dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 γεια σασ παιδια χρειαζομαι βοηθεια αλλαζω πιστονι στο παπακι μου και θελω να μου πειτε το βελακι που εχει το πιστονι που δειχνει (πανω η κατω οταν ειναι μεσα στον κυλινδρο ) ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_19 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Το βελακι πρεπει να διχνει προς τα κατω.. Δηλαδη προς την εξαγωγη.. Την εξατμιση με αλλα λογια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Το βελακι πρεπει να διχνει προς τα κατω.. Δηλαδη προς την εξαγωγη.. Την εξατμιση με αλλα λογια... Nαι αλλα η θεση που εχει το πιστονι για τισ βαλβιδες στο σημειο που δειχνει το βελακι ειναι η μεγαλη βαλβιδα αρα η εισαγωγη σωστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_19 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Nαι αλλα η θεση που εχει το πιστονι για τισ βαλβιδες στο σημειο που δειχνει το βελακι ειναι η μεγαλη βαλβιδα αρα η εισαγωγη σωστα? Χεχε.. Παντα με μπερδευε αυτο το θεμα..! Λοιπον ξανα λεω οτι: Το βελακι πρεπει να διχνει την εξαγωγη.. Δηλαδη την μικρη βαλβιδα.. Δηλαδη την εξατμιση.. Εκει πρεπει να διχνει. βελακι ---> εξατμιση Αν τωρα διχνει προς την εξατμιση αλλα η θεση του βελους ειναι απο την πανω μερια του πιστονιου.. Δεν εχει σημασια.. Ας ειναι οπου θελει πανω στο πιστονι αρκει να διχνει κατω.. Βοηθισα? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Χεχε.. Παντα με μπερδευε αυτο το θεμα..! Λοιπον ξανα λεω οτι: Το βελακι πρεπει να διχνει την εξαγωγη.. Δηλαδη την μικρη βαλβιδα.. Δηλαδη την εξατμιση.. Εκει πρεπει να διχνει. βελακι ---> εξατμιση Αν τωρα διχνει προς την εξατμιση αλλα η θεση του βελους ειναι απο την πανω μερια του πιστονιου.. Δεν εχει σημασια.. Ας ειναι οπου θελει πανω στο πιστονι αρκει να διχνει κατω.. Βοηθισα? :lol: Ναι οκ άλλά το προβλήμα είναί οτι το βέλος δείχνει την μεγάλη εγκοπή άρα και βαλβίδα συναιπως την εισαγωγή κάνεις άλλος έχει άποψή επί του θέματος πάντως ευχαριστώ για την βοήθειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_19 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 τελευταια προσπαθεια.. βελακι ειναι και οπου θελεις διχνει.. αν το γυρισεισ να κοιταει την εξατμιση. Δεν κουμπονει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Άλλη μια προσπάθειά το πιστονι έχει δυο θέσεις για τισ βαλβίδες μια μεεγαλη Και μια μικρη ωραία ; το βελάκι δείχνει στην μεγάλη θέση οπως και να το γυρισεις την μεγάλη δείχνει και λέω εγώ τώρα μεγάλη θέση μεγάλη βαλβίδα μεγάλη βαλβίδα εισαγωγή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_19 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παρετουμαι..! Aς απαντησει και καποιος αλλος.. Απλα αν το καλοσκεφτεις.. το βελακι δηλωνει την πορια του μειγματος/καυσαεριου μεσα στον κυλινδρο.. Οπότε πρεπει να διχνει απο την μεγαλη βαλβιδα στην μικρη.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον manos_19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άλλη μια προσπάθειά το πιστονι έχει δυο θέσεις για τισ βαλβίδες μια μεεγαλη Και μια μικρη ωραία ; το βελάκι δείχνει στην μεγάλη θέση οπως και να το γυρισεις την μεγάλη δείχνει και λέω εγώ τώρα μεγάλη θέση μεγάλη βαλβίδα μεγάλη βαλβίδα εισαγωγή όπως γράφει και ο manos19 ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ! ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ ! ΥΓ sorry για το οff topic @manos19 είσαι από το Ηράκλειο ? νομίζω έχω δει το μηχανάκι σου (δεν νομίζω να κυκλοφορούν πολλά τέτοια με την συγκεκριμένη εξάτμιση) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2012 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_19 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) όπως γράφει και ο manos19 ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ! ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΣΩΣΤΑ ! ΥΓ sorry για το οff topic @manos19 είσαι από το Ηράκλειο ? νομίζω έχω δει το μηχανάκι σου (δεν νομίζω να κυκλοφορούν πολλά τέτοια με την συγκεκριμένη εξάτμιση) Μουχαχαχα... Ναι.. Στο Ηρακλειο παιζει να ειμαι ο μονος με κινεζικο που εχει Yoshimura.. B) Θοριβo εκανα και σου τραβηξα την προσοχη? (sorry για το off-topic) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2012 από τον manos_19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΞΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΓΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΑ ΔΕΙΝΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Μουχαχαχα... Ναι.. Στο Ηρακλειο παιζει να ειμαι ο μονος με κινεζικο που εχει Yoshimura.. B) Θοριβo εκανα και σου τραβηξα την προσοχη? (sorry για το off-topic) Το είδα παρκαρισμένο στο Τει και... ναι η yoshimura μου τράβηξε την προσοχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_19 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το είδα παρκαρισμένο στο Τει και... ναι η yoshimura μου τράβηξε την προσοχή ΧεΧε.. Μου αρεσε αυτο..! Εσυ μια CBR σκουροχρωμη εχεις? Επειδη βλεπω στο mybike εχεις βαλει CBR... Και στο Τει μια μαυρη νομιζω εχω δει μονο, και μια Repsol... Αντε πες για να το παρκερνω διπλα απο τον συμφορουμιτη.! B) B) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΞΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΟ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΓΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΑ ΔΕΙΝΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ Sorry για τα off-topic μας.. Λοιπον.. Χωρις παρεξιγιση ετσι.. Μηπως το κρατας αναποδα? Μπορει να ειναι και χαζο αυτο που ρωταω.,. Αλλα αν διχνει προς τα πανω, και εσυ το γυρισεις αναποδα, δεν θα διχνει απο κατω? Ισως και αν ανεβαζες μια photo να εσωζε την κατασταση... (Αναποδα εννοω περιστροφικα.. Οχι απο την πισω μερια.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2012 από τον manos_19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 @manos_19 Όχι δεν είναι δικιά μου η cbr που λες , τη δικιά μου δεν την έχω φέρει στο Ηράκλειο @dede αν μπορείς ανέβασε φωτο να καταλάβουμε τι εννοείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 ΝΑ ΜΙΑ ΦΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 προς τα πανω παει το βελακι φιλε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 προς τα πανω παει το βελακι φιλε..... αυριο θα το περασω και εγω νομιζω οτι παει προσ τα πανω κανενασ αλλοσ εχει διαφορετικη αποψη παντω ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) λοιπον παιδια εβαλα το κυλινδροπιστονο 54 χιλ και για να μην ανοιγω αλλο θεμα το γραφω εδω το μηχανακι φοραει ,εκκεντροφορο 5ο σταδιο και μια προτεκτ θελω να σας ρωτησω αν θα δουλεψει με το μανισιο καρμπυρατερ που ειναι 17αρι και αν θα δουλεψει το οκο 28 κατι σαν αυτο http://mototrade.gr/...products_id=203 ΥΓτο μηχανακι ειναι yamaha crypton 105 2003mod η αν εχετε εσεις να προτεινεται κατι για καινουργιο η μεταχειρισμενο στα ιδια περιπου money γιατι no money Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2012 από τον dede Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Φιλε βαλε 22 η το πολυ 24. Τα 57αρια και 59αρια δουλευουν με 26 στο 54mm θα βαλεις 28? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 Παιδια τι προτεινετε εσεις οκο 24 αρι η καμια αλλη κινεζικη παπαρια γιατι τα οικονομικα μου δν ειναι και στα καλυτερα τους μεχρι 70 το παρα πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dede 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 η αυτο πωσ σασ φαινετε? http://www.car.gr/parts/view/2368493/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες