estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Μέσα ο Εστεμπάν-Πάρτον-α-Και-Κουνα-τον-ώρες είτε κετχ είτε alambra, όπου βολέψει και τους υπόλοιπους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Και γω μέσα οπουδήποτε δεν την παλεύω άλλο στο σπίτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 που ειναι αυτα? πλ βουδης ξερω κατα τις 18.30 ερχομαι κ γω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μέσα λέμε, Στέφανε ρίξε τοπογραφικό στον Βασίλη που είναι το καφέ. ΥΓ Τα λάστιχα γαμ...... :D Edit : Στις 6:00 στο πάρκο απέναντι από το ΚΕΤΧ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2013 από τον klab Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 γιαννη για να ερθω στον καφε της τεταρτης πρεπει να χιονισει και να κανει μπλακ αουτ η δεη. σας ζηλευω ρε γαμωτο... κωστα παρασκευη εχει βροχες, απο βδομαδα τα τακουνια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Βασιλη, το παρκο ειναι διπλα στο στρατοπεδο στην Εγκλυκαδα (το οποιο λεγεται ΚΕΤΧ). Φτανεις εκει στριβοντας αριστερα στην Γουναρη αμεσως πριν το νοσοκομειο του Αγιου Ανδρεα. Το παρκο το εχω σημειωσει με κιτρινο. Mε κοκκινο βελος ειναι η εισοδος του στρατοπεδου για να προσανατολιστεις. Αν δεν τα ειπα αρκετα κατανοητα σου βαζω και οδηγιες απο google εδω. Γιωργη κανονισε να σε βρω με μειον 3 χιλιοστα πελμα! :burn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Μπα έτσι που πάει θα πέσω, το λάστιχο αντέχει να στρίψει περισσότερο από ότι μπορεί το μηχανάκι ρε γμτ. Άμα του δώσω πολύ αρχίζει τις ταλαντώσεις το πλαίσιο, οι αναρτήσεις, δεν ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Σου 'χω δω πλαισιαρα να βρεις την υγεια σου μαστορα, ελα το ΣαββΆτο να το δεσουμε, γρανιτης μιλαμε μετα :crazy: :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 6 στο γνωστο καφε εκει το κεχτ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Μπα έτσι που πάει θα πέσω, το λάστιχο αντέχει να στρίψει περισσότερο από ότι μπορεί το μηχανάκι ρε γμτ. Άμα του δώσω πολύ αρχίζει τις ταλαντώσεις το πλαίσιο, οι αναρτήσεις, δεν ξέρω. εσύ φταις....αλλάζεις το κέντρο βάρους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 εγω 6 θα μαι εκει! εσας να δω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχει γίνει κλισέ πλέον αυτό το διάβασμα για δικαιολογία αλλά μας έχει Γ******* Την επόμενη ελπίζω να τα καταφέρω. Καλά να περάσετε παιδιά! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2013 από τον ziro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vassilis88 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 παιδια σορρυ δυστυχως δν μπορεσα τελικα γιατι επεσε εκτακτο μαθημα (μπας κ περασουμε την παρασκευη) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Παίζει καφεδάκι αύριο, Δευτέρα, 28/01, κατά τις 7+μ.μ.? Για πείτε ρεμάλια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Affirmative! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 negative, only τεταρτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Οχι... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Για να δούμε και τους υπόλοιπους...... Θέλω να βγάλω την μαυρούλα μου βόλτα. Θα έχει καλό καιρό αύριο!! Και έχω μέρες πολλές να της γλυκομιλήσω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2013 Παιδιά, sorry για την αναστάτωση, άκυρος ο καφές για αύριο..... Προέκυψε θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μαυρο τζακετ. Λευκο flip up κρανος Στρογγυλο φαναρι Διπλοφαρδο μηχανακι Ανοιγμα του γκαζιου στο πρασινισμα του φαναριου. ...και εκει που νομισα οτι ειδα ol'skool Ζητά με GSX... ήταν απλα ο κυριος klab που επεστρεφε απο την εργασια του :grin: (τα καγκελα με εκαναν να νομιζω οτι επροκειτο για βασεις απο σειρινες) Για πειτε οι μη-Judge Dred, τιιιιιι κανουμε αυριο;; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον estebahn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Καφέ κατά τις 6!! Που? Θα έχω κενό είτε κατά τις 6 είτε 6:30 (για κανένα 2ωρο) Αύριο έχω απίστευτα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα από τις 7:30 το πρωί χωρίς στάση ούτε λεπτό! Και αναγκαστικά διακτινισμό από περιοχή σε περιοχή (αντιδιαμετρικά της Πάτρας....) [χμμμ...τώρα που το ξανασκέφτομαι!! Ωραίο είναι αυτό.....Θα βγάλω την μαυρούλα μου αύριο :D] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Αν τα απογευματινα σου μαθηματα ειναι προς την δυτικη μερια της Πατρας, παμε Ψηλα Αλωνια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Κόπρε Στέφανε ποια ήταν η ύπαρξη από πίσω σου ; χαχχαχααχ σε πήρα πρέφα με την άκρη του ματιού και είπα να γυρίσω αλλά μέχρι να το σκεφτώ πέρασα το άνοιγμα από τις γραμμές του τρένου στην νησίδα. Αύριο καφέεεεεε στάνταρ έχω και ρεπό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Κόπρε Στέφανε ποια ήταν η ύπαρξη από πίσω σου ; χαχχαχααχ σε πήρα πρέφα με την άκρη του ματιού και είπα να γυρίσω αλλά μέχρι να το σκεφτώ πέρασα το άνοιγμα από τις γραμμές του τρένου στην νησίδα. Αύριο καφέεεεεε στάνταρ έχω και ρεπό Πας και βολτα πρωινη δηλαδηΣΣΣΣ???Να στρωσεις και λαστιχακι;Κανα καφε πχ σε κανα ....δάσος προς τα Νότια;...ε;;;;να πυροβολησουμε DSLRικά και κανα πουλί;...Ξερεις εσυ....τι λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Μωρε θηριο προλαβες και με ειδες; Παντως αυριο δεν εχω τιποτε να κανω ολη μερα ουτε εγω, αν θελετε παρεα για οπουδηποτε (ναι ΚΑΙ Γιαννενα Κωστα :P) Θα σκασει ο Γιαννης που απο Δευτερα ηθελε να βολταρει το ZZR! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες