μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 Kαλό βόλι αυριο παίδες... ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2014 σα δε ντρέπεσαι λίγο κύριε φουγάρο!!Αύριο έχω πει να πιω ένα καφεδάκι απέναντι....γγιατί την Δευτέρα έχει Spa το ΚΤΜ! :) λες να βρέξει;;; :) Κατσικοπόδαρε, αύριο θα καθαρίσω την καραμπίνα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 μόνο στα μέρη σας έβρεξε...εγώ είμαι 2τροχος γιατί μου χτύπησαν το αμάξι και ούτε σταγόνα δεν έχω συναντήσει ακόμα! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 έβρεξε... μου χτύπησαν το αμάξι και ούτε σταγόνα δεν έχω συναντήσει ακόμα! :) "Kακοβουλες ενεργειες" λεγεται... και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι προηλθαν απο αυτους που οταν κανονιζεις μοτοβολτα .ΠΑΝΤΑ πιανει βροχη...μπεεεεεε ...γκαντεμόβροχε...πλιτς πλατς... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 τουλάχιστον δεν έχω βραχεί εγώ ακόμα!!χαχα άσε και μου χτύπησαν το κουδούνι στις 02:30 να μου πουν ότι μου χτύπησαν το αμάξι.....3 στη σειρά ήταν...το μεσαίο βρήκε να χτυπήσει ο χαζός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makhs131 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2014 Συντοπιτες αν εχετε κανονισει καμια βολτα και δεχεστε νεους στην παρεα στειλτε κανα μηνυμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2014 Βόλτα δεν έχει κανονιστεί Μάκη. Έλα να τα πούμε από κοντά σε κάποιον καφέ και θα κανονίσουμε και καμιά βόλτα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2014 Βόλτα δεν έχει κανονιστεί Μάκη. Έλα να τα πούμε από κοντά σε κάποιον καφέ και θα κανονίσουμε και καμιά βόλτα. :D Πλατεια Γεωργιου-Ψηλαλωνια...3ημερο.... χαχαχαχα...ο ΖουΖουρας θα ερθει απο χωμα και τα μικρα κυβικα θα ερθουν με καραβι απο Μπάρι...δε εμεις οι πιο χωματινοι θα φερουμε και σκηνες γιατι εχει φρεσκια αναδασωση στο Δασυλλιο... Μακη ελα να τα πουμε...φερε μαζι και σακιδιο γιατι στα ξαφνικα φευγουμε βολτες εμεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Μέρααααααααα!!! Σήμερα άρτος και Patras Pro Club θεάματα!!! Ημερομηνία = 28/05/14 Ώρα = 5:30μ.μ. (17:30) Μέρος = Θεατράκι cafe (Πελεκανεϊκα) Οδηγίες = Κλικκκκκκκκ!!!!!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Εκτος απροοπτου εχω μια ωριτσα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Δέχεσθε και V4; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Βεβάιως!! Να φέρω ανορθωτή? Έχω μπόλικους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δέχεσθε και V4; το πηρες ρε σκυλε?>??? μεγιες χαρουμενους ανωρθωτες μπρε.. καλοταξιδο το V4 απεφτοι και οι 2 Βεβάιως!! Να φέρω ανορθωτή? Έχω μπόλικους δε προλαβα να μολησω ηδη βρεθηκε εθελοντης με καβα ανορθωτων.. Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 ΦΕΡΤΕ ΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΠΗΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΦΙΣΕΣ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ να νομίζουν ότι είμαστε προμόσιον του βατίδη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Δέχεσθε και V4; Χαρηκα που σας γνωρισα!!!! Εσενα Κωστα αλλα και την νεα ΤΑΥΛΑ σου !!!!1 Πολυ ομορφη μοτο και σε τρομερα καλη κατασταση !!! Καλοταξιδη και καλες βολτες μαζι της!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Χαρηκα που σας γνωρισα!!!! Εσενα Κωστα αλλα και την νεα ΤΑΥΛΑ σου !!!!1 Πολυ ομορφη μοτο και σε τρομερα καλη κατασταση !!! Καλοταξιδη και καλες βολτες μαζι της!!!! Ευχαριστώ νδρέα, κι εγώ χάρηκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Ίσα μωρή κουλομαρία :lol: Καλό κράνος πάρε. Εχτές...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Καφε σημερα 17.00 Καφε-Ντονατς "Σούζα"...επι της Παπανδρεου...στον αρΘιμο 69... κι οτι ηθελε προκυψει.... καφεεεεε.....be there ΠλΕροφορίες τΕλεφονικως...φυγαμεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Λοιπόν.....ύστερα απο συνομιλία με τον γιαννη(ksino1190) κανονίστηκε καφές το απόγευμα 18:15. Στο καφε πέτρινο,αγ Σοφίας και Ελ.στρατιωτου,στο φανάρι. Οβερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Τα ρέστα μου :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Λοιπόν.....ύστερα απο συνομιλία με τον γιαννη(ksino1190) κανονίστηκε καφές το απόγευμα 18:15. Στο καφε πέτρινο,αγ Σοφίας και Ελ.στρατιωτου,στο φανάρι. Οβερ Καποιος με μιμειται εδω περα στο "ατακα κι επι τοπου" Μια χαρα σας βλεπω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Καποιος με μιμειται εδω περα στο "ατακα κι επι τοπου" Μια χαρα σας βλεπω.... Θα έρθεις;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Θα έρθεις;; :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Special ανακοινωθέν!! Σήμερα, 04/06/2014 στης 18:00 το δυτικό κλιμάκιο του mybike θα πιει καφέ στα ψηλαλώνια στο καφέ Alambra Σας περιμένουμε όλους!!!! :D :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Up θα έρθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες