dimos_th 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4B9L5XkPr0A&feature=related the guy is not "koyladi" at all!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Αν τον βάλεις μετά από όλο αυτό να πάει 30μετρα ευθεία έπεσε. . Άσε που πριν μπει μέσα πρέπει να πέρνει και δραμαμινες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ζωγραφιζει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ουτε τσικ δεν του εκανε ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 το πηρε το διπλωμα τελικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο τύπος στο βίντεο πλαγιάζει τέρμα αλλά παραμένει όρθιος και δεν κρέμεται στην μοτοσυκλέτα του, ενώ σε υψηλές ταχύτητες σε πίστα που έχουμε ίδιες κλίσεις το αναβάτης κρέμεται? Έχει να κάνει η ταχύτητα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Α ρε Τζαπωνια με τα Gymkhana σας , πολυ θα γουσταρα να καναμε τετοιους διαγωνισμους και εδω. Παρατηρησατε τα τιμονια του RR και το πισω γραναζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Okinawa Superbike School... Μόνο εγώ παρατήρησα πως δεν έχει κλιπόν αλλά τιμόνι, η είναι ιδέα μου??? Μεγάλη ιδέα έχω για τον εαυτό μου... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2012 από τον ax_ena_honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο τύπος στο βίντεο πλαγιάζει τέρμα αλλά παραμένει όρθιος και δεν κρέμεται στην μοτοσυκλέτα του, ενώ σε υψηλές ταχύτητες σε πίστα που έχουμε ίδιες κλίσεις το αναβάτης κρέμεται? Έχει να κάνει η ταχύτητα? Σε τέτοιες ταχύτητες και βασικότερα σε τόσο γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης, δεν έχει κανένα νόημα να βγάζεις σώμα. Είναι χάσιμο χρόνου, δυσκολεύει στην εναλλαγή κλίσης από την μιά μεριά στην άλλη και θα κάνει τη μηχανή νευρική, αφού το βάρος του σώματος θα πρέπει να μεταφέρεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τόσο σφιχτή διαδρομή, χρειάζεται άμεση κατευθυντικότητα. Η λύση είναι όρθιο σώμα (ώστε να υπάρχει η μάξιμουμ αμεσότητα στους χειρισμούς), καρατιμόνα (ώστε να έχει μεγαλύτερο μοχλό και να κρατάει το σώμα πιο όρθιο) και στην περίπτωση του cbr-rr και μεγαλύτερο γρανάζι πίσω (ώστε) να έχει άρπαγμα από πολύ χαμηλά Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2012 από τον Messer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Σε τέτοιες ταχύτητες και βασικότερα σε τόσο γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης, δεν έχει κανένα νόημα να βγάζεις σώμα. Είναι χάσιμο χρόνου, δυσκολεύει στην εναλλαγή κλίσης από την μιά μεριά στην άλλη και θα κάνει τη μηχανή νευρική, αφού το βάρος του σώματος θα πρεέπι να μεταφέρεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τόσο σφιχτή διαδρομή, χρειάζεται άμεση κατευθυντικότητα. Η λύση είναι όρθιο σώμα (ώστε να υπάρχει η μάξιμουμ αμεσότητα στους χειρισμούς), καρατιμόνα (ώστε να έχει μεγαλύτερο μοχλό) και στην περίπτωση του cbr-rr και μεγαλύτερο γρανάζι πίσω (ώστε) να έχει άρπαγμα από πολύ χαμηλά Ενώ στις μεγάλες ταχύτητες πως λειτουργεί το πράγμα και είναι απαραίτητο να κρεμιέται ο οδηγός για να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) σιγα τον οδηγο..ενας ελληναρας κανει το ιδιο πραγμα ταχυτερα,με το ενα χερι να ξυνει ορχεις,χωρις κρανος,με ζελε,γυαλι οακλεη-ρεημπαν,τσιγαρο στο στομα,φανελιτσα,βερμουδα κ σαγιοναρα(κοιτωντας κ τα γκομενακια τριγυρω κ με ξερογκαζιες-μαρσαρισματα)..beat this,stupid ninja.. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2012 από τον c.l.a.b. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Με τη μεταφορά του βάρους του οδηγού, η μηχανή χρειάζεται λιγότερη κλίση για την ίδια στροφή με ίδια ταχύτητα, γιατί βοηθάει η μεταφορά του βάρους του αναβάτη στο εσωτερικό της στροφής, ώστε να ισορροπήσουν οι εμπλεκόμενες δυνάμεις. Αλλά στο συνεχόμενο φλικ-φλακ :lol: του τρελογιάπανα, όλα τα παραπάνω είναι άχρηστα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
windy 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ενώ στις μεγάλες ταχύτητες πως λειτουργεί το πράγμα και είναι απαραίτητο να κρεμιέται ο οδηγός για να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα? Σε μεγαλυτερες ταχυτητες ειναι μεγαλυτερες και οι φυγοκεντρικες δυναμεις,το βγαλσιμο του σωματος μαζι με το σκυψιμο του κορμου χαμηλωνει το κβ του συνολου κ το στριβει ευκολοτερα κ με μεγαλυτερη ακριβεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 τα λάστιχα μπορούμε να μάθουμε ποια είναι ??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 τα λάστιχα μπορούμε να μάθουμε ποια είναι ??? Πιστεψε με δεν ειναι τα λαστιχα, το γυαλοχαρτο κατω ειναι που κανει την μηχανη βεντουζα KEITH CODE !!! ελα να πεις στον τυπα για Counter steer Ολες τις στροφες με το τιμονι μεσα στην στροφη τις πηρε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkcarbons 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ολες τις στροφες με το τιμονι μεσα στην στροφη τις πηρε :D Που είναι το περίεργο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Που είναι το περίεργο? Σε αυτές τις ταχύτητες, πουθενά. Σε πιο μεγάλες ταχύτητες θες "ανάποδο τιμόνι" για να πλαγιάσεις. Ο alarm το ξέρει, πλάκα κάνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σε αυτές τις ταχύτητες, πουθενά. Σε πιο μεγάλες ταχύτητες θες "ανάποδο τιμόνι" για να πλαγιάσεις. Ο alarm το ξέρει, πλάκα κάνει... Πρακτικα με βαση το Twist of the wrist το αναποδο τιμονι γινεται ακομα και σε παρα πολυ μικρες ταχυτητες, ακομα και ασυνιδιτα. Αφου η μηχανη παρει την κλιση στρεφουμε το τιμονι μεσα στην στροφη για να σταματισουμε την "πτωση" της προς το εσωτερικο. Και ο τυπος το ιδιο κανει, αλλιως δεν μπορουσε να ρειξει την μηχανη ετσι γρηγορα στις στροφες. Οπως γινεται ομως φαινεται απλα σαν να στριβει το τιμονι στην στροφη. Ηταν περισσοτερο χιουμοριστικο αφου θα αψιφουσε τα οσα υποστιριζει δεκαετιες ο Code Θελει τρελη προπονηση να γυρισεις την ροδα τοσο πολυ μεσα στην στροφη σε μια μηχανη 200 κιλων χωρις να φυγεις απο lowside. Τρελος ελεγχος στο γκαζι για να μην διπλωσει προς τα μεσα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2012 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Πρακτικα με βαση το Twist of the wrist το αναποδο τιμονι γινεται ακομα και σε παρα πολυ μικρες ταχυτητες, ακομα και ασυνιδιτα. Αφου η μηχανη παρει την κλιση στρεφουμε το τιμονι μεσα στην στροφη για να σταματισουμε την "πτωση" της προς το εσωτερικο. Και ο τυπος το ιδιο κανει, αλλιως δεν μπορουσε να ρειξει την μηχανη ετσι γρηγορα στις στροφες. Οπως γινεται ομως φαινεται απλα σαν να στριβει το τιμονι στην στροφη. Ηταν περισσοτερο χιουμοριστικο αφου θα αψιφουσε τα οσα υποστιριζει δεκαετιες ο Code Θελει τρελη προπονηση να γυρισεις την ροδα τοσο πολυ μεσα στην στροφη σε μια μηχανη 200 κιλων χωρις να φυγεις απο lowside. Τρελος ελεγχος στο γκαζι για να μην διπλωσει προς τα μεσα Δεν ξέρω man, εμένα σε χαμηλές ταχύτητες το counter steering δε μου δουλεύει, θέλω 15-20 km το λιγότερο. Κι ο τύπος στο βιντεάκι μου φαίνεται πως τη ρίχνει με το σώμα/χέρια περισσότερο και κατευθείαν ανοίγει γκάζι για να μη φύγει το μπροστινό. Δε νομίζω να είναι counter, δεν έχει αρκετή φυγόκεντρο. Anyway, μπλα-μπλα-μπλα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimos_th 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 πάντως τοσο μικρη "πιστα" και ο τυπος εκανε παπάδες εκει μεσα,το θέαμα σε γεμίζει και σε ευχαριστεί,αν ειχα τη δυνατότητα να το κάνω και γώ αυτό θα καραγούστερνα!!!!!! στάνταρ το μοτόρι ηταν λεπτομερέστατα στημένο για αυτή τη φάση,δε κλώτσισε κάν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Μπαλέτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες