AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 μετά από πολύ πρήξιμο και εφοσων γίνομαι και 18 σε λίγες μέρες ήρθε ο καιρός να πάρω μηχανάκι. το budget δεν είναι πολύ μεγάλο (μέχρι 1500 αλλα υπολογίστε και ένα καλο κράνος και ένα μπουφάν ) έχω φτάσει στις εξής επιλογές και θέλω και εσείς να με βοηθήσετε Shineray X 150http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1882093/ ΔΑΥΤΟΝΑ ΣΠΡΙΝΤΕΡ 125 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/860194/ ΚΥΜΚΟ ΤΖΕΤΙΞ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2205797/ αμα εχετε καμια αλλη προταση ειμαι ολος αφτια ευχαριστω προκαταβοληκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 απο αυτα το καλυτερο ειναι το sprinter γενικα τα daytona ειναι καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aniwthos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Από τα 3 προτείνω και γω σπρίντερ. Θα το στρώσεις και εσύ και θα' χεις το κεφάλι σου γενικά πιο ήσυχο γιατί θα 'σαι πρώτο χέρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 το kymco πιο μπροστα αδερφε και ειναι κ μεσα στην εγγυηση! το daytona το μονο καλο οτι ειναι καινουριο! τωρα το Shineray απλα κοιτα το αν σου αρεσει αλλα μεχρι εκει ε,χαχα! παντως απο μενα kymco +1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 κανενας που να ειχει καπιο απο τα 3 μιχανακια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Πιστευω πως η καλητερη επιλογη σου ειναι να παρεις το Sprinter :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 και απο μενα sprinter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) κ απο μενα η επιλογη του σπριντερ φανταζει η πιο ιδανικη... ειμαι κατοχος των 50cc του σπριντερ κ μεχρι στιγμης στα 6000χλμ λιγο πειραγμενο κ δν εχει βγαλει κιχ... βεβαια του δινω κ την απαραιτητη προσοχη.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2012 από τον NavySeal_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 ξερει κανεις τις τελικες ταχυτητες ???? επίσης θα ρωτήσω κάτι που ακούγεται χαζό αλλα πραγματικά δεν ξέρω ποιον να ρωτήσω στις πόσες στροφές αλλάζουμε την κάθε ταχύτητα στο μηχανάκι γιατι μάλλον η σπρίντερ η jetix θα πάρο οποτε πείτε μου να ξέρω γιατί δεν έχω εμπειρία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 φιλε τις στροφες μη τις κοιτας θα λεγα εγω το πιο σημαντικο ειναι να ακους το μηχανακι ...και να το πηγαινεις χαλαρα με το ελαχιστο δυνατο γκαζι...οσο αφορα συμβουλες για το στρωσιμο ψαξε ποστς εδω στο φορουμ και θα βρεις αρκετες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Από αυτά τα 3 Kymco δαγκωτό :_thumbsup: . Παιδιά μην μου συγκρίνετε Daytona με Kymco αν είναι δυνατόν!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Από αυτά τα 3 Kymco δαγκωτό :_thumbsup: . Παιδιά μην μου συγκρίνετε Daytona με Kymco αν είναι δυνατόν!!! γτ να μην τα συγκρινουμε? :S απλα εκφρασαμε την αποψη μας για το πιο ειναι καλυτερο συμφωνα με πρσωπικη γνωμη... παραθεσε μας ομως κ την αποψη σ συμφωνα με την οποια θεωρεις το kymco καλυτερο... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2012 από τον NavySeal_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) το kymco ειναι 2ο χερι φιλος...να δωσει 1250 ευρω για μεταχειρισμενο kymco? ε οχι καλυτερα τοτε να παιρνε ενα crypton x η κατι αντιστοιχο σε μεταχειρισμενο...επιμενω καινουργιο sprinter ... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2012 από τον vagoskonti Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djade 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 φιλε μου πραγματικα εαν εχεις διπλωμα για 125cc μην παρεις κανενα απο αυτα π αναφερεις εφοσον θες να να σου βγει και οικονομικα το ολο θεμα τηα σου πρωτεινα ενα honda astrea τα δινουν 5-6 κατοσταρικα πενα δν βγαζουν το παραμικρο και εχειςσ το κεφαλι σου ησυχο φουλ ανταλακτικα η και το συπρα αλλα να κοιτα να ειναι οσο το δυνατον πιο μαμα και αμα ψαχτεις λιγο καλυτερα βρισκεις με 1000Ε ινοβα η και με λιγοτερα. για να μην παρεξηγηθω ειμαι κατοχος σπριντερ, ενταξη την παλευει αλλα κατεληξα σε αυτο μονο και μονο επηδη δν υπηρχαν αλλα 50αρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Εγώ είμαι κάτοχος Sprinter το έχω σκίσει και στα 9500χλμ δν μ έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Έχω ακούσει καλά λόγια και για τα κυμκο.Για το συγκεκριμένο παπί δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως τα sprinter σε πωλήσεις είναι αρκετά μπροστά. Θα σου το πρότεινα το sprinter γτ δεν με έχει απογοητεύσει. Τώρα αν ρωτάς για αλλαγές ταχυτήτων στις 5-6 στροφές είναι καλά για στρώσιμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AndreasTrela 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 ok παιδιά ευχάριστο πολύ για την βοήθεια σας μάλλον σε 2-3ς βδομάδες θα πάρv μηχανάκι δεν ξέρω τώρα τι αλλα θα σας ενημερώσω. μπορεί να μαζέψω και για ένα κρυπτόν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 αξιζει να μαζεψεις λιγα παραπανω για να παρεις κρυπτον χ κ γω αν ημουν στην θεση σ αυτο που σ λεω θα εκανα... κ πιστεψε με δν θα το μετανιωσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες