Jump to content
Sign in to follow this  
μάθο...

Ο Βασίλης Ορφανός "Στην Πράξη"

Recommended Posts

Πιτσιρικάς ήμουν ακόμα,

κάπου στο 2004 είχα πάει σε μια έκθεση μοτοσικλέτας (ναι όταν γίνονταν ακόμα εκθέσεις) και εκεί που χάζευα στο περίπτερο της Honda τα XR,

με πλησιάζει ένας τύπος και με ρωτάει

"-Πως σε λένε?"

"-Πέτρο" λέω, μου υπογράφει μια αφίσα.

Βασίλης Ορφανός βλέπω κάτω δεξιά.

"Ρε ποιος είναι αυτός βραδιάτικα που υπογραφει και αυτόγραφα..." λέω από μέσα μου...

που να ήξερα τοτε ποιον είχα μπροστά μου εκείνη τη στιγμή, να ανταλλάζαμε έστω 2-3 κουβέντες ακόμα ... ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑ...

Μεγάλη χαρά όταν έμαθα μετά από ποιον είχα την τιμή να πάρω υπογεγραμμένη αφίσα με τον ίδιο και το ΧΡ400 Dakar του (την εχω ακόμα!),

διπλή χαρά όταν μετά απο 1-2 χρόνια είδα φωτογραφία του σε ένα εργαστήριο στη σχολη και μου είπαν οι καθηγητές ότι "Ο Βασίλης έχει περάσει από αυτά τα θρανία και έχει πάρει πτυχίο από το τμήμα μας!"

Μεγάλος, Μέγιστος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Eγώ δυστυχώς άλλο απομυζώ απο το όλο θέμα : Tετοιοι άνθρωποι δυστυχώς μια ζωή θα εμφανίζονται σε "εξτρα" 10-λεπτα εκπομπών...

Απο την άλλη, "κλασσικοί" φανταστικοί υπερ-ήρωες του βεληνεκούς οπως του Καραγκούνη, Demis κτλπ τους τρώμε στην μάπα ολημερίς γνωρίζοντας (παρα την θεληση μας) ποιες πηδάνε, που βγήκαν (τα αρΚιδια μας κουνήθηκαν),σε ποιο beach bar τα "σπάσανε" με τους θηλυκούς μαϊντανούς τους (γλάστρες) και τι porsche/ferrari οδηγούν αυτην την εβδομάδα απο μεσημεριανά, ξυσταρχιδιστάν all day long εκπομπές και απο τον φανταστικό τύπο (βλέπε: "εφημερίδες" a.k.a κωλόχαρτο) ...

Κλώτσα το τόπι μαλάκα Ελληνα, κλώτσα το...

Όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο κύριος Ορφανός στο 05:46 του βίντεο, "Η Ελλάδα δεν βοηθά τους αθλητές της..." - εκτος βέβαια και αν κλωτσάς τόπι...

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου δεχτηκε να μιλησει στο σκαι το αλαφουζοκαναλο ενα μεγαλο --100000000000000000000 για εναν μηχανοβιο

μηδενικη εκτιμηση πλεον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Η Ελλάδα δεν βοηθά τους αθλητές της..."

Και να ηταν μονο οι αθλητες...εμ οι επιστημονες;εμ οι εργαζομενοι;εμ οι οικογενειες;εμ οι .........αστο μεγαλο θεμα και θλιβερο... :online2long:

αφου δεχτηκε να μιλησει στο σκαι το αλαφουζοκαναλο ενα μεγαλο --100000000000000000000 για εναν μηχανοβιο

μηδενικη εκτιμηση πλεον

Εγω και στο "Τριφυλλι" να εβλεπα συνεντευξη του,θα την αγοραζα....κι ας ειμαι Ολυμπιακος...και μακαρι τετοιοι ανθρωποι να ειναι ενα κλικ πανω απο "μικρες"μας καθημερινοτητες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν εμαθα για πρωτη φορα πως ενας Ελληνας εχει βγει νικητης σε ενα παγκοσμιο προταθλημα οπως του Ντακαρ πραγματικα το χαραρικα!

δεν ειχα ιδεα ποιος ηταν τοτε! αυτο το βιντεο ειναι το 1ο που βλεπω τον Βασιλη Ορφανιδη να μιλαει γενικα! πραγματικα ποσο γαματος ανθρωπος πρεπει να ειναι, και ποσο πολυ δεν τον υποστιριζουν, εταιριες (αλλα και ο κοσμος) γιατι πολυ απλα δεν μας νοιαζει!

Οπως ειπε και ο φιλος Κλεμ, το πετσι, το τοπι, το κλοτσας ολοι πανω σου! ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΕ Η ΤΑΔΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE, ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΟ! ολοι θα κατεβαιναν ομονοια με Σημαίες αμαξια και μλκιες.

Μονο τοτε θυματε ο Ελληνας ποσο Ελληνας ειναι, οταν νικήσουμε στο ποδοσφαιρο η στο μπασκετ! Δύστυχος ετσι μας εμαθαν τι αλλο να πω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε για αυτο εχουμε 2 πιστες στην Ελλαδα! και ολες οι υπόλοιπες σε αεροδρόμια με την πιστα να την σχεδιαζουν......Κώνοι (μιλαμε για πρωταθλημα ε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ουτε τουπές ούτε υφάκι ουτε τιποτά....ανετός γαιτι απλά κανει αυτο που αγαπάει. απλά respect... μακάρι να μπορεσουμε να κάνουμε καποια απο τα σχολιά του τρόπο ζωής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν αγορασω το XR εμαθα για τον συγκεκριμενο ανθρωπο (και την σχεση με αυτη την μηχανη). Πραγματικα μεγαλο μπραβο που βγεικε νικητης σε εναν τετοιο αγωνα.

Αχ... τι μηχανακι εχω τελικα :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεστός, σαφής, ρομαντικός, ευαίσθητος, επίμονος, ευγενικός και δυνατός.

Εξαιρετική συνέντευξη και ένας εξαιρετικός αθλητής για την χώρα μας και για εμάς τους μοτοσυκλετιστές παράδειγμα πίστης και αφοσίωσης.

Εύγε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε τον μκκα..... :mB_kalo_e::rotfl: :rotfl: :rotfl:Ρισπεκτ Στεφαν (Πετερανσελ)....

Μεστός, σαφής, ρομαντικός, ευαίσθητος, επίμονος, ευγενικός και δυνατός.

Εξαιρετική συνέντευξη και ένας εξαιρετικός αθλητής για την χώρα μας και για εμάς τους μοτοσυκλετιστές παράδειγμα πίστης και αφοσίωσης.Εύγε..

+πολλα!!!!Ακριβως ετσι!!!

Και σε καποια στιγμη της συνεντευξης που λεει οτι τον ρωτανε οι γονεις να παρουν μηχανακι στο παιδι τους και τους λεει-αυτο που λεμε κι εμεις χρονια τωρα-οτι καλυτερα να εχει το παιδι δικη του μοτοσυκλετα και δικο του εξοπλισμο,να ξερει...παρα να το τσακισει καποιος τυχαρπαστος....Πολυ χαιρομαι να ακουω τα "πιστευω μου" απο τετοιους ανθρωπους σαν τον κ.Ορφανο!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ρε Βασιλη πεστα γιατι αν τα λεμε εμεις φαινομαστε πολυ "ρισκο" για τα παιδια μας!!! :ok:

Ουτε τουπές ούτε υφάκι ουτε τιποτά....ανετός γαιτι απλά κανει αυτο που αγαπάει. απλά respect... μακάρι να μπορεσουμε να κάνουμε καποια απο τα σχόλιά του τρόπο ζωής

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος ο Βασιλης, δεν ηξερα την ιστορια που ειχε πριν τους Αγωνες Dakar. Πολλα μπραβο για την δυναμη του, τα πρωταθληματα που κατεκτησε, αλλα και οπως ειπωθηκε παραπανω για το ποσο προσγειωμενος και απλος ανθρωπος παραμενει!

Xαρχαλο! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεγαλος ανθρωπος και μεγαλος οδηγος,μακαρι να μπορουσαμε να μαθουμε ολοι κατι απο αυτον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα