Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πολύ δυνατή κουβέντα η πρώτη πρότασή σου που quotαρω και ΝΑ μια ατακα που κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε καμπάνια υπέρ του εξοπλισμού Δεν γράφεις μπερδεμένα. Απλά διαφωνουμε και η διαφωνία είναι η τροφή ενός υγιούς διαλόγου (ειδικά απο την στιγμή που δεν υπάρχει ειρωνία ) Στανταράκι θέλει χρόνο απο κοντά το θέμα που θίγεις, παραυτα εξακολουθώ και διαφωνώ αλλά είμαστε... Both of topic! Το τόπικ έχει να κάνει με το οτι σε ορισμένους, την ''σπάν'' εκείνοι που φοράν rayban, χρησιμοποιούν την μηχανή για εφε, για γκόμενες, για να να φαίνονται σφίχτες ή ότι άλλο. Και ξαναρωτώ: Τι μας κόφτει ΕΜΑΣ το τι κάνει ο καθένας στη κεφάλα του, γιατί το κάνει και κάθε πότε το κάνει πιστεύω πραγματικά ότι πάνω κάτω λέμε τα ίδια πράγματα, αλλά το προσεγγίζουμε από διαφορετική οπτική, και χανόμαστε σε λεπτομέρειες που μέσα από post δεν μπορούν εκ τον πραγμάτων να ειπωθούν και αναλωνόμαστε εκεί! Για παράδειγμα, αν το δούμε γενικά όχι δεν έχω θέμα με τα παιδιά που φοράνε πχ rayban και όκλεϋ κλπ! Και γενικά δεν έχω κόλλημα με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του καθενός! Αλλα κοίτα πως το βλέπω εγώ. Εχεις στο φανάρι διπλα σου έναν τύπο με scooter, ζελέ, γυαλί και σαγιονάρα. Εχεις και έναν τύπο με κράνος, μπουφάν, γάντια, μπότες. Με την πρώτη ματια ποιος σου κάνει για μοτοσυκλετιστής από άποψη/πεποίθηση και ποιος από ανάγκη/ευκολία? Τώρα βεβαια μπορεί να ανάψει πράσινο και ο "σοβαρός" στο μάτι να φύγει με παντιλίκια σούζες και να κάνει φονικές σφήνες, ενώ ο άλλος με το scooter που του τα χώναμε πριν λίγο να καθίσει δεξιά και να πηγαίνει σαν κύριος. Αλλα πόσες πιθανότητες υπάρχουν, ο σοβαρός στο μάτι να είναι μαλάκας και ο ασόβαρος να είναι τελικά ok??? Λίγες! Επειδή λοιπόν έχει σχηματιστεί μια γενική εικόνα για τους 8 στους 10 ξεκρανωτους παίρνει η μπάλα και τους άλλους 2 Γενικά όμως η εμπειρία έχει δείξει ότι ο σοβαρός στο μάτι θα είναι και σοβαρός στο δρόμο, και ο λεζάντας στο μάτι θα είναι και λεζάντας επικίνδυνος στο δρόμο. Την παραπάνω ανάλυση την έκανα για να δείξω ποιους πιστεύω ότι στοχοποιούσε ο πανθεμαν στην αρχή και ποίους εννοούσαν οι υπόλοιποι με την ετικέτα "εποχιακοί" Για εμενα τουλάχιστον ήταν ξεκάθαρο ότι έδειχναν τους "συναδέλφους" από ανάγκη που ξεμυτίζουν τώρα με τον ήλιο, και όχι τους πραγματικούς συναδέλφους που βγάζουν τη μηχανή τους την άνοιξη! Επιστρέφω στο "κόλλημα" μου και στους δυο φίλους που συναντήσαμε πριν στο φανάρι! Έστω ότι ακόμα συνεχίζουμε να υποθέτουμε ότι ο χωρίς κράνος "σκουτερακιας" είναι τύπος και υπογραμμός, και δεν οδηγεί επικίνδυνα, πάλι διαφωνώ με την μη χρήση κράνους και ισχύουν και γι αυτόν τα προηγούμενα post μου, γιατί αυτός μπορεί να μην προκαλέσει ατύχημα ποτε, αλλα μπορεί να του ...προκαλέσουν, πάλι θα χτυπήσει, από τη στιγμή που θα σκάσει το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα έχει σημασία αν φταίει ή αν δεν φταίει! κάπως ετσι! ---------edit--------- Ρε σεις υπαρχουν εποχιακοι που ειναι νορμαλ οδηγοι και προβλεπε με τον εξοπλισμο τους και παπαρες εποχικοι που κυνηγαν την τυχη τους.Αυτους αναφερει στο πρωτο ποστ και καυτηριαζει. ααααααυτο ακριβώς! δεν σε προλαβα πριν γιατι νυσταζω και γραφω αργα! :D στο μυαλό μου είσαι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2012 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 μαζί σας ρε παίδες αλλά είναι φάση οδηγάω αμαξι τρώγοντας τυρόπιτα πίνοντας φρέντο, καπνίζοντας και μιλώντας στο κινητό ταυτόχρονα........κάηκες από την τυρόπιτα σου χύθηκε ο φρέντο και σου προκάλεσαι κρυοπάγημα στα απ'αυτά σου σου πεσε και το κινητό από το σοκ και έχεις σκύψει να βρεις το τσιγάρο που σου έπεσε όταν σήκωσες το φλας, έχασες την προσοχή σου...μάζεψες 5-6 στα @@ μας λοιπόν.... Δουλευώμαστε τώρα? Σήμερα έφαγα πάνω από 10-15 μυγάκια, μέλισσες, σφήκες , κροκόδειλους στην μάπα μέσα σε στροφές με 80χαω σε μια απόσταση 45χλμ σε μισή περίπου ώρα.......τα μισά τα έφαγε η ζελατίνα της μηχανής και τα μισά του κράνους....αν δεν φόραγα το κράνος ή σε κανά δέντρο πάνω θα ήμουν και θα έστελνα sms στη γυναίκα στο απέναντι δέντρο ή σε κάνα αμάξι μέσα φυτεμένος φτιάχνοντας το πρώτο όχημα με ανθρώπινα όργανα....εν ολίγης δύσκολα θα την γλίτωνα την στραβή. Γιατί λοιπόν να μην μου την "σπάσω" από την στιγμή που και την δική μου υγεία θέτω σε κίνδυνο και του φουκαρά που πήγαινε ξέγνοιαστος και κυριλλέ στον δρόμο του και τον πήρα παραμάζωμα.? Στην τελική δεν είπε κανεις να τους στήσουμε στον τοίχο και να τους εκτελέσουμε επειδή η τροχαία είναι για κλωτσιές....απλά ότι μας την σπάνε ειπώθηκε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Συμφωνω με τον Multijohn και Makisp. Εαν "μπουμε" σε αυτη τη λογικη του "Πρεπει να σε ελεγχω στα παντα για να εισαι ασφαλης" τοτε παμε σε αλλες καταστασεις.. και παραθετω αυτο που εγραψε ο Makisp "Θα καταργήσουν κάποια μέρα και τις μοτοσυκλέτες γιατί είναι επικίνδυνες και θα τις αντικαταστήσουν με ηλεκτροκίνητα περιορισμένης απόδοσης να μην ρυπαίνουν, να μην ξοδεύουν ενέργεια να μην επιβαρύνουν και τα ασφαλιστικά ταμεία με άσκοπα ατυχήματα." Ετσι κι αλλιως κινημα για την καταργηση των μοτοσυκλετων υπαρχει ηδη.. Τωρα, δεν εχω καταλαβει γιατι μερικοι θεωρουν τους εαυτους τους μηχανοβιους και αφοριζουν τον οποιοδηποτε που καβαλαει με full εξοπλισμο και κανει σουζα/παντιλικι (Δεν μιλαω γι αυτους που τα κανουν οπου να ναι και οποιον παρει ο χαρος). Ναι, τα κανω και εγω συχνα πυκνα, οχι για φιγουρα αλλα γιατι μ αρεσει.. τα αποφευγω μεσα στη κινηση. -Φοραω παντα τον εξοπλισμο που εχω διαθεσιμο ακομα και για 200 μετρα. -Στα φαναρια δεν καθομαι σαν "μαγκας" πανω στις διαβασεις εμποδιζοντας την διελευση πεζων. -Ακομα και οταν εχω πρασινο δινω προτεραιοτητα στους πεζους οταν κρινω οτι ειναι ασφαλες (πιθανα διερχομενα οχηματα γυρω μου) ναι υπαρχουν καποιοι στην Ελλαδα που το κανουν και αυτο. -Χρησιμοποιω παντα flash. -Δεν παω αναποδα στα στενακια επειδη ετσι με βολευει. -Δεν καβαλαω πεζοδρομια επειδη ετσι με βολευει. -Στα στενα δεν παω με 60, 70, 80, 100. -Δεν παω με 200 αναμεσα σε σταματημενα αυτοκινητα (μποτιλιαρισμα) , ουτε κορναρω για να κανουν στην ακρη οι "αργοι". Τα γραφω ολα αυτα επειδη εχω δει παρα πολλους "νομοταγεις" "μηχανοβιους" που με καμαρι λενε "Δεν κανω σουζες και αλλα τετοια επικινδυνα πραγματα" και μολις πιανουν τιμονι να στριβουν χωρις flash, να σε προσπερνανε απο τη μερια που εχεις αναμμενο το flash, να καβαλανε πεζοδρομια και αλλα πολλα, σε καθημερινη βαση. Αυτους τους πειραζει οντως οταν βλεπουν καποιον να χαιρεται τη μηχανη του.. ειτε κανοντας σουζα σε αδειο "parking lot" ειτε κανοντας παντιλικι σε επαρχιακο στροφιλικι. Οσον αφορα με τους ξεκρανωτους, οταν ειχα πρωτοξεκινησει να καβαλαω με ενοχλουσε τοσο πολυ οταν τους εβλεπα αλλα τωρα πια δεν καθομαι να ασχολουμαι, ενηλικοι ειναι ας κανουν οτι νομιζουν.Μαλιστα, δεν ξερω εαν σας εχει τυχει να σας κοιτανε και περιεργα επειδη φορατε εξοπλισμο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 To πρόβλημα είναι αυτό που έχουμε θίξει πολλές φορές. Είναι η οδηγική παιδεία. Από κει ξεκινάνε όλα. Εδώ μόλις μυρίσει καλοκαίρι, το κράνος γίνεται αξεσουάρ πολυτελείας για πολλούς. Κάποιοι βέβαια δεν το φοράνε ούτε για το κρύο. Έβλεπα άτομα με 5-6 βαθμούς πριν κάνα μήνα μέσα στο Κηφισό (κι όχι σε στενάκια να πεις ότι πετάχτηκαν 200μ πιο κάτω) χωρίς κράνος. Ένα σκουφί κι άιντε.... Υπάρχει περίπτωση αυτός ο τύπος να βάλει σε καλό καιρό κράνος? Εδώ δεν το βάζει με τον ψόφο και παλεύει με την ιγμορίτιδα και την ψύξη στο κεφάλι. Τρέχουν τα δάκρυα, τρέχουν οι μύξες στο μάγουλο κι αυτός εκεί... Οι Γερμανοί πχ, δεν ξέρουν τι πάει να πει κίνηση με την μοτό χωρίς κράνος...ακόμα κι αν έχουν να διανύσουν 200μέτρα. Κι ας κοστίζει το πρόστιμο μόλις 25€. Εδώ αν κόστιζε τόσο και τον σταματούσε ο μπάτσος, θα του έλεγε ο large τύπος με το γυαλί, πάρε ρε καρμίρη ένα 50άρικο και κράτα τα ρέστα! Δεν τα έχουμε δει?... δεν τα ξέρουμε?... Όμως γυρνάμε συνεχώς στο "και τι μας νοιάζει εμάς τι κάνει αυτός και τι κάνει ο άλλος" ενώ θα έπρεπε να μας ένοιαζε για όλους αυτούς τους λόγους που έχουν γραφτεί παραπάνω. Και για την επιβάρυνσή μας μέσω του συστήματος υγείας και για την πιθανότητα να δημιουργήσουν από μόνοι τους ατύχημα γιατί από το δάκρυ δεν βλέπουν που πάνε ή γιατί τους έσκασε ο μπάμπουρας στη μάπα και χάσανε τον έλεγχο και έπεσαν πάνω μας, ή ακόμα και για το ότι θα τους πληρώνεις μια ζωή αν τους προκαλέσεις εσύ ατύχημα (από αυτά τα μικροατυχήματα που γίνονται καθημερινά στη πόλη) και μείνουν φυτά επειδή χτύπησαν στο κεφάλι. (στη χειρότερη να το έχεις και βάρος στη συνείδησή σου που σκότωσες έναν άνθρωπο) Δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα όσο θέλουμε να τα κάνουμε να φαίνονται. Είναι απλά να μην σου τύχει κάποια περίπτωση από τις παραπάνω. Να χτυπήσεις κάποιον με το ΙΧ σου ας πούμε (ακόμα και να φταις) και με ένα μικρό χτύπημα στο κεφάλι, να πεθάνει, εκεί που αν φορούσε κράνος, δεν θα είχε πάθει τίποτα! Σε μια τέτοια περίπτωση θα έλεγες ξανά το ίδιο που λες τώρα?... "και τι με κόφτει εμένα που δεν φορούσε κράνος και πέθανε... ας πρόσεχε?" Εγώ πάντως δεν θα το έλεγα. Θα ένιωθα τόσο άσχημα που εγώ, εσύ, ο άλλος, ο φίλος του, ο πατέρας του και όλοι γενικώς οι γύρω του, δεν τον είχαν πείσει να το φοράει κι όλοι λέγανε και τι με κόφτει εμένα αν το φοράει ή δεν το φοράει. Δεν είναι τόσο απλό παιδιά. Πραγματικά είναι μην σου τύχει τέτοια στραβή γιατί μετά θα παρακάλαγες να φορούσε το κράνος του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα......Ρε παιδια,οτι και να λεμε,οτι και να κανουμε,οσο και να κραζουμε,οσα παραδειγματα και να δειξεις αν ο αλλος δε το καταλαβαινει απο μονος του οτι πρεπει να το φορεσει το τιμημενο ειναι αξιος της μοιρας του!!!Σκληρο,αλλα ετσι ειναι!!Οταν βλεπεις 40αριδες ξεκρανωτους με γυναικα και παιδια και κανουν μλκιεs τι κανεις???να του το φυτεψεις στο κεφαλι??.....Και μετα τον βλεπει και ο πιτσιρικας το παπι και κανει τα ιδια....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!!Δεν ειχαμε,δεν εχουμε και μαλλον δε θα εχουμε ποτε οδηγικη παιδεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Ο καθενας μπορει να ντυνεται οπως θελει και να πηγαινει οπου θελει.Απο εκει και περα: Δεν εχει κανενας το δικαιωμα οταν ρισκαρει τη δικη του ζωη, να ρισκαρει και τη δικη μου...Οπως να κανει παντιλικια και να μου κοβει το δρομο ακομα και αν φοραει εξοπλισμο πιστας... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eddiedimitris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Οντως ολοι αυτοι οι <μουρατογλου> τυποι εχουν βγει απ τη ναφθαλινη.Νταξει καθε χρονο ετσι γινεται.Γυαλι ηλιου και το αριστερο χερι στη μεση η στο ντεποζιτο.Επειδη εχω γνωρισει οπως ολοι φανταζομαι τετοια ατομα μεγαλο θεμα υπαρχει με την αγ@μι@.Για τις γυναικες γινονται ολα χαχαχα! Εχω γνωρισει τυπο που απο 250 ninja πηγε για μουρη στη hayabusa αλλα κρανος φορουσε!!Γιατι ομως;;Επειδη ειχε αρχισει να κανει καραφλα οποτε δεν το θεωρουσε μουρατο να κυκλοφορει χωρις κρανος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!! Θα συμφωνήσω κι εγω όπως μου την δίνουν οι απανταχού εποχιακοί... Όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο... Εγώ λοιπόν είμαι κουλός αλλά απο την άλλη έχω τα δερματινά μου και προσπαθώ βρε αδερφέ... και όταν θα βγω βόλτα θα ντυθώ σαν αστακός για οτιδήποτε τύχει... και είμαι ανοιχτος στο να μάθω απο πιο έμπειρους Πόσοι λοιπόν απο τους 'κανονοικούς και σωστούς' μοτοσυκλετιστές δεν τσιτόνονται σε φάση 'ποιός είναι αυτός με το δερματινο.. ξέριε ποιος είμαι γω ρε?' και πάνε σεν του τρελους για να μου αποδείξουν πως δεν πιάνω μια...που ετσι κι αλλίως δεν πιάνω... Πόσοι σε κοιτάνε σαν UFO επειδη δεν ξύνεις γόνατο ξεχνώντας οτι και αυτοι καποτε κουλάδια ήτανε. Και εν τέλη πόσοι είναι φιλικοί και θα σου δείξουν και θα σε βοηθήσουν να γίνει καλύτερος?? Δυστηχώς λίγοι και κυρίως ατομα που σε ξέρουν απο την εμπειρία μου...Και δυστηχώς πάλι τετοιες συμπεριφορές μπορει να αποτρέψουν πολλούς απο την μοτοσυκλέτα, το σωστο ντυσιμό και παει λέγοντας... Το θέμα είναι οτι ο κόσμος ξεχνάει που ήταν και που είναι σε πάρα πολλά θεματα (πολιτικα, κοινωνικά κ.α.) Γιατι ναι μεν μου την δίνουν οι εποχιακοί παρα πολύ αλλα το ίδιο μου την δίνουν και οι κλίκες... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Παίδες, βγΕτε να κάνετε καμμιά βόλτα κι αφήστε τον κοσμάκη ήσυχο. Ο καθένας χαίρεται την μηχανή του όπως ο ίδιος γουστάρει. Γουστάρει να την πάρει να πάει για καφέ, με γειά του με χαρά του. Γουστάρει να την πάρει και να πάει Nord cap, πάλι με γειά του με χαρά του. Ο φίλος στο πρώτο πόστ λέει οτι τον κλείνουν και δε μπορεί να χαρεί την μηχανή του. Γιατί, ρωτάω εγώ?! Πρέπει ντε και καλά να τον προσπεράσεις για να την χαρείς?! Κοψε και άστον να φύγει!Και στην τελική αν δεν μπορείς να τον περάσεις εύκολα και με ασφάλεια, ή είσαι κι εσύ άχερος ή όντως το έχει ο τύπος και στο κάτω κάτω, αυτός είναι ηλίθιος και πάει το θανατά, εσύ που τον ακολουθείς για να του δείξεις οτι... δεν το έχει, τι είσαι?! Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι κατακριτέο?! Γιατί πρέπει κάποιος που θεωρεί εαυτόν μοτοσυκλετιστή, να ... ''δείξει'' στον ''εποχιακό'' οτι είναι άσχετος? Και τι νοιάζει στον πραγματικά γρήγορο, να αποδείξει σε κάποιον άλλο?! Απο που κι ως που κρίνει κάποιος κάποιον άλλο σχετικά με τα κριτήρια που επέλεξε μοτοσυκλέτα και τι ακριβώς διαμορφώνει αυτά τα κριτήρια?! Τέλος... τι κόφτει οποιονδήποτε αν κάποιος δεν φοράει κράνος?! Αυτά όλα είναι ''μοτοσυκλετιστικά'' ερωτήματα? Αν ναι, εγώ είμαι ''μηχανόβιος'' και όχι ''μοτοσυκλετιστής''. Κοιτάω πως να μη σπάσω το δικό rayban, κοιτάω πως θα ευχαριστηθώ την δική μου βόλτα ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΟΚ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΜΕ ΌΤΑΝ... ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΌΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΑΣ'' και κυρίως... δεν ξεχνάω οτι κάποτε, πρίν διαβάσω 2 πράματα στα φόρουμ, ή πρίν αρχίσω τις βόλτες με το συνάφι της μοτοσυκξλέτας, θυμάμαι και δεν ξεχνάω πως κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα, άσχετος... .........Παμε την βολτα μας ,κανουμε το κεφι μας ,και δεν ασχολουμαστε με τον κοσμο που κανει ( η βλεπει τα ) πραγματα διαφορετικα απο εμας........ γιατι χαλιομαστε εμεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Θα συμφωνήσω κι εγω όπως μου την δίνουν οι απανταχού εποχιακοί... Όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο... Εγώ λοιπόν είμαι κουλός αλλά απο την άλλη έχω τα δερματινά μου και προσπαθώ βρε αδερφέ... και όταν θα βγω βόλτα θα ντυθώ σαν αστακός για οτιδήποτε τύχει... και είμαι ανοιχτος στο να μάθω απο πιο έμπειρους Πόσοι λοιπόν απο τους 'κανονοικούς και σωστούς' μοτοσυκλετιστές δεν τσιτόνονται σε φάση 'ποιός είναι αυτός με το δερματινο.. ξέριε ποιος είμαι γω ρε?' και πάνε σεν του τρελους για να μου αποδείξουν πως δεν πιάνω μια...που ετσι κι αλλίως δεν πιάνω... Πόσοι σε κοιτάνε σαν UFO επειδη δεν ξύνεις γόνατο ξεχνώντας οτι και αυτοι καποτε κουλάδια ήτανε. Και εν τέλη πόσοι είναι φιλικοί και θα σου δείξουν και θα σε βοηθήσουν να γίνει καλύτερος?? Δυστηχώς λίγοι και κυρίως ατομα που σε ξέρουν απο την εμπειρία μου...Και δυστηχώς πάλι τετοιες συμπεριφορές μπορει να αποτρέψουν πολλούς απο την μοτοσυκλέτα, το σωστο ντυσιμό και παει λέγοντας... Το θέμα είναι οτι ο κόσμος ξεχνάει που ήταν και που είναι σε πάρα πολλά θεματα (πολιτικα, κοινωνικά κ.α.) Γιατι ναι μεν μου την δίνουν οι εποχιακοί παρα πολύ αλλα το ίδιο μου την δίνουν και οι κλίκες... Φιλε μου το θεμα δεν ειναι τι φορας οταν οδηγας ακομα και αν φορας πανοπλια.το προβλημα ειναι αν με τον τροπο που οδηγεις ρισκαρεις τη δικη μου σωματικη ακεραιοτητα. Πρεπει να σεβομαστε ΟΛΟΙ οτι σε αυτους τους δρομους κυκλοφορουν και αλλοι. Δηλαδη αν εσυ εισαι ντυμενος για πιστα και σουπερ ασφαλης, μπορεις να τρεχεις οσο θελεις? Αρα προσοχη στον τροπο που οδηγαμε οτι και να φοραμε.. Επισης το τοπικ αναφερεται στην προστασια γενικα και αυτος που το ξεκινησε δεν το ξεκινησε απο ζηλεια αλλα επειδη εχουμε τονισει απειρες φορες ποσο σημαντικη ειναι η ασφαλεια που προσφερει ο εξοπλισμος αναβατη. Και οσοι απο τους παραπανω εχουν προβλημα σε αυτο και ειναι αυτοι που μας τη δινουν...ας ανατρεξουν στο τοπικ δυσαρεστα---ατυχηματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 ΓΙΑ αυτό γουστάρω τον χειμώνα ;) όταν πριν 2 χρόνια έλεγα γουστάρω να οδηγώ στην βροχή με λέγατε παρανοικό!!!! αααχχχχ άνοιξη η εποχή του κάγκουρα δέν πειράζει παιδιά είναι και αυτα αστα να χαρόυν και να νομίζουν ότι μεγάλωσε το εργαλείο τους κανα 10ρι πόντους ;) πλέον όυτε να τους κοιτάξω ... πέρσι καλοκαιράκι έριξα πολύ γέλιο με τις μύξες και τα δάκρυα απο ξεκράνοτους στα φανάρια !! το μόνο κακό είναι να μήν πέσουνε πάνω σου η σκοτώσουν κανα άνθρωπο... βέβαια με το χαλαρααααααααααααααααα...... το καλύτερο ειναι σε περνάνε με 200 και στις στροφές τους περνάς σαν σταματημένους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ και όχι γιατι είμαι χεράς η έχω το τρελό μοτορι.. αλλα γιατι το είδος αυτο απλα δεν το έχει!!!! :vv: :vv: :vv: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακριβώς "σας την δίδουν" αυτοί οι αναβάτες? Εφόσον δεν γίνονται επικίνδυνοι, δεν συντρέχει κανένας λόγος να ενοχλούν κανέναν. Την κοψιά τους κάνουν οδηγώντας, επιδεικτικά πολλές φορές, την ακριβή τους μοτοσυκλέτα. Γιατί δεν σας την δίνουν όσοι οδηγάνε πάπια ή σκούτερ χωρίς εξοπλισμό? Κινδυνεύουν λιγότερο ή προκαλούν λιγότερα ατυχήματα? Στο πηγάδι κατούρησαν αυτοί δηλαδή? Ξεκολλήστε λίγο. Και να συμφωνήσω με τον frankie goes to hollywood (cbf εννοώ ), λέγοντας ότι προτιμώ τους ξεκράνωτους εποχιακούς που δεν ενοχλούν κανέναν με την συμπεριφορά τους (μόνο τον εαυτό τους βλάπτουν και αυτό είναι δικαίωμά τους), παρά κάτι τύπους με φουλ εξάρτηση που κάνουν τους δρόμους πίστα... Στην τελική, νομίζω ότι ο μόνος λόγος που τέτοιοι τύποι "την δίδουν" σε μερικούς είναι διότι έχουν ένα καλό εργαλείο που έχει πέσει σε "κακά" χέρια, που του άξιζε καλύτερη τύχη.... Μην είστε προκατειλημμένοι με τους ξεκράνωτους, μιας και πριν αρκετά χρόνια πολλοί ήσασταν στην θέση τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Παιδια απο τον χειμωνα που μας ερχεται λεω να γινω και γω ανισορροπος μιας και πηρα αυτοκινητο. Φετος με τον χειμωνα που ειχαμε αρρωστησα 3 φορες! Σε ολα τα αλλα θα συμφωνησω με το αρχικο ποστ του pantherman πολυ σωστα τα λεει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Φιλε μου το θεμα δεν ειναι τι φορας οταν οδηγας ακομα και αν φορας πανοπλια.το προβλημα ειναι αν με τον τροπο που οδηγεις ρισκαρεις τη δικη μου σωματικη ακεραιοτητα. Πρεπει να σεβομαστε ΟΛΟΙ οτι σε αυτους τους δρομους κυκλοφορουν και αλλοι. Δηλαδη αν εσυ εισαι ντυμενος για πιστα και σουπερ ασφαλης, μπορεις να τρεχεις οσο θελεις? Αρα προσοχη στον τροπο που οδηγαμε οτι και να φοραμε.. Επισης το τοπικ αναφερεται στην προστασια γενικα και αυτος που το ξεκινησε δεν το ξεκινησε απο ζηλεια αλλα επειδη εχουμε τονισει απειρες φορες ποσο σημαντικη ειναι η ασφαλεια που προσφερει ο εξοπλισμος αναβατη. Και οσοι απο τους παραπανω εχουν προβλημα σε αυτο και ειναι αυτοι που μας τη δινουν...ας ανατρεξουν στο τοπικ δυσαρεστα---ατυχηματα Συνφωνό απόλυτα με αυτα που λές Απλά λέω οτι αν και μεις δεν συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε κλίκα σε μερικές περιπτώσεις και να αντιμετωπίζουμε καθε τέτοιο τυπά σαν βλάκα αντι να κάτσουμε να του πούμε δυο κουβέντες αντι να λέμε ποσο χεράδες είμαστε και τι ιστορίες έχουμε, όταν κι αμα βρεθούμε μαζι στην ίδια παρέα τοτε τον αφήνουμε στην μοίρα του και μετα λέμε οτι μας την σπάει κι όλας ( που όπως είπα και μένα μου την σπάνε) Πες πες κατι θα μείνει που έλγε και οι γιαγιά μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 All weather heroes. Σιγά το κατόρθωμα ρε παιδιά, το να οδηγάς όλο τον χρόνο. Έγώ θυμάμαι ότι από τότε που πήρα μοτοσυκλέτα σταμάτησα να αρρωσταίνω. Την μεγαλύτερη απώλεια θερμοκρασίας την έχεις από το κεφάλι και τα πιο συχνα κρυολογήματα αφορούν το άνω αναπνευστικό τα οποία πάνω στην μοτοσυκλέτα είναι πιο προστατευμένα από ότι πχ πεζός και με συγκοινωνίες. Επίσης δεν έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο οπότε δεν κολλάς ιούς.Ειδικά δε αν έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό τότε είσαι συνολικά πιο προστατευμένος και από το αμάξι στο οποίο μέχρι να πας έχεις βραχεί ή ξυλιάσει. Όσο δε για την ασφάλεια δεν νομίζω ότι η οδήγηση στο βρεμένο είναι πιο επικίνδυνη καθώς προσαρμόζεις την οδήγηση σου στις συνθήκες. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι η έλλειψη ορατότητας ειδικά των άλλων. Το μόνο αρνητικό είναι το βάνε βγάλε του εξοπλισμού. Οι εποχικοί λοιπόν μπορεί να είναι έτσι γιατί δεν γουστάρουν να βρέχεται το μοτόρι τους και να λερώνεται (μου φαίνεται οι πιο πολλοί), το θεωρούν ταλαιπωρία με άσχημες καιρικές συνθήκες ή δεν το ευχαριστιούντε. Η αλήθεια είναι ότι την μοτοσυκλέτα την χαίρεσαι περισσότερο όταν ο καιρός είναι ευνοικός. Και που ξέρεται αν αυτός που βλέπεται σε μια ηλιόλουστη μέρα με τζιν και καπέλο δεν οδηγάει και τον χειμώνα με αδιάβροχα και κράνη? Όποιος δηλάδή φοράει arai και ολόσωμη δερμάτινη στολή με αγωνιστικά γάντια και μπότες πάει να πει ότι χαλάει κάθε βδομάδα μια ξύστρα στις πίστες και είναι ψημένος και γνήσιος μοτοσυκλετιστής? Η ποζεριά με χαλάει και εμένα και καταλαβαίνω για ποιους οδηγούς μιλάτε αλλά το συμπέρασμα του εποχικού δεν κατάλαβα πως βγάλατε. Μπορούν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας και τον χειμώνα και να μην τους βλεπουμε.Ουουουου(κάποιο θρίλερ θύμισε αυτό).Άσε που όταν τσατίζοντε κάποιοι από αυτούς όπως λέτε(καπελάκι και τζιν) εγώ βλέπω ότι το έχουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 All weather heroes. Σιγά το κατόρθωμα ρε παιδιά, το να οδηγάς όλο τον χρόνο. Έγώ θυμάμαι ότι από τότε που πήρα μοτοσυκλέτα σταμάτησα να αρρωσταίνω. Την μεγαλύτερη απώλεια θερμοκρασίας την έχεις από το κεφάλι και τα πιο συχνα κρυολογήματα αφορούν το άνω αναπνευστικό τα οποία πάνω στην μοτοσυκλέτα είναι πιο προστατευμένα από ότι πχ πεζός και με συγκοινωνίες. Επίσης δεν έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο οπότε δεν κολλάς ιούς.Ειδικά δε αν έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό τότε είσαι συνολικά πιο προστατευμένος και από το αμάξι στο οποίο μέχρι να πας έχεις βραχεί ή ξυλιάσει. Όσο δε για την ασφάλεια δεν νομίζω ότι η οδήγηση στο βρεμένο είναι πιο επικίνδυνη καθώς προσαρμόζεις την οδήγηση σου στις συνθήκες. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι η έλλειψη ορατότητας ειδικά των άλλων. Το μόνο αρνητικό είναι το βάνε βγάλε του εξοπλισμού. Οι εποχικοί λοιπόν μπορεί να είναι έτσι γιατί δεν γουστάρουν να βρέχεται το μοτόρι τους και να λερώνεται (μου φαίνεται οι πιο πολλοί), το θεωρούν ταλαιπωρία με άσχημες καιρικές συνθήκες ή δεν το ευχαριστιούντε. Η αλήθεια είναι ότι την μοτοσυκλέτα την χαίρεσαι περισσότερο όταν ο καιρός είναι ευνοικός. Και που ξέρεται αν αυτός που βλέπεται σε μια ηλιόλουστη μέρα με τζιν και καπέλο δεν οδηγάει και τον χειμώνα με αδιάβροχα και κράνη? Όποιος δηλάδή φοράει arai και ολόσωμη δερμάτινη στολή με αγωνιστικά γάντια και μπότες πάει να πει ότι χαλάει κάθε βδομάδα μια ξύστρα στις πίστες και είναι ψημένος και γνήσιος μοτοσυκλετιστής? Η ποζεριά με χαλάει και εμένα και καταλαβαίνω για ποιους οδηγούς μιλάτε αλλά το συμπέρασμα του εποχικού δεν κατάλαβα πως βγάλατε. Μπορούν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας και τον χειμώνα και να μην τους βλεπουμε.Ουουουου(κάποιο θρίλερ θύμισε αυτό).Άσε που όταν τσατίζοντε κάποιοι από αυτούς όπως λέτε(καπελάκι και τζιν) εγώ βλέπω ότι το έχουν. Mια φορα με ειχε τσαντισει ενα ducati SS , μετα εμαθα οτι ηταν απο αλλο νησι και ισως δεν ηξερε τους δρομους κτλ. Παντως ηταν φοβερη εμπειρια ss δεν ειχα, ουτε εχω ξανατσαγιασει απο τοτε .Μεταξυ μας δε φορουσα κρανος και εξοπλισμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Παιδια απο τον χειμωνα που μας ερχεται λεω να γινω και γω ανισορροπος μιας και πηρα αυτοκινητο. Φετος με τον χειμωνα που ειχαμε αρρωστησα 3 φορες! Σε ολα τα αλλα θα συμφωνησω με το αρχικο ποστ του pantherman πολυ σωστα τα λεει. Ποτε προλαβες βρε κακομοιρη να αρρωστησεις στην βραχονησιδα των 50 στρεμματων που η μεγαλυτερη διαδρομη ειναι 3 χιλ? Και γυμνος να βγεις με - δεν προλαβαινεις αρρωστησεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Ποτε προλαβες βρε κακομοιρη να αρρωστησεις στην βραχονησιδα των 50 στρεμματων που η μεγαλυτερη διαδρομη ειναι 3 χιλ? Και γυμνος να βγεις με - δεν προλαβαινεις αρρωστησεις! Eισαι κακοηθης! Αρρωστησα γιατι φετος το χειμωνα εκανα τα λιγοτερα χλμ που εχω κανει με την μοτοσυκλετα επειδη χρησιμοποιουσα περισσοτερο το ποδηλατο. 23400 χλμ εχω κανει και δεν εχω κλεισει ακομα τα 2 χρονια που την εχω κακοπροαιρετε εγκαθετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Κι εμένα μου την δίνουν οι εποχιακοί, αυτοί οι δήθεν ,ξεκράνωτοι που πήραν την μηχανή μόνο για να δειχθούν και μπας και βγάλουν κάνα γκομενάκι. Εντάξει, με τα χρόνια τους συνήθισα βεβαια και τους ξεχωρίζω και εύκολα. Έχουν πάντα καθαρή μηχανή εκτός απο άδειο και χωρίς κράνος κεφάλι.. Μαζί με τις ζέστες θα φύγουν πάλι κι αυτοί σαν τα αηδονάκια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Εγώ γουστάρω εποχιακούς γιατι το χειμώνα τα μηχανάκια ειναι λιγότερα και ο κόσμος στα τουτου ειναι χαλαρός οποτε δεν σε υπολογίζει ..... το καλοκαίρι που παμε ολοι μαζί σαν τις μύγες 10 - 15 σε κάθε φανάρι υπάρχει νομίζω περισσότερη προσοχή και σεβασμός για τα μηχανάκια ... Επίσης το καλοκαίρι οι εποχιακοί συνήθως κουβαλάνε ωραία γκομενάκια με λίγα ρούχα οπότε εμείς τα λιγούρια βλέπουμε και τίποτα ... οχι σαν εμάς που ανεβάζουμε τις δικές μας με πλήρη εξοπλισμό και δεν μοιραζόμαστε με το κόσμο τίποτα... μοναχοφάηδες... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Επίσης το καλοκαίρι οι εποχιακοί συνήθως κουβαλάνε ωραία γκομενάκια με λίγα ρούχα οπότε εμείς τα λιγούρια βλέπουμε και τίποτα ... οχι σαν εμάς που ανεβάζουμε τις δικές μας με πλήρη εξοπλισμό και δεν μοιραζόμαστε με το κόσμο τίποτα... μοναχοφάηδες... To πιασες το νοημα :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Βασικά αυτοί δεν είναι αναβάτες του καλού καιρού αλλά του κακού τους του καιρού! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες