Jump to content
peterpan

Οι αναβατες του καλου καιρου..........

Recommended Posts

δεν εχουν ιδεα τη μηχανη καβαλανε(προχθες μου λεγε ενας τεντεμακιας οτι φοραει κ αυτος V2)

Αυτο να δω (το V2 TDM) και να κλεισω ως μοτοσυκλετιστης!

δυκιλινδρα δεν ειναι τα tdm?

Τροποποιήθηκε από τον dim_gal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εμενα μου τη σπανε ολοι οσοι ειναι επικινδυνοι.

πχ αυτοι που σου χωνονται στη στροφη, αυτοι που ξαφνικα πεταγονται μπροστα σου κλπ

και δυστυχως δεν ειναι οι εποχιακοι μονο.

οσο για τους ξεκρανωτους, καλυτερα να βαλουν μυαλο πριν ειναι αργα.

Τροποποιήθηκε από τον yamahito

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κάποιος ανισσόροπος επειδή γουστάρει αυτοκίνητο το χειμώνα και μοτοσυκλέτα το καλοκαίρι?! ευλογη απορεια!!! αν εγω θελω 3 μηνες να ειμαι στο αμαξι μου (και τους υπολοιπους στην μηχανη) για τον οπιονδιποτε λογο ειτε αυτος ειναι το κρυο ειτε επειδη μ αρεσει να το πηγαινω με τα πλαγια ή οτιδιποτε και μετα καβαλαω σωστα και την μηχανη μου που ειναι το λαθος μου δεν καταλαβαινω ειλικρινα εγω αγαπαω τους 4 τροχους εχουν να λενε πολλα η μηχανη εχει να λεει αλλα καλα γιατι να μην συνδιαζονται και τα 2 οπως βολευει τον καθενα. το να ακουω ο μοτοσυκλετιστης πρεπει να νιωσει το κριο και την βροχη και τετοια μου φενονται παιδιαρισματα δεν νομιζω αν εξερεσουμε καβλα να ειναι μεσα σε ενα τελειο αμαξι ενας και εξω να βρεχει και να ζηλεψει εναν που γινεται νουνι πανω στο μοτορι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι ρε παιδια να υπαρχουν χιλιαδες τετοια βιντεακια ,αφου το ρημαδι χρειαζεται φορατο!!!!!

Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να βλεπω πιτσιρικαδες στα φαναρια και να τους λεω γιατι δεν φορανε κρανος,και η κλασικη απαντησει,δεν εχει μπατσους εδω ,η δεν κανει κρυο ελεος!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιάσε κάποιον χωρίς κράνος και άρχισε να του εξηγείς, είτε καλοκαιρινός είτε φυλλοβόλος στα π@π@ρια μου αν δεν του το έμαθε κανείς για το κράνος μάθε του εσύ, στο φανάρι στη καφετέρια όπου να'ναι, μια μέρα θα πει αυτός ο μαλάκας στη καφετέρια είχε δίκιο...

το φόρουμ βαράει σωστά για το κράνος, δεν υπάρχει μοτοσυκλετιστής, μηχανόβιος, αλήτης, καφετεριάκιας που δεν έχει πέσει ή δεν θα πέσει από ότι διάλεξε να καβαλάει. Το θέμα είναι αν προτιμάς καλαμάκι του φραπέ έναντι σωληνώσεως σε αναπνευστικό μηχάνημα. Όπως και να το γράψεις με κομπλεξισμό, με σοβαρότητα, με κοροιδία, τουλάχιστον επαναλαμβάνεται για εμένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα το θεμα ποιο ειναι;

οι εποχιακοι που κανουν φιγουρα;

ή οι εποχιακοι που είναι κι αν ειναι επικινδυνοι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κάποιος ανισσόροπος επειδή γουστάρει αυτοκίνητο το χειμώνα και μοτοσυκλέτα το καλοκαίρι?! ευλογη απορεια!!! αν εγω θελω 3 μηνες να ειμαι στο αμαξι μου (και τους υπολοιπους στην μηχανη) για τον οπιονδιποτε λογο ειτε αυτος ειναι το κρυο ειτε επειδη μ αρεσει να το πηγαινω με τα πλαγια ή οτιδιποτε και μετα καβαλαω σωστα και την μηχανη μου που ειναι το λαθος μου δεν καταλαβαινω ειλικρινα εγω αγαπαω τους 4 τροχους εχουν να λενε πολλα η μηχανη εχει να λεει αλλα καλα γιατι να μην συνδιαζονται και τα 2 οπως βολευει τον καθενα. το να ακουω ο μοτοσυκλετιστης πρεπει να νιωσει το κριο και την βροχη και τετοια μου φενονται παιδιαρισματα δεν νομιζω αν εξερεσουμε καβλα να ειναι μεσα σε ενα τελειο αμαξι ενας και εξω να βρεχει και να ζηλεψει εναν που γινεται νουνι πανω στο μοτορι

Σωστή στίξη, τι είναι αυτό ? Μας βγήκαν τα μάτια ρε καρντάση... :grin: :grin:

Πέρα απο την πλάκα όμως, συμφωνώ - και δεν έχω καν αμάξι...

Γενικά, οδηγώ παντός καιρού, άμα είχα του-τουτ όμως προφανώς και θα το χρησιμοποιούσα με χιόνι/βροχή, οτι και να λέμε βολεύει (βλέπε: το να μην γίνεσαι νινί όταν βρέχει και να τρως το μοριόκρυο).

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αρχικό ποστ μου άρεσε για τους "εποχιακούς".Ως σκέψη,ως προβληματισμός.

Αλλά απο εκεί και πέρα χάθηκε το σκεπτικο

εντελως ομως!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ ναι λαθος γενικοτερα αυτο που ειπα...τι διαταξη εχουν?

σε σειρα

Σωστή στίξη, τι είναι αυτό ? Μας βγήκαν τα μάτια ρε καρντάση... :grin: :grin:

Περα απο την πλάκα όμως, συμφωνω - και δεν έχω καν αμάξι...

Γενικά, οδηγώ παντός καιρού, αμα είχα του-τουτ όμως προφανώς και θα το χρησιμοποιούσα με χιονι/βροχή, οτι και να λέμε βολευει (βλέπε: το να μην γίνεσαι νινί οταν βρέχει και να φας το μοριοκρυο).

εχεις απολυτο δικαιο για την στιξη και για ορθογραφικα απλα δεν εχω πολυ χρονο κανω κατι παραλληλα sorry

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι κάποιος ανισσόροπος επειδή γουστάρει αυτοκίνητο το χειμώνα και μοτοσυκλέτα το καλοκαίρι?!

"Για εμένα τα πράγματα είναι απλά, γουστάρεις το αμάξι και την όλη φιλοσοφία του? Μπράβο σου! Μαζί σου και εγώ. Άλλα όχι να το παίζεις σε διπλό ταμπλό ανάλογα την περίπτωση! Γιατί αυτό δείχνεις πως δεν αγαπάς τίποτα, ούτε την κίνηση σε 4 τροχούς ούτε την κίνηση σε 2 . Άρα τι είσαι? Που ανήκεις? τι προσωπικότητα έχεις?"

μιας κ ειμαι απο αυτους που προτιμουν την ζεστη του αυτοκινητου τον χειμωνα,κ τα μπουτακια της κοπελας μου,αλλα κ την ανεση,δροσια,ευκολια της μοτοσυκλετας το καλοκαιρι,θα απαντησω στις ερωτησεις που εθεσες στο τελος.

τι ειμαι?λογικα σκεπτομενος ανθρωπος με χιλια προβληματα να με απασχολουν κ 1000 χαρες που θελω να ζησω για να τις ζησω.

που ανηκω?στην κατηγορια των μη φανατισμενων ατομων,που χρησιμοποιουν αυτοκινητα κ μοτοσυκλετες με βαση το συμφερον κ την ευκολια τους κ οχι με βαση ενα ανουσιο παθος που εντελει δεν προσφερει τπτ περισσοτερο απο μια προσωπικη ικανοποιηση(που πιθανως δεν μπορουν να βρουν αλλου στη ζωη τους οι φανατισμενοι)

τι προσωπικοτητα εχω?ειλικρινα δεν ηξερα οτι η προσωπικοτητα μου ειναι συνυφασμενη με το τι οχημα οδηγω,αν ειναι αυτοκινητο η μοτοσυκλετα.αν ειναι γρηγορο η αργο,ψηλο η κοντο κτλ..η προσωπικοτητα μου φαινεται στα εργα μου,στις πραξεις μου κ στις επιλογες μου αναλογα την περισταση.

κλεινω με μια αποψη,που ισως να σε τρομαξει η να σε αφησει εκπληκτο..κανεις δεν με υποχρεωνει να χρησιμοποιω μονο μοτοσυκλετα η μονο αυτοκινητο..κ απο τη στιγμη που ειμαι απο τους τυχερους η ικανους που διαθετουν κ τα 2 ειδη οχηματων,θα τα χρησιμοποιω οπως θεωρω οτι με βολευει περισσοτερο κ εφοσον παντα σεβομαι τον κ.ο.κ. κ την ηθικη..

καλη συνεχεια..

υ.γ.

ηθελα να ηξερα τι θα εκανες αν καποια στιγμη εκανες οικογενεια..λογικα θα εβαζες την πλαγια διπλανη θεση,για να εχεις εκει μεσα το μωρακι..φασκιωμενο μεχρι τα μπουνια για να μη ξυλιασει κ βραχει τον χειμωνα,κ δεμενο μεχρι ασφυξιας ωστε να μην κινηθει κ πεσει, οταν θελεις να πας καπου οικογενειακως..

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιας κ ειμαι απο αυτους που προτιμουν την ζεστη του αυτοκινητου τον χειμωνα,κ τα μπουτακια της κοπελας μου,αλλα κ την ανεση,δροσια,ευκολια της μοτοσυκλετας το καλοκαιρι,θα απαντησω στις ερωτησεις που εθεσες στο τελος.

τι ειμαι?λογικα σκεπτομενος ανθρωπος με χιλια προβληματα να με απασχολουν κ 1000 χαρες που θελω να ζησω για να τις ζησω.

που ανηκω?στην κατηγορια των μη φανατισμενων ατομων,που χρησιμοποιουν αυτοκινητα κ μοτοσυκλετες με βαση το συμφερον κ την ευκολια τους κ οχι με βαση ενα ανουσιο παθος που εντελει δεν προσφερει τπτ περισσοτερο απο μια προσωπικη ικανοποιηση(που πιθανως δεν μπορουν να βρουν αλλου στη ζωη τους οι φανατισμενοι)

τι προσωπικοτητα εχω?ειλικρινα δεν ηξερα οτι η προσωπικοτητα μου ειναι συνυφασμενη με το τι οχημα οδηγω,αν ειναι αυτοκινητο η μοτοσυκλετα.αν ειναι γρηγορο η αργο,ψηλο η κοντο κτλ..η προσωπικοτητα μου φαινεται στα εργα μου,στις πραξεις μου κ στις επιλογες μου αναλογα την περισταση.

κλεινω με μια αποψη,που ισως να σε τρομαξει η να σε αφησει εκπληκτο..κανεις δεν με υποχρεωνει να χρησιμοποιω μονο μοτοσυκλετα η μονο αυτοκινητο..κ απο τη στιγμη που ειμαι απο τους τυχερους η ικανους που διαθετουν κ τα 2 ειδη οχηματων,θα τα χρησιμοποιω οπως θεωρω οτι με βολευει περισσοτερο κ εφοσον παντα σεβομαι τον κ.ο.κ. κ την ηθικη..

καλη συνεχεια..

υ.γ.

ηθελα να ηξερα τι θα εκανες αν καποια στιγμη εκανες οικογενεια..λογικα θα εβαζες την πλαγια διπλανη θεση,για να εχεις εκει μεσα το μωρακι..φασκιωμενο μεχρι τα μπουνια για να μη ξυλιασει κ βραχει τον χειμωνα,κ δεμενο μεχρι ασφυξιας ωστε να μην κινηθει κ πεσει, οταν θελεις να πας καπου οικογενειακως..

ενταξει θα φανει καπως αλλα σε αγαπησα +1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι επισης ο βαλεντινο ροσσι τρεχει και με αυτοκινητα και με εντουρο.

κανει αυτο που γουσταρει δηλαδη, χωρις περιορισμους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι επισης ο βαλεντινο ροσσι τρεχει και με αυτοκινητα και με εντουρο.

κανει αυτο που γουσταρει δηλαδη, χωρις περιορισμους.

Ναι, αλλα είναι μαλάκας, βλέπεις,δείχνει πως δεν αγαπά τίποτα, ούτε την κίνηση σε 4τροχούς ούτε την κίνηση σε 2 .

Άρα τι είναι? Που ανήκει? τι προσωπικότητα έχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν διάβασα παραπάνω, αλλα μένω σε αυτό

... τι κόφτει οποιονδήποτε αν κάποιος δεν φοράει κράνος?!

εμένα με κοφτει λίγο γιατι οταν ειχα πάει στο ΚΑΤ για χειρουργείο ήταν πολλοί απο δαυτους πριν απο εμένα και με καθυστερούσαν,

και οταν μετά πήγαινα 2-3 φορές το μηνα για εξετάσεις, παλι ηταν κάμποσοι απο δαύτους και παλι με καθυστερούσαν,

θα μου πεις "ναι και εσυ καθυστερούσες κάποιους άλλους, γιατι τα εφαγες τα μούτρα σου???"

ναι αλλα εγώ δεν κυνηγούσα την τυχη μου, σε εμένα "δεν πέτυχε, έτυχε".

και δεν σου κρύβω οτι τρέφω και ενα """μίσος""" σε οσους κυκλοφορούν ξεβράκωτοι και την βγάζουν καθαρή, όταν εγω ενω παίρνω τα

μέτρα μου τραβιέμαι,

ειναι λίγο """άδικο""" ας το πούμε, να τους βλέπεις να μην εκτιμούν αυτο που εκτιμάς εσυ (τη ζωή σου ενδεχομένως(?))

οχι μονο με τον εξοπλισμό που δεν εχουν, αλλα και με τον τροπο οδήγησης τους κλπ κλπ

και γενικά μην ανοίξουμε το οικονομικό θεμα που επιβαρύνει όλους μας με τους ζελε-σαγιονάρα-ρει μπαν που γεμίζουν τα νοσοκομεία

αυτα πάνω κάτω εχω στο μυαλό μου, λιγο μπερδεμένα, περισσότερο μπερδεμένα τα μετέφερα εδώ,

είναι απο τα θέματα που θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες και χωρίς να μην βγάζαμε άκρη, οπότε δεν εχει νόημα να πεις και πολλά.

ετσι και αλλιώς στο τελος οτι και να πούμε ο καθένας θα κάνει παλι οτι πιστεύει καλύτερο για τον εαυτό του,

καποτε προσπαθούσα να "αλλάξω" γνώμη συζητώντας, με όσους δεν φορούσαν κράνος πχ,

τώρα δεν μπαίνω καν στον κόπο, κοιτάζω το ξερό μου και τους λεω απλά να προσέχουν γιατί τα μάρμαρα αυτή την εποχή ειναι ακριβά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως απορω με τις ασφαλιστικες που τοσα χρονια δεν εχουν ορο για να ισχυει η καλυψη τους,την ζωνη ασφαλειας κ το κρανος..

κ επισης να συμπληρωσω για τον βαλε,υποτιθεται οτι οταν δεν τρεχει στους αγωνες δεν οδηγει καν μοτουσκλετα(εννοω εκτος πιστας)..αλλα μαλλον δεν το εχει ο ανθρωπας..

μονο αν γνωριζε κανεναν ελληναρα θα καταλαβαινε τι εστι μοτοσακο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας απαντήσουμε λοιπόν!

Το πάθος για αυτό που κάνεις και αγαπάς ΔΕΝ είναι φανατισμός. Φανατισμός θα ήταν αν εξέφραζα άποψη του στιλ ζήτω οι μηχανές κάψτε όλα τα αμάξια. Είπα κάτι τέτοιο? Όχι! Άρα φανατισμένο δε με λες.

στην κατηγορια των μη φανατισμενων ατομων,που χρησιμοποιουν αυτοκινητα κ μοτοσυκλετες με βαση το συμφερον κ την ευκολια τους κ οχι με βαση ενα ανουσιο παθος που εντελει δεν προσφερει τπτ περισσοτερο απο μια προσωπικη ικανοποιηση(που πιθανως δεν μπορουν να βρουν αλλου στη ζωη τους οι φανατισμενοι)

Αν εσένα σε καλύπτει το "Έχει ήλιο παίρνουμε την μηχανή", "Βρέχει παίρνουμε το αμάξι", "Βαριέμαι να οδηγώ παίρνω ταξί" και σε καλύπτει ως άνθρωπο δικαίωμα σου. Εγώ δεν διακρίνω πάθος σε αυτό, και καμιά συγκίνηση. Όταν αγαπάς κάτι το έχεις σε όλες της φάσεις του και στης καλές και στης κακές. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω κάτι που δεν νιώθεις, κάτι που δεν το έχεις μέσα σου.

Όσο για την προσωπική ικανοποίηση που δεν μπορείς να την βρεις αλλού έχοντας την δικιά μου νοοτροπία πχ και ξεσπάω και καλά εκεί. Θα έλεγα ότι το αντίθετο συμβαίνει. Γιατί αυτός που αγαπά κάτι και το υποστηρίζει σε όλες της φάσεις του και όχι ανάλογα το συμφέρον του δείχνει σταθερότητα. Η πρακτική ανάλογα το συμφέρον μου είναι λίγο επικίνδυνη....

Είναι προφανές ότι δεν κατάλαβες τι είπα! Ανέφερα εγώ "ειναι συνυφασμενη με το τι οχημα οδηγω,αν ειναι αυτοκινητο η μοτοσυκλετα.αν ειναι γρηγορο η αργο,ψηλο η κοντο" ? Η προσωπικότητα αναδεικνύετε από της επιλογές μας ανά περίσταση και όχι από την επιλογή μας σκέτο. Και η επιλογή "με βαση το συμφερον κ την ευκολια τους" εμένα προσωπικά μου δείχνει πολλά.

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά και εσύ θα εκπλαγείς αν μάθεις πως έχω και εγώ αυτοκίνητο! Αλλά έχει μείνει από μπαταρία από την ακινησία. Δεν μπορώ να το οδηγήσω γιατί πολύ απλά δεν είναι το στυλ μου. Δεν με εμπνέει, δεν με συγκινεί. Αυτό δε μπορείς να καταλάβεις και για αυτό δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ.

Μάντεψε!!! μόνο για αυτόν τον λόγο το αγόρασα..... Και μόνο! της άλλες μέρες όμως είμαι με αυτό που αγαπώ.

Και επαναλαμβάνω στην λέξη αγάπη, πάθος, μηχανόβιος κλπ κλπ ΔΕΝ συμπεριλαμβάνω της κόντρες, την έληψη κράνους, της σούζες, της σφύνες κλπ κλπ αναφέρομαι στην αγάπη για τους 2 τροχούς και στην έγνοια του ΣΩΣΤΟΥ μοτοσυκλετηστή.

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμένα τα πράγματα είναι απλά, γουστάρεις το αμάξι και την όλη φιλοσοφία του? Μπράβο σου! Μαζί σου και εγώ. Άλλα όχι να το παίζεις σε διπλό ταμπλό ανάλογα την περίπτωση! Γιατί αυτό δείχνεις πως δεν αγαπάς τίποτα, ούτε την κίνηση σε 4 τροχούς ούτε την κίνηση σε 2 . Άρα τι είσαι? Που ανήκεις? τι προσωπικότητα έχεις?

Είναι κάποιος ανισσόροπος επειδή γουστάρει αυτοκίνητο το χειμώνα και μοτοσυκλέτα το καλοκαίρι?!

"Για εμένα τα πράγματα είναι απλά, γουστάρεις το αμάξι και την όλη φιλοσοφία του? Μπράβο σου! Μαζί σου και εγώ. Άλλα όχι να το παίζεις σε διπλό ταμπλό ανάλογα την περίπτωση! Γιατί αυτό δείχνεις πως δεν αγαπάς τίποτα, ούτε την κίνηση σε 4 τροχούς ούτε την κίνηση σε 2 . Άρα τι είσαι? Που ανήκεις? τι προσωπικότητα έχεις?"

Φίλε μου αποσπερίτη κάπου μπερδεύεσαι είναι η γνώμη μου! Ειλικρινα... εσύ δηλαδή, ώς άνθρωπος, ώς προσωπικότητα, ώς ύπαρξη στον άδικο ετούτο το ντουνια τέλοςπαντων, χαρακτηρίζεσαι απο... την μοτοσυκλέτα σου?! Απο την επιλογή σου στους 2 τροχούς?!

Δεν ξέρω για σένα φίλε μου αλλά εγώ θεωρώ 3000 άλλα πράγματα ΠΟΛΥ πιο σημαντικά που με χαρακτηρίζουν ώς προσωπικότητα απο το... εαν οδηγώ 2, 3 ,4 τροχούς, τριαξονικό κτλ! Δηλαδή ο φίλος μου ο Ducpilot ο οποίος εκτός απο τις μοτοσυκλέτες έχει τρελό κόλλημα με τα αεροπλάνα μιας και είναι όντως πιλότος... θεωρήτε... εποχιακός ή γιαλαντζί μοτοσυκλετιστής?! Πες του αυτό αν θέλεις αν τον συναντήσεις σε οποιοδήποτε είδους στροφή να δούμε τι θα σου ''πει''! :lipssealed:

Τεσπα, εκπέμπουμε σε διαφορετικές συχνότητες μάλλον και ειλικρινά απορώ πως μπήκα στο τριπάκι να κάνω τέτοια κουβέντα γραπτώς. Δε το λέω υποτιμητικά αλλά... ειλικρινά μερικές φορές είναι εντελώς ανούσιο ΓΡΑΠΤΩΣ να κάνουμε τέτοιου είδους συζητήσεις. Οπότε, ευελπιστώ να το αναλύσουμε κάποια στιγμή απο κοντά σε κάποιο ενδεχόμενο συναπάντημα γεροί να μαστε! :_thumbsup:

Πάλι δεν με έπιασες τι θέλω να σου με την κουβέντα "έχουν γίνει άπειρες κουβέντες γι' αυτό το θέμα"

Αν αυτός που δεν φοράει κράνος πέσει και τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, θα πάει στο νοσοκομείο για πολύ καιρό.

Θα νοσηλεύεται και θα παίρνει φάρμακα για πολύ καιρό. (κόστος)

Αν δεν είναι πολύ τυχερός, ίσως μείνει ανάπηρος. (τα χτυπήματα σε κεφάλι...τέτοια φέρνουν) (κόστος)

Θα πιάσει ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο για πολύ καιρό, και δεν θα υπάρχει για κάποιον άλλον. (κόστος)

Θα κάνει εξετάσεις επί εξετάσεων. (κόστος)

Δεν θα δουλεύει και θα πληρώνεται από το ΙΚΑ μέχρι να επιστρέψει (κόστος)

Αν δεν είναι τυχερός και πάθει τέτοια ζημιά που τον καταστεί ανάπηρο, θα παίρνει επίδομα αναπηρίας (κόστος)

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος θα επιβαρύνει όλους εμάς μέσω του συστήματος υγείας για ένα μεγάλο διάστημα ή και για πάντα!

Ενώ αν φορούσε το κράνος του, πιθανότατα όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί.

Καταλαβαίνεις πόσο μας κόφτει λοιπόν κι εμάς? Μπορεί να το λέμε (και πρώτος εγώ) ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν αφού είναι βλάκες, αλλά στην τελική εμένα...εσένα... τον άλλον... μας επιβαρύνουν με το αποτέλεσμα της βλακείας τους.

Δεν είναι τόσο απλό λοιπόν το πράγμα όσο φαίνεται (ή όσο νομίζουμε)

Αλεξ, να ξέρεις, εγώ, και να μπορέσεις να πάς στο 36ωρο(μακαρι!) ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΡΕ! :devil: Θα οδηγείς 36 ώρες, θα προσπαθείς να πιάσεις χρόνους, να περνάς απο checkpoints και θα οδηγείς βιαστικά(όχι γρήγορα :tooth::grin: ) και... να γίνει καμμιά στραβή και να σε πληρώνω?! Επίσης, τι κράνος φοράς?! Δεν πιστεύω να είναι της πλάκας και να μη δουλεύει σωστά και να πληρώνω εγώ την καυλ@ σου!!!!

Θα σε αφήσω ΜΟΝΟ αν μου υπογράψεις χαρτί οτι θα με αφήσεις να πάω καμμια μέρα στη πίστα! Θα σου στείλω φαξ τη διαθήκη μου, ασφαλιστήριο ζωή, και την τελευταία μου επιθυμία για να είσαι σίγουρος!

Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο λέω... :closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα το μεσημεράκι πήγα από Βαρυμπόμπη μέχρι Μαλακάσα σχεδόν. Πάνω από τις μισές μηχανές ήταν ακριβώς όπως τα περιγράφεις ξεκράνωτοι με στυλάκι πολλά βαρύ. ΩΩΩΩΩΩΩΩ

Τι κράνος κ μλκιες, ρέι μπαν ρε παιδια... :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρχιζω κ πιστευω οτι δεν κανεις κ ιδιαιτερη παρεα με ανθρωπους..μη παρεξηγηθεις με αυτο που σου λεω..αλλα οταν βρεχει,δεν παθαινει κατι η μοτοσυκλετα μου αν παρω το αυτοκινητο.δεν θα στενοχωρηθει.δε θα μου κρατησει μουτρα μετα.το ιδιο κ το αυτοκινητο το καλοκαιρι.

την μοτοσυκλετα η το αυτοκινητο δεν το αγαπαω.το εκτιμαω.εχει μεγαλη διαφορα.εγω προσωπικα δεν μπορω να αγαπησω κατι αψυχο..

οταν αγαπαω,δεν αφηνω εκτος σπιτιου αυτο που αγαπαω.επισης οταν χαλασει κ εαν το αγαπαω,τοτε θα ειμαι ολη μερα στο συνεργειο,ακομα κ οταν θα κλεινει θα μενω μεσα,να κανω παρεα στην μοτοσυκλετα μου,την καημενη που χαλασε..ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ..εχω κ αλλα προβληματα στη ζωη να με απασχολουν..δεν ειναι ολη μου η ζωη αυτοκινητα κ μοτοσυκλετες..

στο θεμα της προσωπικοτητας κ οταν λεω με βαση το συμφερον κ την ευκολια,ισως δεν εγινα εγω κατανοητος..θεωρω λοιπον αυτον που θα παρει μια σουπερσπορτ χιλιαρα για να μετακινειται εντος πολεως,επιεικως αυνανιστη..οπως κ αυτον που θα παρει τζιπαρο.αυτο εννοω με το συμφερον κ ευκολια.ισως καλυτερη εκφραση ειναι το ''χρησιμοποιω αυτο που καλυπτει πληρως τις αναγκες μου κ οχι το θεαθηναι η το wannabe-λικι''

ο σωστος μοτοσυκλετιστης για μενα ειναι αυτος που σεβεται κ εκτιμα το οχημα του κ σεβεται κ εκτιμα τη ζωη του,αλλα κ των υπολοιπων που υπαρχουν στις δημοσιες οδους που χρησιμοποιει..ο σωστος μοτοσυκλετιστης απο τον σωστο αυτοκινητιστη εχουν ως μονη διαφορα το οχημα που χρησιμοποιουν..

αυτο για οσους θεωρουν οτι με το που αγορασαν μοτοσυκλετα,ξαφνικα εγιναν αλλοι ανθρωποι,υπερανθρωποι κ διαφορετικοι απο τους υπολοιπους..που να οδηγουσαν αεροπλανο,ελικοπτερο,υπερωκεανιο,υποβρυχιο(γερμανικο-στραβο) η διαστημοπλοιο δλδ..

υ.γ.

τα υλικα αγαθα(βλεπε,σπιτια,αυτοκινητα,μοτοσυκλετες) μας βοηθουν να ζησουμε εμπειριες κ να τις ανακαλεσουμε επειτα στη μνημη μας..οι ανθρωποι(κ τα ζωα) ειναι οι ιδιοι,αυτοι καθαυτοι,οι εμπειριες μας..αν δεν με αντιλαμβανεσαι,ελπιζω να το κανεις καποια στιγμη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου αποσπερίτη κάπου μπερδεύεσαι είναι η γνώμη μου! Ειλικρινα... εσύ δηλαδή, ώς άνθρωπος, ώς προσωπικότητα, ώς ύπαρξη στον άδικο ετούτο το ντουνια τέλοςπαντων, χαρακτηρίζεσαι απο... την μοτοσυκλέτα σου?! Απο την επιλογή σου στους 2 τροχούς?!

Μα φίλε μου Multijohn είπα εγώ ότι αν οδηγείς αμάξι είσαι πχ σχιζοφρενείς ενώ αν οδηγείς μηχανή είσαι παιδί για οικογένεια? Αυτά που λέω είναι καθαρά στο επίπεδου του μοτυοσυκλετισμού και μόνο. Δεν κάνω ψυχανάλυση! Έχεις δίκιο ότι με τον γραπτό λόγο άκρη δε βγάζεις και αλλά λες και αλιώς ερμηνεύονται. Οι απόψεις μου προορίζονται μόνο στην έγνοια του μοτοσικλετιστή για αυτό λέω και ξανά λέω σε κάθε ποστ μου στο συγκεκριμένο τόπικ "Και επαναλαμβάνω στην λέξη αγάπη, πάθος, μηχανόβιος κλπ κλπ ΔΕΝ συμπεριλαμβάνω της κόντρες, την έληψη κράνους, της σούζες, της σφύνες κλπ κλπ αναφέρομαι στην αγάπη για τους 2 τροχούς και στην έγνοια του ΣΩΣΤΟΥ μοτοσυκλετηστή."

Ότι δηλαδή κάποιος με τα παραπάνω κριτήρια είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τους 2 τροχούς και τους σέβεται. Και ότι η τακτική ανάλογα τον καιρό αλλάζουμε και όχημα για εμένα δεν είναι τακτική κάποιου που αγαπά και σέβεται τους 2 τροχούς. Είναι η τακτική ενός απλού οδηγού που πράττει ανάλογα των περιστάσεων. Και αυτό δεν υποδηλώνει ούτε πάθος ούτε τίποτα! Το πάθος όμως πάει στην έγνοια των μηχανών όχι ότι δεν του σηκώνετε στο κρεβάτι γιατί δεν έχει πάθος με της μηχανές! Και όλα αυτά δεν μπορώ να τα εξηγήσω μέσα από ένα ποστ γιατί δε θα βγει απλά σεντόνι θα βγει ολόκληρο πάπλωμα. Ο γραπτός λόγος περιορίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως να σοβαρευτούμε λίγο λέω... :closed-topic:

Σοβαροί ήμαστε. Όταν κάνεις αυτό που κάνεις σωστά, δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Και το 36ωρο μιας και το ανέφερες, μια βόλτα είναι. Κανείς δεν σε υποχρεώνει να πας γρήγορα. Κανείς δεν σου λέει τι ώρα να φτάσεις. Μια βόλτα είναι με φίλους. Πας όπως θες. Φοράς όλο σου τον εξοπλισμό και κάνεις βόλτα. Κι αν συμβεί σε κάποιον η στραβή... έτυχε. Τι να κάνουμε τώρα.

Μην το πάμε στη λογική του το μπουζούκι είναι όργανο κι ο μπάτσος είναι όργανο άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι! :tooth:

Ας παίρνει ο καθένας τα μέτρα ασφαλείας που μπορεί κι αν τύχει η κακιά ώρα... θα είναι προστατευμένος τουλάχιστον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα