ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Για να ακουω προτασεις! Στην Κόρινθο. Τι ώρα να περάσω να σε πάρω? :lol: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2013 από τον ksino1100 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 θελω θελω θελω θελω θελω! νομιζω ενα 20λεπτο πριν αρκει;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Με τέτοια λάστιχα πάει και στην Σιβηρία χα,χα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Τα μη μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Έξι μέρες χωρίς μετρό στην Αθήνα και ήδη τονίζουμε το λαμδαωχ δεν ειναι εδω το θεμα με τα ανεκδοτα,χαχαΧρησταρα δεν σε ειχα ξεχασει για κεινο που θα ρωτουσα τον ξαδερφο μου στην καβασακι. Τον ειχα παρει μεσα στην βδομαδα κ μου πει οτι εκλεισε το συνεργιο εδω πατρα και ο ιδιος εχει φυγει για παξους. Ασε κατηντησα να τα κανω μονος μου τα σερβις στο παπι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Έλα ρε, γκαντεμιά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Ισθμό επομένως αύριο; Σε ποιο καφέ; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Τα μη μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής; Σαφώς και μπορούν να έρθουν!! Ισθμό επομένως αύριο; Σε ποιο καφέ; :P Αύριο πρωί παραλαμβάνω φρέσκια μπαταρία..... Κανόνισε :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Πείτε μέρος να έρθω με σούζα, έχω να βγάλω την κόλλα από τα λάστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Λοιπον, κανω προταση ΑΝ σας βολευει: Τυχαια ανακαλυψα τις προαλλες μαγαζακι στην Ανθουπολη, σε ακυρο σημειο, αλλα με ωραιο decor και φθηνο (2-2,5 ο καφες και ποικιλιες 4). Δεν μαζευει γεροντια της γειτονιας, αλλα ουτε ειναι και φουλ στον κοσμο.Ειναι ευχαριστος ο χωρος και φανταζομαι οτι ακομη και το κουτι του Πανου θα βρει χωρο για parking. Βρισκεται στριβοντας δεξια στην τροχαια, στο αριστερο χερι σε 70m. Ξερω οτι η περιοχη δεν ειναι και η βολικοτερη, αλλα ειπα να προτεινω κατι διαφορετικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Λοιπον, κανω προταση ΑΝ σας βολευει: Τυχαια ανακαλυψα τις προαλλες μαγαζακι στην Ανθουπολη, σε ακυρο σημειο, αλλα με ωραιο decor και φθηνο (2-2,5 ο καφες και ποικιλιες 4). Δεν μαζευει γεροντια της γειτονιας, αλλα ουτε ειναι και φουλ στον κοσμο.Ειναι ευχαριστος ο χωρος και φανταζομαι οτι ακομη και το κουτι του Πανου θα βρει χωρο για parking. Βρισκεται στριβοντας δεξια στην τροχαια, στο αριστερο χερι σε 70m. Ξερω οτι η περιοχη δεν ειναι και η βολικοτερη, αλλα ειπα να προτεινω κατι διαφορετικο. Ενα που ειναι σαν καφενειο λες? Δεν το λεω κοροιδευτικα απλα να καταλαβω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Καφενείο; Δεν θα το έλεγα! γωνιακο με δεντράκια έξω και αισθητική που θυμίζει tag της αγίου Ανδρέου. Ντελιβερας κ είσαι αδιάβαστος, ντροπή :P Θα βάλω χάρτη αν ενδιαφέρει αύριο γιατί μπαίνω από κινητό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 αααα αλλο λεω εγω δεν παιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Καφενείο; Δεν θα το έλεγα! γωνιακο με δεντράκια έξω και αισθητική που θυμίζει tag της αγίου Ανδρέου. Ντελιβερας κ είσαι αδιάβαστος, ντροπή :P Θα βάλω χάρτη αν ενδιαφέρει αύριο γιατί μπαίνω από κινητό Αυτό λες Στέφανε? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Αυτό λες Στέφανε? κοντα εισαι, διπλα στο μπακαλικο της σβετλανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Ποια Σβετλάνα; Την ψηλή ξανθιά, ξαδέρφη της Galina; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όχι όχι ρε παιδιά, αυτο που λέω είναι Бестужева 32 όχι 37, μην πάτε άλλου και ψάχνομαστε :P :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2013 από τον estebahn Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 το κουτί του Πάνου;;;θα σας φτιάξω κουφάλες!!χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Πωωωω πω μπαινω να δω και βλεπω ΚΛΑΣΣΙΚΑ "τοπικ μηναρέλας"...γι'αυτο μας πάω....χαχαχαχαχα :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Μια μικρή διευκόλυνση τσογλαναραίοι. Θα μπορούσαμε να βρεθούμε σήμερα στην δυτική Πάτρα? Πχ το ΚΕΤΧ θα ήταν ιδανικό για μένα (γιατί έχω δουλειά μέχρι τις 6± κοντά στο νοσοκ. Αγ. Ανδρέας και μετά (στις 8±) στην πλατεία Βουδ. Οπότε ΚΕΤΧ θα ήταν ιδανικό (ή και Alambra.....) Και οι δύο με τα φρέσκα λάστιχα θα ανέβουν και Δασύλλιο για.....στρίψιμο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Και οι δύο με τα φρέσκα λάστιχα θα ανέβουν και Δασύλλιο για.....στρίψιμο :lol: Να προσεχετε μονο μη βαλετε φωτια στην ασφαλτο,να ενημερωσετε σχετικα το κλιμακιο της Πυροσβεστικης που ειναι stand by στο Δασυλλιο για πανε ενδεχομενο...ειδικα μετα την Κ4 την ανηφορικη "ολα μπορουν να συμβουν"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Και στην Κ1 παίζει θέμα και ίσως και στην Κ6 που θα βγάλουν υπερστροφή ισχύος με πολλά km/h πετώντας καυτό λάστιχο στα πευκάκια....... Ο parachuter διαβάζει και σκέφτεται ήδη τα πατήματα της πίστας με το.....Punto. (πετυχημένη επιλογή. Όσοι τον ρωτούν «πουν' το, πουν' το» αναφερόμενοι στο ΚΤΜ, και τους δείχνει το αυτοκίνητο :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Γιάννη πρόσεξε το...ακολουθείς τα χνάρια του "ελικοπτερά"!!! χαχαχαχα εγώ το πιο πιθανό εκτός σήμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 Γιάννη πρόσεξε το...ακολουθείς τα χνάρια του "ελικοπτερά"!!! χαχαχαχα εγώ το πιο πιθανό εκτός σήμερα Τι εγινε;Καθε φορα που μιλας στο ΚαΤεΜι σου "αγορι μου...σημερα κανε μου τη χαρη να παρεις μπροστα...μη με ρεζιλεψεις στους φιλους μου.Να εδω κοντα θα παμε,μη με..." αυτο αρνειται πεισματικα να δωσει ρευμα στα σωθικα του;.... Μπιιιιπ μπιιιιπ...Και τρικαβαλο παιρνω...Fiat θελεις...Κοντελλης! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Με τον καφέ τι παίζει τελικά ρεμάλια? Σπαζοklabάνιας, Τάκης ο wonderbra-ς, Αντόνιο-Έστεμπαν-Πάρτον-α-Και-Κουνα-τον-ώρες, Υδρόψυκτος, Αιτωλός, Ευλογία μου πάτερ, Billy the kid, Μαθό, Κώστα-έκοψα την τυρόπιτα κοκ..... Ακούτε ρεμάλιααααααα? Να ξέρω πως θα παίξω το απόγευμα. EDIT: Ο Βασίλης διαβάζει.... Ξέρω Ξέρω Billy! Δουλεύεις..... Το είπα γιατί μπορεί να έχεις ρεπό. Ή άδεια. Και όλοι οι καλοί χωράμε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2013 από τον ksino1100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες