stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Γειά σας ρε παιδιά όπως λέει και ο τίτλος θέλω να αλλάξω το kle 500 για ένα xtx 660 θα το κάνω ανταλλαγή χωρίς επιπλέον χρήματα σε ένα φίλο μου έμπορα. το xt είναι yamaha έχει πιο πολλά aftermarket είναι πολύ πιο όμορφο και έχει παρόμοιες επιδώσεις τι λέτε αξίζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LoVis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Οπως εισαι παρτο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Για τι χρήση το θέλεις? Είσαι επιθετικός στην οδήγηση ή χαλαρός? Το KLE είναι σε καλή κατάσταση? Χιλιόμετρα? Το XTX τι χρονιάς είναι? Είναι σίγουρα καλό? Έχεις ελέγξει για τρακαρίσματα κλπ? Αν το ΧΤΧ είναι σε αντίστοιχη κατάσταση με το δικό σου (ή καλύτερη), δεν έχει τρακάρισμα και δε το θέλεις για ταξίδια/φόρτωμα/συνεπιβάτη, τότε προχωράς και μάλιστα γρήγορα. Τεχνολογικά είναι πολύ πιο σύγχρονο (με ό,τι συνεπάγεται αυτό). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 χθες κιολας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 το kle ειναι τεχνολογικα 15 χρονια πισω απο το xt 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδιά, σύμφωνοι για την τεχνολογική ανωτερότητα του ΧΤΧ, ή την αισθητική αναβάθμιση κοκ. Αλλά:η τιμή είναι ανησυχητικά μικρή στο ΧΤΧαν το παλικάρι πηγαίνει κάθε μέρα στη δουλειά εκτός πόλης με τη μηχανή, το μονοκύλινδρο και χωρίς φέρινγκ μηχανάκι δε βολεύει.αν το ΧΤΧ έχει μια καλή στούκα στο ιστορικό του?αν το KLE είναι σε όλα ΟΚ ενώ το ΧΤΧ θέλει λάστιχα και καλό service, προτείνουμε ανταλλαγή?το KLE τι χρονιάς είναι? Και πολλά ακόμα.... Για μένα βασικότερο είναι το τι χρήση θα κάνει (εκτός? εντός? είναι επιθετικός?) και ακόμα βασικότερο, σε τι κατάσταση είναι το ΧΤΧ όπως και το δικό του (συγκριτικά) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2012 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Λοιπόν παιδιά το kle είναι του 04 με 33000 χιλιόμετρα... σημειώσατε λάθος δεν είναι xtx αλλα xtr '05 με 30000 χιλιόμετρα. Tώρα έχει και ένα xtx '07 αλλα θα χρειαστεί να δώσω κάνα 1000αρίκο και την kle για να το πάρω όσο για την οδήγηση οκ το ένα είναι ήρεμο και το άλλο παιχνιδιάρικο αλλα αυτό με τα μονοκύλινδρα με ανησυχεί ακούω ότι δεν είναι για ταξίδια κουράζουν και τέτοια και θέλω να κάνω k κάνα trip ο πατέρας μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για μικρές απόστασεις όπως η Ελλάδα άλλωστε εκείνος την είχε γύρισει όλη με το τενερέ του 89 τώρα δεν ξέρω :( Σας ζάλισα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 δεν μας ειπες ομως εσυ γιατι το θες το xtx????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Επειδή είναι πιο φρέσκο πιο άγριο στην οδηγηση πιο όμορφο και αν αντέχει και ταξιδάκια είναι ότι πρέπει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Λοιπον αρχοντα.εγω εχω το ΧΤ660R του 2004.εχω γυρισει ολη την ελλαδα σχεδον εχω κανει ταξιδια 8ωρες++ κουραζεσαι λιγο αλλα πας..μια χαρα κανει για ολες τις δουλειες κ για ταξιδι φορτωμενο κ για πολη κομπλε εισαι!!δεν ειναι TDM ουτε GS1200 αλλα μια χαρα ταξιδευει..κοιτα μονο αν ειναι ατρακαριστο κ αν δεν εχει προβληματα που δυσκολα τα ΧΤ εχουν προβληματα αν ειναι οκ παρτο με κλειστα ματια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefosg 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τα ΧΤ έχουν προβλήματα με το TPS που σημαίνει ότι σβήνει ο κινητήρας στα καλά καθούμενα. Καλό θα ήταν κάποιος κάτοχος ΧΤ που γνωρίζει το θέμα να ενημερώσει το φίλο πως μπορεί να κοιτάξει εάν έχει αλλαχτεί το συγκεκριμένο ανταλλακτικό στην εγγύηση. Κάπου είχα διαβάσει ένα πόστ που αναφέρει τους κωδικούς που αναγράφονται πάνω στο TPS για να μπορεί εύκολα κάποιος να δει αν έχει γίνει η αλλαγή. Τα φώτα σας παρακαλώ... Υ.Γ. Ο λόγος που το ξέρω είναι επειδή και εγώ ζαχαρώνα ένα εδώ και καιρό, αλλά το ρημάδι το ΔΝΤ μας τα έχει χαλάσει... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2012 από τον stefosg 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Αν το ΧΤΧ είναι σε αντίστοιχη κατάσταση με το δικό σου (ή καλύτερη), δεν έχει τρακάρισμα και δε το θέλεις για ταξίδια/φόρτωμα/συνεπιβάτη, τότε προχωράς και μάλιστα γρήγορα. Τεχνολογικά είναι πολύ πιο σύγχρονο (με ό,τι συνεπάγεται αυτό). το αυτο! αυτό με τα μονοκύλινδρα με ανησυχεί ακούω ότι δεν είναι για ταξίδια κουράζουν και τέτοια και θέλω να κάνω k κάνα trip ο πατέρας μου λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για μικρές απόστασεις όπως η Ελλάδα άλλωστε εκείνος την είχε γύρισει όλη με το τενερέ του 89 τώρα δεν ξέρω :( και το αυτό! και με το μονοκυλινδρο μια χαρά θα κανεις ταξιδάκια, αν το συγκρίναμε με ένα σύγχρονο δικύλινδρο, θα σου έλεγα ότι το δικύλινδρο έχει αρκετά παραπάνω συν, αλλά αφού το συγκρίνουμε με το KLE, το XTR δεν θα σου φανεί υποδεέστερο. με 130-140 Km/h δεν πιστεύω να σε κουράσει, έτσι και αλλιώς και το KLE δεν είναι για πολλά παραπάνω, μπορεί κοντερίσια να βγάζει 180, αλλα από 140+ και πάνω, αρχίζει να έχει ενα θέμα! τώρα σχετικά με την ανεμοκάλυψη, αυτό ok, η μαμά ζελατίνα του Kawasaki δεν έσωζε και πολλά, αλλα κάτι κάνει θα όπως και να χει σε σχέση με το Yamaha! δες τι ειχα γράψει και εδώ, σε αντίστοιχο ερώτημα συμφορουμιτη, KLE vs Tenere 660, το Tenere με το XT έχουν το ιδιο μοτέρ, οπότε ισχύουν πάνω-κάτω τα ίδια είχα το kle για μια τετραετία περίπου και είχα γράψει αρκετά χιλιόμετρα και στην πόλη και παρα έξω! καλο χρυσό άγιο και πάνω από όλα φιλότιμο μηχανάκι, ειδικά την εποχή που είχε πρωτοβγεί φαντάζομαι θα ήταν πολύ μπροστά, ωραίο ελαστικό μοτέρ, αρκετά δυνατό και πολύστροφο αλλα το μηχανάκι είναι πιστεύω ξεπερασμένο πλέον. όχι τόσο μοτερικα, όσο για τα περιφερειακά του, παρα πολύ μακαλές αναρτήσεις, ειδικά δικάβαλο η απόσταση από το έδαφος γινόταν πολύ μικρή, πολύ μαλακό μπροστινό που στα φρένα βούταγε αρκετά με αποτέλεσμα να μην έχεις καλή πληροφόρηση. εγώ το είχα πάντα με παραπάνω αέρα στις μπουκάλες από την μια ατμόσφαιρα που έλεγε η μαμά ώστε να σκληρύνει, με φόβο πάντα να την ακούσουν οι τσιμούχες. από φρένα μια από τα ίδια, είχε μέτρια αίσθηση σε συνδυασμό με το μαλακό μπροστινό, και κατά τι γνώμη μου το μονό δισκόφρενο μπροστά δεν αρκούσε ειδικά αν είχες μαζέψει χιλιόμετρα, το πίσω απλά υπήρχε για να υπάρχει... από προβλήματα μου είχε βγάλει μόνο έναν ανορθωτή, περίπου 120 euro, αλλα πολλά είχαν πρόβλημα και με τα πηνία στην εθνική ήταν μια χαρά, το είχα πάει και τέρμα (180 στο κοντέρ) με λίγο σκύψιμο για τον αέρα και χωρίς το μοτέρ να παραπονιέται ιδιαιτερα, αλλα με 130-140 ήσουν κυριλέ! στα θετικά: το μικρό κόστος συντήρησης, εκτος αν σου βγάλει κάποιο από τα γνωστά προβλήματα του το δικύλινδρο ελαστικό μοτέρ, βάζεις μια 4η και ξεχνάς να αλλάξεις ταχύτητα το 6-άρι σασμάν τις 10.500-11.000 rpm που βλέπεις εύκολα στο στροφόμετρο! στα αρνητικά: σπογγώδης αίσθηση στα φρένα, πολύ λίγος ο μονός δίσκος μπροστά για εμενα αρνητικό και οι μαλακές αναρτήσεις η μικρή απόσταση από το έδαφος τη μεγιστη ιπποδύναμη τη βγάζει πολύ ψηλά (περίπου στις 8.500 rpm) αρκετα πάνω από το ωφέλιμο φάσμα για χρήση στην πόλη μέτρια σέλα μικρό ρεζερβουάρ (αθηνα-πάτρα χωρίς ενδιάμεσο ανεφοδιασμό και γύριζα ρεζέρβα λίγο πριν την πάτρα) ο κλασικός θόρυβος που κάνουν μερικά μοντέλα της kawasaki μετά από μερικές χιλάδες χιλιόμετρα λες και έχεις καναρίνι μέσα στην εξάτμιση, γνωστό και ως... κωλοσφιριχτρα πολύ κακή μεταπώληση! Από την άλλη το tenere αν και μονοκύλινδρο έχει ένα φρέσκο δοκιμασμένο στα XT και στα Pegaso σύγχρονο ψεκαστώ μοτέρ, σίγουρα καλύτερα φρένα και καλύτερες αναρτήσεις, πιστεύω θα έχει και καλύτερη μεταπολιτική αξία και δεν νομίζω να σου πει όχι ούτε σε ταξίδια με normal ταχύτητες ούτε σε χώμα. συν του ότι είναι πιο όμορφο για εμενα εμφανισιακά σε σχέση με το αδιάφορο kawasaki. οπότε από εμενα δαγκωτό στο τενερέ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2012 thank you very much my friend:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες