Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Θα ηθελα λιγο να μου πειτε αν αξιζει να παρω ενα μπουφαν καλοκαιρινο για την μηχανη η αν πρεπει να κοιταξω κατι σε 4season που εχω ακουσει δλδ να βγαινουν απο μεσα οοι επενδυσεις και να γινετε καπως πιο ανοιξιατικο.Οπως ανεφερα στα νεα μελη ειμαι νεος κατοχος μολις ενος μηνα πηρα κρανος και μανιταρια για την μηχανη που τα θεωρουσα απαραιτητα και τωρα πριν μια βδομαδα πηγα και δοκιμασα τυχαια το revit airwave που οπως ειδα στα σχολια σας θεωρειτε απο τα κορυφαια μπουφαν.Απλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω και τωρα λεφτα και σε 2 μηνες απο τωρα για ενα χειμωνιατικο.Δωστε μου λιγο τα φωτα σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Θα ηθελα λιγο να μου πειτε αν αξιζει να παρω ενα μπουφαν καλοκαιρινο για την μηχανη η αν πρεπει να κοιταξω κατι σε 4season που εχω ακουσει δλδ να βγαινουν απο μεσα οοι επενδυσεις και να γινετε καπως πιο ανοιξιατικο.Οπως ανεφερα στα νεα μελη ειμαι νεος κατοχος μολις ενος μηνα πηρα κρανος και μανιταρια για την μηχανη που τα θεωρουσα απαραιτητα και τωρα πριν μια βδομαδα πηγα και δοκιμασα τυχαια το revit airwave που οπως ειδα στα σχολια σας θεωρειτε απο τα κορυφαια μπουφαν.Απλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω και τωρα λεφτα και σε 2 μηνες απο τωρα για ενα χειμωνιατικο.Δωστε μου λιγο τα φωτα σας! Colin, οτι και να λέμε, ενα καλοκαιρινό χρειάζεται γιατί - πίστεψέ με - με το 4 εποχών (ακόμα και με την επένδυση βγαλμένη) θα χύνεις πολύ ιδρώτα αδερφέ... Για μεγαλύτερες αποστάσεις προτιμώ βέβαια δερμάτινο ή cordura καθώς το καλοκαιρινό - οτι και να λέμε - δεν πρόκειται να σου παρέχει την ίδια ασφάλεια/προστασία στην περίπτωση που φύγεις πετώντας/συρόμενος με 90/100+ km/h... Για μεσα στην πόλη είναι must κατα την ταπεινή μου άποψη όμως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atopos 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Θα ηθελα λιγο να μου πειτε αν αξιζει να παρω ενα μπουφαν καλοκαιρινο για την μηχανη η αν πρεπει να κοιταξω κατι σε 4season που εχω ακουσει δλδ να βγαινουν απο μεσα οοι επενδυσεις και να γινετε καπως πιο ανοιξιατικο.Οπως ανεφερα στα νεα μελη ειμαι νεος κατοχος μολις ενος μηνα πηρα κρανος και μανιταρια για την μηχανη που τα θεωρουσα απαραιτητα και τωρα πριν μια βδομαδα πηγα και δοκιμασα τυχαια το revit airwave που οπως ειδα στα σχολια σας θεωρειτε απο τα κορυφαια μπουφαν.Απλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω και τωρα λεφτα και σε 2 μηνες απο τωρα για ενα χειμωνιατικο.Δωστε μου λιγο τα φωτα σας! Αν εισαι Αθηνα δεν το γλιτωνεις το καλοκαρινο,με τοσα σταματα ξεκινα στα φαναρια.Εαν εισαι επαρχια και κανεις πιο "ανοιχτες" διαδρομες κοιταξου και για 4 σε 1 απο macna. Eγω μενω Κρητη και εχω μονο χειμερινο μπουφαν+αφαιρουμενη επενδυση χωρις αεραγωγους ομως(held maddox).Οταν ειμαι εθνικη με λιγο κατεβσμενο το φερμουαρ και οχι σφιγμενα τα μανικια στους καρπους ειμαι οκ.Βεβαια το κυριο προβημα ειναι πως "μπαλονιαζει" το μπουφαν απο τα ~110χλμ. Μολις φτασω Ηρακλειο μου περνει ~κανενα 10λεπτο μεχρι να φτασω κεντρο βγαζω την μπεμπελη. Αλλα για να παρεις ενα καλουστικο 4 σε 1 θελεις ~240 ευρω,περιπου το ιδιο θα σου βγει εαν πας για καλοκαιρινο~100 και χειμωνιατικο ~150. Με μειονεκτημα οτι εαν κανεις μια πιο μεγαλη βολτα ισως να κρυωνεις στην επιστροφη. Εαν δεν ειχα καθολου μαλλων θα πηγαινα για ενα 4 σε 1,αλλα οπως ανεφερα παραπανω οι αστικες μου μετακινησεις ειναι περιορισμενες και επιπλεων δεν κανει και τρελο κρυο στην Κρητη. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 11 , 2012 από τον atopos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Λοιπόν, μετά απο την τελευταία μου αγορά έχω να αναφέρω το εξής. Αν θέλετε ένα μπουφάν αποκλειστικά για χρήση πόλης να πάρετε ένα που να είναι όσο το δυνατόν πιό ελαφρύ - διαμπερές και όσο το δυνατόν ανοιχτόχρωμο . Είναι μεγάλη η διαφορά με ένα καλοκαιρινό μεν που είναι περισσότερο ταξιδιάρικο δε. Είχα αυτό (zentex) πρόσφατα αγόρασα και αυτό (air flux). Με το πρώτο έλιωνα καθημερινά με αποτέλεσμα να το φοράω όλο και λιγότερο μέσα στην πόλη και να χάνει έτσι σιγά σιγά το λόγο ύπαρξής του. Με το καινούριο τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Η προστασία και αντοχή του στην τριβή είναι σαφώς μειωμένη έναντι του πρώτου, αλλά θεωρώ οτι για την πόληξ τουλάχιστον είναι αξιοπρεπές. Είναι και αρκετά φθηνότερο. Άλλο γούσταρα, άλλο πήρα τελικά αλλά τελικά πιό πολύ χρησιμότητα μου προσφέρει η επιλογή μου. Τώρα αν εσείς θα το χρησιμοποιείτε πιο πολύ σε βόλτες/ταξιδάκια, τα πράγματα λειτουργούν αντίστροφα P.S.: 'Ασε που δεν κάνω και το τρομερό μαύρισμα του ταρίφα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Ωραιοι και σας ευχαριστω αλλα δυσκολη επιλογη!Η αληθεια ειναι οτι εχω και αυτοκινητο.Στα πολλα κρυα δυσκολα θα περνω την μηχανη απο την αλλη απο την μερα που την αγορασα η μετακινησεις μου ειναι απο 8 χλμ που μενω εξω απο την θεσσαλονικη μεχρι και το κεντρο της αντε και γυρω γυρω να τρυγυρναω και αυτο μονο βραδακι.Την ημερα σπανια την περνω λογω δουλειας.Εχω σκοπο δε απο εδω και περα να κατεβαινω χαλκιδικη τα σ/κ που γινετε χαμος λογω κινησης και δεν υποφερετε το σταματα ξεκινα με το αμαξι ενω με την μηχανη τους χαιρετας ολους απο το πλαι!Αυτη ειναι κ η χρηση της ολη και ολη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Θα ηθελα λιγο να μου πειτε αν αξιζει να παρω ενα μπουφαν καλοκαιρινο για την μηχανη η αν πρεπει να κοιταξω κατι σε 4season που εχω ακουσει δλδ να βγαινουν απο μεσα οοι επενδυσεις και να γινετε καπως πιο ανοιξιατικο....δοκιμασα τυχαια το revit airwave που οπως ειδα στα σχολια σας θεωρειτε απο τα κορυφαια μπουφαν.Απλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω και τωρα λεφτα και σε 2 μηνες απο τωρα για ενα χειμωνιατικο.Δωστε μου λιγο τα φωτα σας! Kατοχος σε μπουφαν του Revit Offtrack και του Revit Airwave. Το πρωτο σπαει σε χιλια κομματια,ως 4 seasons και μετατρεπεται σε "περιπου"καλοκαιρινο.Το δευτερο ειναι αμιγως καλοκαιρινο.Η διαφορά τους σε ταξιδι και πολη...ΧΑΩΤΙΚΗ!!!!Με πολυ καλυτερο και καταλληλοτερο για καλοκαιρι το Airwave........Αρα θεωρω οτι εφοσον "τεσταρω"δυο μπουφαν απο τα καλυτερα στις κατηγοριες All seasons VS summer και απο την ιδια εταιρεια,με συντριπτικη νικη του καλοκαιρινου....δεν μας σωζει τιποτα!!!Για ζεστη ξεχναμε τα all seasons στη ντουλαπα και κατεβαζουμε για καθημερινη χρηση το καλοκαιρινο...Τα 4 seasons ή all sesons αν σφιξουν οι ζεστες δεν... Τα ιδια επακριβως ισχυουν και για τα αντιστοιχα παντελονια,τα οποια επισης εχω...Και παλι τα καλοκαιρινα ενδεικνυόμενα για χρηση με ζέστες! Ελπιζω να βοηθησα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Το διαβασα και πιο πριν το post σου φιλε μου.Ωραιος.....Παντως αν δωσω τωρα 125 που κανει το airwave απο το site που δωσατε link το αντιστοιχο χειμερινο που θα πρεπει να παρω ποσο θα κοστισει περιπου?Δεν εχω ψαχτει καθολου και τα μονα που εβαλα επανω μου ειναι μονο καλοκαιρινα α εβαλα κ ενα dainese χειμερινο που μου το εδινε καμια 400+ ευρω!!!Εκει γελασα απλα!Ειπαμε....Οπως και το airwave στην θεσσαλονικη σε καταστημα της εγνατιας που το φορεσα μου το εδινε λειαν επιοικως απ'οτι μου ελεγε 175 και εδω που ειδα το φερνετε με 125.Ενα 50 αρικο λιγο ειναι μην τους πω τπτ?Αυτοι ανετα τα περνουν απο εκει τα πουλαν κ βγαζουν ενα 50αρικακι στο καθε μπουφαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Υπαρχουν site και μοτομαγαζα Ελληνικα (motoraid.gr ή fc-moto.de)που ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις και χειμωνιατικα σε πολυ καλες τιμες.Ο πρωτος στο motoraid δικος μας Πατρα και ο δευτερος διαδικτυακα απο Γερμανια με αντικαταβολη...Αξιζει να το ψαξεις λιγο.Ειδικα για τιμη πακετου καλοκαιρινο+χειμωνιατικο ολο και καλυτερες τιμες θα πιασεις...Για κανε μια προσπαθεια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Αυτό μ΄ άρεσε πολύ, το σκέφτομαι να το πάρω. Έχει πολύ καλή τιμη΄. http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=582&id=1&sub=89 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Αυτό το colori είναι ίδιο με το air flux της dainese μόνο που το ένα γράφει dainese και το άλλο colori :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Αυτό το colori είναι ίδιο με το air flux της dainese μόνο που το ένα γράφει dainese και το άλλο colori :P Όχι! Αλλά το air flux είναι σχεδόν ίδιο με ένα agv pro που φοράνε παιδιά από εδώ μέσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 ε; Βγάζει η AGV μπουφάν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Ναι αλλά το colori είναι καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 Ναι αλλά το colori είναι καλύτερο. Ναι μη φας, σου 'χω γλάρο. :P :P :P Μπορεί κιόλας όμως. Το air flux, σαν κλασσικό dainese, δεν έχει προστασία πλάτης. Πρέπει να την πάρεις μετά και να την πληρώσεις εξτρά εννοείται. Το colori έχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11 , 2012 http://www.coloriposto.gr/web/?ProductID=582&id=1&sub=89 colori Πλήρως αεριζόμενο jacket από Tactel® της DuPont και διάτρητο υλικό που επιτρέπει την εισροή του αέρα όντας ιδανικό για ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή περίοδο. Διαθέτει 2 εξωτερικές και 2 εσωτερικές τσέπες, σύσφιξη στη μέση, ανακλαστικά σημεία και αφαιρούμενες ενισχύσεις σε ώμους, αγκώνες, πλάτη με πιστοποίηση CE (prEN 1621-2) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Ε σαν το dainese αλλά με πλάτη. Το υλικό δε μου λέει κάτι. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Για οσους ψαχνουν καλοκαιρινο μπουφανακι υπαρχει ακομα μια προσφορα http://www.louis.de/_20f024a0a00e8de04319a8cba4bb8e4e3d/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=212061 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ε; Βγάζει η AGV μπουφάν; Για κεφάλες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Λοιπόν κύριοι, επειδή κατα καιρούς έχω διαβάσει διάφορα : Τα "AGV" απο το κατάστημα που έχει αναφερθεί αρκετές φορές ήδη είναι Καργα-μαϊμουδο-αντιγραφο-ιμιτασιον, οχι τίποτα άλλο αλλά για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους, και να πώ πως είναι και φτηνά... Οτι δίνεις παίρνεις, στην συγκεκριμένη περίπτωση, λεφτά για αμφιβόλου προέλευσης - για να μην αναφέρω ποιότητας - προϊόντα εγώ προσωπικά δεν θα έδινα... Ιδίωςενα μπουφάν καλοκαιρινό στις προηγούμενες σελίδες της "AGV Pro" είναι ί-δ-ι-ο με το airflux της Dainese... Tα 2 μου cents παιδιά :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Μετά από αρκετή αναζήτηση και δοκιμές κατέληξα να αγοράσω το Dainese zentex που βρήκα σε προσφορά (νούμερο 42) από 239€ στα 129€! ^_^ Ήμουν μεταξύ αυτού και του Colori Eolos Tactel. Μου άρεσε καλύτερα (αισθητικά) το Dainese και επιπλέον ήταν μεγάλο το ποσοστό της έκπτωσης. Η πλάτη που έχει το Colori με ενοχλούσε οπότε θα την έβγαζα και αυτή του Dainese φαίνεται επίσης άβολη (όταν την δοκίμασα) και είναι πολύ ακριβή (νομίζω ~69€!!! ) Όσον αφορά την χρήση του σε συνθήκες ζέστης (όπως έγραψε ο midnek σε προηγούμενο post) δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα στην ζέστη μιας και κινούμαι λιγότερο το μεσημέρι στο κέντρο και περισσότερο τις υπόλοιπες ώρες (και τις νυχτερινές ώρες) συνήθως με ταχύτητες 60-90χλμ/ώρα (Modenas Kriss 125) και κυρίως σε δρόμους με "καλά" φανάρια (Μεσογείων, Βουλιαγμένης, Συγγρού κλπ). Οπότε, για αυτή την χρήση (με τις έως τώρα θερμοκρασίες) είναι αρκετά ανεκτό. Την νύχτα είναι μάλλον ευχάριστο μιας και με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και το zentex είμαι μια χαρά! ^_^ ). Στους καύσωνες θα δείξει (αλλά μάλλον θα είμαι εκτός Αττικής...). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 ε; Βγάζει η AGV μπουφάν; Δεν εχει καμια σχεση με την AGV Που βγαζει κρανη. Κινεζικη εταιρια ειναι που φερνει κυριως ενα καταστηματα στην Αθηνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Εγώ πάντως πήρα αυτό: Από το στοκ της Πέτρου Ράλλη, RICHA SUMMER BREEZE 99€ Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει τσέπες από μέσα, αλλά το φρόντισα και αυτό, βρίσκοντας διάτρητο υλικό, τέτοιο ώστε να μπορεί να περνάει και ο αέρας, και να μην φεύγουν πράγματα από μέσα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Ωραίο το Richa. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την φωτό! Μπορείς μήπως να κάνεις και μία μίνι παρουσίαση του μπουφάν; πλεονεκτήματα / μειονεκτήματα; αν είναι η όχι value for money etc! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Up, χρειαζόμαστε πληροφορίες για το alpinestars μπουφανάκι! Και μία Noob ερώτηση. Η προστασια πλατης του χειμερινού μου alpinestars λογικά κάνει σε όλα τα μπουφάν της φίρμας έτσι; Οπότε τη βγάζω και τη βάζω στο καλοκαιρινό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Σήμερα εντελώς τυχαία δοκίμασα το καλοκαιρινό της nordcap... Πολύ καλή γραμμή κι εφαρμογή (δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι μου κάθισε καλύτερα κι από dainese), αλλά με χάλασαν λίγο οι προστασίες, οι οποίες παραήταν μαλακές... Με έβαλε σε σκέψη πάντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες