Jump to content
gregs

Moto Guzzi : Ανακοινώθηκαν οι τιμές για τη νέα σειρά της V7

Recommended Posts

V7 STONE : 7.890€

V7 SPECIAL : 8.250

Για το νέο V7 Racer δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.

Από εδώ : http://www.bikeit.gr...zi-v7-2012.html

Πάντως οι τιμές είναι καλές, τη στιγμή που, λόγω προσφοράς, το προηγούμενο μοντέλο της V7 πωλείται στα 7.500 σήμερα http://www.motoguzzi...gr/promo/news13 .

Απλά πανέμορφες ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ... :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εχουν πολυ λιγα αλογα,μονο δισκο μπροστα,δεν εχουν αναποδο πιρουνι,ποιος ξερει καθε ποτε θα θελουν ρυθμιση βαλβιδων κ εαν φερουν κοκορακια.μαπα,κοπρανα,χαλια μιλαμε..

παω καλυτερα να παρω καμια καβασακι να ''γινω''..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://author.gr.mot...UZZI_150312.pdf

Και άλλες προσφορές σε στοκ μοντέλα.

Έχει στέλβιο χωρίς αβς με 10.500 και το δικό μου με 9700.

Για αυτά τα χρήματα είναι πολύ καλές αγορές. Το στέλβιο έχει όσο το f800gs της bmw.

Με 4 χρόνια εγγύηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχουν πολυ λιγα αλογα,μονο δισκο μπροστα,δεν εχουν αναποδο πιρουνι,ποιος ξερει καθε ποτε θα θελουν ρυθμιση βαλβιδων κ εαν φερουν κοκορακια.μαπα,κοπρανα,χαλια μιλαμε..

παω καλυτερα να παρω καμια καβασακι να ''γινω''..

Οχι,να μενουμε σε μοτοσυκλετες του 2000 με μονους δισκους,με συμβατικα και μετρια περιφερειακα και να λεμε ολε τζαπαν.

Για αυτο οι ευρωπαιοι κατασκευαστες εχουν μπει απο πανω πλεον,μιας και στα ιδια περιπου χρηματα δινουν ποιοτικοτερες και πιο ολοκληρωμενες λυσεις.

καταναλωτες ειμαστε,ας ειμαστε απαιτιτικοι για το δικο μας καλο.

Ον τοπικ,ολε γκουτσι!!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι,να μενουμε σε μοτοσυκλετες του 2000 με μονους δισκους,με συμβατικα και μετρια περιφερειακα και να λεμε ολε τζαπαν.

Για αυτο οι ευρωπαιοι κατασκευαστες εχουν μπει απο πανω πλεον,μιας και στα ιδια περιπου χρηματα δινουν ποιοτικοτερες και πιο ολοκληρωμενες λυσεις.

καταναλωτες ειμαστε,ας ειμαστε απαιτιτικοι για το δικο μας καλο.

Ον τοπικ,ολε γκουτσι!!!! :mB_kalo_e:

δεν σε πιανω φιλε μου..βλεπεις το β7 να εχει ανεστραμμενο πιρουνι?βλεπεις να φερει διπλα δισκοφρενα εμπροσθιως?γνωριζεις αν φερει κοκκορακια κ καθε ποτε χρειαζεται ρυθμιση βαλβιδων?

το λεω επειδη αναφερεσαι σε ποιοτικοτερες κ πιο ολοκληρωμενες λυσεις των ευρωπαικων(που κ εγω τα συμπαθω,ειδικα τα γκουτσι)..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν σε πιανω φιλε μου..βλεπεις το β7 να εχει ανεστραμμενο πιρουνι?βλεπεις να φερει διπλα δισκοφρενα εμπροσθιως?γνωριζεις αν φερει κοκκορακια κ καθε ποτε χρειαζεται ρυθμιση βαλβιδων?

το λεω επειδη αναφερεσαι σε ποιοτικοτερες κ πιο ολοκληρωμενες λυσεις των ευρωπαικων(που κ εγω τα συμπαθω,ειδικα τα γκουτσι)..

Εντάξει τώρα να συγκρίνουμε το NC700 στο οποίο εμμεσως αναφέρεσαι της μαζικής παραγωγής με ένα χειροποίητο Guzzi?

Υπάρχουν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι προδιαγραφές ποιότητας μετάλλων, κολλήσεων, φινιρίσματος κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εντάξει τώρα να συγκρίνουμε το NC700 στο οποίο εμμεσως αναφέρεσαι της μαζικής παραγωγής με ένα χειροποίητο Guzzi?

Υπάρχουν οι τεχνικές προδιαγραφές και οι προδιαγραφές ποιότητας μετάλλων, κολλήσεων, φινιρίσματος κλπ

μου αρεσει που ρωταω κ απευθυνομαι στον κονανεγρα κ απαντας εσυ.. :crazy:

οπως κ να εχει,βλεπω οτι για αλλη μια φορα(οπως κ στο θεμα των εισαγωγεων),εχεις 2 μετρα κ 2 σταθμα..οταν η μοτοσυκλετα λοιπον ειναι ευρωπαικη κ χειροποιητη,τοτε δεχεσαι κ μαλιστα επιβραβευεις το μονο δισκοφρενο,τα λιγα αλογα,τις αποστασεις συντηρησης,το απλο πιρουνι κτλ..

οταν ομως δεν ειναι,τοτε ειναι μαπα το καρπουζι..

Ενταξει τωρα μη μπερδευουμε τις πο*τσες με τις βουρτσες...

συμφωνω απολυτως με την δηλωση σου!αν κ αναφερομαι αποκλειστικα στον αισθητικο τομεα,οπου τα γκουτσι για μενα απλως ειναι σε αλλη κατηγορια..στα των τεχνικων χαρακτηριστικων κ περι ποιοτητος,δεν γνωριζω..

κ επισης δειχνω οτι συμφωνω μαζι σου,για το γεγονος οτι δεν ανεφερα καμια γιαμαχα! :crazy:

στο θεμα μας τωρα..αν τα οικονομικα μου ηταν αλλιως κ ειχα την οικονομικη δυνατοτητα για 2 κ 3 μοτοσυκλετες,η β7 σε λευκη θα ηταν σιγουρα μια απο αυτες..γενικοτερα το τριο μοτο γκουτσι,ντουκατι κ εμε βου αγκουστα παραγουν οτι καλυτερο υπαρχει αισθητικα στους 2 τροχους..κατα τη γνωμη μου παντα..

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περί τα τέλη Απριλίου θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα σημαντικά ανανεωμένα Moto Guzzi V7. Τα πρώτα που θα καταφτάσουν είναι τα Stone και Special, σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Για περισσότερα εδώ : http://www.mototriti..._news/90597.asp

ΥΓ : αν και απορρίπτω σε αυτού του είδους και ύφους τις μηχανές τους χυτούς αλουμινένιους τροχούς, το v7 stone είναι τάβλα!

Τροποποιήθηκε από τον gregs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:wub:

Aπό την πρώτη στιγμή που το είδα στη φωτογραφία,το αγάπησα!!Μακάρι κάποια μέρα να έχω την ευκαρία να γράψω χιλιόμετρα πάνω της...

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΙΤΑΛΟΙ!!!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μηχανή είναι έρωτας και οι Ιταλοί το ξέρουν καλά το παιχνίδι. Το Racer με το αλουμινένιο ρεζερβουάρ και τις ρετρό πινελιές είναι για να το κρεμάσεις ψηλά στο σαλόνι σου και να το κατεβάζεις μόνο για να το ξεσκονίζεις και να το χαϊδεύεις. Ξυπνάει μνήμες το άτιμο. Ένα τζόκερ παιδιά, επειγόντως.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε μαμημένα φράγκα, αμα τα 'χα θα έχωνα και ένα guzzi στο γκαράζ...

Απο service πως πάμε παρεμπιπτόντως στο Ελλάντα ?

Aυτό το 1200 Sport 8v corsa...

moto-guzzi-1200-sport-corse-special-edition-1.jpg

...oχι πως και το griso με χαλάει...

DSC01381.jpg

Ωπα, τι λέγαμε ? για την V7 σειρά ? :grin:

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 796 είπες έχεις εσύ? Να τα αλλάξουμε για καμία εβδομάδα?

Από σέρβις Αθήνα κανένα θέμα. Υπάρχει τοπ μηχανικός και κόστος 250 ευρώ κάθε 10.000 χιλιόμετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 796 είπες έχεις εσύ? Να τα αλλάξουμε για καμία εβδομάδα?

Από σέρβις Αθήνα κανένα θέμα. Υπάρχει τοπ μηχανικός και κόστος 250 ευρώ κάθε 10.000 χιλιόμετρα.

Χα, μέσα Μακάτορα, αμα ημουν Αθήνες γιατί όχι ? :grin: :grin:

Δε μου λές, η Guzzi εδώ ανήκει στην Piaggio group ή λέω μ@λακίες ? Συνεργείο αδερφέ το πάς σε "δικό" σου ή εξουσιοδοτημένο ?

Απο ανταλλακτικά τι λέει σαν εταιρεία Mάκη; παραγγέλνεις σήμερα και σου σκάνε σε 3 μήνες ή... ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εργοστάσιο κατασκευής της guzzi ανήκει από το 2004 στο Piaggio Group. Η αντιπροσωπεία της Piaggio στην ελλάδα (Λυμπερόπουλος) έχει όλες τις φίρμες που έχει το group όπως guzzi,aprilia,derbi.

Το πάω στον Νικολάου που ήταν εξουσιοδοτημένο (αν και τελευταία φορά είχε κάποια θέματα με την ανανέωση της συνεργασίας). Όπως και να έχει παρακολουθεί σεμινάρια και τα ξέρει μέσα έξω. Από αντ/κα δεν έχω χρειαστεί αλλά ισχύει ότι και για τις άλλες φίρμες του Group. Δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό. Και οι τιμές από ότι έχω κοιτάξει λογικές. Χάρτινο φίλτρο αέρα 10 ευρώ. Το πίσω αμορτισέρ που είναι sacs 500 ευρώ.

Το δικό μου είναι το 2v, το οποίο το έχει προσφορά 9700 :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To V7 το καργα-γουστάρω αλλά...

...GT1000 :grin:

χε....χε.....χε.... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GT1000. 48 αλογα είναι κάπως περιορισμένα. Αλλά πάλι θα προτιμούσα αυτό που έχω. Πιο πολιτισμένο και χρηστικό. Για το duc έχω ακούσει ότι από αναρτήσεις, θα μπορούσε να είναι και καλύτερο και ο κινητήρας κλασσικός duc. Αν σου αρέσουν τα πολύ ρετρό, πρέπει να παίζει και εκείνο το Norton.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GT1000. 48 αλογα είναι κάπως περιορισμένα. Αλλά πάλι θα προτιμούσα αυτό που έχω. Πιο πολιτισμένο και χρηστικό. Για το duc έχω ακούσει ότι από αναρτήσεις, θα μπορούσε να είναι και καλύτερο και ο κινητήρας κλασσικός duc. Αν σου αρέσουν τα πολύ ρετρό, πρέπει να παίζει και εκείνο το Norton.

norton comando?ξεφευγουμε μακη,παντως ειναι αλλη φαση αυτου του στιλ,κατευθειαν μπαινεις σε αλλη διασταση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό είναι από τα αγαπημένα μου Guzzi και το θεωρώ απίστευτα όμορφο. Είναι και αρκετά ρετρό. Πάλι θα το προτιμούσα από το duc. Έβγαινε νομίζω 1999-2003

Moto%20Guzzi%20V11%20Sport%20Scura%2001.jpg

V11 Sport

Make Model Moto Guzzi V 11 Sport Scura

Year 2001

Engine

Air cooled, four stroke, transverse 90° V-twin cylinder, OHV, 2 valve per cylinder.

Capacity 1064 Bore x Stroke 92 x 80 mm Compression Ratio 9.5:1

Induction Magneti Marelli fuel injection, 2x 45mm nozzle holders

Ignition / Starting Magneti Marelli electronic digital / electric

Max Power 91 hp 66.3 kW @ 7800 rpm

Max Torque 94 Nm @ 6000 rpm

Transmission / Drive 6 speed / shaft

Front Suspension 40mm Marzocchi upside-down forks, adjustable compression, 120mm wheel travel.

Rear Suspension Cantilever swingarm, Sachs Boge mono shock, adjustable compression and rebound damping, 128mm wheel travel.

Front Brakes 2x 320mm discs 4 piston calipers

Rear Brakes Single 282mm disc 2 piston caliper

Front Tyre 120/70-17

Rear Tyre 180/55-17

Dry-Weight 221 kg

Fuel Capacity 22 Litres

Consumption average 18.3 km/lit

Standing ¼ Mile 12.2 sec

Top Speed 215.8 k km/h

Αυτό είναι και ειδική έκδοση Scura, με Ohlins

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα