Jump to content
ΚωσταςΤ

CBF1000F ABS vs SUZUKI BANDIT 1250 ABS για ταξιδια οχι για πολη

Recommended Posts

Για να δουμε τις σεβαστες γνωμες σας κυριοι/ες

Υ.Γ. Παρακαλουνται οι κυριοι κυριοι "ΧΧ1100" και "αγαπουλης" να μην συμμετεχουν.Ξερουμε ξερουμε...... :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μόνο αυτό: SUZUKI BANDIT 1250 ABS.

Το άλλο,δηλαδή το : CBF1000F ABS,είναι και πιο ζημιάρικο και πιο ακριβότερο..45.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρα πολλα τα επιπλεον ευρω

για τα οσα περισσοτερα προσφερει το Honda

Bandit απο μενα

Τροποποιήθηκε από τον foten21

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε ΚωσταςΤ πάλι θα αλλάξεις dreambike? :grin:

Αφού, απ'ότι έχω καταλάβει από άλλα ποστς, είσαι ερωτευμένος με το cbf

Πάρε όποιο γουστάρεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστακη ειναι μεγαλο αλμα απο 300cc :shock: σε 1000+cc σκεψου καλυτερα....δεν προσπαθω να σε τρομαξω, αλλα ακου λιγο και την λογικη φιλε.... :bye:

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bandit γιατι το εχω δει πως παει απο συμφορουμιτη πανω στο πηλιο...δεν το περιμενα...

Kαι ηταν και το 650, οχι το 1250..... :shades:

CBF απο εμενα,γιατι θα κουμπωσεις πανω πιο ομαλα,λογω φιλικοτητας στα χειριστηρια και στη θεση οδηγησης.

Μοτορια φιλικα εχουν και τα δυο,και δεν τρομαζουν αν δεν κανεις.... :kaaaala:

Το Μπαντιτ το λατρευω,αλλα ειναι πιο ''θωρηκτο'' απο βαρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι ηταν και το 650, οχι το 1250..... :shades:

CBF απο εμενα,γιατι θα κουμπωσεις πανω πιο ομαλα,λογω φιλικοτητας στα χειριστηρια και στη θεση οδηγησης.

Μοτορια φιλικα εχουν και τα δυο,και δεν τρομαζουν αν δεν κανεις.... :kaaaala:

Το Μπαντιτ το λατρευω,αλλα ειναι πιο ''θωρηκτο'' απο βαρος.

ασε ακομα τον θυμαμαι να μπενει με τις παντες δικαβαλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bandit γιατι το εχω δει πως παει απο συμφορουμιτη πανω στο πηλιο...δεν το περιμενα...

Bασικα Δημητρη σορρυ κιολας ρε συ, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα.. Ολα τα μηχανακια στριβουν αν ο θελει και ξερει ο αναβατης.Και φυσικα το ξερεις καλα αυτο. Μου εκανε εντυπωση το ποστ σου

Και στην συγκεκριμενη περιπτωση ο αναβατης οχι μονο ξερει αλλα εχει και ανωμαλη συνεπιβατιδα. ( αλητη αν διαβαζεις δωσε χαιρετισματα) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μιλάς για καινούργια, τότε τα 3000 ευρώ διαφοράς είναι πολύ μεγάλο ποσό και δεν δικαιολογούντε από πουθενά. Το bandit είναι ευκαιρία.

Σε μεταχειρισμένα είναι πιο κοντά στις τιμές τουλάχιστον με το προηγούμενο cbf. Το Honda φαίνεται λίγο πιο μαζεμένο και είναι ελαφρύτερο με ανοικτό πλαίσιο άρα ίσως και με χαμηλότερο κέντρο βάρους παρότι κεντρικής ραχοκοκαλιάς. Πρέπει να έχει πιο όρθια θέση οδήγησης και σίγουρα το συνοδεύει η φιλικότητα και η ευχρηστία της Honda. Και το bandit όμως είναι άνετο και μανιτζέβελο (από ότι λένε). Ποιότητα και αξιοπιστία και τα 2 έχουν πολύ καλές. Μοτέρ το σουζούκι έχει 25% περισσότερα κυβικά και το ίδιο ισχύει και στην απόδοση. Πρέπει να έχει απίστευτη ροπή αυτή η μοτοσυκλέτα και πολύ εύκολα τα 100 άλογα τροχό τα κάνεις 120. Προστασία από αέρα αντίστοιχη και κοντινές καταναλώσεις.

Σουζούκι δεν είχα ποτέ, Honda κάμποσα αλλά παρότι ποτέ δεν κάνεις κακή αγορά με την Honda, αυτή η έλλειψη χαρακτήρα με ξενερώνει πλέον. Εμφανισιακά δε (υποκειμενικό) το παλιό cbf, από μπροστά μου φαίνεται εξαιρετικά συντηρητικό και απρόσωπο, η δε ουρά κακάσχημη. Αντιθέτως το bandit από το 1995 που παρουσιάστηκε μου φαίνεται πολύ όμορφο και επανειλημμένως είχα μπει στον πειρασμό να το πάρω.

Σίγουρα και οι δύο είναι ολοκληρωμένες και άξιες μοτοσυκλέτες οπότε ότι και να ακούσεις εδώ μέσα, απλά πρέπει να τις οδηγήσεις και ότι σου πει το μυαλό και η καρδιά σου.

Από μένα όπως κατάλαβες bandit με τα 1000.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bασικα Δημητρη σορρυ κιολας ρε συ, αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα.. Ολα τα μηχανακια στριβουν αν ο θελει και ξερει ο αναβατης.Και φυσικα το ξερεις καλα αυτο. Μου εκανε εντυπωση το ποστ σου

Και στην συγκεκριμενη περιπτωση ο αναβατης οχι μονο ξερει αλλα εχει και ανωμαλη συνεπιβατιδα. ( αλητη αν διαβαζεις δωσε χαιρετισματα) :)

σιγουρα δεν το αναφερω σαν επιχειρημα η κριτικη....απλα η εντυπωση.εχω μια καλη εντυπωση.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλία όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν και όρια τα οποία απέχουν και παρασάγκας, όπως και η ευκολία με την οποία κάνουν αυτά που κάνουν και η φιλικότητα τους. Σίγουρα αν ο άλλος είναι πιλότος και Goldwing να του δώσεις θα στρίβει. Απλά ο Δημήτρης τώρα είναι βέβαιος ότι το bandit είναι ικανή μοτοσυκλέτα. Φέρε μου τον Μπούστα να του δώσω το klr, να δούμε πως στρίβει (Η φυσική είναι φυσική και οι budget αναρτήσεις budget:).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προσθέσω και εγώ ότι ενώ στο bandit ένιωσα πολύ στενάχωρα διότι δεν χωράνε τα πόδια στο ντεπόζιτο και η γωνία τους είναι πολύ μικρή, τόσο στο παλιό όσο και στο νέο cbf1000 (ειδικά στο τελευταίο) χωρούσα πάρα πολύ άνετα. Τόσο άνετα που έφτασα σε σημείο να λέω ότι και 10 πόντους να ήμουν ψηλότερος πάλι άνετος θα ήμουν στην χαμηλή θέση σέλας που ήταν ρυθμισμένο. Το ύψος μου δεν ξεπερνάει τα 188cm...

Άρα για ψηλούς το bandit απλά ΔΕΝ συνιστάται!

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλία όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν και όρια τα οποία απέχουν και παρασάγκας, όπως και η ευκολία με την οποία κάνουν αυτά που κάνουν και η φιλικότητα τους. Σίγουρα αν ο άλλος είναι πιλότος και Goldwing να του δώσεις θα στρίβει. Απλά ο Δημήτρης τώρα είναι βέβαιος ότι το bandit είναι ικανή μοτοσυκλέτα. Φέρε μου τον Μπούστα να του δώσω το klr, να δούμε πως στρίβει (Η φυσική είναι φυσική και οι budget αναρτήσεις budget:).

οπως το ειπες...ετσι ακριβως το εχω στο μυαλο μου...μια ικανη μοτοσυκλετα...ισος το διατυπωσα με λαθος τροπο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατανάλωση Χοντα λογω λιγότερων κυβικων

Αξιοπιστία Σουζουκι

Αντιπροσώπευση Χοντα(περισσότερα μαγαζιά σε πληθυσμό)

Ανταλλακτικά1 (φθηνοτερα) Σουζουκι

Ανταλλακτικά2 (Πληρέστερα) Σουζούκι

Ποιότητα κατασκευής Σουζούκι (Θυμίζω οτι το συγκεκριμένο είναι ΙΣΠΑΝΙΚΟ χόντα ενώ το μπαντιτ japan απευθείας)

Θέση οδήγησης Χοντα

Αφτερμαρκετ ποικιλία Σουζούκι

Γκάζια γενικώς και παντού Σουζούκι

Κρατήματα δεν ξέρω

Φρένα Χοντα

Διαλέγει και παίρνει ο κόσμος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το cbf1000 2011 να προσθέσω ότι η συναρμολόγηση των πλαστικών είναι επιεικώς χάλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα Μακη δεν μιλαω για πιλοτους κλπ.. Μιλαω για νορμαλ καταστασεις. Νταξ καταλαβα πως το εγραψε.:)

Οσο για τον Μπουστα, δεν ξερω αν το εγραψες τυχαια, ή αν οντως την γνωριζεις την ιστορια με το klr και τον Μπουστα στην πιστα των Μεγαρων ( ?) :)

Τελος παντων το σταματω εδω.. Τα ιδια λεμε με λιγα λογια. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να παρεις το ληστη γιατι το cbf ειναι ζημιαρικο ασχημο εχει κακη συναρμολογηση ειναι honda και ειναι ακριβοτερο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ και αντικειμενικά ισχύουν όλα, πλύν της ασχήμια η οποία είναι υποκειμενική. Εμένα πχ, μου αρέσει το παρουσιαστικό του απλά, αυτό είναι το μόνο + σε σχέση με το μπάντιτ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα