billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Αυριο κυριακή του πάσχα σκοπεύω να πάρω το φέρυ Ωρωπός-Ερέτρια και γενικότερα δεν το έχω ξανακάνει με μηχανή θα ήθελα κάνα δύο συμβουλές για πώς να προετοιμαστώ π.χ. κλειστό ρουμπινέτο βενζίνης,ιμάντες για δέσιμο κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 οσες φορες εχω μπει σε πλοιο, ή φερυ μπωτ δεν εκανα καμια προετοιμασια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 χύμα στο κύμα και όλα κομπλέ δηλαδή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 ακριβως η μονη διαφορα πλοιου με φερυ μπωτ , ειναι οτι καποια στιγμη τις μοτο τις περνανε σχοινι οι ιδιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις πρωτη ταχυτητα, τις δενουν οι μουτσοι τις μηχανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Συγγνώμη, αλλά το Ωρωπός-Ερέτρια δεν είναι κάπου 20 λεπτά ταξίδι με φέρυ όπως αυτά που πάνε Ρίο-Αντίρριο? Δεν νομίζω καν να κάνουν τον κόπο να τις δένουν σε αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Καλά πλάκα κάνετε; Το Ωρωπός-Ερέτρια δεν θεωρείται κάν ταξίδι! 15-20 λεπτά κάνει και αυτό γιατί πάει με το ρελαντί. Δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τίποτα, και ούτε χρειάζεται να την δέσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 μπορει να μην θεωρειτε ταξιδι αλλα δεν θελω να υπαρχει ουτε μια πιθανοτητα να δω το drz στο πατωμα.ειδα το οτι θα παιζει γυρω στα 5-6 μποφορ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Αμα έχεις άγχος εσύ για 20 λεπτά τι να πούμε κι εμείς εδώ στην Κρήτη που άμα πάμε κανένα ταξίδι τις βάζουμε στα υπόγεια γκαράζ μαζί με καμιά χιλιάδα μηχανάκια και αυτοκίνητα, καμιά 100αριά νταλίκες με 7-8 μποφόρ για 9 ώρες; Μην κάνεις απολύτως τίποτα, απλά καμάρωνέ τη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 μην κατεβεις απ τη μηχανη, ετσι οπως θα το βαλεις μεσα, κατσε καβαλα επανω της ωστε να εχεις τον ελεγχο εσυ , σιγα ,15-20 λεπτα ειναι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikoL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 δεν θα παθει τιποτα B) ηρέμησε και ολα μια χαρά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Αυριο κυριακή του πάσχα σκοπεύω να πάρω το φέρυ Ωρωπός-Ερέτρια και γενικότερα δεν το έχω ξανακάνει με μηχανή θα ήθελα κάνα δύο συμβουλές για πώς να προετοιμαστώ π.χ. κλειστό ρουμπινέτο βενζίνης,ιμάντες για δέσιμο κλπ? με το που θα μπεις στο φερυ βαζεις πρωτη,πλαινο σταντ κ αφηνεις την μοτο οπως ειναι.πας πανω στο μπαρ,παιρνεις φραπα κ βγαινεις εξω στο ρεμεντζο να την απολαυσης παρεα με κανα 2 τσιγαρα.... Αμα έχεις άγχος εσύ για 20 λεπτά τι να πούμε κι εμείς εδώ στην Κρήτη που άμα πάμε κανένα ταξίδι τις βάζουμε στα υπόγεια γκαράζ μαζί με καμιά χιλιάδα μηχανάκια και αυτοκίνητα, καμιά 100αριά νταλίκες με 7-8 μποφόρ για 9 ώρες; Μην κάνεις απολύτως τίποτα, απλά καμάρωνέ τη. ετσι ακριβως!!4 φορες πανε-ελα Ιταλια θα πρεπε να ημουν με το γαλλικο ανα χειρας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 @ Tranten : Επεδή μια βολτα προς Ιταλία είναι μέσα στα σχεδια αδερφέ, μπορείς να μου περιγραψεις την εμπειρία σου απο τα δεσίματα ? Το τελευταίο πράμα που θα 'θελα να δώ βλέπεις είναι φθορές στο μηχανάκι μου απο αρπα-κόλλα δέσιμο απο τους μούτσους, και επειδή τα νεύρα και η υπομονή μου έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια...καταλαβαίνεις... Σ'ευχαριστώ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Επισης οταν ειμαστε στο πλοιο, παντα απενεργοποιουμε τον συναγερμο. και αφηνουμε ξεκλειδωτο το τιμονι 1η ταχυτητα μεσα και τελος. Τιποτα αλλο Μην οπλιζετε τον συναγερμο, γιατι πολυ απλα εκτος απο ''αχρηστος'' γιατι δεν θα τον ακουσετε ποτε, ειναι και σπαστικος για αυτους που δουλευουν στο γκαραζ του πλοιου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) @ Tranten : Επεδή μια βολτα προς Ιταλία είναι μέσα στα σχεδια αδερφέ, μπορείς να μου περιγραψεις την εμπειρία σου απο τα δεσίματα ? Το τελευταίο πράμα που θα 'θελα να δώ βλέπεις είναι φθορές στο μηχανάκι μου απο αρπα-κόλλα δέσιμο απο τους μούτσους, και επειδή τα νεύρα και η υπομονή μου έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια...καταλαβαίνεις... Σ'ευχαριστώ. μια χαρα τα δενουν οι μουτσοι , δεν ειναι αυτο το προβλημα, περυσι ολα κυλησαν καλα δεν δεν υπηρχε φθορα σε μηχανακι απο και προς Ανκονα (βεβαια αν εχεις BMW προσεχε γιατι εχουν αλεργια στα καραβια και δουλευουν μονοκυλινδρα μετα το ταξιδι ), προπερσι ομως που πηγανε τα παιδια υπηρχαν ατυχηματα με αρκετα πεσμενα μηχανακια απ οτι μου ειπανε.....βεβαια ταξιδευαν για 20+ ωρες με πολλα μποφορ τοτε Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2012 από τον xampos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 έχω βάλει μηχανάκι άπειρες φορές σε καράβι από Ρόδο για Πειραιά και το αντίστροφο και το χειρότερο που έχω πάθει είναι να βρώ το μηχανάκι γεμάτο αλάτια και έχω πετύχει και τρελά μποφόρ στο καράβι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Χμμμ......μάλλον είμαι γκαντέμης....2 φορές το είχα βάλει το drz σε πλοίο ( την 2η μόνο μπουνιές δεν έπαιξα με τον καπετάνιο...όταν ήρθα Ρόδο Zboop) Από τότε δεν πα να καίγεται ο κόσμος το δένω μόνος μου και μόνο του. Αν μου πουν σούξου μούξου ΝΑΑΑΑΑΑΑΑ μεταβολή έξω από το καράβι και στο καλό. Δεν φτάνει που πλήρωσα 320 ευρά για 2 άτομα + μότα, έδωσα και ένα 90άρι για τα πλαστικά που μου σακάτεψαν. Μπιλάρα....πας παράλληλα στον τοίχο, παρκάρεις με το σταντ να κοιτάει τον τοίχο και μετά με ένα ιμάντα δένεις το πλαίσιο στο τοίχο. Πάντα με 1η κουμπωμένη....οπότε ούτε μπρος πίσω πάει, ούτε αριστερά (σταντ) δεξιά (ιμάντας). (αυτό βέβαια για κάνα μεγάλο ταξίδι, σε αυτό που λες δεν κάνεις τίποτα.) ΥΓ...υποτίθεται ότι έτσι πρεπει να δένονται οι μηχανές....όχι η μία δίπλα στην άλλη λες και είναι μάντρα μοτοσακού και μετά δέσιμο η μία με την άλλη με καραβόσκοινα....έλεος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 @ Tranten : Επεδή μια βολτα προς Ιταλία είναι μέσα στα σχεδια αδερφέ, μπορείς να μου περιγραψεις την εμπειρία σου απο τα δεσίματα ? Το τελευταίο πράμα που θα 'θελα να δώ βλέπεις είναι φθορές στο μηχανάκι μου απο αρπα-κόλλα δέσιμο απο τους μούτσους, και επειδή τα νεύρα και η υπομονή μου έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια...καταλαβαίνεις... Σ'ευχαριστώ. λοιπον μετα απο 4 ταξιδια κ με τις 3 εταιρειες που ταξιδευουν Αδριατικη εχω μαθει τα εξης... -υπομονη θα χρειαστεις οπως επισης κ επιμονη!δλδ παρε πανω σου το θεμα κ δεσε εσυ ο ιδιος την μοτο. -εαν εχεις καγκελα τοτε τα πραματα γινονται πιο ευκολα. -εαν ειναι εποχη χαμηλης κινησης πχ αρχες Ιουνιου η΄το δρομολογιο ειναι επισης χαμηλης κινησης πχ μεσοβδομαδα μπορεις να ζητησεις ευγενικα απο το πληρωμα να σου δωσει χωρο αυτοκινητου.το ειχα κανει κ επιασε. -ειναι πιθανον να δεις μικροφθορες,οκ οχι απαραιτητα αλλα παιζει...το 2011 καποιος ειχε κανει κατι ψιλο γραντζουνιες στην πλαινη βαλιτσα,οχι τπτ σπουδαιο αλλα συμβαινουν κ αυτα. -παιζει ρολο με ποια εταιρεια θα πας,δεν ειναι ολα τα πλοια ιδια κ σαφως εκμεταλευονται τους χωρους οπως αυτοι νομιζουν.πχ στα κοκκινα (ξερεις εσυ ποια λεω,,) εχουν ενα συγκεκριμενο μερος που βαζουν μονο μοτο ,ενω στις αλλες δυο οπου υπαρχει λασκα... -εαν,λεω εαν, δεις ζημια η΄βρεις την μοτο σε αλλη θεση τοτε ζητας αμμεσα να ερθει ο υπευθηνος κ τσεκαρεις παρουσια του την ζημια/λειτουργικοτητα της μοτο! γενικως διαπραγμαευεσαι σκληρα -ειδικα εαν εισαι σολο- την θεση που θα την βαλεις.μην ακους τους αλλους,δεν ειναι δικη τους κ λενε οτι θελουν,δεν πληρωνουν ουτε θα στεναχωρηθουν αυτοι!! κ μερικα τιπς... -να εχεις μαζι σου 2-3 ζευγη πλαστικα γαντια μιας χρησης διοτι τα σχοινια ειναι μεσα στην μαυριλα κ οπου πιασεις μετα γινεται κολαση -φροντισε να μην εχεις μαζι σου το μπουφαν καθως στα γκαραζ (ειναι υπογεια) εχει αφορητη ζεστη. -εχε κατω απο την σελα 2-3 κοματια λεπτο κ μαλακο αφρολεξ/αφρωδες υλικο ετσι ωστε εαν χρειαστει να δεσεις την μοτο απο την σελα/πλαινα καπακια κτλ να τα βαλεις αναμεσα κ να μην φθαρουν απο το σχοινι οταν θα καργαρεις... -παντα πλαινο σταντ,με πρωτη στο κιβωτιο,ξεκλειδωτο τιμονι κ χωρις συναγερμο οπως σωστα ειπε ο Ηλιας πιο πανω! - με βαση το σουλουπι της μοτο που εχεις (εαν εχει πιασιματα δλδ) την δενεις απο τα ψηλα σχετικα σημεια κ οχι απο τα χαμηλα καθως απο ψηλα ξεκινουν οι οποιες ταλαντωσεις. - εαν εχεις 3βαλιτσο κ χρειαστει να αφαιρεσεις μια απο τις 3 για να την παρεις μαζι σου στην καμπινα τοτε υπολογισε οτι θα παρεις την πανω η΄την εξω δεξια βαλιτσα.ποτε την αριστερη διοτι ριχνει το κεντρο βαρους χαμηλοτερα πραμα που θελουμε. αυτα με μια πρωτη σκεψη,εαν θυμηθω κατι η΄εχεις οποια απορια εδω ειμαστε... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Great 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Παιδες, πιο πολυ να φοβαστε κ να προσεχετε τους συναδελφους-αλλα ασχετους- μηχανοβιους...παρα τους μουτσους! και εξηγω... Διπλα μου μηχανη..και οπως την κατεβαζει ο τυπος απο το διπλο σταντ..μου γδερνει με την μανετα το τεποζιτο στο πλαι.... Με αρχισε στα συγνωμη κλπ...μπορει να μου ζητησε κ 10 φορες...ε..Τι να τον κανω.. να το βρισω... δεν μου πηγενε! Παρομοια φαση... αλλη γρατζουνια.. μπροστα κατω απο το φως... Συμβουλη απο εμενα... Οσο μεγαλυτερη αποσταση αφηνετε απο τους διπλα..τοσο το καλυτερο.. και ας σας λενε οι μουτσοι.. 'βαλ'την κολλητα στην αλλη..' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 στο δένουνε οι ναύτες. αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις ξεκλείδωτο το τιμόνι και ταχύτητα στο σασμάν, ώστε να μη την πάρει η κατηφόρα σε κανένα κύμα, και να μπορούν να την μετακινήσουν αν τυχόν υπάρξει ανάγκη. εγώ για ηράκλειο πειραιά και τούμπαλιν, πολλές φορές δε βγάζω ούτε τα σαμάρια. φορτωμένη την αφήνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) τελικά τζάμπα αγχωνόμουνα B) την άφησα με πρώτη μέσα σε μία ωραία γωνία και όλα κομπλέ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 15 , 2012 από τον billis93 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Herzblut 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Ωραίο θεματάκι, χρήσιμο. Πλαϊνο σταντ ε? αν έχεις κεντρικό δεν είναι καλύτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto500 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Μερικές φορές μέσα στο καράβι έχει κάτω λάδια ή πετρέλαια οπότε το νου σας γιατί είναι σκοτεινά και δεν φαίνονται(έτυχε να πατήσω αλλά την γλίτωσα τελευταία στιγμή) Καλό είναι στο δέσιμο να είσαι παρόν για να δεις απο που θα δέσουν και από που θα περάσει το σχοινί. σχεδόν πάντα το περνάνε από το δεξί μαρσπιέ-σέλα στο πλοίο. εκεί στην σέλα θέλει ενα χαρτόνι-πανί γιατί όταν τεντώνει το σχοινί μπορεί να στην κόψει(το ότι θα την λερώσει είναι άλλο) Όταν στο τέλος του ταξιδιού βλέπεις το μηχανάκι σου....παστομένο με άλλες 30-40 μοτο δεν είναι και ότι καλύτερο. εκεί θέλει προσοχή για αν τη λύσεις απότομα και έχει μαζέψει καμία αναρτηση θα σηκώθει και θα πάρει σβαρνα κανα καθρεφτη διπλανού. Δεδομένο ότι το πλοίο κουνάει καμιά φορά αν βάλεις διπλό θα κάνει τραμπάλα θα κλωτσήσει μπροστά και θα φύγει. όταν βάζεις ταχύτητα και μονο στάντ είναι πολύ δύσκολο να κουνηθεί ειδικά αν το δέσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 Ταξιδεύω πολύ συχνά με πλοιο+μηχανή και δεν είχα ποτε πρόβλημα με ζημιές. Το μόνο εκνευριστικό είναι τα γλιτσιασμένα σχοινιά και να σου χουν παστώσει το μηχανάκι σαν σαρδέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Ωραίο θεματάκι, χρήσιμο. Πλαϊνο σταντ ε? αν έχεις κεντρικό δεν είναι καλύτερα? πλαϊνό βάζεις και το δένεις όπως το ειπε ο λάβα παραπάνω. άμα θες να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου το δένεις εσύ. αλλιώς ελπίζεις οτι θα σου το δέσουνε οι ναύτες. εγώ πάντω ταξιδεύω πολλά χρόνια και δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα η μηχανή σε καράβι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες