μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Special Σήμερα, 04/06/2014 στης 18:00 το δυτικό κλιμάκιο του mybike θα πιει καφέ στα ψηλαλώνια στο καφέ Alambra Σας περιμένουμε όλους!!!! :D :D Ναι μην πιεις καφε αν δεν ερθω... ...καπου παραδιπλα θα ειμαι ...πχ ΣΕΓΑΣ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Up αυτό έλειπε να μην ερχόσουν.... Επιτέλους θα σε γνωρίσουμε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ειμαι λιγο αγχωμένος γιατι είναι;ι η πρώτη μου φορά.εχω ακούσει ότι πονάει ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Mutombo λεει ντεν εκεις προμπλεμα...ελα Γκιαννης...περασετε καλα... εγκω μην ερτω και ολα καλα...ουγκ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Special ανακοινωθέν!! Σήμερα, 04/06/2014 στης 18:00 το δυτικό κλιμάκιο του mybike θα πιει καφέ στα ψηλαλώνια στο καφέ Alambra Σας περιμένουμε όλους!!!! :D :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν.....ύστερα απο συνομιλία με τον γιαννη(ksino1190) κανονίστηκε καφές το απόγευμα 18:15. Στο καφε πέτρινο,αγ Σοφίας και Ελ.στρατιωτου,στο φανάρι. Οβερ Τα ρέστα μου :lol: Πότε έγινες 1190 άρχοντα? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον naftilos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ο bloody δεν ξέρει αριθμητική. Εκεί ζήτα εξηγήσεις :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ο bloody δεν ξέρει αριθμητική. Εκεί ζήτα εξηγήσεις :D Eκτός και εκανε μακακια και τού ξεφυγε κατι... .............................................................. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ρε συ ξινό;εκείνο το σκεπασμένο στο γκαράζ που έχεις τι είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Ρε συ ξινό;εκείνο το σκεπασμένο στο γκαράζ που έχεις τι είναι; Η πεθερα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Eκτός και εκανε μακακια και τού ξεφυγε κατι... .............................................................. Παλι σε γριφους προσπαθεις να μας εμπλεξεις γεροντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Είχαμε και celebrity παραδίπλα μας, θα αφήσω το βίντεο να τα πει για εμένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Αυριο απογευματακι οποιος θελει περναει για καφε Ksino εχω και σκαμπω τωρα Αν ερθετε γραψτε ωρα για να ειμαι εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Αυριο απογευματακι οποιος θελει περναει για καφε Εννοείτε ότι θα το κανονίσω, για να πω και εγώ απο κοντά τα καλορίζικα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Εννοείτε ότι θα το κανονίσω, για να πω και εγώ απο κοντά τα καλορίζικα.. Θα εισαι απο αυριο εδω ??? Ωραια πραγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Αυριο απογευματακι οποιος θελει περναει για καφε Ksino εχω και σκαμπω τωρα Αν ερθετε γραψτε ωρα για να ειμαι εκει Τι ώρα χοντρικά θα είσαι στο μαγαζί? Να μου φτιάξεις τούμπανο καφέ και να φάω και το ντονατσάκι μου!! :D Εννοείτε ότι θα το κανονίσω, για να πω και εγώ απο κοντά τα καλορίζικα.. Ωωωωωωωω....... Ωραία πράγματα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Kαφε απογεΜατιατικο σημερα εχει;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλορίζικα για ποιο πράγμα? Ρίξτε λίγο φως στο τούνελ ρε μ@λητες Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2014 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Καλορίζικα για ποιο πράγμα? Ρίξτε λίγο φως στο τούνελ ρε μ@λητες Μικρέ και άσπρε κατσουλίνε ..εκεί κάτω στην λεβεντογέννα μάννα που βρίσκεσαι γιατί θέλεις να μάθεις το τι κάνουν οι ορδές των Πελοποννησιακών αλόγων ? Εεε για πες μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Διότι ως γνωστόν τοις πάσι είμεθα και πολύ περίεργοι τύποι. Δεν χωρεί ουδεμία αμφιβολία περί τούτου και διατί να το κρύψομεν άλλωστε :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Στη νέα σου version, ίδιος είσαι ρε αλητήριε :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Τι να κάμομε άρχοντα Ιωάννη, πρέπει να θέσομε τη χέρα μας επί των τύπων των ήλων δια να είμαστε βέβαιοι ότι δεν οφθαλματουμεθα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Κατα της 18.00 Γιαννη μεχρι οτι ωρα θελετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 Υποθέτω να έρθω κατά τις 19:30±. Θα ενημερώσω και αύριο Πάτερ!! Την ευλογίαν σου :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2014 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 Ιουνη...σημερα δηλαδηΣ...στις 17΄.30... το μπεεεε...Patras PRO Club συσσωμο... θα πινουμε καφεδακι κ θα τσακιζουμε κανα ντονατς... στο γνωστο στεκι καφε...ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ... σπεσιαλ γκεστ-θαμωνας πλεον της Πατρας,εξ Αθηνων ερχομενος κατα το σύνηθες... οσοι πιστοι και απιστοι(τ'ακους Τόμας...; )...προσελθετε εντος της ημερας... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες