NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Μιαμ Μιαμ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 καλή επιτυχία στους 3κύκλους Δανάη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Kαλη επιτυχια στους συμμετεχοντες. Οσοι πατε για βολτα βγαλτε και φωτο ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Good luck βρωμοκοριτσο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Θα περάσω μία βόλτα αύριο με dirty harry και dirty mary. Έχετε το νου σας για τις βρωμόφατσες μπας και φτιάξουμε κερκίδα για το βρωμοκόριτσο του φόρουμ μας. [Πολλή βρωμιά ρε παιδί μου......] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 συγχαρητήρια σ'όλους τους αναβάτες που αγωνίστηκαν κ τερμάτισαν! πολλά μπράβο στη dirtygirl για την προσπάθειά της!....συναγωνίστηκε σκληρά με τον nikocb που πέρασε μπροστά μόνο για 1 λεπτό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 :shock: έτρεξε ο Νίκος με σπασμένο χέρι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) :shock: έτρεξε ο Νίκος με σπασμένο χέρι??? δεν νομιζω να ειχε σπασμενο χερι....υπερβολες ηταν μαλλον απο την εξιστορηση.. Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2012 από τον motoris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 συγχαρητήρια σ'όλους τους αναβάτες που αγωνίστηκαν κ τερμάτισαν! πολλά μπράβο στη dirtygirl για την προσπάθειά της!....συναγωνίστηκε σκληρά με τον nikocb που πέρασε μπροστά μόνο για 1 λεπτό.. Oτι να ναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Μπραβο παιδια.. Νικολη ετρεξες με χτυπημενο χερι? Αξιος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTaNaS 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Μπράβο Δανάη, ο κύκλος απο μόνος του ήταν ενας άθλος με τοσα σαθρά ανηφοροκατηφόρια. Νίκο, έχεις ψυχή εύγε. Οδηγώντας και καθως συναντούσα δυσκολίες που με καταπονούσαν σας σκεφτόμουν αμφώτερους. Πάντα όρθιοι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όταν δήλωσα συμμετοχή στον αγώνα, είχα στο μυαλό μου οτι αφού στον προηγούμενο κατάφερα και έκανα 2 γύρους πριν αποκλειστώ λόγω καθυστέρησης, αυτή τη φορά θα έπρεπε να επιμείνω και να προσπαθήσω να κάνω 3. Κούνια που με κούναγε... ^_^ Σαφώς και όλοι οι αγώνες εντούρο είναι πάνω του οδηγικού μου επιπέδου, αλλά στον συγκεκριμένο, μέχρι να ολοκληρώσω τον ΕΝΑΝ γύρο, ο εσωτερικός μονόλογος έκανε παιχνίδι σε όλη την διαδρομή... -Εμ μου ήθελες και 3 γύρους, εδώ δεν παλεύεις τον 1 ! - Χμμμ ίσως τελικά, να καταφέρω να τελειώσω 1 γύρο - ΑΝ τα καταφέρω, μήηηηηηπως να δοκιμάσω και 2 γύρο? (ΟΧΙ! να σκάσεις και να αφήσεις τον ήρωα που σου κάνει σκούπα, να ξεκουραστεί...) -ΚΑΛΕ ?!?!?! ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ? ΤΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? - απαπαππαπαπαπαπαπ εγώ δεν κάνω 2ο γύρο, μακάρι να μην σκοτωθώ σε αυτόν πουθενά - όχι ντάξει, το έχουμε, τσουλάμε... -καλά, πότε θα τελειώσει τέλος πάντων? -ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ... -ΣΚΑΤΑ. Κι άλλη κατηφόρα? Μα... έχω ήδη κατέβει 3 και ανέβει... 1 !!! Τι γίνεται? -Τα πόδια πάνω στα μασπιέ... τα πόδια πάνω στα μασπ....ας πατήσουμε καλύτερα κάτω, να ξέρουμε πού πατάμε... Επίσης, είχα διάλογο στα κατηφορικά, με το ακριδάκι. -καλέ, κάτσε λίγο -όχι πάμε κάτω -μωρέ ναι, θα πάμε, αλλά περίμενε λίγο -όχι πάμε κάτω -ρε πουλάκι μου θα πάμε κάτω, αλλά σιγά σιγά -όχι, εγώ θέλω πιο γρήγορα -άκου να δεις, θα με κάνεις να πατήσω και πίσω φρένο -δεν μας χέζεις, πάτα ο,τι θες έτσι όπως είναι το χώμα, μόνο τοίχος με σταματάει εμένα -όντως... Κάπως έτσι βίωσα τον έναν και μοναδικό γύρο που έκανα. Είχα έναν άγιο άνθρωπο πίσω μου, τον Δημήτρη, με ένα φανταστικό ΚΤΜ '12 (το ζαχάρωνα όποτε μιλάγαμε χαχαχα) να μου κάνει σκούπα, να τρώει την λαδίλα, την σκόνη και τις πέτρες μου, να προσπαθεί να με πείσει στις κατηφόρες να μην έχω το ποδαράκι κάτω αλλά πάνω στο ρημάδι το φρένο (κάπου στα τελειώματα, με έπεισε), τον οποίο πολύ τον ευχαριστώ για όλη την συμπαράσταση :) Αααααα ναι, αν κανείς από εδώ ξέρει κόσμο της διοργάνωσης ή τους έχει σε άλλο φόρουμ κλπ, πλιζ να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μου :) Και για το σκούπισμα, αλλά και για την διοργάνωση που προσωπικά την βρήκα πολύ καλή. Είχε καλή σήμανση, είχε βαθμό δυσκολίας που προσωπικά μου ανέβασαν λέβελ, άσχετα αν δεν το είχα σαν αγώνα, είχαν νεράκια στα ΣΕΧ (εντάξει, κάποια στιγμή τους τελείωσαν), είχαν χαμογελαστό κόσμο σε διάφορα σημεία, είτε για βοήθεια στα κολλήματα, είτε για να μην γίνονται καβατζωτά περάσματα, είχαν και μια αγωνία να τελειώσουμε και νωρίς για να δούμε τον αγώνα μπάσκετ... Αλλά θα το πω... Πολύ κατηφόρα ρε παιδιά... πολύ κατηφόρα !!! Προσωπικά, δεν με κούρασε η ζέστη ή η σκόνη (ΠΡΟΦΑΝΩΣ επειδή πάω πιο αργά από την καθυστέρηση χαχαααχαχαχα) αλλά με τσάκισε το γεγονός οτι δεν ξέρω να κατεβαίνω σωστά... αφήστε δε που όλο έβλεπα κατηφόρες μπροστά μου... μια βατή, μια με χάσιμο, μια με στροφές, μια έτσι μια αλλιώς... και ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ανηφόρες. Εντάξει, δεν λέω... σε κάποιες ανηφόρες, κόλλησα... Αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την φρίκη της κατηφόρας! Είπαμε, σαν χώρα έχουμε πιάσει την κατιούσα, αλλά δεν χρειάζεται να περνιούνται τέτοια μηνύματα στους αγώνες ^_^ χαχ... Όπως το σκέφτηκα εγώ, οι άνθρωποι έχοντας κατα νου την ζέστη, απέφυγαν να βάλουν πολλές ανηφόρες, που θα προκαλούσαν πολλά κολλήματα και σπρωξίματα, μπας και γλιτώναμε τις θερμοπληξίες, και "επένδυσαν" στις κατηφόρες που τέλος πάντων, όποιος έχει λίγη τεχνική (εγώ έχω 0) μπορούσε να τις κατέβει. Μας είχαν και φλατ κομμάτια να ξεκουράζουμε τα χέρια μας... Εντάξει, για το έδαφος δεν μπορείς να χρεώσεις κανέναν που ήταν σαθρό, τι διάολο, τέτοιες μέρες με τέτοια ζέστη, τι περιμέναμε? Η ειδική πάλι, στο πρώτο πέρασμα, δεν ξέρω πώς φάνηκε στους άλλους, εμένα πάντως μου φάνηκε να γλιστράει σαν διάολος... αλλού πάταγα, αλλού κοίταζα, αλλού πήγαινα, μέχρι και προβληματίστηκα σχετικά με το πόσο αέρα πια μπορούν να έχουν τα λάστιχά μου? Στο δεύτερο πέρασμα (και τελευταίο σνιφ) ήταν σαφώς καλύτερη. Είχε διάφορα σαν φυσικά σαμαράκια / πουρνάρια/ κάτι τέλος πάντων, και στροφές μάλλον κλειστές, αλλά επειδή όλοι ξέρετε τι τιμόνι είμαι, που σπάω το φράγμα του ήχου όταν οδηγώ, δεν με προβλημάτισαν ιδιαίτερα... Ο tzoutz πρέπει να με έχει και μια φωτογραφία που το ΚΤΜ είναι πάνω στην στροφή και έχω ρίξει τιμόνι κάτω και ξύνω με τις χούφτες! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ^_^ χαχαχαχαχ Χάρηκα πολύ τον Νίκο, που παρά το χτύπημά του και τον πόνο του, έτρεξε κανονικά τον αγώνα. Πιστεύω θα τερμάτιζε κανονικότατα αν δεν τον έπιανε πανικός στο ΣΕΧ, που έψαχνε για νερό και δεν υπήρχε. Κρίμα... :( Την επόμενη φορά κύριε Νικόλα, δεν θα υπάρχει δικαιολογία, το αστέρι σου πρέπει επιτέλους να λάμψει. Και όταν λέω αστέρι, δεν εννοώ τον υπερτενχικό εντουρά, αλλά το πεισμωμένο μουλάρι που κρύβεις μέσα σου :) ΣΚΥΛΙ ΜΑΥΡΟ ΛΕΜΕ Ο ΝΙΚΟΣ !!! Ο Katanas βελτίωσε για άλλη μια φορά τον χρόνο του και την επίδοσή του και υπάρχουν απαιτήσεις πλέον να τον δούμε στο βάθρο μέχρι το τέλος του κυπέλλου. Πιστεύω μια λίγη πίεση από το κοινό, θα δεσμευτεί και θα το κάνει ;) Και ερχόμαστε τώρα στον αφανή ήρωα της ημέρας... τον Φώτη! Παιδιά, αν και όταν θελήσετε επαγγελματικό support σε αγώνα, μπορείτε να νοικιάσετε τις υπηρεσίες του. Άψογος! Βέβαια, περισσότερο σαπόρτ έκανε σε Νίκο και κάτι άλλα παιδιά, μιας και αυτοί εμφανίζονταν στον ανεφοδιασμό - εγώ πήγα μόνο στο τέλος, αλλά όλο το πριν και το μετά του αγώνα, από το δέσιμο της μηχανής μέχρι την μεταφορά μπιτονιού στο φορτηγό, ψυχολογική συμπαράσταση το πρωί μέχρι να ξυπνήσω-ξεαγχωθώ, προσφορά νερού/τροφής τις κατάλληλες χρονικές στιγμές και γενικότερης φροντίδας (βλέπε "άστο το ρημάδι το κτμ, στο τσουλάω εγώ 100 μέτρα") το εκτέλεσε άψογα. Dirty Harry & Tzoutz ήταν εκεί, στην αρχή του αγώνα καθαροί και ατσαλάκωτοι, στα μισά κάπου, ήταν στην ίδια χρωματική απόχρωση... Dakar12 της Βερνιλάκ ^_^ O tzoutz πάντως, πιστεύω πως αν έπαιρνε μέρος σ'αυτόν τον αγώνα, όχι μόνο θα τερμάτιζε, αλλά θα πέρναγε καλά! Ήταν το τερραίν που του ταιριάζει! Κρίμα που δεν έκατσε, γιατί με όσους το συζήτησα, ήταν ο αγώνας του με τέτοιες συνθήκες! Το λοιπόν! Ο Σεπτέμβριος δεν αργεί και τόσο πολύ, κανονίστε ;) Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον dirty_girl 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Ένα μεγάλο "μπράβο" στην Λέσχη Αγ. Θεοδώρων για την διοργάνωση του αγώνα και φυσικά σε όλους όσους συμμετείχαν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Πολύ ξεραΐλα, σκόνη και ζέστη συνεισέφεραν στο να γίνει ένας δύσκολος και τεχνικός αγώνας άθλος για όσους βρίσκονταν στην σέλα. Εμείς οι θεατές της ειδικής φάγαμε την σκόνη και την ζέστη με το κουτάλι και προσωπικά γύρισα εξαντλημένος και με πονοκέφαλο, χωρίς καν να κάτσω μέχρι το τέλος του αγώνα. Από την μία είχα νευράκια γιατί δεν έτρεχα, από την άλλη αναρωτήθηκα πολλές φορές αν η έξαψη του αγώνα θα μου έδινε το κουράγιο να αντεπεξέλθω σε αυτές τις συνθήκες. Για να το θέσω και διαφορετικά, ενώ έβλεπα την ειδική και μου έτρεχαν τα σάλια, όταν σηκωνόταν ο κουρνιαχτός της μάχης το βλέμμα ξάνοιγε προς τα γαλανά νερά της διπλανής παραλίας και σκεφτόμουν "Τι εντούρο και πράσινα [πορτοκαλί actually] άλογα, η φάση σηκώνει μπανάκι και ανελέητη ρακέτα!" Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κυριλής πήρε την πρωτιά της γενικής, και απ΄όσο καταλαβαίνω με μεγάλη διαφορά, σίγουρα στο θολωμένο από την σκόνη 'μάτι' έμοιαζε να διαθέτει κατιτίς το διαφορετικό. Πολλά ρισπέκτ στους συμφορουμίτες KaTaNaS και Kordix που κατέκτησαν την 26η [!!!!!] και την 56η θέση της γενικής. Δυστυχώς δεν τους έχω σε καμία φωτό για να τους καμαρώσουμε, την επόμενη φορά, αν δεν βρίσκομαι στην σέλα, θα φροντίσω να ξέρω εκ των προτέρων τα νούμερα τους για να τους 'πυροβολήσω'. Συγχαρητήρια και στους βενιαμίν των αγώνων συμφορουμίτες NikosCB και dirty_girl που αμφότεροι υπερέβαλλαν εαυτόν, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους. Θα ανταμειφθούν με όμορφες φωτογραφίες κι ελπίζω με άπειρα πειράγματα για τα ανδραγθήματα τους! Η εκκίνηση του αγώνα. Τα μηχανάκια παρατεταγμένα στο παρκ φερμέ. Το ντερτιγκερλομηχανάκι δεύτερο στη σειρά. Ε, εάν έπρεπε να επιλέξω μία εικόνα να ενσαρκώνει την έννοια 'σκάψιμο' όπως την φαντάζομαι, ε, αυτή θα ήταν.... nikosCB ο μονόχειρας. Το βρωμοκόριτσο μας, dirty_girl. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Πολύ ωραία!!! Μπράβο στον Ευγένιο για τις φωτό (ρίξε κι άλλες αν δεν θες να γκρινιάξω!) Μπράβο σε όλους μα όλους τους συμμετέχοντες που με τέτοιο καλοκαιρινό καιρό συμμετείχαν σε αγώνα εντούρο Μπράβο σε καμία περίπτωση δε θα πω δημόσια στο NikoCB, γιατί θεωρώ πως δεν πρέπει να επιβραβεύσω το γεγονός ότι μόλις μια εβδομάδα μετά από πολύ σοβαρό τραυματισμό (καταγμα στο χέρι που έπρεπε να μείνει σε νάρθηκα σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, κακώσεις σε πλευρά και μελανιές σε όλο το σώμα) δεν κρατήθηκε και δοκίμασε να πάρει μέρος σε έναν τέτοιο αγώνα. Στο είπαν χίλιοι άνθρωποι, κάτσε να γίνεις καλά και αγώνες υπαρχουν πολλοί! Τεσπα, ήσουν τυχερός που (ελπίζω πως..) δεν επιβαρυνες την κατάστασή σου, και οκ εννοείται πως έδειξες και το πείσμα, το νεύρο, την αντοχή και τη θέλησή σου στο συγκεκριμένο άθλημα (που ίσως να είναι και το σημαντικότερο ατού για κάποιον που συμμετέχει) ΑΛΛΑ έδειξες και την ξεροκεφαλιά σου... (και ναι μην τολμήσεις να αντιμιλήσεις γιατί θα γκρινιάξω κι άλλο!!!) Μπράβο στην Δανάη που ήταν η μόνη γυναικεία συμμετοχή φέτος. Και εμείς είχαμε την κρυφή ελπίδα για 3 γύρους για να μας αναπτερώσεις το ηθικό που... είμαστε γυναίκες τι να κάνουμε... αλλά δεν είναι το σημαντικότερο. Και στην περίπτωσή σου σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα σε συνθήκες καλοκαιριού, το σημαντικότερο είναι το πείσμα και η θέληση για τη συμμετοχή. Κάθε φορά βάζεις έναν στόχο και τον κυνηγάς μέχρι το τέλος των δυνάμεών σου και επιβραβεύεσαι ανεβαίνοντας κάθε φορά λέβελ και αποκτώντας αυτό που θα σου δώσει ακόμα περισσότερες δυνάμεις για την επόμενη φορά... την εμπειρία! Μπράβο στον Κατανα, που ελπίζω πραγματικά του χρόνου να τον δούμε σε βαθρο και από κατω θα είμαστε όλα τα κορίτσια μαζί (πίσω από τη Ζάχη!) να ζητοκραυγάζουμε!!! Το ίδιο ισχύει και για τον Μάριο που επίσης κατέκτησε την 8η θέση στην κατηγορία του όπως και ο Κατανας... Αγόρια προπονηθείτε γερά γιατι του χρόνου θα έχουμε υψηλές απαιτήσεις από εσάς τους 2.! Για τον Φώτη ότι και να πούμε γενικότερα και όχι μόνο για τον αγώνα είναι λίγο. Μας έχει αποδείξει περίτρανα όλο αυτό το διάστημα που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε στις βόλτες μας ότι είναι πραγματικός ιππότης και άνθρωπος που πάντα βοηθάει τον συνάνθρωπό του. Κάποιος στον οποίο είσαι σίγουρος ότι μπορείς να βασιστείς. Με τέτοιους ανθρώπους και μόνο θέλω να πηγαινω στο βουνό! ξέχασα κανέναν? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Dirty Harry & Tzoutz ήταν εκεί, στην αρχή του αγώνα καθαροί και ατσαλάκωτοι, στα μισά κάπου, ήταν στην ίδια χρωματική απόχρωση... Dakar12 της Βερνιλάκ ^_^ O tzoutz πάντως, πιστεύω πως αν έπαιρνε μέρος σ'αυτόν τον αγώνα, όχι μόνο θα τερμάτιζε, αλλά θα πέρναγε καλά! Ήταν το τερραίν που του ταιριάζει! Κρίμα που δεν έκατσε, γιατί με όσους το συζήτησα, ήταν ο αγώνας του με τέτοιες συνθήκες! Το λοιπόν! Ο Σεπτέμβριος δεν αργεί και τόσο πολύ, κανονίστε ;) Εμείς οι θεατές της ειδικής φάγαμε την σκόνη και την ζέστη με το κουτάλι και προσωπικά γύρισα εξαντλημένος και με πονοκέφαλο, χωρίς καν να κάτσω μέχρι το τέλος του αγώνα. Από την μία είχα νευράκια γιατί δεν έτρεχα, από την άλλη αναρωτήθηκα πολλές φορές αν η έξαψη του αγώνα θα μου έδινε το κουράγιο να αντεπεξέλθω σε αυτές τις συνθήκες. Ελίνα... Φώτης - Ποιότης !!! κάνει και ρίμα ^_^ χαχαχα Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο Φώτης πράγματι έκανε δουλειά χθες και έβλεπες ότι απολύτως πρώτη προτεραιότητα του ήταν να βοηθήσει το βρωμοκόριτσο να αντεπεξέλθει! Ορίστε κι ένα βιντεάκι από την ειδική. Γρήγορη αλλά με απότομες στροφές, με ξερό αλλά αρκετά γλυστερό, απ΄ότι φαίνεται, τερέν. Στο dirt-bike.gr η πιο εξειδικευμένη συζήτηση για όσους ενδιαφέρονται να διαβάσουν και μαρτυρίες των αγωνιζόμενων. Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εκκίνση της ειδικής. Οι αγωνιζόμενοι την έκαναν ένα αναγνωριστικό πέρασμα και μετά 3 χρονομετρημένα περάσματα μετά από κάθε έναν από τους 3 κύκλους που έκαναν την απλή των 35 Km . Η ειδική ήταν χαραγμένη σε μία παραθαλάσσια έκταση καλυμμένη με χαμηλή, σκληρή βλάστηση [αρμυρίκια;]. Σιγά σιγά ανοίχτηκαν από τα διαδοχικά περάσματα των μοτοσυκλετών πατήματα μέσα στην βλάστηση η οποία, τουλάχιστον με τα παπούτσια, γλύστραγε. Ένα χαρακτηριστικό της χάραξης ήταν οι μεγάλες ευθείες όπου οι αναβάτες μάζευαν πολλά χιλιόμετρα, σε διαδοχή με απότομες στροφές των 180 μοιρών. Τα σαμαράκια που δημιουργήθηκαν από φρένα και επιτάχυνση δυσκόλευαν τον έλεγχο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό ήταν τα μεγάλα σκαλοπάτια ανάμεσα στα διαφορετικά επίπεδα της πίστας, τα οποία οι διοργανωτές είχαν εκμεταλλευτεί δεόντως. Η φωτό δεν είναι 'καμμένη', το πέπλο της σκόνης συχνά δεν καθάριζε παρά τον δυνατό αέρα. Το τερέν φάνηκε στους θεατές να είναι αρκετά γλυστερό, με αρκετή δόση άμμου. Τα όποια λούκια δημιουργήθηκαν στις στροφές οι οποίες αρχικά ήταν τελείως επίπεδες, φάνηκε να μην είναι ικανά να συγκρατήσουν επαρκώς τις μοτοσυκλέτες στην κυκλική πορεία τους. Παρατηρήστε πως ο πίσω τροχός έχει φύγει τελείως μέσα από τα λούκια σε μία πλαγιολίσθηση ισχύος στην έξοδο της στροφής. Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον tzoutz 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 όπως πάντα, φανταστικές φωτογραφίες :) ειδικά η 3η που φαίνεται τι σηκωνόταν με το που πέρναγε ρόδα από το χώμα (και το έτρωγε ο από πίσω...) * τελικά, φαίνεται, την τσίμπησα την τενοντίτιδα και στα 2 χέρια, αλλά άξιζε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTaNaS 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 -άκου να δεις, θα με κάνεις να πατήσω και πίσω φρένο μΕ κάνεις πλάκα; Κατέβαινες αυτες τις κατηφόρες διχως πίσω φρένο; Εγώ μονο πίσω πάταγα, το μπροστά ελαφρά συνοδεία μόλις επιταχυνα επικίνδυνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) εμμμμμ δυστυχώς όχι, δεν κάνω πλάκα. Είναι ένα πρόβλημα αυτό, δεν ξέρω να φρενάρω με το πίσω, ως τώρα φρέναρα πάντα 100% με μπροστινό. Τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει να πατάω το πίσω... αλλά είναι πολύ ψηλά το φρένο και έτσι δουλεύει μάλλον σαν ον/οφφ διακόπτης και όχι ελεγχόμενα... Από ΣΚ, πρέπει να τον χαμηλώσω λίγο και να αρχίσω εξάσκηση ^_^ αααααααααααα και μιας και λέμε για φωτογραφίες κύριε Κατάνα... τι θα σπείρεις εκεί που όργωσες? πατάτες? καρότα? ΚΑΙΝΕ ΚΑΡΔΙΕΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΒΕΤΑ !!! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον dirty_girl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) * τελικά, φαίνεται, την τσίμπησα την τενοντίτιδα και στα 2 χέρια, αλλά άξιζε! Σε μερικές από τις φωτό που σε έχω τραβήξει οι καρποί σου έχουν μία λιγάκι αφύσικη κλίση. Ίσως αυτό, αν είναι συνήθεια, να έχει συνεισφέρει σε carpal tunnel syndrome. ΥΓ. KaTaNaS τελικά τώρα που είδα τι φοράς έχω δυο φωτό σου στις οποίες δεν φαίνεται το νούμερο [φαίνεται όμως η χαίτη σου]! ΥΓ2. Υπομονή με τις φωτό, έχουμε και δουλειές.... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Σε μερικές από τις φωτό που σε έχω τραβήξει οι καρποί σου έχουν μία λιγάκι αφύσικη κλίση. Ίσως αυτό, αν είναι συνήθεια, να έχει συνεισφέρει σε carpal tunnel syndrome. Είδες τι θυσίες κάνω για το στάιλ? πέραν της πλάκας, θέλω να τις δω αυτές, μπας και καταλάβω τι λάθος έχει η στάση μου και το διορθώσω... ή αντίστοιχα, τι πιθανόν να χρειάζεται να αλλάξω από στήσιμο στο ακριδάκι, εκτός από το ποδόφρενο... Τι εννοείς? έχεις ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ εκτός από το να βγάζεις και να ανεβάζεις φωτογραφίες? pas possible... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι εννοείς? έχεις ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ εκτός από το να βγάζεις και να ανεβάζεις φωτογραφίες? pas possible... Σόρι, σόρι, σόρι, σόρι, σόρι, σόρι, σόρι, σόρι, σόρι, σόρι, σόρι, σόρι, momentary lapse of reason! :P Πάμε για ένα Betaτζήδικο ποστ λοιπόν...... Ηλίας Κυριλής, 1ος γενικής, επιδεικνύει full attack position αλά μοτοκρός. Ηλίας Κυριλής σε ένα εντυπωσιακό κομμάτι της ειδικής, ένα εσάκι σε φλαταδούρα με πολλά χιλιόμετρα. Μόλις έχει καθαρίσει την πρώτη στροφή και ετοιμάζεται να βουτήξει στην δεύτερη [αέρινα, πολύ αέρινα και πολύ γρήγορα]. Η δεύτερη στροφή. Αν ήταν ο οποιοσδήποτε ίσως δικαιολογημένα να λέγαμε "Τον καημένο, he is hanging on for dear life". Επειδή όμως είναι ο Κυριλής, κι επειδή είναι μία διόρθωση του κλάσματος του δευτερολέπτου σε μία παρατεταμένη με τέρμα γκάζι και πολλά χιλιόμετρα, μάλλον θα πούμε "talent on two wheels". Ο δάσκαλος Δημήτρης Χελιώτης επιδεικνύει full attack position αλά εντούρο. Ο δάσκαλος Δημήτρης Χελιώτης επιδεικνύει πως το σπάμε το μεσάκι σε φαρμακερή γλυστερή στροφή χωρίς λούκι μετά από χάσιμο. Ο Σταύρος Κωστάκος aka KaTaNaS, επιδεικνύει πως σηκώνουμε το σύννεφο σκόνης που θα κατατροπώσει τους διώκτες μας. :clapping: 26ος γενικής, μπροστά από αρκετούς της κατηγορίας Champion! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον tzoutz 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Οι φωτογραφίες σου είναι σεμινάριο εντούρο! Καλά έκανες και πήρες την ψηφιακή! :lol: Δεν θα έφευγε ποτέ η σκόνη από τον αισθητήρα μιας SLR. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η πειρα του πολυπρωταθλητη Δημητρη Τουμπανιαρη δεν κρυβεται...Μπραβο Δημητρη Ο πολυ καλος φιλος Παντελης σε αλλη μια καλη εμφανιση.... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες