Jump to content
nuntius

derbi mulhacen 659

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα, έχεις απο το καλύτερο χιούμορ που έχω διάβάσει εδώ μέσα σύντροχε!

Να είσαι καλά, εγώ δεν εύχομαι για τα πάσχατα αλλά όσοι πιστεύετε να το χαρείτε!

A propos, ψάχνω πάλι μπροστινά φλάς, τα μαμά θα κάνουν ένα σκασμό λεφτά και 15 εργάσιμες να έρθουν, κάτι άλλα after market που είχα δεν μπαίνουν, καμιά άκρη έχουμε??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χαχαχαχαχα, έχεις απο το καλύτερο χιούμορ που έχω διάβάσει εδώ μέσα σύντροχε!

Να είσαι καλά, εγώ δεν εύχομαι για τα πάσχατα αλλά όσοι πιστεύετε να το χαρείτε!

A propos, ψάχνω πάλι μπροστινά φλάς, τα μαμά θα κάνουν ένα σκασμό λεφτά και 15 εργάσιμες να έρθουν, κάτι άλλα after market που είχα δεν μπαίνουν, καμιά άκρη έχουμε??

Και γω Άγγελε δε πιστεύω, να το χαρώ προσπαθώ....¨Οσο για τα φλάς θα κοιτάξω και θα σου γράψω. Εγώ έχω βάλλει κάποια από το stelpet τα είχε πάρει το παιδί μου γύρω στα 15 Ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρόβλημα μωρέ είναι οτι είναι χωνευτά τα παπαροφλάς σε μια οπή με τετράγωνη διάμετρο.. Τεσπά, θα προσπαθήσω να προσαρμόσω άλλα εκεί πέρα μέχρι να μπορέσω να πάρω τα μαμά. Ή θα βουτήξω απο ένα R1 που είναι παρκαρισμένο δίπλα, θα δώ..

Τροποποιήθηκε από τον nuntius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τη στιγμη που τα ιδια φλας μπαινουν και στο Pegaso και (ΝΟΜΙΖΩ) στο crypton-x, λογικα θα μπορεις να βρεις βασεις για aftermarket φλασακια.

Στη χειροτερη ομως, παιρνεις 2 μεγαλες ροδελες, τις τροχιζεις με ενα Dremmel-οειδες ωστε να φτιαχτουν 2 παραλληλες πλευρες και εισαι ετοιμος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρόβλημα μωρέ είναι οτι είναι χωνευτά τα παπαροφλάς σε μια οπή με τετράγωνη διάμετρο.. Τεσπά, θα προσπαθήσω να προσαρμόσω άλλα εκεί πέρα μέχρι να μπορέσω να πάρω τα μαμά. Ή θα βουτήξω απο ένα R1 που είναι παρκαρισμένο δίπλα, θα δώ..

17f6dd321317937.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγγελε για δες εδώ είναι πολύ πιθανό να είναι εντελώς ίδια αυτά τα φλας. Είναι κοντά σου και μάλλον σου πουλάνε όποιο κομμάτι θες

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4228869/

Ζήτα τον Κυριάκο (αν είναι εκεί) για διαπραγμάτευση. (ο Κυριάκος που ήταν στο autopolis Βάρης αν σου πουν ποιόν Κυριάκο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...ΣΥΝΤΡΟΧΕ

Άτροχο με βλέπω σε λίγο αδερφέ. Μια μέρα έχω δύο δεν έχω. Ο μάστορης υποψιάζετα οτι είναι ένα πολυρελέ που κάνει τη ζημιά και σβήνει μόλις βάλω ταχύτητα. Τα ηλεκτρικά μου μέσα.. :wallbash: Πάνω που πήρα λαστιχάκια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελειπα αν θες γράψε μου τι έγινε τελικά με το μηχάνημα. Εύχομαι να το έχεις φτιάξει και χωρίς να σε έχουν χρεωκοπήσει :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύντροχε αν δεν έχεις λύσει το θέμα για κοίτα λίγο εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128844 καλωδιάκια ψιλοφθαρμένα εντόπισα και γω στο αριστερό μέρος του λαιμού του πηρουνιού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωλειται munlahen σε πολύ καλη κατάσταση

3000€

Τροποποιήθηκε από τον HLIAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα