Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Την τεταρτη κατα τις 20+30 να βρεθουμε να τα πουμε και να κανονισουμε και καμμια βολτα για την κυριακη. Τοπος συναντησης cafe voir στην σοφουλη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Θα μαι κει στις 9! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 κ εγω παιζει να ειμαι.....κ για την Κυριακη ειμαι μεσα για βολτα, κατι λεμε με το steven_04 να κανουμε μια πολεμικη καθως εδω και καιρο αισθανομαι οτι παω τρενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Εγώ μάλον θα πάω νωρίτερα. Κατά τις 20:00 θα είμαι εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redeemer 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Δουλεύω...Για την Κυριακή μέσα όμως :)Μακάρι να κάνει καλό καιρό γιατί μας έχει σαπίσει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Αν ξεπερασω μια ιωση που με ταλαιπωρει λιγες μερες τωρα, θα ερθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 κ εγω παιζει να ειμαι.....κ για την Κυριακη ειμαι μεσα για βολτα, κατι λεμε με το steven_04 να κανουμε μια πολεμικη καθως εδω και καιρο αισθανομαι οτι παω τρενο Θα ερθω στο καφε και στη βολτα. Την κυριακη λεμε με το Χαμπο να κανουμε μια καταδρομικη 2ο ποδι μιας και δεν θα ξαναδω χαλκιδικη για πολυ καιρο. Ψηθειτε να παμε παρεα, καφεδακι στη Σαρτη και κανα βρομικο στην επιστροφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Στον καφέ μπορέι να έρθω.....στην Βολτα απίθανο...μιας και εχώ κανονισει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 κλεανθη μου λειψες.ελα να δουμε κ τον ταφο ρε μλκ!να ακουσουμε τα μπουμπουνιτα επιτελους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Εγώ είμαι όλη τη βδομάδα π1π4κ@λ@, έρχεται και η γυναίκα την Τετάρτη, οπότε δύσκολο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 πιπα λοκω;;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Πολλους ταφους γεμισαμε εδω μεσα ρε παιδια. Κανας γληγολος υπαρχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Γεια σου ρε Σταυρε με τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ!!!!!!!!!!!! :shades: :detective: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 ΣΤΑΥΡΟΣ REAL ESTATE......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Γεια σου ρε Σταυρε με τον ΕΠΙΤΑΦΙΟ!!!!!!!!!!!! :shades: :detective: Γ@μησε τα... Το λεω και στον ευαυτο μου, "Που πας ρε Καραμητρο με 72 αλογα????" ΣΤΑΥΡΟΣ REAL ESTATE......... Κακες συναναστροφες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 εγω γιατι νομιζω πως τον τελευταιο καιρο παω τρενο κ σας εχω για πλακα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 εξαρταται.........αν ειναι να εισαι μπροστα......και "κουμπώσουμε" πάνω σου........ ΣΤΑΥΡΟΣ REAL ESTATE......... χαχχχχχχχχχαχααχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχαχχααχαχαχαχ ετσι ειναι!!!!σε εποχες κρισης βγαίνουν οι ευκαιρίες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 νιαου......ρε γατιά........... :baby: θα έρθω με το σκουτερ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 τωρα το b king εννοεις σκουτερ η το shiver? Ποιο απο τα δυο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 νιαου......ρε γατιά........... :baby: θα έρθω με το σκουτερ... Ελα κι'εσυ στην παρεα μας 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Έλα, πάρε να σε βοηθήσει να ξύσεις και γόνατο........... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gympowas 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Ελα κι'εσυ στην παρεα μας http://youtu.be/_OiiFmpt3S8 κλαίω απο τα γέλια για τον άρχιγαταρο .....χάμπε.....κλαίω απο τα γέλια........ αφιερωμένο ......... http://www.youtube.com/watch?v=EuXj_c5HEEE&feature=related Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 axxxxxxAXXXxaAXAXAXAXAXXXXXXxaAXAXAX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Θα το απέφευγα το 2ο πόδι μετά από τέτοια υγρή εβδομάδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
runnerakias 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 ηθελα ναρθω τη τεταρτη για καφε,αλλα λογικα θα δουλευω βραδυ,παντως για κυριακη και 2ο ποδι ειμαι μεσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες