kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Θα το απέφευγα το 2ο πόδι μετά από τέτοια υγρή εβδομάδα... Σ'αρεσει η "ξεραϊλα"?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Δουλεύω...Για την Κυριακή μέσα όμως :)Μακάρι να κάνει καλό καιρό γιατί μας έχει σαπίσει.... Kρίμα και ήθελα να τα πούμε λίγο για το σχολείο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 XAMPOS STEVEN04 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 εγω γιατι νομιζω πως τον τελευταιο καιρο παω τρενο κ σας εχω για πλακα; Όλοι έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, νιάου! Σ'αρεσει η "ξεραϊλα"?????? Λες να το κάνω τράμπα για καμιά βάρκα; Χάμπο.. το πουλάς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Βοηθειαααααααααααα κλαιωωωωω σταματηστεεε ρεεεεεεεεεεεε :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) νιαουριστε οσο θελετε ρε....το βιντεο σας ανοιξτε τα ματια επιτελους κ δειχνει πως ειμαι το αφεντικο κ στις σκουτεροβολτες Τζαναμπετι τρελο αγορι αμα θες στο πουλαω, αλλωστε δεν μου χρειαζεται κ τοσο το υπερτουμπανο BMW μου .....θα ερχομαι στις βολτες με το σκουτερ να μην καιω κ μπετζινα , δεν χρειαζομαι κατι παραπανω για να ακολουθησω τον ρυθμο σας αληθεια ....υπαρχει μια γατα στο γκαραζ μου που ανεβαινει συνεχεια επανω στο ΒMW κ το γεμιζει πατιμασιες κ γρατζουνιες.....Θειο Μητσο εσυ εισαι ρε? τελικα βολτα θα παμε την Κυριακη? πειτε να ξερω να ψωνισω αμα ειναι το απαιτουμενο λαδι για συμπληρωμα γιατι μου το τελειωσε ολο ο ΠαναγιωτηςΚ πρν 2 βδομαδες στην Νεα Περαμο Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2012 από τον xampos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Παιδες μαζεψτε τα καλσον σας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Κατα πάσα πιθανότητα θα είμαι κι εγώ εκεί , να σας γνωρίσω κι από κοντά . 5 μήνες θεσσαλονίκη δεν έχω αξιωθεί να έρθω σε ένα καφέ Να σας πω λίγο , αυτή η καφετέρια στο Πανόραμα είναι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Κατα πάσα πιθανότητα θα είμαι κι εγώ εκεί , να σας γνωρίσω κι από κοντά . 5 μήνες θεσσαλονίκη δεν έχω αξιωθεί να έρθω σε ένα καφέ Να σας πω λίγο , αυτή η καφετέρια στο Πανόραμα είναι ? Ντεπω προς Καλαμαρια, Σοφουλη σχεδον γωνια με Ανθεων (Γ. Παπανδρεου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 εδω ειναι το voir http://g.co/maps/ycygx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Ωραία , ευχαριστώ και τους δύο . Απ'ότι είδα το 5 και το 6 περνάνε από εκεί με πιο κοντινή στάση το Κολλέγιο . Από το Λευκό Πύργο με λεωφορείο πόση ώρα λέτε να κάνω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 10 λ μαξ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 νιαου......ρε γατιά........... :baby: θα έρθω με το σκουτερ... Έλα με ότι έχεις βρε αρχιγατί να σε κράξω για την "ταξιδιάρα" σου! Θα έρθει κι ένα μαύρο Ζ750 από Φλογητά να σε ρωτήσει αν άρχισες να υποστηρίζεις καμία ομάδα της προκοπής... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Θα είμαι και εγώ εκεί για τον καφέ. Μπορεί να αργήσω κάνα μισαωράκι γιατί θα έχω πάει θέατρο!!! :mB_kalo_e: Για την Κυριακή δεν παίζει για βολτούλα γιατί θα παίξει Ρύσιο!!! Ρε steven... Εσύ δεν έλεγες ότι θα ερχόσουν, τώρα τα αλλάζεις και κανονίζεις βόλτες στις Χαλκιδικές;;; :banned: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Χαλκιδικές;;; :puke: :puke: :puke: :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Θα είμαι και εγώ εκεί για τον καφέ. Μπορεί να αργήσω κάνα μισαωράκι γιατί θα έχω πάει θέατρο!!! :mB_kalo_e: Για την Κυριακή δεν παίζει για βολτούλα γιατί θα παίξει Ρύσιο!!! Ρε steven... Εσύ δεν έλεγες ότι θα ερχόσουν, τώρα τα αλλάζεις και κανονίζεις βόλτες στις Χαλκιδικές;;; :banned: Εμείς μάλλον Σάββατο θα πάμε Ρύσιο, με τι θα πας Ρύσιο εσύ για να χουμε καλό ρώτημα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alonso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Θα είμαι και εγώ εκεί για τον καφέ. Μπορεί να αργήσω κάνα μισαωράκι γιατί θα έχω πάει θέατρο!!! :mB_kalo_e: Για την Κυριακή δεν παίζει για βολτούλα γιατί θα παίξει Ρύσιο!!! Ρε steven... Εσύ δεν έλεγες ότι θα ερχόσουν, τώρα τα αλλάζεις και κανονίζεις βόλτες στις Χαλκιδικές;;; :banned: Σάββατο θα πάμε, Κυριακή δεν θα μπορέσω καθόλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Θα είμαι και εγώ εκεί για τον καφέ. Μπορεί να αργήσω κάνα μισαωράκι γιατί θα έχω πάει θέατρο!!! :mB_kalo_e: Για την Κυριακή δεν παίζει για βολτούλα γιατί θα παίξει Ρύσιο!!! Ρε steven... Εσύ δεν έλεγες ότι θα ερχόσουν, τώρα τα αλλάζεις και κανονίζεις βόλτες στις Χαλκιδικές;;; :banned: ΕΕΕ δεν με ειπες τπτ οτι θα πας Κυριακη... Εν πασει περιπτωσει η Κυριακη ειναι αφιερωμενη σε εξορμησεις εκτος... Εμείς μάλλον Σάββατο θα πάμε Ρύσιο, με τι θα πας Ρύσιο εσύ για να χουμε καλό ρώτημα ;) ΩΩΩΩΩΠΠΠΠ Τσιμπησα και την ειδηση που ηθελα. Παιζει να σας κανω παρεα αλλιως θα το κανονισουμε με τον Schumi και θα παμε μεσοβδομαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Εμείς μάλλον Σάββατο θα πάμε Ρύσιο, με τι θα πας Ρύσιο εσύ για να χουμε καλό ρώτημα ;) Έκπληξη. :P (Αφού σε είχα πει... για προπόνηση θα πάω να δω αν θέλει τίποτα τελευταίες ρυθμίσεις) Το Σάββατο δουλεύω όλη μέρα. Δεν θα μπορέσω. Την Κυριακή θα πάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Έκπληξη. :P (Αφού σε είχα πει... για προπόνηση θα πάω να δω αν θέλει τίποτα τελευταίες ρυθμίσεις) Το Σάββατο δουλεύω όλη μέρα. Δεν θα μπορέσω. Την Κυριακή θα πάω. Αααα σωστά σωστά, ξέχασα:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Θα έρθω και με ένα GSR βέβαια... :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Τα λέμε το βράδυ παίδες ! Λογικά θα καταλάβω ποιοί είστε στην καφετέρια :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alonso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Τελικά θα πάει κανείς αύριο Ρύσιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Όχι... Μόνος σου θα είσαι... Που να σε μείνει από βενζίνα πηγαίνοντας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alonso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2012 Ευχαριστώ για την ευχή σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες