parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 ψήνεται κανείς σήμερα μεσημεράκι προς Ρίο μεριά;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2014 Θα ειμαι προς Ριο αλλά περαστικος για υποχρεωσεις και τρεχοντας...αμα ακουσεις καμμια κορνα γυρισε να χαιρετησεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 καλημέρες....παίζει coffee σήμερα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 καλημέρες....παίζει coffee σήμερα;; καλημέρες....παίζει coffee σήμερα;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Μερκελάκιαααααααααααααααααααα :shoot: τι κάνεις;Γιατί με πειράζεις; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Σήμερα άρτος και Patras Pro Club θεάματα!!! Ημερομηνία = 24/02/14 Ώρα = 5:55μ.μ. (17:55) Μέρος = Queen (Ψηλά Αλώνια, στην πλατεία) Οδηγίες = Κλικ Μι Πλιζ Ραντεβού λοιπόν, εις την πλατείαν Υψηλών Αλωνίων, επί του πεζοδρομίου, εντός των ημιδιάφανων εξωτερικών χώρων της «Βασιλίσσης» (εις τα Ελληνικά: Queen). Για να μαζευόμαστε ρεμάλια :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 θα αργησω αλλα επιτελους θα ειμαι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Παλι ομορφο καφε θα εχουμε... κι εγω μεσα ειμαι...θα'ρθω...μην ξεχασω να φερω αδιαβροχο μαζι μου μη βρεξει και πιτσιλιστω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 I love queen, be there ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Εκτος απροοπτου, θα περασω για καμια ωριτσα διοτι μετα εχω καποιες υποχρεωσεις,αλλα και βραδυ δουλευω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Θα έρθω...πως θα σας γνωρίσω;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Θα έρθω...πως θα σας γνωρίσω;; Ρε αγιαντρεηδες τι να πεις τωρα...τραβα ρε μηναρομπεη...λες και δεν μπανιζεις...θα δεις 15 νοματαιους να κοζαρουνε ενα κ@λο...εκει χαμου θα'μαστε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Να ασημωσουμε και ενα νεο μοτόρι στην παρεα...κι ας κανει οτι και καλα ειναι μερελος και δεν και ωχ και τετοια...Ζαπαντεηδες μερια παλαι ποτέ...τς...μην αρχινίσω και λεω τωρα γιατι τηράει και θα το μαρτυρησει... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2014 από τον mAthosalas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2014 Κατά τις 4 θα παιχτεί "Full Moon" καγκουροκαφές με PanosDenzo, Μαρίνα μεριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 έχει μάζωξη σήμερα; (βάλε και τη "μάζωξη" στο λεξικό Μάθο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Σήμερα άρτος και Patras Pro Club θεάματα!!! Ημερομηνία = 19/03/14 Ώρα = 6:00μ.μ. (18:00) Μέρος = Δωδώνη, εξωτερικοί χώροι, Ηρώων Πολυτεχνείου 58 Οδηγίες = κλικ μι!! :D Όσοι πιστοί, προσέλθετε!! :D Για καφέ, αναψυκτικό ή γλυκό. Και κουβεντούλα (κυρίως) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 κουφάλες Ιάπωνες....αν δε ρωτήσω δε παίζει ανακοίνωση!Μόνο οι Ευρωπαίοι με καταλαβαίνουν (επειδή πίνουμε παρέα καφέ στο συνεργείο) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 UP Σήμερα άρτος και Patras Pro Club θεάματα!!! Ημερομηνία = 19/03/14 Ώρα = 6:00μ.μ. (18:00) Μέρος = Δωδώνη, εξωτερικοί χώροι, Ηρώων Πολυτεχνείου 58 Οδηγίες = κλικ μι!! :D Όσοι πιστοί, προσέλθετε!! :D Για καφέ, αναψυκτικό ή γλυκό. Και κουβεντούλα (κυρίως) κουφάλες Ιάπωνες....αν δε ρωτήσω δε παίζει ανακοίνωση!Μόνο οι Ευρωπαίοι με καταλαβαίνουν (επειδή πίνουμε παρέα καφέ στο συνεργείο) Ανακοίνωση βγαίνει τη στιγμή που υπάρχουν προϋποθέσεις να γίνει η συνάντηση! Πέφτουν 2-3 τηλεφωνήματα σε ανθρώπους που έχουν δύσκολες υποχρεώσεις. Για τους έχοντες Ευρωπαϊκά τα πράγματα δυσκολεύουν αφάνταστα και όπως λέει μια ψυχή...πέφτει κόμπλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Αν και δουλευω το βραδυ θα περασω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Φρόντισε να είναι γεμάτο το ντεπόζιτο σου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Φρόντισε να είναι γεμάτο το ντεπόζιτο σου. Εμένα πότε θα μου δώσεις το cb αγάπη μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Φρόντισε να είναι γεμάτο το ντεπόζιτο σου. ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΕΡΒΑ :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Ούτε λάστιχα είχε το κακόμοιρο χα,χα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2014 Συντομα θα μπουν νεα ΠΑΠΑ !!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2014 19/3, δυνατό μελος τους φορουμ παραβιασε μονοδρομο για να παρκαρει παρανομα το μπρικι του. Υ.Γ. Το ιδιο μελος με κραζει για το κρανος και με προκαλει σε κοντρες θανατου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες