Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Πως μπορούν να σουλουπωθούν; Ιδέες; Μιλάω για μαλακά πλαστικά τα οποία εξωτερικά έχουν ξεραθεί από τον ήλιο... Έχουν κάνει μια πολύ λεπτή κρούστα σαν άλατα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Εγω τα δικα μου τα περασα με ελαχιστη βαζελινη και τριψιμο και εγιναν σαν καινουρια. Δοκιμασε το ομως πρωτα σε μια ακρη να δεις το αποτελεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 θα το δοκιμάσω. κάπου είδα κάτι βιντεάκια με πιστόλι θερμού αέρα... Κάνει δουλειά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 θα το δοκιμάσω. κάπου είδα κάτι βιντεάκια με πιστόλι θερμού αέρα... Κάνει δουλειά; Αν εννοεις αυτα που χρησιμοποιουν οι υδραυλικοι για να μαλακωνουν σωληνες PVC ξεχνα το. Το εχω δουλεψει απειρες φορες και περαν του οτι δεν ξερω πως μπορει να εφαρμοστει στο προβλημα σου πιθανοτατα να σου κανει ζημια γιατι ανεβαζει πολυ ψηλες θερμοκρασιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Όπως λέει και ο φούρναρης, καλό τρίψιμο να φύγουν τα άλατα σε συνδυασμό με την κατάλληλη "ενυδάτωση" του πλαστικού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 ΚΤΜ-γκάθετε, για κανε μια γυρα στα Λιντλ. εχει 1 σπρει για περιποίηση πλαστικων προφυλακτηρων + δουλευει καλά. πρεπει να'ναι και η εβδομαδα προσφορων σε δαύτα. -εχω θεμα με την συνδεση και δεν βλεπω αν περασε το πόστ - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Βαζελινη,σιλικονουχο σπρει και τριψιμο με πανακι βαμβακερό τουλαχιστον 2 επαλειψεις.Το πιστολακι κανει δουλεια πρόσεχε ομως την απόσταση που θα το εχεις μην εχεις παραμορφώσεις απο υψηλη θερμοκρασια.Δοκίμασε σε καποιο σημειο που να μην φαινεται στην αρχη,π.χ. καποια γωνια του πλαστικού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Αμα ειναι απο το κομπρεσερ σου τα πλαστικα ξερεις............. μια ειναι η λυση.................................. δοκιμασμενη ε?.............................. + Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Aυτό δουλεύει σίγουρα σε yamaha. Είναι σίγουρο πως θα κάνει δουλειά σε KTM?? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2012 από τον gkourmoul1 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Να φανταστω οτι τα πλαστικα ειναι απο τον ταφο της συζυγου???? Αν ειναι πολυκαιρισμενα και ''καμμενα'' απο τις καιρικες συνθηκες,οτι και να βαλεις απο αποψη προϊοντων φροντιδας,και οσο και να τριψεις,δεν θα δεις αποτελεσμα. Οποτε,λυνεις-τριβεις με ντουκοχαρτο νερου-παιρνεις ειδικο ασταρι για πλαστικα-χρωματακι αφιερωνεις λιγο χρονο,και γινονται καινουρια..... Τραβα σε ενα καταστημα με χρωματα αυτοκινητων,και σε ενημερωνουν απο αποψη διαθεσιμων προϊοντων,και σωστης εφαρμογης αυτων. Αφου πιανει το χερι σου ρε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Αύριο που είναι Τρίτη και θα το πας μάστορα ρώτατον να σου πει καμιά ιδέα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Σωστος ο Κωστης. Προσπαθησε πρωτα με καμια αλοιφη που εχει σιλικονη κλπ για να τα ενυδατωσεις. Αν δεν δουλεψει ( θα το δεις μετα απο 1-2 εβδομαδες, τοτε παρε ενα ντουκοχαρτο, ενα σουρφασερ να ψεκασεις για να κλεισεις τους πολλους πορους του πλαστικου και με ενα μαυρο ματ σπρει θα το κανεις καινουριο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δες και εδώ μπας και πάρεις καμιά ιδέα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Θα τα πλυνεις καλα και θα τα αφησεις να στεγνωσουν πολυ καλα. Μετα θα παρεις ενα σπρεϋ σιλικόνης εξωτερικών εφαρμογών (πχ άβαφοι προφυλακτήρες) που ειναι πιο ανθεκτικο στα καιρικά φαινόμενα και θα στρώσουν. Εναλλακτικά έχει ένα χρώμα που είναι με σφουγγαράκι (όπως των παπουτσιών) που κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά και οι δύο μέθοδοι θέλουν τακτική φροντίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Πως μπορούν να σουλουπωθούν; Ιδέες; Μιλάω για μαλακά πλαστικά τα οποία εξωτερικά έχουν ξεραθεί από τον ήλιο... Έχουν κάνει μια πολύ λεπτή κρούστα σαν άλατα... (Κοίτα σύμπτωση! πριν μια βδομάδα τελείωσα restoring στα πλαστικά του KLR 1984) Λοιπόν άκου να δεις τι θα κάνεις : Δοκίμασε με το νύχι σου να το ξύσεις σε μια άκρη,αν φεύγουν τα 'άλατα' και φανερώνεται το μαμα πλαστικό. Αν ναι θα πας να πάρεις σύρμα για τις κατσαρόλες, το ψιλό που είναι σαν τρίχες, και θα αρχίσεις να τρίβεις μεθοδικά. Θα τρίβεις τα μάτια σου με το αποτέλεσμα! Εννοείται μετά θα βάλεις τις αλοιφές σου,ρίμελ, μάσκαρα,μανικιούρ κλπ Καλό το ψιλό γυαλόχαρτο αλλά μπουκώνει σε δευτερόλεπτα και ούτε το νερό κάνει τίποτα,μόνο σύρμα. Κοίτα διαφορά (στα πλαστικά) ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) -off topic- Lambo στην Καλαμάτα ρε φίλος? Τι παράγετε και δεν μας δίνετε εκεί κάτω? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2012 από τον gilles 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Αθηναϊκά νούμερα. Την πέτυχα στο δρόμο και την κυνηγούσα κάμποση ώρα αλλά είχε κίνηση και δεν έρριξε καμμιά καλή γκαζιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Θα τα πλυνεις καλα και θα τα αφησεις να στεγνωσουν πολυ καλα. Μετα θα παρεις ενα σπρεϋ σιλικόνης εξωτερικών εφαρμογών (πχ άβαφοι προφυλακτήρες) που ειναι πιο ανθεκτικο στα καιρικά φαινόμενα και θα στρώσουν. Εναλλακτικά έχει ένα χρώμα που είναι με σφουγγαράκι (όπως των παπουτσιών) που κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά και οι δύο μέθοδοι θέλουν τακτική φροντίδα Σπρεϋ Σιλικονης κανει θαυματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Πρόσφατα χρησιμοποίησα σπρέυ σιλικόνης MOTOREX σε βάση βαλίτσας givi που είχε γίνει άσπρη από τα 15+ χρόνια που υπάρχει. Την έκανε καινούργια και έχει περάσει τουλάχιστον δίμηνο. Οτιδήποτε άλλο έχω χρησιμοποιήσει μετά από λίγες μέρες ξανάσπριζε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Αααα ρε φιλε τι μας κανεις βραδιατικα.... Με πετυχες σε αδυναμο σημειο... Με αυτο το εργαλειο που εχεις ως background ειμαι ερωτευμενος χρονια τωρααα..!! Υ.Γ. Το πετυχες και στο αγαπημενο μου χρωμα...! Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...................!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Αν εννοεις αυτα που χρησιμοποιουν οι υδραυλικοι για να μαλακωνουν σωληνες PVC ξεχνα το. Το εχω δουλεψει απειρες φορες και περαν του οτι δεν ξερω πως μπορει να εφαρμοστει στο προβλημα σου πιθανοτατα να σου κανει ζημια γιατι ανεβαζει πολυ ψηλες θερμοκρασιες. Όχι καμινέτο ρε συ...θερμοπίστολο κάτι σαν αυτό: Αμα ειναι απο το κομπρεσερ σου τα πλαστικα ξερεις............. Για το scarver της γυναίκας είναι! Το δικό σου τι γιαμάΠα τι χρώμα είναι; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Πάλι για θερμοπίστολα μιλάμε, πάλι ο νούς μου πάει κατευθείαν σ'αυτο : :grin: YΓ : πάντα επίκαιρος είναι ο "Θεός" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CH®IS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Αμα ειναι απο το κομπρεσερ σου τα πλαστικα ξερεις............. μια ειναι η λυση.................................. δοκιμασμενη ε?.............................. + χαχαχαχαχα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Πάλι για θερμοπίστολα μιλάμε, πάλι ο νούς μου πάει κατευθείαν σ'αυτο : :grin: YΓ : πάντα επίκαιρος είναι ο "Θεός" Ναι κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 ολα αυτα τα σπρευ και οι αλοιφες για πλαστικα κανουν δουλεια προληψης...απο τη στιγμη που εχουν γινει τα πλαστικα κ#λος, δυο λυσεις σου μενουν...αγορα καινουριων ή καλυπτεις αυτα που εχεις με αυτοκολητο...για καλη σου τυχη, την παρασκευη που μας ερχεται θα φτιαξω τα δικα μου με carbon look αυτοκολητο και θα μου στοιχισει 50 ευρω για εξι κοματια πλαστικων γυρω απο τα οργανα και το τεποζιτο...αν θες, περιμενε μεχρι την παρασκευη να σου δειξω φωτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες