aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) αρχιζω κ πιστευω οτι δεν κανεις κ ιδιαιτερη παρεα με ανθρωπους..μη παρεξηγηθεις με αυτο που σου λεω..αλλα οταν βρεχει,δεν παθαινει κατι η μοτοσυκλετα μου αν παρω το αυτοκινητο.δεν θα στενοχωρηθει.δε θα μου κρατησει μουτρα μετα.το ιδιο κ το αυτοκινητο το καλοκαιρι. Δεν θα το έλεγα αυτό, εχω όσους χρειάζομαι για να πω ότι είμαι ευτυχισμένος αλλά και όσους δε χρειάζομαι που με έχουν από κοντά για το συμφέρον τους. Το έχετε πάρει εντελώς στραβά το θέμα! Και όντος αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει από κοντά γιατί γραπτός άκρη δε θα βγάλουμε ακόμα και αν γράφουμε μέχρι αύριο! Ότι λέω δεν είναι αγάπη για τα έμψυχα αντικείμενα, αλλά πάθος για κάτι συγκεκριμένο. Ότι αγαπώ και με συγκινεί η βόλτα, το ταξίδι ο αέρας στο πρόσωπο μου έναντι του αμαξιού δεν με κάνει ούτε αντικοινωνικό ούτε υλιστή. στο θεμα της προσωπικοτητας κ οταν λεω με βαση το συμφερον κ την ευκολια,ισως δεν εγινα εγω κατανοητος..θεωρω λοιπον αυτον που θα παρει μια σουπερσπορτ χιλιαρα για να μετακινειται εντος πολεως,επιεικως αυνανιστη..οπως κ αυτον που θα παρει τζιπαρο.αυτο εννοω με το συμφερον κ ευκολια.ισως καλυτερη εκφραση ειναι το ''χρησιμοποιω αυτο που καλυπτει πληρως τις αναγκες μου κ οχι το θεαθηναι η το wannabe-λικι'' Τώρα το έθεσες σωστά και θα συμφωνήσω. τα υλικα αγαθα(βλεπε,σπιτια,αυτοκινητα,μοτοσυκλετες) μας βοηθουν να ζησουμε εμπειριες κ να τις ανακαλεσουμε επειτα στη μνημη μας..οι ανθρωποι(κ τα ζωα) ειναι οι ιδιοι,αυτοι καθαυτοι,οι εμπειριες μας..αν δεν με αντιλαμβανεσαι,ελπιζω να το κανεις καποια στιγμη.. Συμφωνώ ξέρεις όμως πια είναι η διαφωνία μας? Ότι με αφήνουν αδιάφορο τα σπίτια, τα αμάξια, τα σκάφη, τα αεροπλάνα, οι εμπειρίες που θέλω να ζήσω είναι καθαρά σε αυτό που εγώ αγαπώ και για εμένα φέρνει συγκίνηση. Και αυτή είναι η μοτοσυκλέτα. Και φροντίζω πάντα να το κάνω με τους αυτούς που αγαπώ για αυτό και στην συνάντηση ήμουν ο μόνος από τα 30 άτομα που ήρθα με την γυναίκα μου. Τα άλλα 2 παιδιά που ήρθαν με την κοπέλα τους ήταν οι παιδικοί μου φίλοι που επίτηδες έφεραν την κοπέλα τους για να μην είναι μόνη της η κοπέλα μου. Οι άνθρωποι είναι πάνω από όλα. Αυτό το θεωρώ αυτονόητο. Όταν όμως συνδυάζεις αυτά που αγαπάς πάθος και αγάπη μαζί τότε για έμενα δε θες κάτι άλλο από την ζωή σου. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Και εγώ νιώθω τυχερός που η γυναίκα που αγαπώ συμμερίζεται το πάθος μου και με ακολουθεί και με στηρίζει και με κάνει καλύτερο όχι άνθρωπο αλλά καλύτερο οδηγό. Γιατί είναι μεγάλη υπόθεση να φορέσεις τον εξοπλισμό μου και να πας μια ωραία εκδρομή με τον άνθρωπο σου, γιατί όπως είπες "μας βοηθουν να ζησουμε εμπειριες κ να τις ανακαλεσουμε επειτα στη μνημη μας." Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Μονο του καλου καιρου,οι ξεκρανωτοι ,με ενα τζοκει καπελακι στο κεφαλι ή ενα σκουφι,θαρρεις πως οταν εχει ωραια μερα δεν γινονται ατυχηματα. Με υφος παντα χιλιων καρδιναλιων ,πολλες φορες και μαγκια ανεμιγμενη με κακια στο βλεμμα που διακρινεται απαραιτητως πισω απο το χρυσο Ray-Ban ή τα Oakley. Αυτοι που καβαλανε τα αναμενομενα best seller μοντελα ,που χωρις εμπνευση και αιτια τα διαλεξανε γιατι απλα "αυτο εχουν ολοι" Αυτοι που οταν βιαζεσαι τους βλεπεις στο πιο κουφο μερος του οδοστρωματος και αν σου τυχουν και σε στροφη συνηθως χαζευουν την φυση. Βεβαια δεν χρειαζεται να βιαζεσαι για να ενοχλησουν, μπορει απλα να ευχαριστιεσαι την μοτοσυκλετα σου ,ανοιγοντας το γκαζι ενα τσακ παραπανω σε ορθανοιχτο δρομο που τον ξερεις σαν την παλαμη σου, και αυτος εκει .......αριστερα .....με 80......μαξ! Στο επομενο φαναρι βεβαια ερχεται και τσαμπουκαλευεται ,φευγει μπουνια απο το φαναρι και κρατιεται μπροστα σου με νυχια και με δοντια ,με οτι να ναι γραμμες ,γινεται επικυνδυνος για τον εαυτο του και τους αλλους, επειδη νομιζει οτι παιζει "κοντρα" την στιγμη που εσυ πας απλα και χαλαρα την βολτα σου. Οταν ανοιξεις το γκαζι παραπανω βεβαια για να τον βγαλεις και απο την δυσκολη θεση της παλης με τον εαυτο του ,ουτως ωστε να μην σε ακολουθησει αλλο ,μπας και παρει χαμπαρι οτι δεν το εχει, τοτε σιγουρα θα πει......."ε τον καγκουρα τον επικυνδυνο! κοιτα πως παει!θα σκοτωθει καμμια ωρα,ο παλιοκαμικαζι" ε λοιπον ολοι αυτοι............... ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!! Αν και δεν έχω διαβάσει όλα τα posts του θέματος νομίζω πως κάποιοι ίσως δεν αντιλήφθηκαν τι θέλει να πει ,κατα τη γνώμη μου φυσικά και μπορεί να κάνω εγώ λάθος πάντως δεν έχω σκοπό την έναρξη κάποιας λογομαχίας ή οτιδήποτε . "Οι αναβάτες του καλού καιρού " δεν είναι αυτοί που απλά επιλέγουν να χρησιμοποιούν την μοτοσικλέτα τους όταν έχει καλό καιρό , κάτι το οποίο το βρίσκω πολύ λογικο, αλλά αυτοί που στην πλειοψηφία τους χρησιμοποιούν την μηχανή για να "πουλήσουν μουρή" και δεν έχουν ιδέα ή απλά αγνοούν το πως πρέπει να κινούνται στον δρόμο (και φυσικά δεν έννοώ μόνο το πόσο τρέχουν) ,δεν φοράνε το κράνος επειδή δεν θα φαίνεται το Ray-ban και θα χαλάσει το μαλλί. Τουλάχιστον για μένα αυτοί αποτελούν ένα από τους (πολλούς) μεγάλους κινδύνους που καραδοκούν στους δρόμους , το ότι δεν αναφέρουμε σε αυτό το θέμα και τους άλλους κινδύνους (και επικίνδυνους οδηγούς) δεν σημαίνει ότι αγνοούμε την ύπαρξη τους αλλά αναλύουμε (ή πιο σωστά αναφέρουμε ή προσπαθούμε να αναλύσουμε , ίσως μάταια) ξεχώριστα κάθε πρόβλημα-κίνδυνο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 το μπουζούκι είναι όργανο κι ο μπάτσος είναι όργανο άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι! AAAAANA γεία σου! ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό λές με το κείμενο περί ΙΚΑ παροχων κόστος κτλ! Αν διαφωνείς μαζί μου, πές μου που κάνω λάθος και που είναι το παράλογο στη λογική που σου είπα με την πίστα και το 36ωρο το οποίο το έγραψα μεταξύ αστείου και σοβαρού(που σε αυτές τις περιπτώσεις λέγονται τα πιο σοβαρά πράματα όμως καμμιά φορά!) ! Θέλω να τονίσω οτι με την λογική που αναφέρεις, δεν πρέπει να καβαλάει κανένας τίποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 εχεις παθος με την μοτοσυκλετα σου,κ θεωρεις οτι δεν μπορει να παιζει σε διπλο ταμπλο καποιος.δλδ κ αυτοκινητο κ μοτοσυκλετα..εσυ ο ιδιος ομως παιζεις σε διπλο ταμπλο..κ μοτοσυκλετα κ σπιτι!απο εδω κ στο εξης για να αποδειξεις οτι εισαι αληθινος κ σωστος μοτοσυκλετιστης,επιβαλλεται να κοιμασαι επι της μοτοσυκλετας σου,εξω στο γκαραζ η αν την ξαπλωνεις στο κρεβατι,χωρις την συζυγο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Φίλε μου αποσπερίτη κάπου μπερδεύεσαι είναι η γνώμη μου! Ειλικρινα... εσύ δηλαδή, ώς άνθρωπος, ώς προσωπικότητα, ώς ύπαρξη στον άδικο ετούτο το ντουνια τέλοςπαντων, χαρακτηρίζεσαι απο... την μοτοσυκλέτα σου?! Απο την επιλογή σου στους 2 τροχούς?! Δεν ξέρω για σένα φίλε μου αλλά εγώ θεωρώ 3000 άλλα πράγματα ΠΟΛΥ πιο σημαντικά που με χαρακτηρίζουν ώς προσωπικότητα απο το... εαν οδηγώ 2, 3 ,4 τροχούς, τριαξονικό κτλ! Δηλαδή ο φίλος μου ο Ducpilot ο οποίος εκτός απο τις μοτοσυκλέτες έχει τρελό κόλλημα με τα αεροπλάνα μιας και είναι όντως πιλότος... θεωρήτε... εποχιακός ή γιαλαντζί μοτοσυκλετιστής?! Πες του αυτό αν θέλεις αν τον συναντήσεις σε οποιοδήποτε είδους στροφή να δούμε τι θα σου ''πει''! Τεσπα, εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες μάλλον και ειλικρινά απορώ πως μπήκα στο τριπάκι να κάνω τέτοια κουβέντα γραπτώς. Δε το λέω υποτιμητικά αλλά... ειλικρινά μερικές φορές είναι εντελώς ανούσιο ΓΡΑΠΤΩΣ να κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Οπότε, ευελπιστώ να το αναλύσουμε κάποια στιγμή απο κοντά σε κάποιο ενδεχόμενο συναπάντημα γεροί να μαστε! Αλεξ, να ξέρεις, εγώ, και να μπορέσεις να πάς στο 36ωρο(μακαρι!) ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΡΕ! Θα οδηγείς 36 ώρες, θα προσπαθείς να πιάσεις χρόνους, να περνάς απο checkpoints και θα οδηγείς βιαστικά(όχι γρήγορα ) και... να γίνει καμμιά στραβή και να σε πληρώνω?! Επίσης, τι κράνος φοράς?! Δεν πιστεύω να είναι της πλάκας και να μη δουλεύει σωστά και να πληρώνω εγώ την καυλ@ σου!!!! Θα σε αφήσω ΜΟΝΟ αν μου υπογράψεις χαρτί οτι θα με αφήσεις να πάω καμμια μέρα στη πίστα! Θα σου στείλω φαξ τη διαθήκη μου, ασφαλιστήριο ζωή, και την τελευταία μου επιθυμία για να είσαι σίγουρος! Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο λέω... Πεσ τα ρε αρχοντα! Αμα ειναι να κυκλοφορουμε ολοι σε γυαλα και να πεθαινουμε πριν παρουμε συνταξη για να μην ειμαστε βαρος στους αλλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Αν το έκανα αυτό φίλε c.l.a.b. τότε δεν θα ήμουν σωστός μοτοσικλετιστής αλλά φανατικός αρωστείακας!!!! Και εγώ από την αρχή αυτό εξηγώ ότι δεν είμαι κάτι τέτοιο. Επίσης όπως είπα στο προηγούμενο ποστ θεωρώ αυτονόητο πάνω από όλα οι άνθρωποι. Και μετά το πάθος επίσης είπα πως αν μπορείς να συνδυάσεις και τα 2 είναι το ιδανικό, με τον συνδυασμό αυτό όμως δεν εννοούσα να βάλεις στο κρεβάτι σου και της 2! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όταν κάνεις αυτό που κάνεις σωστά, δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Και επίσης, δε ξέρω για σένα, αλλά σε ότι αφορά εμένα, απο την στιγμή που πληρώνω ότι πληρώνω καθε μήνα στα ΙΚΑ συκα μικα και απο τη στιγμή που δεν είμαι βάρος σε κανένα, οτι ώρα γουστάρω κάνω ότι μου καυλώσει και λογαριασμό δεν δίνω σε κα-νε-να αν φοράω κράνος(σχήμα λόγου μιας και έχω... 6 κράνη) και αν πάθω κάτι χτύπα ξυλο κουνήσου απ τη θέση σου κτλ, θα πάρω πίσω τα λεφτά μου και τα λεφτά κάποιου άλλου όπως κι εγώ δίνω αυτή την στιγμή τα για κάποιον άλλο! Ειλικρινά είναι αστείο το οτι μπαίνω ΚΑΝ στο σκεπτικο να απαντήσω σε κάτι τέτοιο που (σορρυ αλλά με ξέρεις οτι τα λέω όπως τα σκέφτομαι) θεωρώ τουλάχιστον... μη σοβαρό (άντε έβαλα φιλτράκι!). Κάποιος που σκέφτεται με τον τρόπο που λές, όταν δεί κάτω χτυπημένο κάποιον που φορούσε rayban και ζελέ, ας ανοίξει το γκάζι να φύγει. Η καλύτερα... ας τον φτύσει κιόλλας μιας και ενδεχεται να του... φάει τα λεφτά... Οχι Αλεξ, ΔΕΝ είμαστε σοβαροί... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον Multijohn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 23 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα χαμός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Και μέσα σε μια μέρα 1.533 προβολές!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 τον καλό σας τον καιρό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 μπλα, μπλα, μπλα ναι αλλα εγώ δεν κυνηγούσα την τυχη μου, σε εμένα "δεν πέτυχε, έτυχε". μπλα, μπλα, μπλα μπλα, μπλα, μπλα Αν αυτός που δεν φοράει κράνος πέσει και τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, θα πάει στο νοσοκομείο για πολύ καιρό. μπλα, μπλα, μπλα Ενώ αν φορούσε το κράνος του, πιθανότατα όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί. μπλα, μπλα, μπλα μπλα, μπλα, μπλα Όταν κάνεις αυτό που κάνεις σωστά, δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Κι αν συμβεί σε κάποιον η στραβή... έτυχε. Τι να κάνουμε τώρα. μπλα, μπλα, μπλα μπλα, μπλα, μπλα πές μου που κάνω λάθος και που είναι το παράλογο στη λογική που σου είπα μπλα, μπλα, μπλα άντε να το πούμε άλλη μια φορά λοιπόν . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Πεσ τα ρε αρχοντα! Αμα ειναι να κυκλοφορουμε ολοι σε γυαλα και να πεθαινουμε πριν παρουμε συνταξη για να μην ειμαστε βαρος στους αλλους! Δηλαδή υπάρχει 1)η επιλογή της γυάλας, και 2)να πάμε να πετάξουμε τα μυαλά μας! χμμμ, ωραία! ένα 3) ας πούμε δεν μπορεί να μπει ε? κάτι σαν 3) φοράω τον εξοπλισμό μου (κράνος, γάντια, μπότες κλπ) και οταν πέσω (γιατι υπάρχουν μοτοσικλετιστές που έχουν πέσει, και μοτοσικλετιστές που θα πέσουν) τουλάχιστον θα ξέρω οτι εχω κάνει οτι μπορώ για να με προστατεύσω. δεν παίζει? οποιος νομίζει οτι "σε εμένα δεν θα τύχει" και είναι του στυλ "σταμάτα ρε μη με γρουσουζεύεις" ξέρω ενα ψηλο σημείο πάνω απο το Μύρτο να του πω να πάει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 άντε να το πούμε άλλη μια φορά λοιπόν . . . Δεν κατάλαβες τι εννοω αλλά... πάμε το εξηγήσω ειδικά για σένα: Που είναι το λάθος στον συνειρμό που έκανα στον Alx σε σχέση με το 36ωρο και την πίστα. Δεν είναι ωραίο πράμα η ειρωνία και δεν σε ειρωνεύτηκα. Μέχρι τώρα τουλάχιστον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Δηλαδή υπάρχει 1)η επιλογή της γυάλας, και 2)να πάμε να πετάξουμε τα μυαλά μας! χμμμ, ωραία! ένα 3) ας πούμε δεν μπορεί να μπει ε? κάτι σαν 3) φοράω τον εξοπλισμό μου (κράνος, γάντια, μπότες κλπ) και οταν πέσω (γιατι υπάρχουν μοτοσικλετιστές που έχουν πέσει, και μοτοσικλετιστές που θα πέσουν) τουλάχιστον θα ξέρω οτι εχω κάνει οτι μπορώ για να με προστατεύσω. δεν παίζει? οποιος νομίζει οτι "σε εμένα δεν θα τύχει" και είναι του στυλ "σταμάτα ρε μη με γρουσουζεύεις" ξέρω ενα ψηλο σημείο πάνω απο το Μύρτο να του πω να πάει... Προσπάθησε να μείνει μαζί μας στο θέμα. Κάνε ένα κόπο και διάβασε τι ειπώθηκε παραπάνω κι άσε τις ειρωνείες φιλε μου. Κατόπιν, εδώ είμαστε να πείς οτι έχεις να πείς. Το θέμα είναι, τι πρόβλημα έχεις ΕΣΥ με το εάν κάποιος δεν φοράει κράνος, είναι περιστασιακός, εποχιακός, ανοιξιάτικος, φυλλοβόλος (οπως λέει ο φρουκουμπίκου) ή αειθαλής! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 εγω παντως εχω προβλημα..γιατι αν του μπει μια μαλακια στο ματι,αν δακρυσει κ δεν μπορει να βλεπει,αν τον χτυπησει κατι ιπταμενο στη μαπα κ χασει τον ελεγχο της μοτοσυκλετας του,πεφτωντας πανω μου,τοτε με επηρρεαζει η συμπεριφορα του.. διν ξερου αν μι πιανς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω εχω προβλημα γιατι το βλεπω απο αλλη γωνια,σκεφτομαι την μανα του την γυναικα του τα παιδια του .και γενικα ολα αυτα που θα προκαλεσει πονο ο τυπος που δεν φοραει κρανος ,και μετα ολα τα υπολοιπα.... Αλλα θα μου πειτε ,και τι σε νοιαζει εσενα εσυ θα πονας και θα στεναχωριεσε......... ξερω την απαντηση ----- Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου αποσπερίτη κάπου μπερδεύεσαι είναι η γνώμη μου! Ειλικρινα... εσύ δηλαδή, ώς άνθρωπος, ώς προσωπικότητα, ώς ύπαρξη στον άδικο ετούτο το ντουνια τέλοςπαντων, χαρακτηρίζεσαι απο... την μοτοσυκλέτα σου?! Απο την επιλογή σου στους 2 τροχούς?! Δεν ξέρω για σένα φίλε μου αλλά εγώ θεωρώ 3000 άλλα πράγματα ΠΟΛΥ πιο σημαντικά που με χαρακτηρίζουν ώς προσωπικότητα απο το... εαν οδηγώ 2, 3 ,4 τροχούς, τριαξονικό κτλ! Δηλαδή ο φίλος μου ο Ducpilot ο οποίος εκτός απο τις μοτοσυκλέτες έχει τρελό κόλλημα με τα αεροπλάνα μιας και είναι όντως πιλότος... θεωρήτε... εποχιακός ή γιαλαντζί μοτοσυκλετιστής?! Πες του αυτό αν θέλεις αν τον συναντήσεις σε οποιοδήποτε είδους στροφή να δούμε τι θα σου ''πει''! Τεσπα, εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες μάλλον και ειλικρινά απορώ πως μπήκα στο τριπάκι να κάνω τέτοια κουβέντα γραπτώς. Δε το λέω υποτιμητικά αλλά... ειλικρινά μερικές φορές είναι εντελώς ανούσιο ΓΡΑΠΤΩΣ να κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Οπότε, ευελπιστώ να το αναλύσουμε κάποια στιγμή απο κοντά σε κάποιο ενδεχόμενο συναπάντημα γεροί να μαστε! Αλεξ, να ξέρεις, εγώ, και να μπορέσεις να πάς στο 36ωρο(μακαρι!) ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΡΕ! Θα οδηγείς 36 ώρες, θα προσπαθείς να πιάσεις χρόνους, να περνάς απο checkpoints και θα οδηγείς βιαστικά(όχι γρήγορα ) και... να γίνει καμμιά στραβή και να σε πληρώνω?! Επίσης, τι κράνος φοράς?! Δεν πιστεύω να είναι της πλάκας και να μη δουλεύει σωστά και να πληρώνω εγώ την καυλ@ σου!!!! Θα σε αφήσω ΜΟΝΟ αν μου υπογράψεις χαρτί οτι θα με αφήσεις να πάω καμμια μέρα στη πίστα! Θα σου στείλω φαξ τη διαθήκη μου, ασφαλιστήριο ζωή, και την τελευταία μου επιθυμία για να είσαι σίγουρος! Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο λέω... Από όλα αυτά που διάβασα πιο πολύ συμφωνώ με τον Multijohn. Έχει και αυτό το θέμα σχέση με το άλλο με την οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Υπάρχουν εδώ πέρα κάποια κολλήματα είναι προφανές. Σίγουρα το ορθό είναι να οδηγάς μόνο αν έχεις δίπλωμα και πάντα με κράνος και κατάλληλο εξοπλισμό όπως και το να αλλάζεις τα λάστιχα όταν αρχίζουν και γλυστράνε και όχι με τά από κανένα 6μηνο, να κάνεις σέρβις στην μοτοσυκλέτα στα διαστήματα που προτείνει ο κατασκευαστής και με τον προβλεπόμενο τρόπο, να μην οδηγάς ανάμεσα στα αυτοκίνητα γιατί είναι επικίνδυνο και αν γίνει η στραβή θα σε πληρώνουμε όλοι, να μην υπερβαίνεις τα όρια ταχύτητας είτε σε ευθεία είτε σε στροφή γιατί είναι επίσης παράνομο και διακινδυνεύεις εκτός της δικής σου της ζωής και των άλλων που οδηγάνε στο ίδιο μέρος και πάρα πολλά άλλα για τα οποία επιλεκτικά δεν θίγονται εδώ μέσα ή θεωρούντε αποδεκτά. Αν ο άλλος δηλαδή δεν φοράει κορντούρες είναι είτε εποχιακός είτε μη γνήσιος μοτοσυκλετιστής? Αν αντιλαμβανόσασταν λίγα περισσότερα πράγματα, τότε δεν θα μπένατε καν στην διαδικασία τέτοιων γενικεύσεων γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σφάλετε. Μου θυμίζεται το εξής περιστατικό. Πριν χρόνια επέστρεφα από λαγονήσι με την Άλφα και στην τελευταία στροφή, την αριστερή πριν τα φανάρια της Βάρκιζας βλέπω μπροστά μου ένα vstrom να κινήται στην μεσαία. Πάω να πάρω την αριστερή για να τον περάσω, τον βλέπω να κόβει αριστερά και να την πέρνει αυτός...κόβω λοιπόν δεξιά για την πάρω από την δεξιά λωρίδα. Πάνω στην στροφή λοιπόν τον περνάω... έχοντας μια λωρίδα ανάμεσα μας.... την οποία την χρησιμοποιεί αυτός για την ολοκλήρωση της γραμμής του...μετά που τον έχω περάσει...και στο συγκεκριμένο σημείο πλέον των 3 λωρίδων έχει σχεδόν μια ολόκληρη ακόμα πιο δεξιά....δηλαδή αν έκανε μαλακία..κάλιστα είχα χώρο να ανοίξω ακόμα παραπάνω...μετά το πέρας της στροφής αρχίζει να μου αναβοσβήνει τα φώτα σαν τρελλός...κόβω να δω τι θέλει...και έκανε σαν τρελός...σταμάτα μου φώναζε....κάνε άκρη...σταματάω λοιπόν...κατεβαίνει από την μηχανή και έρχεται αγριεμένος...με έκλεισες παραλίγο να με σκοτώσεις....που σε έκλεισα ρε μεγάλε....μπήκα στην λωρίδα σου?...πως πας έτσι μου κάνει παραλίγο να σου φύγει το αμάξι...μια χαρά του λέω ήταν το αμάξι συνήθως την πέρνω με +10 χιλιόμετρα αλλά με έκλεισες οπότε την πήρα σιγότερα....τι είναι αυτά που λες...που πήγαινα με 115...εσύ πρέπει μου κάνει να πήγαινες με 125....130 του κάνω συνήθως όπως σου είπα με 140 την πέρνω....τεσπά με τα πολλά θεωρούσε ότι αφενός τα δικά του τα 115 ήταν η μέγιστη ασφαλής ταχύτητα που μπορούσε κάποιος να πάρει την στροφή και αφετέρου ότι του έκλεισα την γραμμή του (δηλαδή σκόπευε να χρησιμοποιήσει και τις τρεις λωρίδες του δρόμου, όλος ο δρόμος δικός του) και για όλα αυτά κατέβηκε να με δείρει. Τα τελευταία χρόνια μου έχουν τύχει και άλλα τέτοια περιστατικά...όπου ο κόσμος σε κοιτάει αγριεμένος όταν θεωρεί ότι τρέχεις σε δημόσιο δρόμο...ακόμα και όταν αυτός τρέχει αλλά εσύ τρέχεις περισσότερο. Με την δική σας την λογική λοιπόν όπως εσείς αγριεύεται και το θεωρείται απαράδεκτο να οδηγάει ο άλλος χωρίς κράνος και εξοπλισμό γιατί αν χτυπήσει θα τον πληρώνεται έμεσα και εσείς, το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν παραβιάζεται για οποιοδήποτε λόγο τον κοκ όπως το να μπείτε σε μια στροφή με όριο ταχύτητας τα 60, με 90 χιλιόμετρα.Και εγώ λοιπόν το θεωρώ απαράδεκτο να παραβιάζεται τα όρια ταχύτητας γιατί παρόλες τις κορντούρες και τα κράνη σας αν χάσετε τον έλεγχο και πέσεται σε εμένα που έρχομαι από το άλλο ρεύμα και θα με σκοτώσετε και θα σας πληρώνω καινούργιους. Τι εννοώ ελπίζω να το καταλάβατε. Λειτουργείτε επιλεκτικά και σε μερικά χρόνια όσο απαράδεκτο είναι τώρα να οδηγάς χωρίς κράνος τόσο απαράδεκτο θα είναι να στρίβεις με 90 ή να πηγαίνεις στην ευθεία με 160 για ακριβώς τους ίδιους λόγους. Τι σκέφτεσθε όταν παραβιάζεται τα όρια ταχύτητας...ότι το έχεται και νιώθετε αυτοπεποιήθηση και σίγουροι ότι δεν θα σας συμβεί κάτι. Το ίδιο μπορεί να νιώθει και ο άλλος που οδηγάει χωρίς κράνος και χωρίς εξοπλισμό. Και εγώ οδηγάω 25 χρόνια και προστασία πέραν κάποιου μπουφάν και κράνους δεν έχω βάλει ποτέ. Δόξα το θεό έχω πέσει άπειρες φορές και δεν έχω σπάσει τίποτα. Απαράδεκτο λέτε εσείς. Το ίδιο απαράδεκτους σας θεωρούν εσάς άλλοι για πράγματα που εσείς θεωρείτε αποδεκτά. Είναι αποδεκτό να οδηγάς μοτοσυκλέτα 180 κιλών και 200 αλόγων αλλά απαράδεκτο χωρίς κράνος και κορντούρα. Λες και σε ατυχημα με τα 200 άλογα θα σε σώσει ή το ένα ή το άλλο. Θα καταργήσουν κάποια μέρα και τις μοτοσυκλέτες γιατί είναι επικίνδυνες και θα τις αντικαταστήσουν με ηλεκτροκίνητα περιορισμένης απόδοσης να μην ρυπαίνουν, να μην ξοδεύουν ενέργεια να μην επιβαρύνουν και τα ασφαλιστικά ταμεία με άσκοπα ατυχήματα. Προσέχετε λοιπόν λίγο γιατί ο πολύς ο πολιτισμός και ο υπερπροστατευτισμός της κοινωνίας θα στερήσει βασικές ελευθερίες στον άνθρωπο, τουλάχιστον με την μορφή που τις γνωρίζουμε σήμερα και ο άνθρωπος θα καλείται να ζει μια εντελώς τυποποιημένη ζωή. Οι προδιαγραφές του καλουπιού ολοένα και αυστηραίνουν και η ψυχή του ανθρώπου ολοένα και σβήνει. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον makisp 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Είναι αποδεκτό να οδηγάς μοτοσυκλέτα 180 κιλών και 200 αλόγων αλλά απαράδεκτο χωρίς κράνος και κορντούρα. Λες και σε ατυχημα με τα 200 άλογα θα σε σώσει ή το ένα ή το άλλο. Συμφωνω σε αρκετα απο αυτα που παραθεσες,αλλα Μακη σε αυτη την αραδα οχι !! Σε πολλες περιπτωσεις και το κρανος και η κορντουρα θα με σωσει φιλε....... Ξερεις τι ειναι να φυγεις με την μηχανη με 140 χλμ και λιγα λεω και να σερνεσαι 100 μετρα με το κεφαλι κατω...... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Η καλύτερα... ας τον φτύσει κιόλλας μιας και ενδεχεται να του... φάει τα λεφτά... Οχι Αλεξ, ΔΕΝ είμαστε σοβαροί... Διαφορά σκεπτικού. Δεν επιμένω, ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να επιβάλλω τι γνώμη μου. Απλά θα πω κάποια τελευταία πράγματα... έτσι για να γραφτούν και να μείνουν. Η ανθρωπιά δεν έχει σχέση με όλα τα άλλα που αναφέρουμε. Δεν υπάρχουν μόνο τα άκρα... υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Είναι άλλο πράγμα να κατεβαίνω τον Κηφισό με 80 χιλιόμετρα φορώντας κράνος μπουφάν κτλ κι άλλο να επιλέγω να τον κατεβαίνω με 140 με σφήνες φορώντας μόνο γυαλιά και t-shirt που έχει φτάσει στο σβέρκο από τον αέρα. Kι αφού λοιπόν πιάνεις τα άκρα, να σου πω ένα ωραίο? Πήγαινε και μπες στη πίστα και πες στους υπεύθυνους ότι γουστάρεις να μπεις χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν κτλ. Σας πληρώνω όπως πληρώνουν όλοι και είναι επιλογή μου. (μιας και ανέφερες τις εισφορές σου στο ΙΚΑ) Σαφέστατα θα σε πετάξουν έξω αν το κάνεις, αλλά... δεν θα το κάνεις, επειδή εκεί ξέρεις πως δεν περνάει αυτό που θέλεις κι ότι η πίστα έχει τους νόμους της. Στο γαμημένο το δρόμο που αν και ξέρεις ότι ισχύουν οι κανονισμοί και οι νόμοι και είναι 100 φορές πιο επικίνδυνο, (δεν είναι το "ασφαλές" περιβάλλον της πίστας) , γιατί επιλέγεις να κινείσαι ξεβράκωτος? Ίσως γιατί επειδή δεν υπάρχει κάποιος εκεί να σε κατεβάσει από το μηχανάκι και να σου πάρει το δίπλωμα και να σου πει και δυο κουβέντες μπας και καταλάβεις τι μλκία που κάνεις. Κι αν δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου, σκέψου τουλάχιστον τους δικούς σου και πόσο πόνο θα τους φέρεις. (αν και μιλάω σε πρώτο ενικό... δεν αναφέρομαι φυσικά σε σένα) Αυτή τη λογική έχω εγώ. Ξέρω.... άλλο ήταν το αρχικό νόημα και το χάσαμε.... αλλά μιας και πιάσαμε αυτό.... το κουβεντιάζουμε. (αν και μετά από αυτό δεν έχω να συμπληρώσω κάτι περισσότερο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 δεν είχα-έχω καμια πρόθεση να ειρωνευτώ, δεν θα το έκανα και ούτε το έχω κανει μετά από περίπου ένα χρόνο και 1000κάτι post στο forum, και οσοι με εχουν γνωρίσει απο κοντά μπορούν να το επιβεβαιώσουν, αν βγάζει κάτι τέτοιο το παραπάνω post πραγματικά σου ζητάω δημόσια συγγνώμη και αν θες θα του κάνω edit. καμια φορα αυτά που θέλουμε να πούμε δεν μεταφέρονται σωστά με τον γραπτό λόγο. Λοιπόν στο θέμα μας, αφορμή του παραπάνω post μου. Το γυρνάμε γύρο γύρο, λέμε πάνω κάτω τα ίδια αλλα το χάνουμε στις λεπτομέρειες, αυτό που είπε ο alex και που είπα και εγώ (σε προηγούμενο post όπου παρέθεσα και προσωπική εμπειρία στο θέμα "δεν φοράω κράνος") είναι ότι ναι, δεν σου λέει κανένας ότι σε ενδεχομενη πτώση θα σωθείς, όχι δεν στο εγγυάται κανένας, αλλα τουλάχιστον θα έχεις αυξήσει παρα πολύ τις πιθανότητες να σωθείς και ίσως να μην τραυματιστείς καν. Αυτό είναι και το σημαντικότερο κομμάτι. Ας το πάμε τώρα και στο "τι σας κοφτει για τους ξεκρανωτους" και γενικά στο οικονομικό κομμάτι που αναφέρθηκε. Αν δεχτούμε ότι το παίρνουμε εντελώς άσπρο-μαύρο, όχι δεν σύμφωνω και δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που είπες σαν παράδειγμα για το 36ωρο και το ότι "αφού λέτε να μην βγαίνουν στο δρόμο οι ξεκρανωτοι να μην βγαίνετε και εσείς" για τον λόγο που είπα στην αρχή, Γιατί είναι θέμα πιθανοτήτων, γιατί οι μεν "κυνηγάνε" την τύχη τους, ενώ οι δε την ...ατυχία τους, γιατί στους 10 που θα πέσουν χωρίς κράνος οι 8 θα χτυπήσουν ενώ σε αυτούς που έχουν κράνος οι 8 δεν θα χτυπήσουν, ok υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ότι και να κανεις δεν την γλυτώνεις, αλλα γι αυτό λέω ότι είναι θέμα πιθανοτήτων, αν το κυνηγάς θα σε βρει. Σύμφωνα με τα παραπάνω και με την δικη μου λογική λοιπόν, όχι δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα αυτοί που δεν λαμβάνουν μετρα προστασίας με αυτούς που τα λαμβάνουν και απλά έτυχε να τους κάτσει η "στραβή". Όποτε ναι, είναι ενα "κόστος" το οποίο δεν ειμαι διατεθειμένος να επωμίζομαι. Είναι και αργά και ενδεχομένως να τα γράφω λίγο μπερδεμένα, αλλα πάνω κάτω πιστεύω καταλαβαίνεις πιο είναι το point μου. Σοβαρό θέμα για κουβέντα αλλα αυτό όπως είπα και πριν θέλει χρόνο καλύτερα από κοντά! Με δυο γραμμές. Επειδή δεν θέλω να ζω σε γυάλα, επειδή τον δρόμο τον αγαπάω, και επειδή πολύ πριν καβαλήσω για πρώτη φορα είχα πει στον εαυτό μου οτι "μπορεί κάποια στιγμή να πέσεις, και μπορεί να χτυπήσεις άσχημα" είχα προετοιμαστεί και ψυχολογικά και σε επίπεδο εξοπλισμού. Και όταν αυτή η στιγμή έφτασε, και έπεσα, και χτύπησα άσχημα δεν με ένοιαξε. Γιατί? Γιατί τουλάχιστον είχα προβλέψει και είχα κάνει ότι μπορούσα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Προσπάθησε να μείνει μαζί μας στο θέμα. Κάνε ένα κόπο και διάβασε τι ειπώθηκε παραπάνω κι άσε τις ειρωνείες φιλε μου. Κατόπιν, εδώ είμαστε να πείς οτι έχεις να πείς. Το θέμα είναι, τι πρόβλημα έχεις ΕΣΥ με το εάν κάποιος δεν φοράει κράνος, είναι περιστασιακός, εποχιακός, ανοιξιάτικος, φυλλοβόλος (οπως λέει ο φρουκουμπίκου) ή αειθαλής! Με προλαβες οσο έγραφα και δεν το είδα αυτο. Νομίζω η απάντηση που έδωσα πριν ταιριάζει και εδώ, δεν εχει να μείνει κατι μαζί μας γιατι όπως σου ειπα δεν ειχα σκοπό να ειρωνευτω κανεναν, αν ομως συνεχίζεις να εχεις τετοια εντύπωση δεν μπορώ να κάνω κατι για να στην αλλάξω, μενω λοιπών μονο σε φράση σου και επέτρεψε μου να τη "διορθώσω" ελαφρώς ώστε πραγματικα να απευθύνεται σε εμένα και στο πρόβλημα που έχω ΕΓΩ. "Το θέμα είναι, τι πρόβλημα έχεις ΕΣΥ με το εάν κάποιος δεν φοράει κράνος, είναι περιστασιακός, εποχιακός, ανοιξιάτικος, φυλλοβόλος (οπως λέει ο φρουκουμπίκου) ή αειθαλής!" τα περιστασιακος, εποχιακος κλπ δεν με αφορουν, δεν έχουν καμία σχέση με αυτα που έγραψα και δεν τα σχολιάζω και τα διαγράφω, τα υπόλοιπα πριν το διεγραμμένο με αφορούν και η απάντηση εχει δοθεί παραπάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Διαφορά σκεπτικού. Δεν επιμένω, ούτε πρόκειται να προσπαθήσω να επιβάλλω τι γνώμη μου. Απλά θα πω κάποια τελευταία πράγματα... έτσι για να γραφτούν και να μείνουν. Η ανθρωπιά δεν έχει σχέση με όλα τα άλλα που αναφέρουμε. Δεν υπάρχουν μόνο τα άκρα... υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Είναι άλλο πράγμα να κατεβαίνω τον Κηφισό με 80 χιλιόμετρα φορώντας κράνος μπουφάν κτλ κι άλλο να επιλέγω να τον κατεβαίνω με 140 με σφήνες φορώντας μόνο γυαλιά και t-shirt που έχει φτάσει στο σβέρκο από τον αέρα. Kι αφού λοιπόν πιάνεις τα άκρα, να σου πω ένα ωραίο? Πήγαινε και μπες στη πίστα και πες στους υπεύθυνους ότι γουστάρεις να μπεις χωρίς κράνος, χωρίς μπουφάν κτλ. Σας πληρώνω όπως πληρώνουν όλοι και είναι επιλογή μου. (μιας και ανέφερες τις εισφορές σου στο ΙΚΑ) Σαφέστατα θα σε πετάξουν έξω αν το κάνεις, αλλά... δεν θα το κάνεις, επειδή εκεί ξέρεις πως δεν περνάει αυτό που θέλεις κι ότι η πίστα έχει τους νόμους της. Στο γαμημένο το δρόμο που αν και ξέρεις ότι ισχύουν οι κανονισμοί και οι νόμοι και είναι 100 φορές πιο επικίνδυνο, (δεν είναι το "ασφαλές" περιβάλλον της πίστας) , γιατί επιλέγεις να κινείσαι ξεβράκωτος? Ίσως γιατί επειδή δεν υπάρχει κάποιος εκεί να σε κατεβάσει από το μηχανάκι και να σου πάρει το δίπλωμα και να σου πει και δυο κουβέντες μπας και καταλάβεις τι μλκία που κάνεις. Κι αν δεν σκέφτεσαι τον εαυτό σου, σκέψου τουλάχιστον τους δικούς σου και πόσο πόνο θα τους φέρεις. (αν και μιλάω σε πρώτο ενικό... δεν αναφέρομαι φυσικά σε σένα) Αυτή τη λογική έχω εγώ. Ξέρω.... άλλο ήταν το αρχικό νόημα και το χάσαμε.... αλλά μιας και πιάσαμε αυτό.... το κουβεντιάζουμε. (αν και μετά από αυτό δεν έχω να συμπληρώσω κάτι περισσότερο) Μα ρε Αλεξ, αυτό που λέω εγώ... δεν είναι οτι ''μπράβο τα παιδιά καλά κάνουν'' κτλ κτλ. Στο παράδειγμα που έδωσες με τους κανόνες της πίστας να σου πω... εκεί, υπάρχουν οι υπεύθυνοι να σου βάλουν τους κανονισμούς και να σε ελέγξουν. Δεν το κάνουν έτσι για τη μαγκιά τους αλλά γιατί εν μέρει είναι υπεύθυνοι για σένα! Αντίστοιχα, στον δρόμΑ, θεωρητικά πάντα, υπεύθυνοι για σένα και στην αντίστοιχη θέση είναι... η τροχαία! Πρόσεξε τώρα τι θα ρωτήσω: ΔΕΝ λέω ''εμάς τι μας αφορα αν ο άλλος κατεβαίνει τέζα την κηφισίας''. Λέω, ''Τι μας κόφτει εμάς, εάν ρίχνει γκομενάκια με rayban ή αν έχει ζελέ στο μαλλί, αν φοράει κράνος κτλ''. ΑΥΤΟ είναι που δεν καταλαβαίνω! Υπάρχουν οι ''επαγγελματίες'' (τροχαίοι) να τον βάλουν στη θέση του! Τι με πειράζει εμένα αν κάποιος είναι περιστασιακός ή... Hardcore, All weather, No shit taken Motorcycle Rider?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιατί είναι θέμα πιθανοτήτων, γιατί οι μεν "κυνηγάνε" την τύχη τους, ενώ οι δε την ...ατυχία τους, Είναι και αργά και ενδεχομένως να τα γράφω λίγο μπερδεμένα, αλλα πάνω κάτω πιστεύω καταλαβαίνεις πιο είναι το point μου. Σοβαρό θέμα για κουβέντα αλλα αυτό όπως είπα και πριν θέλει χρόνο καλύτερα από κοντά! Πολύ δυνατή κουβέντα η πρώτη πρότασή σου που quotαρω και ΝΑ μια ατακα που κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε καμπάνια υπέρ του εξοπλισμού Δεν γράφεις μπερδεμένα. Απλά διαφωνουμε και η διαφωνία είναι η τροφή ενός υγιούς διαλόγου (ειδικά απο την στιγμή που δεν υπάρχει ειρωνία ) Στανταράκι θέλει χρόνο απο κοντά το θέμα που θίγεις, παραυτα εξακολουθώ και διαφωνώ αλλά είμαστε... Both of topic! Το τόπικ έχει να κάνει με το οτι σε ορισμένους, την ''σπάν'' εκείνοι που φοράν rayban, χρησιμοποιούν την μηχανή για εφε, για γκόμενες, για να να φαίνονται σφίχτες ή ότι άλλο. Και ξαναρωτώ: Τι μας κόφτει ΕΜΑΣ το τι κάνει ο καθένας στη κεφάλα του, γιατί το κάνει και κάθε πότε το κάνει Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον Multijohn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmakos 234 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Ρε σεις υπαρχουν εποχιακοι που ειναι νορμαλ οδηγοι και προβλεπε με τον εξοπλισμο τους και παπαρες εποχικοι που κυνηγαν την τυχη τους.Αυτους αναφερει στο πρωτο ποστ και καυτηριαζει.Μαζι του γτ μαλακιζονται οι περισσοτεροι αγρια στο δρομο και ενα καλο με την κριση ειναι οτι σταματησαν οι καγκουρεςνα εχουν ΤΔΜ με ακραπες και gsxr για καφετεριες και γκομενοτσαρκες(τυχαια αναφορα στα μονδελα).Ναι μου την σπανε αυτοι οι τυπο αλλα απο κει και περα στα φρυδια μου αν υπαρχουν.Ουτε μυαλο θα τους βαλω ουτε θα το συζητησω.Απλα κανω στη παντα να περασουν οι παγκοσμιοι και χεραδες. Για το θεμα με το αυτοκινητο και ποιος ειναι και γτ μοτοσυκλετιστης για μενα δεν υπαρχει διαχωρισμος.Αμαξι εχει μια μεγαλη μεριδα μηχανοβιων γτ πχ εχουν και οικογενεια και υποχρεωσεις.Προσωπικα βρεξει-χιονισει ειμαι με τη μοτο γτ το γουσταρω.Πειτε με ανωμαλο ή οτιδηποτε αλλο αλλα γουσταρω να βρεχει και να οδηγαω ή να εχει κρυο.Ειναι καταστασεις που σε δοκιμαζουν σαν χαρακτηρα και αντοχες.Αυτο ομως ειναι προσωπικη σκεψη και συμπεριφορα.Εχω φιλο που οταν βρεχει δεν την παιρνει.Τι παει να πει αυτο οτι ειναι λιγοτερο μηχανοβιος απο μενα?Δεν το πιστευω και σεβομαι την γνωμη του. Ολα τα υπολοιπα για το ποσο αξιζει ή οχι ενας σωστος εξοπλισμος ειναι για μενα αστεια και περιττα.Χωρις αυτον δεν θα ζουσα πολυ απλα.Ο καθενας εχει κριση και μπορει να πραξει αναλογα και να σηκωσει και το κοστος των πραξεων του. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μονο του καλου καιρου,οι ξεκρανωτοι ,με ενα τζοκει καπελακι στο κεφαλι ή ενα σκουφι,θαρρεις πως οταν εχει ωραια μερα δεν γινονται ατυχηματα. Με υφος παντα χιλιων καρδιναλιων ,πολλες φορες και μαγκια ανεμιγμενη με κακια στο βλεμμα που διακρινεται απαραιτητως πισω απο το χρυσο Ray-Ban ή τα Oakley. Αυτοι που καβαλανε τα αναμενομενα best seller μοντελα ,που χωρις εμπνευση και αιτια τα διαλεξανε γιατι απλα "αυτο εχουν ολοι" Αυτοι που οταν βιαζεσαι τους βλεπεις στο πιο κουφο μερος του οδοστρωματος και αν σου τυχουν και σε στροφη συνηθως χαζευουν την φυση. Βεβαια δεν χρειαζεται να βιαζεσαι για να ενοχλησουν, μπορει απλα να ευχαριστιεσαι την μοτοσυκλετα σου ,ανοιγοντας το γκαζι ενα τσακ παραπανω σε ορθανοιχτο δρομο που τον ξερεις σαν την παλαμη σου, και αυτος εκει .......αριστερα .....με 80......μαξ! Στο επομενο φαναρι βεβαια ερχεται και τσαμπουκαλευεται ,φευγει μπουνια απο το φαναρι και κρατιεται μπροστα σου με νυχια και με δοντια ,με οτι να ναι γραμμες ,γινεται επικυνδυνος για τον εαυτο του και τους αλλους, επειδη νομιζει οτι παιζει "κοντρα" την στιγμη που εσυ πας απλα και χαλαρα την βολτα σου. Οταν ανοιξεις το γκαζι παραπανω βεβαια για να τον βγαλεις και απο την δυσκολη θεση της παλης με τον εαυτο του ,ουτως ωστε να μην σε ακολουθησει αλλο ,μπας και παρει χαμπαρι οτι δεν το εχει, τοτε σιγουρα θα πει......."ε τον καγκουρα τον επικυνδυνο! κοιτα πως παει!θα σκοτωθει καμμια ωρα,ο παλιοκαμικαζι" ε λοιπον ολοι αυτοι.......... ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!! και εμενα μου τη δινουν αλλα ξερεις τι κανω? τους αποφευγω οσο μπορω, τους γραφω στα @@ μου και δεν ασχολουμαι μαζι τους σιγα μην κατσω να σκασω Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον snoop_aloop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες