xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Μπάμπη, Χαμπο ή Χαράλαμπε ας είχα το υψος και θα σου λεγα αν η Bmw είναι για άντρες ή γυναίκες!! :P ειδαμε και αλλους που το εχουνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 ντάξει...χαλαρώστε λιγάκι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 :popcorn: Nτροπη ρε συ.... τρως ΔΥΟ ποπκορν σε θυληκο τοπικ;...Σιλουετα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gevo 200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 για όλες τις δουλειές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 1η επιλογή CBR 125 και 2η 250.Το δευτερο δοκιμασμένο από την σύζυγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Σωστός ο gevo ότι πρέπει το F800 για κοριτσάκια !!! (μπηχτή για τον matho μην δίνετε σημασία) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Σωστός ο gevo ότι πρέπει το F800 για κοριτσάκια !!! (μπηχτή για τον matho μην δίνετε σημασία) F650!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Salonikios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Πουλαω παντως την δικια μου αν καταληξεις ... στειλε μου πμ για παραπανω πληροφοριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Παναγιώτη γιατι όχι ΚΤΜ? Λόγω ανταλλακτικών? Πολύ "ειδικού χειρισμού" μηχανάκι Κωσταντίνα, και με σοβαρές ελλείψεις σε αξιόπιστο σέρβις στην Ελληνική επαρχία. Για πρώτο μηχανάκι θέλεις κάτι πιο εύκολο και φιλικό. Μην αυτοπεριορίζεσαι στα κυβικά αν έχεις την αυτοσυγκράτηση και την υπομονή μπορείς να αρχίσεις και από περισσότερα. Η Elena cbf ψαχνόταν για 250 - 400άρι για πρώτο μηχανάκι, και τελικά πήρε ένα CBF 600. Με υπομονή και προσοχή το έμαθε και τώρα στις εκδρομές και βόλτες μας το πάει αέρα............ ........και το xamogelo που έχει γυρίσει την Ελλάδα με το πάντα φορτωμένο CBF 500 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 CBF 600. Ναι συμφωνω κι εγω, εξαλλου ο εν λογω ταφος εχει επιδοσεις 250αριου σοβαρης εταιρειας...:P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Πάντως υπάρχει CBF 600 στα λεφτά που λες..... ρίξε και καμια ματια σε κανα "τερατακι"....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 F650!!! Mην τον πληγωνεις Γιαμαχακια...αφου παντα ηθελε ενα... Επι σοβαρου και εντος θεματος,ο Παναγιωτης καλα τα λεει.Αν και εφοσον μπορεις να παρεις ενα μεγαλυτερο σε κυβισμο μοτο,ουτε καν να σκεφτεις τη μικρη κατηγορια...γιατι γρηγορα θα θελεις κατι παραπανω.Αρα και επενδυτικα να το δεις παρε οτι πιο καλο μπορεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Τη μηχανη τη θέλω για καθημερινη χρηση και κυρίως (μελλοντικά) ταξίδια! Το budget που θα διαθέσω θα είναι γύρω στα 3.500 (εκτός κι αν μου κάνουν αύξηση, που δε το βλέπω)! Από ότι με έχω καταλάβει μου αρέσουν οι μηχανές τύπου street και κλείνω περισσότερο προς το cbr και το Wolfακι που είναι πραγματικά πολύ όμορφο!! Επίσης μου αρέσει η fazer (ναι, πατάω και σε αυτήν!!) αλλά διστάζω λόγω απειρίας!! Τώρα το ΚΤΜ που προτείνετε είναι κάτι εναλλακτικό που επίσης μου αρέσει αλλά δεν το εχω δοκιμάσει! Να πω την γνωμη μου για αυτα που εγραψες; Εφοσον λες για μελλοντικα ταξιδακια τοτε λεω πως αν κοιταξεις τα 250αρια τοτε να ειναι υδροψυκτα. Οχι οτι τα αεροψυκτα εχουν προβλημα,απλα με το υδροψυκτο θα ταξιδεψεις και λιγο πιο ''ανετα'' απο αποψη κινητηρα..και δεν θα τον ΄΄καις΄΄ με το κολλημενο γκαζι που θ αεχεις στα πχ 120 χλμ που θα ταξιδευεις. Τουλαχιστον ας εχει ψυγειο λαδιου, οπως το cbf 250. To ybr δεν ξερω αν εχει, αν εχει τοτε παιζει ανετα και αυτο. Το fazer ειναι πολυ ωραιο μηχανακι και επειδη στα χαμηλα ειναι καπως κουφιο δεν θα σε τρομαξει.... Στις υψηλες στροφες θα ουρλιαξει και θα τρομαξεις.. απο την αποδοση του, εισαι και ελαφρια....χεχεχε Το θεωρω ομως βαρυ για σενα. Απλα πιστευω πως καλυτερα ειναι να εχεις ενα μηχανακι με οσο το δυνατον λιγοτερες αδρανειες απο το βαρος και τον κινητηρα, για να μπορεσεις να το ευχαρηστηθεις και να το πας, οχι να σε πηγαινει αυτο.Να νιωθεις ανετα. επισης για ποιο fazer μιλας; Το παλιο; το S1 ¨η το S2; Το s2 που ειναι και το καλυτερο απο περιφεριακο εξοπλισμο δεν το αγγιζεις με 3500χιλ. νομιζω:) Το ΚΤΜ δειχνει ωραιο και αν το φτανεις κλπ τοτε να το κοιταξεις και αυτο... Δεν ξερω για το αν θα εχεις συνεργειο κοντα σου, γιατι το τονισε ο Παναγιωτης Κ και για να το λεει κατι θα ξερει. Αν εχεις ή εισαι διατεθημενη να πηγαινεις αλλου για να το σερβαρεις τοτε κοιτα το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Γιατι δεν ψαχνεις για ενα ΤΕΤΟΙΟ ; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Γιατι δεν ψαχνεις για ενα ΤΕΤΟΙΟ ; :) ΖΟΝΚ!!!! Αυτο ζυγιζει πληρες υγρων οσο το δικο μου,δηλαδη 245 κιλα,οποτε στα επιτοπια θα υπαρχει ενα θεμα,και ας ειναι χαμηλο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Γιατι δεν ψαχνεις για ενα ΤΕΤΟΙΟ ; :) Αυτο ειναι το αεροελαιοψυκτο και αν θυμαμαι καλα το καρμπυρατερατο.... Μηπως θα καιει υπερβολικα πολυ γι ααυτα που θελει να κανει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Οπως λεει και η συζυγος DimitriK72 αυτο ειναι πραμα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dragan 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Και το ΜΤ-03 θα σε ικανοποιούσε πιστεύω και υπάρχουν και σε καλές τιμές μεταχειρισμένα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 ........και το xamogelo που έχει γυρίσει την Ελλάδα με το πάντα φορτωμένο CBF 500 Παρούσα!!!! Κωνσταντίνα, follow your heart.....και θα με θυμηθείς...... Άντε, με το καλό.............................. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef99 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Miss 25 κατ αρχήν να σου πω ότι και να πάρεις καλορίζικο, γιατι από την στιγμή που μπήκες στο τρυπάκι δύσκολα θα βγείς.. Τώρα εγώ θα σου πρότεινα ένα F650gs το μονοκύλινδρο που και δεν καιει και δεν είναι πολύ βαρύ και το καλύτερο είναι ότι με την χαμηλή σέλα της BMW αλλα και το χαμήλωμα στις αναρτήσεις που μπορείς να κάνεις το ύψος της σέλας φτάνει στα 750mm. Κάτι τέτοιο πχ. http://www.car.gr/cl...s/view/2300451/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Μπορεί να είμαι και εντελός άσχετος μη έχοντας διαβάσει τα προηγούμενα posts αλλα μου άρέσουν για κοπέλα το Boneville αλλα και το Thruxton... πολυ στιλάτα αλλα απο ταξίδια δεν έχω ιδέα τι λένε... Κάλες αγορές!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Miss25, το KTM adv και το Varadero (αν βλέπω καλά στην από πάνω φωτό) δεν είναι μηχανάκια στις προδιαγραφές που ψάχνεις και έχεις ποστάρει αναλυτικά. Τα υπόλοιπα που μπήκαν στον κόπο όλοι οι υπόλοιποι να ποστάρουν αφού πρώτα το σκεφτούν και το δικαιολογήσουν ναι θα μπορούσαν να είναι επιλογές και σου έχουν αναφέρει και πολύ σημαντικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν στο ψάξιμο. Μίλα με το χαμόγελο που έχετε κοινά χαρακτηριστικά (ύψους), η Ελενα αν δεν κάνω λάθος είναι αρκετά πιο ψηλή κοπέλα. Επίσης και η Miyu έχει ένα monster. Αρκετά χαμηλό μηχανάκι, πολύ όμορφο και ταξιδιάρικο αν μπορέσεις και του χώσεις και καμιά μινι ζελατινούλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 μου αρεσει που λετε οτι το μπαντιτ ειναι βαρυ για την κοπελα,αλλα το σβφ600 δεν ειναι .μιλαμε για 230κγ γεματη..δεν ειναι κ πουπουλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες