kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Ρε ουστ! Τα καλυτερα χανω! Με ειχαν δεμενο στην δουλεια σημερα λογω βροχης! Μην πεσει μια σταγονα αμεσως ολοι μεγκα και πιτσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Κοσμα στειλε το τηλεφωνο του μαγαζιου που εισαι.Θα παραγγελνουμε πιτσα ανα 15' και θα εχεις λογους να ερθεις...θα ευχαριστιεται και ο Γιωργης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 Κοσμα στειλε το τηλεφωνο του μαγαζιου που εισαι.Θα παραγγελνουμε πιτσα ανα 15' και θα εχεις λογους να ερθεις...θα ευχαριστιεται και ο Γιωργης! θα ζητατε εμενα να τα φερνω ομως,χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 εεε ναι ρε Κοσμά!Ή σε στηρίζουμε ή όχι! χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Θα παει η πΙτσα συννεφο δηλαδηΣ.... :rotfl: ....παθετικ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Εγώ την ψ'τουρα βλεπω στην υπογραφή σου και ξερογλυφομαι! Ξεκρανωτο μπήκε στην σούβλα πάντως :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Εγώ την ψ'τουρα βλεπω στην υπογραφή σου και ξερογλυφομαι! Ξεκρανωτο μπήκε στην σούβλα πάντως :P :P :P Γι'αυτο μάς αφησε χρονους η προβατινα και γεμισε τη σουβλα...ειπαμε "Παντα Κρανος" αλλιως ουδεν λαθος αναγνωριζεται στην πιατελα μας! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Τελικά θα παίξει καφές σήμερα το απόγευμα? Θα προτιμούσα κάπου ψηλαλώνια ή και Νεον γιατί δεν έχω χρόνο για να έρθω προς πελεκανέικα. Εγώ θα μπορώ κατά τις 7:30. Οπότε καθήστε κάπου & θα έρθω και εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Υ.Γ.: Έχει και ωραίο καιρό σήμερα. Είμαι και με το μηχανάκι. Παίζει σήμερα να έχω το πρώτο υγρόψυκτο YBR250 παγκοσμίως :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Όποιος θέλει καφέ θα ειμαι στο τηλέφωνο λογω έκτακτης υποχρέωσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Τάκη σε βλέπω! Θα έρθεις? Σπαζοklabάνιααααααα Στέφανεεεεεε Υδρόψυκτεεεεε Κοσμάαααααα ΚΤΜάκιααααα Μιλατεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) μεσα...... που και ποτε??? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2013 από τον mario Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Δουλευω στις 7,30 ακριβως Τεταρτη μπορω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Σήμερις όχι κουτεντέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Παίζει κατά τις 7:30. Θα πρότεινα Redondo ή και alambra ακόμα καλύτερα (γιατί έχω σταμπάρει υπόστεγο για το μηχανάκι) Και Νεον καλά είναι, αλλά βολεύει λίγο καλύτερα ψηλαλώνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 ειμαι με κουτι με βολευει νεον,-coffee island αγ.ανδρεου,φαρο, και 7.30 ειναι καλα για μενα αλλος??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Εγώ γράφω αύριο...οπότε...δεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Τάκη, ΚΕΤΧ, 7:30 σε βολεύει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Σόρι παιδιά, μόλις το είδα. Το cbf είναι συνεργείο οπότε δεν έχω πως να ανέβω ως εκεί. (όχι από ανόρθωτή Πάνο μην γελάς!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 πάνε και τα Honda συνεργείο;;;Μήπως τελικά οι Μάγιας έκαναν λάθος στην ημερομηνία;;χαχα τώρα γύρισα από δουλειά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 παιδια αυριο τριτη ή τεταρτη αν κανονισετε τιποτα μεσα, να σας γνωρισω κιολας πάνε και τα Honda συνεργείο;;; το δικο μου ειναι απτον οκτωβρη μεσα.... ξαποσταινει το χειμωνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 έλεγα πως μόνο τα BMW πάνε και ξεχνούν να βγουν...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Επίσημη συνάντηση Patras Pro Club. Τετάρτη, 23/01/13, 18:15±. Μέρος? Το συζητάμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Δε νομίζω! Εκτός αν το ξανασκάσω από τη δουλειά για καμιά ώρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για να ακουω προτασεις! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2013 από τον estebahn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες