία εντελώς σχέση με την τιμή που το κοστολογεί η μαμά, για δυνατότητες που ξαναλέω, σε άλλες συσκευές ήταν δεδομένες έως και 5 χρόνια πριν. Κατά τα άλλα, καλορίζικα τα νέα σου γάντια. :) Έδωσα κι εγώ μια παραγγελία, δυο για μένα (ένα κανονικά κι ένα ρεζέρβα, όταν το πρώτο θα θέλει καθάρισμα) κι ένα για την γυναίκα. Σύνολο 21 ευρώ, τα μισά ακριβώς από το κόστος ενός και μόνο ζευγαριού αντίστοιχων χαρακτηριστικών και «μάρκας». Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Είμαι στην διαδικασία να παραγγείλω και εγω ενα ζευγάρι!όπως τα βλέπω είναι πολυ ωραία και μοιάζουν καλά!η πορεία θα δείξει πάντως πολυ καλή ανακάλυψη μπράβο φίλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Είμαι στην διαδικασία να παραγγείλω και εγω ενα ζευγάρι!όπως τα βλέπω είναι πολυ ωραία και μοιάζουν καλά!η πορεία θα δείξει πάντως πολυ καλή ανακάλυψη μπράβο φίλε! μου ήρθαν χθες αλλά σήμερα θα τα παραλάβω από το ταχυδρομείο. το απόγευμα αναμένετε εντυπώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 χμμμ ωραία - ακόμα τα περιμένω !!! από τις 28Apr! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Παιδια αν καποιος πραγγειλει και ειναι απο αθηνα ας το πει γιατι θελω κ γω 2ζευγαρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 ήρθαν σήμερα. το μέγεθος δεν έκατσε απόλυτα οκ αλλά για μικρές αποστάσεις είναι μία χαρά. αύριο θα τα δοκιμάσω στη μηχανή. σπάστηκα που το πακέτο το είχαν ανοίξει (δεν ξέρω που) και είχε πειραχτεί και η κάμερα που είχα παραγγείλει....ελπίζω να λειτουργεί κανονικά! α στα διάλ@ παλιομ@λάκες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 τα δοκίμασα σήμερα το πρωί για περίπου 9 χλμ που είναι η απόσταση για τη δουλειά. μία χαρά! για 7 ευρώ δαγκωτό!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Για καλοκαιρινά γάντια έχω από πέρσι τα smart της Nordcap, 25€ από το Μοτομάρκετ. http://www.motomarket.gr/images/FlipBooksAll/12_Gloves_Boots_Safety/12_Gloves_Boots_Safety.html Πολύ καλός αερισμός, πολύ καλό το ότι δεν είναι κατάμαυρα, καλή εφαρμογή και προστασίες. Δεν κάνουν βέβαια 7€, αλλά μπορείς να τα δοκιμάσεις πριν τα πάρεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patatouf 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 τα εχεις ενας φιλος μου τα οποια τα αγορασε απο καποιον που τα πουλαει (οχι μαγαζι) 15 ευρω, το μειονεκτημα σε αυτα ειναι οτι τα μπιλακια απο κατω στην παλαμη που ειναι με τον καιρο φευγουνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Μόλις σήμερα παρέλαβα τα εν λόγω γάντια από το ταχυδρομείο! ^_^ Πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής (πιστεύω ότι σε ένα ελληνικό κατάστημα κάποιος θα τα πλήρωνε τουλάχιστον 20€) αλλά δυστυχώς ενώ φαίνεται να επέλεξα το σωστό μέγεθος για τα χέρια μου, δεν μου ταιριάζει η φόρμα τους (με πιέζουν σε κάποια σημεία)... Τέλος πάντων, κάπου θα τα χαρίσω, χαμένα δεν θα πάνε! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες