Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Καλησπερα και καλη Μ.Εβδομαδα αγαπητοι συμφορουμιτες. Σε προηγουμενο τοπικ ειχα αναφερει οτι ψαχνομαι για αλλαγη μηχανης. Επειδη ακουσα πολλες γνωμες για διαφορες μηχανες και εψαξα εδω για ολες αυτες, το μονο που δεν μου λυθηκε η απορια ειναι το παραπανω ερωτημα. Εκτος απο εμενα, πιστευω θα βοηθησει και πολλους αλλους εδω που θα το διαβασουν. Ξερουμε πολυ καλα οτι το ονομα TRANSALP ειναι βαρυ σαν ιστορια...οποτε ας μπουμε σε λεπτομερειες τυπου... -Ταξιδευει ανετα με ποσα? -Φορτωνεται ανετα,Αξεσουαρ ταξιδιου -Εκτος δρομου -Σερβις,ανταλλακτικα,φανοποιειο -Καταναλωσεις κτλ -Αν εχει αλλαξει κατι στα ΤΑ650 απο το 2000 εως το 06 η 07 που βγαινανε -Προτασεις για βελτιωσεις -Φωτογραφιες σας με αυτα -Ελαττωματα,ζημιες -Διαφορες προτασεις για εξοπλισμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 κανενας? περιεργο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Μη βιάζεσαι τόσο πολύ, φόρουμ είναι, όχι ζωντανή συζήτηση. Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες και των δύο εδώ μέσα οπότε σίγουρα θα πάρεις απαντήσεις πλήρεις και τεκμηριωμένες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 πολλα ερωτηματα κ ακομα πιο πολλες οι απαντησεις. θα σου λεγα να παρεις ενα τηλ να τα πουμε σαν ανθρωποι καθως μπορω να σου δωσω οποια πληροφορια θελεις.κυριολεκτικα!!οι φιλοι εδω ξερουν τι εννοω... παρε χαρτι κ μολυβι, εχω το 650αρι αγορασμενο κουτα το 2007,ενα απο τα τελευταια μαλιστα που πουληθηκαν. σου στελνω πμ με το κιν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 παρε μια ιδεα για το τι εννοω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Εεεεε.... Εδώ νομίζω είναι μία καλή απάντηση! Και είναι το 400άρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα και καλη Μ.Εβδομαδα αγαπητοι συμφορουμιτες. Σε προηγουμενο τοπικ ειχα αναφερει οτι ψαχνομαι για αλλαγη μηχανης. Επειδη ακουσα πολλες γνωμες για διαφορες μηχανες και εψαξα εδω για ολες αυτες, το μονο που δεν μου λυθηκε η απορια ειναι το παραπανω ερωτημα. Εκτος απο εμενα, πιστευω θα βοηθησει και πολλους αλλους εδω που θα το διαβασουν. Ξερουμε πολυ καλα οτι το ονομα TRANSALP ειναι βαρυ σαν ιστορια...οποτε ας μπουμε σε λεπτομερειες τυπου... -Ταξιδευει ανετα με ποσα? 120-140 -Φορτωνεται ανετα,Αξεσουαρ ταξιδιου ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ -Εκτος δρομου ΤΟ 650 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ -Σερβις,ανταλλακτικα,φανοποιειο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΣ -Καταναλωσεις κτλ 5 ΤΟ 700ΑΡΙ ΚΑΙ 6 ΤΟ 650 -Αν εχει αλλαξει κατι στα ΤΑ650 απο το 2000 εως το 06 η 07 που βγαινανε ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΑΥΡΗ ΖΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΚΑΖΙ (ΕURO 3) -Προτασεις για βελτιωσεις ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΣΕΛΑ, ΦΩΤΑ, ΖΕΛΑΤΙΝΑ, ΦΙΛΤΡΟ, ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ -Φωτογραφιες σας με αυτα -Ελαττωματα,ζημιες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ -Διαφορες προτασεις για εξοπλισμο Το 700άρι είναι καλύτερο στην άσφαλτο μιας και έχει πιο πολύ γκάζι, και 19άρι τροχό. Καίει λίγο λιγότερο και έχει καλύτερα φρένα. Το 650 σαφώς υπερτερεί στο χώμα μιας και έχει 21άρη τροχό, πιο μεγάλες διαδρομές και διαφορετικά ρυθμισμένες αναρτήσεις. Είναι πιο άνετο γενικότερα και έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Επίσης, δες εδώ Και εδώ φωτογραφία με την νέα σέλα Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 αυτο που εχεις ειναι ενα ΤΑ τετρακιλινδρο με καλυτερες αναρτισεις φρενα κ πιο πολυ γκαζι τι τρωγεσε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 κανενας? περιεργο.... ... ποιος ηταν βιαστικος ρε παιδια...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudinos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Φίλε μου το μηχανάκι το είχα περυσι και έκανα και 15 000 χιλιόμετρα σε 1 χρονο πάνω του. ΤΑ 650 Το χρησιμοποιούσα σαν παπί, ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος μόνος, με την γυναίκα μου, χωρίς βαλίτσα, με τριπλέτα. Λοιπόν: Θετικά: Αξιόπιστο τρελά, αλεξίσφαιρο, βενζίνη και έφυγες. Στην πολή σαν μεγάλο παπί, ευκολοδήγητο. Πολύ καλό στο χώμα, λίγο προσοχή επειδή είναι το καζανάκι των εξατμήσεων από κάτω. Πολύ καλή ανεμοκάλυψη, με ψιλή ζελατίνα, χούφτες δεν τρως αέρα. Αρνητικά: Αδύναμο... Με την Γυναίκα μου και τριπλέτα 150 τελική, σε ανηφόρες κατέβαζα 4η. Κατανάλωση............. Απλά άστο με 110 120 είσαι στα 6-6,5 λίτρα με 140-160 πιάνεις τα 9.5-10 λίτρα τα 100. Οτιδήποτε έχει να κάνει με Fun Factor. Δεν στρίβει, δεν έχει καθόλου εκκίνηση. Ανετα τα 400 500 σκούτερ σε δίνουν σε εκκίνηση Ξεχνα εκδρομές κτλ δε μπορείς να ακολουθήσεις.... Καποιον με 1 φαζερ 600 η ένα cbf 600 ktl Το 700 αρι πολύ καλύτερο αλλα..... 5 ταχύτητες και προστασία απο αέρα 0!!!! Αυτα από μένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ σαν πρώτη μηχανή πήρα κούτα το ΤΑ700, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει το ΤΑ650. Στο δια ταύτα, η μηχανή τα κάνει όλα αλλά τα κάνει μέτρια. Δηλαδή, θα πάει παντού (εκτός σκληρής εντουρόβολτας) μέτρια, αλλά θα ΠΑΕΙ. Προσωπικά έχω πάει δικάβαλος σε χωματόδρομο και δε μάσησε μία. Στην εθνική, έχοντας τη ρυθμιζόμενη ζελατίνα της Honda τέρμα πάνω, με ύψος 1.83 μ. πάω άνετα με 140 χαω. Αυτό γιατί είναι στις 6.000 σαλ κι αν το πάω παραπάνω θα κάψει παραπάνω βενζίνη. Η τελική του είναι 180 χαω κοντερίσια, μετά έχει κόφτη-κόκκινα. Στα θετικά του είναι ότι έχει μια χαρά σέλα τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό. Στην πόλη πάει μια χαρά όταν τη μάθεις κι ας είναι 220 κιλά γεμάτη. Περνάει πάνω από καθρέπτες οπότε δεν κολλάς στην κίνηση κι εννοείται ότι πηδάει πεζοδρόμια-σαμαράκια για πλάκα. Όπως σου παραθέσανε πιο πάνω, φορτώνεται ωσάν γαϊδούρι και δεν έχει πρόβλημα. Εγώ με τριβάλιτσο-δικάβαλο ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Το περίεργο ήταν ότι πάλι στις 6.000 σαλ είχε 140 χαω!!! Σε ανηφόρες δεν έχει κάποιο πρόβλημα, αν δεν έχεις εσύ. Δεν κόλλησε πουθενά. Αξεσουάρ ταξιδίου έχει όλα τα προβλεπόμενα: Βαλίτσες, ζελατίνα, tank-bag, προβολάκια κλπ κλπ. Για το service θέλει αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού και αέρα κάθε 6.000 χλμ και αλλαγή μπουζί, ρύθμιση βαλβίδων κάθε 12.000 χλμ. αν και το τελευταίο δε χρειάζεται. Ανταλλακτικά ακόμα δεν έχω χρειαστεί κάτι εκτός των αναλώσιμων (τακάκια, μπουζί, λάστιχα, αλυσιδογράναζα), τα οποία τα βρίσκεις απ’έξω σε λογικές τιμές. Τώρα όσον αφορά τις καταναλώσεις… μετρημένα από μένα με μολύβι και χαρτί καίει μέσο όρο 5,5 λ/100χλμ. Εκτός θα κάψει εώς 4,5 κι εντός μέχρι 6. Η μηχανή μια βελτίωση που θέλει, κατ’εμέ, είναι ένα μεγαλύτερο γρανάζι μπροστά για αύξηση της ταχύτητας ταξιδίου στην εθνική. Έχει μπόλικη ροπή για να μη μασήσει πουθενά ακόμα και με αυτό το γρανάζι. Η ζελατίνα, αν έχει τη μαμά, θέλει κι αυτή αλλαγή. Κατά τ’άλλα δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι. Αν θες, βάζεις κάγκελα μπρος-πίσω για τυχόν πτώσεις. Ελαττώματα μπορεί να βρει ο καθένας δικά του αλλά στο μόνο ελάττωμα που συμφωνούμε όλοι οι κάτοχοι είναι ότι ζεσταίνεται αρκετά εύκολα και το βεντιλατέρ σπρώχνει το ζεστό αέρα στα πόδια σου. Πράγμα που σημαίνει ότι το καλοκαίρι στην πόλη οι γάμπες σου και τα μπούτια σου, όταν θα είσαι σταματημένος, θα ζεσταίνονται παραπάνω. Από ζημιά δεν μου έχει βγάλει τίποτα σοβαρό. Μια φορά χρειάστηκα αλλαγή μπουζί λόγω βραχυκυκλώματος από τη σούπερ ουΑου βενζίνη που έχουμε στο Ελλάντα και μια λάμπα στοπ. Για την ιστορία έχω μέχρι στιγμής 34.000 χλμ με τη μηχανή. Y.Γ.: Αν ενδιαφερθείς πάντως για ΤΑ700, εγώ θέλω να τη σπρώξω για να πάρω άλλη. Ρίξε ένα πμ αν θες τη δεις από κοντά :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2012 από τον Terathlios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σαν πρωην κατοχος ΤΑ650 (κουτα το 2003 μεχρι το 2010, 78000km), εχω να σου πω να προτιμησεις το 700 για ενα λογο (για αρχη),ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!! Πολλοι θα διαφωνησουν ,αλλα θα σου πω οτι οταν το μηχανακι περναει τις 6000σαλ(130χαω με πεμπτη),δεν ξερει τι πινει, εντωμεταξυ τωρα καβαλας το CBF και πιστεψε με η διαφορα θα σου κακοφανει, πηγαινε τουλαχιστον για το 700. αυτο που εχεις ειναι ενα ΤΑ τετρακυλινδρο με καλυτερες αναρτισεις, φρενα κ΄ πιο πολυ γκαζι. Τι τρωγεσε? Αυτο! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2012 από τον pantheman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Μην ξεχνάς και τα φρένα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για το Transalp 700 C-ABS οι απαντήσεις: -Ταξιδευει ανετα με ποσα? Η σέλα του είναι από τις πιο ΑΝΕΤΕΣ που υπάρχουν γενικώς. Αψογη και για τον αναβάτη και για το συνεπιβάτη. Αν είσαι μέχρι 1,75, όπως εγώ, ταξιδεύεις μια χαρά με τη μαμά ζελατίνα μέχρι τα 140 χ.α.ω. που είναι μια πολύ οικονομική ταχύτητα ταξιδιού και άνετα διατηρήσιμη από αυτό το μηχανάκι. Αν είσαι ψηλότερος ή αν θέλεις να ταξιδεύεις με περισσότερα χλμ./ώρα, τότε θα χρειαστείς ψηλότερη ζελατίνα. Πάντως, το μηχανάκι, αν και έχει τελική 184 χ.α.ω.(στο κοντέρ) δεν είναι για να ταξιδεύει με πάνω από 160 χ.α.ω. Στο φόρτωμα είναι ικανό για τριβάλιτσο και δικάβαλο με πολύ άνεση. -Φορτωνεται ανετα,Αξεσουαρ ταξιδιου Σου βάζω μια φωτό από το δικό μου στο περσινό ταξίδι προς Ηπειρο και Παξούς. Top Case από τη SHAD και σκληρές πλαϊνές βαλίτσες από την GIVI. Κουμπώνουν - ξεκουμπώνουν σε δευτερόλεπτα, δεν "μπάζουν" νερό ούτε σε πλημμύρα και κάνεις και τη βόλτα σου χωρίς άγχος για τα πράγματα, όταν σταματήσεις κάπου για στάση. -Εκτος δρομου. Σε χωματόδρομο πάει άνετα. Δεν έχει όμως την ποιοτική λειτουργία των αναρτήσεων που έχει π.χ. το GS 800, κάτι που φαίνεται πιο έντονα όταν βρεις πέτρες, κοτρώνες κλπ. όπου το μηχανάκι δείχνει έξω από τα νερά του και δεν το ευχαριστιέσαι. Την "παλεύεις" βέβαια, γιατί είναι "βουτυρένιο", μαλακό, χαμηλό, εύκολο, ροπάτο και με πολύ ελαφρύ και προοδευτικό συμπλέκτη αλλά δεν το ευχαριστιέσαι. Πιστεύω ότι οι αναρτήσεις της Showa που φοράει είναι μέτριας σειράς ενώ και ο 19άρης μπροστινός τροχός υστερεί στο πολύ χώμα, σε σχέση με τον 21άρη που φορούσε το ΤΑ 650. -Σερβις,ανταλλακτικα,φανοποιειο Δεν υπάρχει λόγος να το πηγαίνεις σε επίσημο συνεργείο. Ούτε καν σε συνεργείο θα έλεγα εγώ, αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Λάδια και φίλτρο λαδιού μπορείς να τα αλλάζεις μόνος σου. Σαν παπί είναι (+ένα εργαλειάκι που θα χρειαστείς για το φίλτρο λαδιού). Το μηχανάκι δεν έχει ανάγκη ούτε να το βάλεις στο "εγκέφαλο" ούτε να κάνεις reset ούτε να του "περάσεις" αναβάθμιση στο λογισμικό ούτε τίποτα. Μόνο όταν θα έρθει η ώρα για τη ρύθμιση των βαλβίδων θα χρειαστεί συνεργείο. Τα ανταλλακτικά της Honda είναι γενικώς τσιμπημένα. Αλλά δεν έχω χρειαστεί και κάτι για να έχω σαφή γνώση. Φανοποιείο; Φτου φτου. Είμαι αγρατζούνιστος. -Καταναλωσεις κτλ 4,3 λίτρα/100 χλμ. στο ταξίδι (δικάβαλος - τριβάλιτσος) με 130άρες και γλυκιά κατά το πλείστον οδήγηση αλλά με μικροανοιγματάκια. 5,8 λίτρα/100 χλμ. σε αστική χρήση επαρχίας. Ψεκασμός γαρ. -Αν εχει αλλαξει κατι στα ΤΑ650 απο το 2000 εως το 06 η 07 που βγαινανε Τα χρώματα, κυρίως. Και μικροαλλαγές στον καταλύτη για συμμόρφωση στις εκάστοτε Euro προδιαγραφές ρύπων. -Προτασεις για βελτιωσεις Τις αναρτήσεις με κάτι καλύτερο. Σαφώς ένα αμορτισέρ Ohlins αν έχεις σκοπό να κρατήσεις για χρόνια το μηχανάκι. -Φωτογραφιες σας με αυτα -Ελαττωματα,ζημιες Ελαττώματα: Απουσία 6ης σχέσης. Εντονη ζέστη από τον κινητήρα το καλοκαίρι, που σου "ψήνει" το δεξί μπούτι και συχνό άναμμα του βεντιλατέρ. Μέτρια ποιότητα βαφής στα πλαστικά. Ζημιές: Μηδέν, μέχρι στιγμής. -Διαφορες προτασεις για εξοπλισμο Αν χρειαστείς ζελατίνα, προτίμησε τη γνήσια, παρόλο που είναι κακάσχημη και πανάκριβη. Είναι η μόνη που δουλεύει σωστά, χωρίς στροβιλισμούς, από όσο έχω διαβάσει σε Τρανσαλποφόρουμ. Επίσης, δες ΕΔΩ και ένα θέμα που έχω ανεβάσει σχετικά με τη ΣΩΣΤΗ στήριξη του Top Case στην πλαστική ψευτοσχαρίτσα του Transalp 700, που είναι πολύ χρήσιμο για την αποφυγή κουνημάτων και ταλαντώσεων στο τιμόνι. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 ΩΡΑΙΟΣ +1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas72 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Γι'αυτά τα μηχανάκια έχουν ειπωθεί άπειρα...Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες Ως ευτυχής κάτοχος του 700αριού ρίχνω εκεί την ψήφο μου Γιατί; Διότι όταν τελικά είναι να διαλέξεις και αφού "ξεσκονίσεις" μηχανικά,ροπές,γκάζια,αναρτήσεις,ψαλίδια,μύδια,ξύδια(που για μένα δε λένε και πολλά)...ένα πράγμα μένει... Να τη βλέπεις και να γουστάρεις!! και μια στις πρασινάδες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Εγω ψηφισα το 650 αλλα μου αρεσει το 700..... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Εγω ψηφισα το 650 αλλα μου αρεσει το 700..... :P εσυ μονο ανακατοματα...κανεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Εγω ψηφισα το 650 αλλα μου αρεσει το 700..... :P Εσύ αν μπορούσες θα ψήφιζες το fmx... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudinos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Βασικά με 4000 ε βρίσκεις ένα καλό Στρομ. Πάρτο. Κατανάλωση τέλεια, γκάζι, 6η ταχύτητα, το φορτώνεις και μετακόμιση άμα θες.. και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ το χει φίλος με 100 000χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Βασικά με 4000 ε βρίσκεις ένα καλό Στρομ. Πάρτο. Κατανάλωση τέλεια, γκάζι, 6η ταχύτητα, το φορτώνεις και μετακόμιση άμα θες.. και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ το χει φίλος με 100 000χλμ Δεν νομίζω να αλλάξει το cbf για να πάρει στρώμα διότι ο λόγος που θέλει να αλλάξει την μηχανή είναι ότι θέλει κάτι πιο ευκολοδήγητο και πιο κατσίκι για αστική χρήση. Το στρώμα για αστική χρήση δεν ενδύκνειται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Δεν νομίζω να αλλάξει το cbf για να πάρει στρώμα διότι ο λόγος που θέλει να αλλάξει την μηχανή είναι ότι θέλει κάτι πιο ευκολοδήγητο και πιο κατσίκι για αστική χρήση. Το στρώμα για αστική χρήση δεν ενδύκνειται... ποσο καλα με ξερεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Βρες κανέναν να σου δώσει να οδηγήσεις κάνα ΤΑ650 και ΤΑ700 να δεις περί τίνος πρόκειται. Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με το δικό σου είναι η πιο ελαφριά αίσθηση και η μεγαλύτερη άνεση. Εγώ το χρησιμοποιώ μέσα στο Ηράκλειο σε αποστάσεις 1-2 χιλιομέτρων. Αυτή είναι η δουλειά του. Σαν παπί. Δεν ζορίζεται και δεν δυσανασχετεί όπως τα τετρακύλινδρα. Τα ελαστικά κοστίζουν 170 ευρώ (τα sirac) γενικότερα το κόστος χρήσης είναι σχεδόν το μισό από το cbf (η κατανάλωση είναι παρόμοια). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Δεν νομίζω να αλλάξει το cbf για να πάρει στρώμα διότι ο λόγος που θέλει να αλλάξει την μηχανή είναι ότι θέλει κάτι πιο ευκολοδήγητο και πιο κατσίκι για αστική χρήση. Το στρώμα για αστική χρήση δεν ενδύκνειται... Πιο δυσκολο το Βστρομ σε σχεση με το ΤΑ στην πολη δεν το λες παντως. Πιο οικονομικο σε καυσιμο,πιο δυνατο,πιο ομορφο(υποκειμενικο) το λες. Μια χαρα καβαλαει πεζουλια πεζοδρομια κλπ. Μια χαρα και με το παραπανω φορτωνεται και 2 φορες καλυτερα ταξιδευει. Σιγουρα οι ζαντες του και το ιδιαιτερα χαμηλα τοποθετημενο ψυγειο λαδιου δεν το κανουν ιδανικο για χωμα,αλλα σε χωματοδρομους μια χαρα παει. Βγαινει και με αμπουσου. εχει κυκλοφορησει λιγο παραπανω,ενδεχομενως να το συναντας πιο συχνα,αλλα ειναι 2 πολυ εμπορικα μηχανακια,αλλα αν θελετε την γνωμη μου,αναμεσα σε ΤΑ650 και σουζουκι που εχω οδηγησει,το στρωμα ειναι 2 σκαλια πανω. Το 700αρι δεν μαρε. Αλλα το ψηφισα γιατι ειναι πιο οικονομικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πιο δυσκολο το Βστρομ σε σχεση με το ΤΑ στην πολη δεν το λες παντως. Πιο οικονομικο σε καυσιμο,πιο δυνατο,πιο ομορφο(υποκειμενικο) το λες. Μια χαρα καβαλαει πεζουλια πεζοδρομια κλπ. Μια χαρα και με το παραπανω φορτωνεται και 2 φορες καλυτερα ταξιδευει. Σιγουρα οι ζαντες του και το ιδιαιτερα χαμηλα τοποθετημενο ψυγειο λαδιου δεν το κανουν ιδανικο για χωμα,αλλα σε χωματοδρομους μια χαρα παει. Βγαινει και με αμπουσου. εχει κυκλοφορησει λιγο παραπανω,ενδεχομενως να το συναντας πιο συχνα,αλλα ειναι 2 πολυ εμπορικα μηχανακια,αλλα αν θελετε την γνωμη μου,αναμεσα σε ΤΑ650 και σουζουκι που εχω οδηγησει,το στρωμα ειναι 2 σκαλια πανω. Το 700αρι δεν μαρε. Αλλα το ψηφισα γιατι ειναι πιο οικονομικο. Συμφωνώ σε όλα εκτός της πρώτης πρότασής σου. Δεν έχουν καμία σχέση στην πόλη τα δύο αυτά μοτόρια. Μα καμία απολύτως. Εάν οδηγήσεις ΤΑ650 και ανέβεις μετά στο καπάκι σε ένα στρώμα θα το διαπιστώσεις. Επίσης, καμία σχέση δεν έχουν σε στριφτερό επαρχιακό επαρχιακό δίκτυο, εκεί που το στρώμα δεν μπορεί εύκολα να αλλάξει πορεία λόγω μακρού μεταξονίου κλπ. Δεν του αρέσει να στρίβει γενικότερα, παρά μόνο εάν βγει στον ανοικτό δρόμο όπου εκεί δίδει ρέστα.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 10 , 2012 από τον gkourmoul1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες