Jump to content
μάθο...

Patras PRΟ Club - ΜοτοΚαφέmeetings - Μπεεε

Recommended Posts

Για να ακουω προτασεις!

Στην Κόρινθο.

Τι ώρα να περάσω να σε πάρω? :lol: :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον ksino1100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έξι μέρες χωρίς μετρό στην Αθήνα και ήδη τονίζουμε το λαμδα

ωχ δεν ειναι εδω το θεμα με τα ανεκδοτα,χαχα

Χρησταρα δεν σε ειχα ξεχασει για κεινο που θα ρωτουσα τον ξαδερφο μου στην καβασακι.

Τον ειχα παρει μεσα στην βδομαδα κ μου πει οτι εκλεισε το συνεργιο εδω πατρα και ο ιδιος εχει φυγει για παξους.

Ασε κατηντησα να τα κανω μονος μου τα σερβις στο παπι :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μη μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής; :blush:

Σαφώς και μπορούν να έρθουν!!

Ισθμό επομένως αύριο; Σε ποιο καφέ; :P

Αύριο πρωί παραλαμβάνω φρέσκια μπαταρία.....

Κανόνισε :lol: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πείτε μέρος να έρθω με σούζα, έχω να βγάλω την κόλλα από τα λάστιχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, κανω προταση ΑΝ σας βολευει: Τυχαια ανακαλυψα τις προαλλες μαγαζακι στην Ανθουπολη, σε ακυρο σημειο, αλλα με ωραιο decor και φθηνο (2-2,5 ο καφες και ποικιλιες 4). Δεν μαζευει γεροντια της γειτονιας, αλλα ουτε ειναι και φουλ στον κοσμο.Ειναι ευχαριστος ο χωρος και φανταζομαι οτι ακομη και το κουτι του Πανου θα βρει χωρο για parking. Βρισκεται στριβοντας δεξια στην τροχαια, στο αριστερο χερι σε 70m.

Ξερω οτι η περιοχη δεν ειναι και η βολικοτερη, αλλα ειπα να προτεινω κατι διαφορετικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, κανω προταση ΑΝ σας βολευει: Τυχαια ανακαλυψα τις προαλλες μαγαζακι στην Ανθουπολη, σε ακυρο σημειο, αλλα με ωραιο decor και φθηνο (2-2,5 ο καφες και ποικιλιες 4). Δεν μαζευει γεροντια της γειτονιας, αλλα ουτε ειναι και φουλ στον κοσμο.Ειναι ευχαριστος ο χωρος και φανταζομαι οτι ακομη και το κουτι του Πανου θα βρει χωρο για parking. Βρισκεται στριβοντας δεξια στην τροχαια, στο αριστερο χερι σε 70m.

Ξερω οτι η περιοχη δεν ειναι και η βολικοτερη, αλλα ειπα να προτεινω κατι διαφορετικο.

Ενα που ειναι σαν καφενειο λες?

Δεν το λεω κοροιδευτικα απλα να καταλαβω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καφενείο; Δεν θα το έλεγα! γωνιακο με δεντράκια έξω και αισθητική που θυμίζει tag της αγίου Ανδρέου. Ντελιβερας κ είσαι αδιάβαστος, ντροπή :P

Θα βάλω χάρτη αν ενδιαφέρει αύριο γιατί μπαίνω από κινητό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καφενείο; Δεν θα το έλεγα! γωνιακο με δεντράκια έξω και αισθητική που θυμίζει tag της αγίου Ανδρέου. Ντελιβερας κ είσαι αδιάβαστος, ντροπή :P

Θα βάλω χάρτη αν ενδιαφέρει αύριο γιατί μπαίνω από κινητό

Αυτό λες Στέφανε?

:lol:

:tooth::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι όχι ρε παιδιά, αυτο που λέω είναι Бестужева 32 όχι 37, μην πάτε άλλου και ψάχνομαστε :P :P

Τροποποιήθηκε από τον estebahn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωω πω μπαινω να δω και βλεπω ΚΛΑΣΣΙΚΑ "τοπικ μηναρέλας"...γι'αυτο μας πάω....χαχαχαχαχα :mB_kalo_e: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια μικρή διευκόλυνση τσογλαναραίοι.

Θα μπορούσαμε να βρεθούμε σήμερα στην δυτική Πάτρα?

Πχ το ΚΕΤΧ θα ήταν ιδανικό για μένα (γιατί έχω δουλειά μέχρι τις 6± κοντά στο νοσοκ. Αγ. Ανδρέας και μετά (στις 8±) στην πλατεία Βουδ.

Οπότε ΚΕΤΧ θα ήταν ιδανικό (ή και Alambra.....)

Και οι δύο με τα φρέσκα λάστιχα θα ανέβουν και Δασύλλιο για.....στρίψιμο :lol: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και οι δύο με τα φρέσκα λάστιχα θα ανέβουν και Δασύλλιο για.....στρίψιμο :lol: :tooth:

Να προσεχετε μονο μη βαλετε φωτια στην ασφαλτο,να ενημερωσετε σχετικα το κλιμακιο της Πυροσβεστικης που ειναι stand by στο Δασυλλιο για πανε ενδεχομενο...ειδικα μετα την Κ4 την ανηφορικη "ολα μπορουν να συμβουν"... :mB_kalo_e::online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στην Κ1 παίζει θέμα και ίσως και στην Κ6 που θα βγάλουν υπερστροφή ισχύος με πολλά km/h πετώντας καυτό λάστιχο στα πευκάκια....... :shock::hunter::mB_kalo_e:

Ο parachuter διαβάζει και σκέφτεται ήδη τα πατήματα της πίστας με το.....Punto.

(πετυχημένη επιλογή. Όσοι τον ρωτούν «πουν' το, πουν' το» αναφερόμενοι στο ΚΤΜ, και τους δείχνει το αυτοκίνητο :lol: :tooth:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη πρόσεξε το...ακολουθείς τα χνάρια του "ελικοπτερά"!!! χαχαχαχα εγώ το πιο πιθανό εκτός σήμερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη πρόσεξε το...ακολουθείς τα χνάρια του "ελικοπτερά"!!! χαχαχαχα εγώ το πιο πιθανό εκτός σήμερα

Τι εγινε;Καθε φορα που μιλας στο ΚαΤεΜι σου "αγορι μου...σημερα κανε μου τη χαρη να παρεις μπροστα...μη με ρεζιλεψεις στους φιλους μου.Να εδω κοντα θα παμε,μη με..." αυτο αρνειται πεισματικα να δωσει ρευμα στα σωθικα του;....

Μπιιιιπ μπιιιιπ...Και τρικαβαλο παιρνω...Fiat θελεις...Κοντελλης! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τον καφέ τι παίζει τελικά ρεμάλια?

Σπαζοklabάνιας, Τάκης ο wonderbra-ς, Αντόνιο-Έστεμπαν-Πάρτον-α-Και-Κουνα-τον-ώρες, Υδρόψυκτος, Αιτωλός, Ευλογία μου πάτερ, Billy the kid, Μαθό, Κώστα-έκοψα την τυρόπιτα κοκ.....

Ακούτε ρεμάλιααααααα?

Να ξέρω πως θα παίξω το απόγευμα.

EDIT: Ο Βασίλης διαβάζει....

Ξέρω Ξέρω Billy!

Δουλεύεις.....

Το είπα γιατί μπορεί να έχεις ρεπό. Ή άδεια.

Και όλοι οι καλοί χωράμε :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον ksino1100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα