klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σαφέστατα και ναι, ισχύει. Αν μείνουμε τα 2 μας (έτσι που το πάνε οι κότες από πάνω) θα σε πάω ρομαντική βόλτα στο Τζιμπουτί. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 από τον klab Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Στο κεντρο δηλαδη? χχαχαχα Αναμενουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Οχι ρε σεις και εγω θα ερθω! Απλα δεν θα μεινω 4-5 ωρες οπως συνηθως. Everest επαμεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Αυτά είναι, αισίως φτάσαμε τρικάβαλο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Γιώργη 4κάβαλο παίρνει το μηχανάκι σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 ΩΩΩΩΩ Θαύμα, αναστήθηκε, το απολωλώς πρόβατο, ο άσωτος υιός επέστρεψε. Τι θα δουν τα μάτια μου μετά από κοντά 2 χρόνια !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 παλι δεν θα πιουμε καφε...γεια μας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 εδω δε παει μονος του...θα παει και 4καβαλο;;;χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Χαχαχαχαχα! Είπα να μπει καλά το φθινόπωρο. 18.00 είπαμε, έτσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Ναι στις 18:00. Χρήστος είπαμε καλά θυμάμαι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Χρήστος είπαμε καλά θυμάμαι ; Καλα μην παρεις και προφυλακτικα μαζι...εναν καφε ειπαμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Να σου καεί η κεραία που έβγαλες από το πατάρι κακομαθημένε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Xαχαχαχαχα! Εντυπωσιάστηκα τώρα. Όντως, Χρήστος είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 για καφε και οτι προκυψει δηλαδη Γιωργο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Πάω να ρίξω έναν υπνάκο μισή ώρα και μετά φρεσκάρισμα-μπανάκι-ξύρισμα-κούρεμα. Μην φοβάστε στην ώρα μου θα σκάσω μύτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Παρτε και ανορθωτες μαζι...για καφε πατε Μην εχουμε παλι τηλεφωνα να σας μαζευω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 ααα ναι....Κωστα μη το σηκωσεις γιατι εμενα απο εγωισμο δε με παιρνουν να τους κανω την οδικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 χαχαχαχα αυτο που ερχεσαι παντα κουρεμενοςς ποτε δεν το καταλαβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 χαχαχαχα αυτο που ερχεσαι παντα κουρεμενοςς ποτε δεν το καταλαβα Τον σταματαει παντα Τροχαια για χαρτια...μην του πουν "γιατι εισ'αξυριστος" και αργησει στον καφε....ειναι τυπικος ο Γιωργος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 αντε ξεκλεψου κ εσυ απο την δουλεια και περνα για καφε. Παρε και τον Giovanni για παρεα. Εστω και ακουρευτοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Δεν μπορω εγω...εχω να παω για κουρεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Ρε αλήτες, που θα πάτε για καφέ? Πρέπει 7:20 να είμαι σπίτι γιατί θα πάω την κόρη μου θέατρο σκιών στο θεατράκι. Αν μπείτε Πάτρα θα είμαι πιο χαλαρός και πιθανότατα να τα καταφέρω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 φανταζομαι ο ΓΙωργος εχει τον αριθμο σου θα του πω να σε ειδοποιησει και οκ θα προτεινω να παμε καπου κοντα στο θεατρακι..... αν και ισως ψηθει η ομαδα για Καραγκιοζη :D Δεν μπορω εγω...εχω να παω για κουρεμα <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/pVV5XP9hZWI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> http://www.youtube.com/watch?v=pVV5XP9hZWI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Όχι βρε, δε χρειάζεται να πάτε Θεατράκι. Αφού έτσι κι αλλιώς, αν πάτε Θεατράκι, θα πρέπει να έρθω, να ξαναφύγω και να ξαναπάω θεατράκι? :lol: Θα μου πέσει βαρύ..... Απλά αν πάτε εντός Πάτρας αυξάνεται η πιθανότητα να τα καταφέρω. Αν πάτε Ρίο, πχ, δύσκολο εώς αδύνατο. Αλλά δε θέλω να σας δεσμεύω. Γιατί αν έρθετε Πάτρα και τελικά δε τα καταφέρω θα με βρίζετε για κανένα 2μηνο :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 no hard feelings :D θα ενημερωσουμε συντομα, παω να περισυλλεξω τον Ziro γιατι δεν το βλεπω καλα 4καβαλο το Super Four. CU! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες