Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Αφηστε το ΚΤΜ κατω. δεν ειναι για τον κωλο σας μηχανακια αυτα. Αφηστε το για καποιους που ξερουν και θελουν προβληματικα μηχανακια Ευτυχώς που πάει Κάθε Τρίτη Μάστορα γιατί αλλιώς θα είχε σαπίσει στο γκαράζ το εργαλείο!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Παντως Στεφανε αν ειναι κ το βαρεθεις να το πηγαινοφερνεις στα συνεργεια,ξερω καποιον που θα σε απαλλαξει απο την υποχρεωση της μεταφορας...ειναι καραφλος με μπουκλέ μουσι...δε λεω Ονοματα μην μας ακουνε και ....χμμμ...γκουχα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) ρε γατάκια......σίγουρα δεν είναι τυχαίο που δεν έχετε ΚΤΜ και πήγατε σε F800 γατάκια,το ΚΤΜ πρέπει να το ζήσεις...με ένα χρόνο δε κάνεις δουλειά!.......χαχα επίσης,η μοναξιά μου αρέσει...πόσο μάλλον η μοναδικότητα!χαχα ρεεεεεεεεε θέλω καφέεεεεε Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον parachuter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Παντως Στεφανε αν ειναι κ το βαρεθεις να το πηγαινοφερνεις στα συνεργεια,ξερω καποιον που θα σε απαλλαξει απο την υποχρεωση της μεταφορας...ειναι καραφλος με μπουκλέ μουσι...δε λεω Ονοματα μην μας ακουνε και ....χμμμ...γκουχα.... Μπείτε στη σειρά γιατί είναι πολλοί τελικά αυτοί που θέλουν να με απαλλάξουν απαυτο το βραχνά!!! ρε γατάκια......σίγουρα δεν είναι τυχαίο που δεν έχετε ΚΤΜ και πήγατε σε F800 γατάκια,το ΚΤΜ πρέπει να το ζήσεις...με ένα χρόνο δε κάνεις δουλειά!.......χαχα επίσης,η μοναξιά μου αρέσει...πόσο μάλλον η μοναδικότητα!χαχα ρεεεεεεεεε θέλω καφέεεεεε Είπαμε δεν είσαι μόνος(εκτός αν μιλάς για το 990 συγκεκριμένα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μπείτε στη σειρά γιατί είναι πολλοί τελικά αυτοί που θέλουν να με απαλλάξουν απαυτο το βραχνά!!! πΑΡΩΝ.. Είπαμε δεν είσαι μόνος(εκτός αν μιλάς για το 990 συγκεκριμένα) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον Denzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Αυριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απογευματακι παιζει καφεδακι στον Πάτερ στο γνωστο σοκολατοκαφέ... ...κατα τις 18.00 και κατι ψιλα...οποιος θελει ερχεται.θα ειμαι εκει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Μαθω, αυτος ο κυριος με το ΚΤΜ θα ειναι ? Εχουμε να πουμε 2 λογακια οι δυο μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Kαι να ειναι;...εσυ απο κει που εισαι...το πολυ πολυ...να διαβασεις τι θα σου γραψει ...οπότενες απολαΦσε τη διαμονη σου στας Ευρωπας κ τα λεμε...οσονουπω...ξερεις εσυ... ...μεταξυ παϊδακι μπεεεε και κοκορα κοκκινιστου με μακαρονι και αρνακι στη γαστρα και χωριατικης σαλατιτσας και φετας ψητης και σαγανακι και γεμιστης πιπεριας και ...και τα υπολοιπα απο κοντα... edit:παρε και αδιαβροχο μαζι οταν ερθεις...σε περιμενουμε για ομαδικο μπαν-ιο με κατι φωτο που κατα καιρους κατεβαΝεις... ελα βρε...θα περασουμε καααλαααα.....(εμεις) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 19 , 2014 από τον mAthosalas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Μαθω, αυτος ο κυριος με το ΚΤΜ θα ειναι ? Εχουμε να πουμε 2 λογακια οι δυο μας Από εδώ και πέρα μόνο με ποδήλατο στο στέκι του παπασούζα. Το κτμ μου κάνει παράπονα όταν το βγάζω μικρές βόλτες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Από εδώ και πέρα μόνο με ποδήλατο στο στέκι του παπασούζα. Το κοβω για "Στεκι myBike.gr" οπου "bike" δεν θα ειναι η μοτοσυκλετα... ΕΥΛΟΓΗCΟΝ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Ξινο θα παρευρεθεις? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :tooth: :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Δυστυχώς όχι παιδάκια!! Δουλεύω, τελευταίο ΠΣΚ με ζόρι. Μετά θα φροντίσω να αγοράσω κατάλληλο υλικό να σας λιβανίζω :lol: 7.5" X 2.54 = 19.05cm :lol: 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 κρίμα,δεν είχα να αφήσω κάποιον στο μαγαζί...καλά να περάσετε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Από εδώ και πέρα μόνο με ποδήλατο στο στέκι του παπασούζα. Το κτμ μου κάνει παράπονα όταν το βγάζω μικρές βόλτες!!! Τι εγινε ? :O Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2014 Δυστυχώς όχι παιδάκια!! Δουλεύω, τελευταίο ΠΣΚ με ζόρι. Μετά θα φροντίσω να αγοράσω κατάλληλο υλικό να σας λιβανίζω :lol: 7.5" X 2.54 = 19.05cm :lol: Σ αφησανε η γραφεις απο μεσα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Που θα πατε? Το νου σας ρεμαλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 Αλλος ενας σουπερ ντονατσοκαφές επιασε παρελθον κεφατος και σουπερ... Ηπιαμε το καφεδακι μας... τσιμπησαμε και κατι τις ετσι για τη λιγουρα... παρκαραμε τ'αλογα να ξαποστασουνε... ενω ενας "Γερμανος" εκανε τεστ ride τον καινουριο και ωραιοτατο Γιαπωνεζο της παρεας(Κοσμα να σού ζησει ρε,σούπερ το αργαλείο...)... τωρα αν του αρεσε...κρινετε και μόνοι σας απο το βλακοχαμογελοοοο.... Εις το επανιδειν boys...παλι κους κους επεσε και ...να ειπωθει βεβαιως βεβαιως οτι Ιταλος περαστικος δεν εκατσε μη αντεχοντας τη συγκριση με τις Γερμανιδες....μπεεεεε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef99 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 ωραια ηταν.. φυγαμε για τον επομενοοοο !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2014 κάποια στιγμή....θα έρθω κι εγώ!Μεσημέρι παίζει καμία καθημερινή μετά το μαγαζί;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Σε κανά εικοσαλεπτο καφές;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lef99 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Σε κανά εικοσαλεπτο καφές;; Γιαννη φίλε μολις μπηκα σπιτι απο δουλεια και ειμαι κομματια . αλλα απο αυριο μεσα οτι θελετε ! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Εγω σε λιγακι παω για δουλεια.... Απο Τεταρτη μπορω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 κάποια στιγμή....θα έρθω κι εγώ!Μεσημέρι παίζει καμία καθημερινή μετά το μαγαζί;; Πάνο κομματακι δυσκολο το μεσημερι γιατι ειμαστε κλειστα. Δεν ειμαστε καφετερια με την εννοια του καθιστου. Ειναι ενα σημειο σταθμος (stop & go) και οχι λειτουργια 24ωρου καφε. Θα τα πουμε απο κοντα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Καφε.Στα Coffe Insland... Στην Πατρων Κλαους ...ΣΕ κανα μισαωρο-μια ωρα,ακουω συμμετοχες τωρα π γυριζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες