Jump to content
Sign in to follow this  
AndreasTrela

παρακαλώ συμβουλέψτε με

Recommended Posts

μετά από πολύ πρήξιμο και εφοσων γίνομαι και 18 σε λίγες μέρες ήρθε ο καιρός να πάρω μηχανάκι. το budget δεν είναι πολύ μεγάλο (μέχρι 1500 αλλα υπολογίστε και ένα καλο κράνος και ένα μπουφάν ) έχω φτάσει στις εξής επιλογές και θέλω και εσείς να με βοηθήσετε

Shineray X 150http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1882093/

ΔΑΥΤΟΝΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ 125 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/860194/

ΚΥΜΚΟ ΤΖΕΤΙΞ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2205797/

αμα εχετε καμια αλλη προταση ειμαι ολος αφτια

ευχαριστω προκαταβοληκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Από τα 3 προτείνω και γω σπρίντερ. Θα το στρώσεις και εσύ και θα' χεις το κεφάλι σου γενικά πιο ήσυχο γιατί θα 'σαι πρώτο χέρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το kymco πιο μπροστα αδερφε και ειναι κ μεσα στην εγγυηση! το daytona το μονο καλο οτι ειναι καινουριο! τωρα το Shineray απλα κοιτα το αν σου αρεσει αλλα μεχρι εκει ε,χαχα!

παντως απο μενα kymco +1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κ απο μενα η επιλογη του σπριντερ φανταζει η πιο ιδανικη... ειμαι κατοχος των 50cc του σπριντερ κ μεχρι στιγμης στα 6000χλμ λιγο πειραγμενο κ δν εχει βγαλει κιχ... βεβαια του δινω κ την απαραιτητη προσοχη..

Τροποποιήθηκε από τον NavySeal_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερει κανεις τις τελικες ταχυτητες ????

επίσης θα ρωτήσω κάτι που ακούγεται χαζό αλλα πραγματικά δεν ξέρω ποιον να ρωτήσω στις πόσες στροφές αλλάζουμε την κάθε ταχύτητα στο μηχανάκι γιατι μάλλον η σπρίντερ η jetix θα πάρο οποτε πείτε μου να ξέρω γιατί δεν έχω εμπειρία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε τις στροφες μη τις κοιτας θα λεγα εγω το πιο σημαντικο ειναι να ακους το μηχανακι ...και να το πηγαινεις χαλαρα με το ελαχιστο δυνατο γκαζι...οσο αφορα συμβουλες για το στρωσιμο ψαξε ποστς εδω στο φορουμ και θα βρεις αρκετες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από αυτά τα 3 Kymco δαγκωτό :_thumbsup: :_thumbsup: . Παιδιά μην μου συγκρίνετε Daytona με Kymco αν είναι δυνατόν!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από αυτά τα 3 Kymco δαγκωτό :_thumbsup: :_thumbsup: . Παιδιά μην μου συγκρίνετε Daytona με Kymco αν είναι δυνατόν!!!

γτ να μην τα συγκρινουμε? :S απλα εκφρασαμε την αποψη μας για το πιο ειναι καλυτερο συμφωνα με πρσωπικη γνωμη... παραθεσε μας ομως κ την αποψη σ συμφωνα με την οποια θεωρεις το kymco καλυτερο...

Τροποποιήθηκε από τον NavySeal_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το kymco ειναι 2ο χερι φιλος...να δωσει 1250 ευρω για μεταχειρισμενο kymco? ε οχι καλυτερα τοτε να παιρνε ενα crypton x η κατι αντιστοιχο σε μεταχειρισμενο...επιμενω καινουργιο sprinter ...

Τροποποιήθηκε από τον vagoskonti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου πραγματικα εαν εχεις διπλωμα για 125cc μην παρεις κανενα απο αυτα π αναφερεις

εφοσον θες να να σου βγει και οικονομικα το ολο θεμα τηα σου πρωτεινα ενα honda astrea τα δινουν 5-6 κατοσταρικα πενα δν βγαζουν το παραμικρο και εχειςσ το κεφαλι σου ησυχο φουλ ανταλακτικα η και το συπρα αλλα να κοιτα να ειναι οσο το δυνατον πιο μαμα και αμα ψαχτεις λιγο καλυτερα βρισκεις με 1000Ε ινοβα η και με λιγοτερα.

για να μην παρεξηγηθω ειμαι κατοχος σπριντερ, ενταξη την παλευει αλλα κατεληξα σε αυτο μονο και μονο επηδη δν υπηρχαν αλλα 50αρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είμαι κάτοχος Sprinter το έχω σκίσει και στα 9500χλμ δν μ έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Έχω ακούσει καλά λόγια και για τα κυμκο.Για το συγκεκριμένο παπί δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως τα sprinter σε πωλήσεις είναι αρκετά μπροστά. Θα σου το πρότεινα το sprinter γτ δεν με έχει απογοητεύσει. Τώρα αν ρωτάς για αλλαγές ταχυτήτων στις 5-6 στροφές είναι καλά για στρώσιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok παιδιά ευχάριστο πολύ για την βοήθεια σας μάλλον σε 2-3ς βδομάδες θα πάρv μηχανάκι δεν ξέρω τώρα τι αλλα θα σας ενημερώσω. μπορεί να μαζέψω και για ένα κρυπτόν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αξιζει να μαζεψεις λιγα παραπανω για να παρεις κρυπτον χ κ γω αν ημουν στην θεση σ αυτο που σ λεω θα εκανα... κ πιστεψε με δν θα το μετανιωσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα