ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Για να δουμε τις σεβαστες γνωμες σας κυριοι/ες Υ.Γ. Παρακαλουνται οι κυριοι κυριοι "ΧΧ1100" και "αγαπουλης" να μην συμμετεχουν.Ξερουμε ξερουμε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 αναμεσα σε αυτα τα 2 το cbf ειναι μονοδρομος αν και ειναι honda .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Μόνο αυτό: SUZUKI BANDIT 1250 ABS. Το άλλο,δηλαδή το : CBF1000F ABS,είναι και πιο ζημιάρικο και πιο ακριβότερο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foten21 1.372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) παρα πολλα τα επιπλεον ευρω για τα οσα περισσοτερα προσφερει το Honda Bandit απο μενα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2012 από τον foten21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Bandit και από μένα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Ο Ληστης θα σε κλεψει...για μια ζωη λεμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Εγώ τώρα τι να πω? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Βρε ΚωσταςΤ πάλι θα αλλάξεις dreambike? Αφού, απ'ότι έχω καταλάβει από άλλα ποστς, είσαι ερωτευμένος με το cbf Πάρε όποιο γουστάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κωστακη ειναι μεγαλο αλμα απο 300cc σε 1000+cc σκεψου καλυτερα....δεν προσπαθω να σε τρομαξω, αλλα ακου λιγο και την λογικη φιλε.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2012 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 bandit γιατι το εχω δει πως παει απο συμφορουμιτη πανω στο πηλιο...δεν το περιμενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 bandit γιατι το εχω δει πως παει απο συμφορουμιτη πανω στο πηλιο...δεν το περιμενα... Kαι ηταν και το 650, οχι το 1250..... CBF απο εμενα,γιατι θα κουμπωσεις πανω πιο ομαλα,λογω φιλικοτητας στα χειριστηρια και στη θεση οδηγησης. Μοτορια φιλικα εχουν και τα δυο,και δεν τρομαζουν αν δεν κανεις.... Το Μπαντιτ το λατρευω,αλλα ειναι πιο ''θωρηκτο'' απο βαρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Kαι ηταν και το 650, οχι το 1250..... CBF απο εμενα,γιατι θα κουμπωσεις πανω πιο ομαλα,λογω φιλικοτητας στα χειριστηρια και στη θεση οδηγησης. Μοτορια φιλικα εχουν και τα δυο,και δεν τρομαζουν αν δεν κανεις.... Το Μπαντιτ το λατρευω,αλλα ειναι πιο ''θωρηκτο'' απο βαρος. ασε ακομα τον θυμαμαι να μπενει με τις παντες δικαβαλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 bandit γιατι το εχω δει πως παει απο συμφορουμιτη πανω στο πηλιο...δεν το περιμενα... Bασικα Δημητρη σορρυ κιολας ρε συ, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα.. Ολα τα μηχανακια στριβουν αν ο θελει και ξερει ο αναβατης.Και φυσικα το ξερεις καλα αυτο. Μου εκανε εντυπωση το ποστ σου Και στην συγκεκριμενη περιπτωση ο αναβατης οχι μονο ξερει αλλα εχει και ανωμαλη συνεπιβατιδα. ( αλητη αν διαβαζεις δωσε χαιρετισματα) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Αν μιλάς για καινούργια, τότε τα 3000 ευρώ διαφοράς είναι πολύ μεγάλο ποσό και δεν δικαιολογούντε από πουθενά. Το bandit είναι ευκαιρία. Σε μεταχειρισμένα είναι πιο κοντά στις τιμές τουλάχιστον με το προηγούμενο cbf. Το Honda φαίνεται λίγο πιο μαζεμένο και είναι ελαφρύτερο με ανοικτό πλαίσιο άρα ίσως και με χαμηλότερο κέντρο βάρους παρότι κεντρικής ραχοκοκαλιάς. Πρέπει να έχει πιο όρθια θέση οδήγησης και σίγουρα το συνοδεύει η φιλικότητα και η ευχρηστία της Honda. Και το bandit όμως είναι άνετο και μανιτζέβελο (από ότι λένε). Ποιότητα και αξιοπιστία και τα 2 έχουν πολύ καλές. Μοτέρ το σουζούκι έχει 25% περισσότερα κυβικά και το ίδιο ισχύει και στην απόδοση. Πρέπει να έχει απίστευτη ροπή αυτή η μοτοσυκλέτα και πολύ εύκολα τα 100 άλογα τροχό τα κάνεις 120. Προστασία από αέρα αντίστοιχη και κοντινές καταναλώσεις. Σουζούκι δεν είχα ποτέ, Honda κάμποσα αλλά παρότι ποτέ δεν κάνεις κακή αγορά με την Honda, αυτή η έλλειψη χαρακτήρα με ξενερώνει πλέον. Εμφανισιακά δε (υποκειμενικό) το παλιό cbf, από μπροστά μου φαίνεται εξαιρετικά συντηρητικό και απρόσωπο, η δε ουρά κακάσχημη. Αντιθέτως το bandit από το 1995 που παρουσιάστηκε μου φαίνεται πολύ όμορφο και επανειλημμένως είχα μπει στον πειρασμό να το πάρω. Σίγουρα και οι δύο είναι ολοκληρωμένες και άξιες μοτοσυκλέτες οπότε ότι και να ακούσεις εδώ μέσα, απλά πρέπει να τις οδηγήσεις και ότι σου πει το μυαλό και η καρδιά σου. Από μένα όπως κατάλαβες bandit με τα 1000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Bασικα Δημητρη σορρυ κιολας ρε συ, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα.. Ολα τα μηχανακια στριβουν αν ο θελει και ξερει ο αναβατης.Και φυσικα το ξερεις καλα αυτο. Μου εκανε εντυπωση το ποστ σου Και στην συγκεκριμενη περιπτωση ο αναβατης οχι μονο ξερει αλλα εχει και ανωμαλη συνεπιβατιδα. ( αλητη αν διαβαζεις δωσε χαιρετισματα) :) σιγουρα δεν το αναφερω σαν επιχειρημα η κριτικη....απλα η εντυπωση.εχω μια καλη εντυπωση..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Bασικα Δημητρη σορρυ κιολας ρε συ, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα.. Ολα τα μηχανακια στριβουν αν ο θελει και ξερει ο αναβατης.Και φυσικα το ξερεις καλα αυτο. Μου εκανε εντυπωση το ποστ σου Και στην συγκεκριμενη περιπτωση ο αναβατης οχι μονο ξερει αλλα εχει και ανωμαλη συνεπιβατιδα. ( αλητη αν διαβαζεις δωσε χαιρετισματα) :) Ηλία όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν και όρια τα οποία απέχουν και παρασάγκας, όπως και η ευκολία με την οποία κάνουν αυτά που κάνουν και η φιλικότητα τους. Σίγουρα αν ο άλλος είναι πιλότος και Goldwing να του δώσεις θα στρίβει. Απλά ο Δημήτρης τώρα είναι βέβαιος ότι το bandit είναι ικανή μοτοσυκλέτα. Φέρε μου τον Μπούστα να του δώσω το klr, να δούμε πως στρίβει (Η φυσική είναι φυσική και οι budget αναρτήσεις budget:). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Να προσθέσω και εγώ ότι ενώ στο bandit ένιωσα πολύ στενάχωρα διότι δεν χωράνε τα πόδια στο ντεπόζιτο και η γωνία τους είναι πολύ μικρή, τόσο στο παλιό όσο και στο νέο cbf1000 (ειδικά στο τελευταίο) χωρούσα πάρα πολύ άνετα. Τόσο άνετα που έφτασα σε σημείο να λέω ότι και 10 πόντους να ήμουν ψηλότερος πάλι άνετος θα ήμουν στην χαμηλή θέση σέλας που ήταν ρυθμισμένο. Το ύψος μου δεν ξεπερνάει τα 188cm... Άρα για ψηλούς το bandit απλά ΔΕΝ συνιστάται! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Ηλία όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν και όρια τα οποία απέχουν και παρασάγκας, όπως και η ευκολία με την οποία κάνουν αυτά που κάνουν και η φιλικότητα τους. Σίγουρα αν ο άλλος είναι πιλότος και Goldwing να του δώσεις θα στρίβει. Απλά ο Δημήτρης τώρα είναι βέβαιος ότι το bandit είναι ικανή μοτοσυκλέτα. Φέρε μου τον Μπούστα να του δώσω το klr, να δούμε πως στρίβει (Η φυσική είναι φυσική και οι budget αναρτήσεις budget:). οπως το ειπες...ετσι ακριβως το εχω στο μυαλο μου...μια ικανη μοτοσυκλετα...ισος το διατυπωσα με λαθος τροπο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Κατανάλωση Χοντα λογω λιγότερων κυβικων Αξιοπιστία Σουζουκι Αντιπροσώπευση Χοντα(περισσότερα μαγαζιά σε πληθυσμό) Ανταλλακτικά1 (φθηνοτερα) Σουζουκι Ανταλλακτικά2 (Πληρέστερα) Σουζούκι Ποιότητα κατασκευής Σουζούκι (Θυμίζω οτι το συγκεκριμένο είναι ΙΣΠΑΝΙΚΟ χόντα ενώ το μπαντιτ japan απευθείας) Θέση οδήγησης Χοντα Αφτερμαρκετ ποικιλία Σουζούκι Γκάζια γενικώς και παντού Σουζούκι Κρατήματα δεν ξέρω Φρένα Χοντα Διαλέγει και παίρνει ο κόσμος :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Για το cbf1000 2011 να προσθέσω ότι η συναρμολόγηση των πλαστικών είναι επιεικώς χάλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Ηλία όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν και όρια τα οποία απέχουν και παρασάγκας, όπως και η ευκολία με την οποία κάνουν αυτά που κάνουν και η φιλικότητα τους. Σίγουρα αν ο άλλος είναι πιλότος και Goldwing να του δώσεις θα στρίβει. Απλά ο Δημήτρης τώρα είναι βέβαιος ότι το bandit είναι ικανή μοτοσυκλέτα. Φέρε μου τον Μπούστα να του δώσω το klr, να δούμε πως στρίβει (Η φυσική είναι φυσική και οι budget αναρτήσεις budget:). Μα Μακη δεν μιλαω για πιλοτους κλπ.. Μιλαω για νορμαλ καταστασεις. Νταξ καταλαβα πως το εγραψε.:) Οσο για τον Μπουστα, δεν ξερω αν το εγραψες τυχαια, ή αν οντως την γνωριζεις την ιστορια με το klr και τον Μπουστα στην πιστα των Μεγαρων ( ?) :) Τελος παντων το σταματω εδω.. Τα ιδια λεμε με λιγα λογια. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Να παρεις το ληστη γιατι το cbf ειναι ζημιαρικο ασχημο εχει κακη συναρμολογηση ειναι honda και ειναι ακριβοτερο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Συμφωνώ και αντικειμενικά ισχύουν όλα, πλύν της ασχήμια η οποία είναι υποκειμενική. Εμένα πχ, μου αρέσει το παρουσιαστικό του απλά, αυτό είναι το μόνο + σε σχέση με το μπάντιτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες