Jump to content
Sign in to follow this  
Τρελογκαζάκιας

Kymco Visar 50cc

Recommended Posts

καλησπερα παιδια. ενδιαφερομαι για ενα καινουριο μηχανακι της kymco το visar. το καλοκαιρακι θα βγαλω διπλωμα για 50αρι και γι αυτο ενδιαφερομαι μονο για 50αρια. εχω ψαξει για ολα τα 4χρονα 50αρια. πηρα και πληροφοριες και απο αυτο το φορουμ. ομως δεν βρηκα κανενα θεμα που να αναφερει αυτο το παπι και ετσι πηρα την πρωτοβουλια να κανω ενα θεμα για να μαθω πληροφοριες για το visar. ευχαριστω απο πριν οσους δουν το θεμα μου και με βοηθησουν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γεια χαρα φιλε, εξαιρετικη value fοr money αγορα! σου το προτεινω ανεπιφυλακτα. Με 1000 ευρωπουλα περιπου παπι της kymco! Εχω το φυλλαδιο στο αμαξι να σου πω ποσους ιππους εχει αυριο γτ κοιταξα στο site και δν ελεγε!

εχω την εντυπωση πως εχει 4!

αν διαθετεις μερικα μαρουλια παραπανω κοιτα και το jetix!

καλο βραδυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα δει απο κοντα το 110 και ειναι τελειο αρκετα ποιοτικο και πιστευω θα σου βγει αρκετα καλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοσμα το jetix ειναι πιο καλο απο το visar? επειδη νομιζω το jetix εχει 2-3 ιππους. αν μπορεις δες το visar ποσους ιππους εχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

jetix 3 αλογακια

visa-r 4 αλογακια

εχει καποια + το jetix οπως η εμφανιση που για μενα μετραει να σαρεσει αυτο που καβαλας αλλα και το μονο αμορτισερ!

τωρα υπαρχεικ η διαφορα των 300ε ομως που δν νομιζω να δικαιολογουν αυτα τα εξτρα!

εν ολιγης αφου λεμε για 50αρι πιο καλο για τα λεφτα του παντα ειναι το visa-r

Βλεπω ομως οτι καβαλας το καζεαρ, δεν ψηνεσαι για 125?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο μεγάλος μου αδερφός έφτιαξε το λογαριασμό στο φόρουμ και το καζεαρ ειναι δικο του. εγω δεν εχω ακομα δικο μου μηχανακι. μερικες φορες οδηγω το δικο του. χωρις διπλωμα δυστηχως. γι αυτο θελω να παρω 50αρι. εκτος απο το Jetix ξερεις κανενα αλλο καλο μηχανακι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε εγω στη θεση σου θα επαιρνα ενα dv ειναι γιατι φθηνοτερο και παιρνει και πλαστικα απο supra(δηλαδη οτι και να γινει με 70€ βαζεις καινουργια πλαστικα).Απο μοτερ πανω κατω τα ιδια ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ενταξει και το μεταχειρισμενο δεν θα με πειραζε αλλα οχι glx μεταχειρισμενο 50αρι.

για παραδειγμα θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο dy.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον εχουμε και λεμε τι επιλογες εχεις!

Kymco

VISA-R 50 τιμη: 1.145

1552-2.jpg

Kymco

JETIX 50 τιμη: 1.435

31006_0_1_2_jetix%2050_Image%20credits%20-%20Kymco.jpg

Daytona > DY50 τιμη

1.090

DY.50.BLACK.small.jpg

Daytona > Sprinter τιμη 1240

1285606122_124380355_1---DAYTONA-SPRINTER-125-.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου ολα απο ταχυτητα ειναι πανω κατω ιδια σκεφτομαι να παρω το dv που παιρνει και πλαστικα supra. βρηκα ενα dv στο ιντερνετ σε πλαστικα supra αλλα εχει μοτερ lifan 110 οποτε δεν ξερω. μηπως ξερει κανεις ποσο κανουν τα πλαστικα supra?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Τρελογκαζάκια, σύντομα και εγώ βγάζω δίπλωμα σε 50cc, αλλά στράφηκα στα 125 γιατί εδώ στην Ορεστιάδα η αστυνομία ειναι GTP (χωρίς παρεξήγηση).Κατά την γνώμη μου και το Visa-r και το Jetix είναι εξίσου καλά οριστε μια περιγράφη του Jetix.

Περιγραφή

JETIX 50

Future Power

To μέλλον στην σχεδίαση! Το μέλλον στον κυβισμό! Το μέλλον στις αναρτήσεις και στα φρένα! Με 125 κυβικά, δύο δισκόφρενα μαργαρίτα, 4 ταχύτητες και επιδόσεις που έρχονται από... το μέλλον, αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του και ανοίγει το δρόμο...

Το πολυαναμενόμενο Jetix 50 είναι γεγονός και χαρακτηρίζεται από την κορυφαία τεχνολογία και τις δυναμικές του επιδόσεις. Το Jetix δεν είναι «ένα ακόμα παπί» αλλά “Το Παπί”. Πέραν της εμφάνισής του, που υιοθετεί την πρωτοποριακή “new age” σχεδίαση της Kymco, ενσωματώνει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, που προέρχονται από τον κόσμο της μοτοσικλέτας.

Κύρια χαρακτηριστικά του, που το διαφοροποιούν άμεσα από τον ανταγωνισμό, είναι η monoshock ανάρτηση με το μοχλικό σύστημα πίσω, οι κυματιστοί δίσκοι (τύπου μαργαρίτα) με τα σωληνάκια υψηλής πίεσης και ο πλέον πλήρης πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει αναλογικό στροφόμετρο και ψηφιακή ένδειξη επιλεγμένης σχέσης κιβωτίου. Με τετράχρονο κινητήρα 50 κ.εκ., που ξεπερνά την προδιαγραφή Euro 3, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης, αξιοπιστίας και οικονομίας, σε μια προσπάθεια να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Διαθέτει, πέραν των παραπάνω, ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων, δύο υδραυλικά δισκόφρενα με δαγκάνες δύο εμβόλων, αλουμινένιες χυτές ζάντες 17 ιντσών, δείκτη στάθμης καυσίμου, προβολέα αλογόνου, λευκά κρύσταλλα στα φλας και στα φωτιστικά σώματα, μίζα και μανιβέλα, κεντρικό και πλαϊνό σταντ, χειρολαβές συνεπιβάτη, καθώς και χώρο για μικροαντικείμενα κάτω από τη σέλα.

Με τιμή μόλις στα 1.490 ευρώ και με τα ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν 15 άτοκες δόσεις ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση, το Jetix 50 μπορεί να γίνει εύκολα δικό σας. Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Διαθέσιμα χρώματα: γκρι, κόκκινο, μπλε και λευκό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Kymco στο τηλ. 800-11-20025.

Επιμέλεια: Β.Μωραΐτης

Το νέο Jetix 50 της Kymco δεν είναι «ένα ακόμα παπί» αλλά «Το Παπί»! Πέραν της μοναδικής εμφάνισής του, που υιοθετεί την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της

4]
Kymco, ενσωματώνει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, που προέρχονται άμεσα από τον κόσμο της μοτοσικλέτας!

4]Κύρια χαρακτηριστικά του, που το διαφοροποιούν άμεσα από τον ανταγωνισμό, είναι η monoshock(!) ανάρτηση, οι κυματιστοί δίσκοι (τύπου μαργαρίτα) με τα σωληνάκια υψηλής πίεσης και ο πλέον πλήρης πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει αναλογικό στροφόμετρο και ψηφιακή ένδειξη επιλεγμένης σχέσης κιβωτίου!

Με τετράχρονο κινητήρα 125 κ.εκ., δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης, αξιοπιστίας και οικονομίας, επιτυγχάνοντας να αποτελέσει το σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Η κατασκευή του εγγυάται μακρόχρονη και απρόσκοπτη λειτουργία, με ελάχιστες απαιτήσεις σε καύσιμο και συντήρηση!

Διαθέτει, πέραν των παραπάνω, ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων, δύο υδραυλικά δισκόφρενα με δαγκάνες δύο εμβόλων, αλουμινένιες χυτές ζάντες 17 ιντσών, δείκτη στάθμης καυσίμου, προβολέα αλογόνου, λευκά κρύσταλλα στα φωτιστικά σώματα και στα φλας, μίζα και μανιβέλα, κεντρικό και πλαϊνό σταντ, χειρολαβές συνεπιβάτη, καθώς και χώρο για μικροαντικείμενα κάτω από τη σέλα!

Με τιμή στα 1.490 ευρώ και τα ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν αποπληρωμή σε 15 δόσεις με επιδότηση των τόκων ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση, το Jetix 125 μπορεί να αποκτηθεί εύκολα, ενώ καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα!

Αποκλειστική παρουσίαση: Kymco Jetix 125

Διαβάστηκε από 2345 αναγνώστες

4]
Το Jetix είναι το sport παπί της Kymco, με μονό αμορτισέρ πίσω, χυτές ζάντες αλουμινίου, δισκόφρενα-μαργαρίτες, ψηφιακό δείκτη ταχύτητας κιβωτίου και στροφόμετρο.
Οι εποχές μπορεί να είναι δύσκολες, όμως αυτό δε σημαίνει πως η οικονομία δε μπορεί να συνδυαστεί με στιλ, και με επιδόσεις. Έτσι, η Kymco σκέφτηκε ορθά, και παρουσίασε ένα sport παπί με φρέσκο sport design, και τιμή στα 1.595 ευρώ. Το εν λόγω παπί θα κάνει πολλούς αναβάτες, αλλά και ακόμα περισσότερους κατόχους αυτοκινήτου, να σκεφτούν σοβαρά, την απόκτηση ενός οικονομικού και όμορφου, σύγχρονου παπιού, όπως είναι το Jetix. Όταν μάλιστα ο εξοπλισμός του Jetix βρίσκεται σε τόσο ψηλό επίπεδο, κανείς πια δεν μπορεί να παραπονεθεί για την… οικονομική εμφάνιση του παπιού του.

Οι καλές πρώτες εντυπώσεις

Φυσικά, το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας έμπειρος παπιο-παρατηρητής, είναι η απουσία των πίσω αμορτισέρ που συνήθως βρίσκονται στα δυο πλαϊνά του παπιού. Έλα όμως που το Jetix έχει μονό, κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ όπως σε μια σύγχρονη sport μοτοσικλέτα! Είναι το πιο κραυγαλέο σημείο του οχήματος, όσον αφορά στον προσδιορισμό του χαρακτήρα του, που είναι σαφώς sport και επιθετικός. Φυσικά όμως και δεν τελειώνει εκεί το… πανηγύρι, αφού το αθλητικό πνεύμα είναι διάχυτο στο Jetix, απ’ όπου κι αν το πιάσεις. Έτσι, το design του Kymco είναι αιχμηρό, ενώ τα μπροστινά φλας είναι ενσωματωμένα στην ποδιά και διαθέτουν σχήμα που θυμίζει μάτι αιλουροειδούς.

Το ίδιο αιχμηρός είναι και ο προβολέας που βρίσκεται στο τιμόνι, ενώ και η ποδιά είναι μινιμαλιστική, και επιθετική σε σχεδιασμό. Έξυπνα συνδυάζονται τα πλαϊνά πλαστικά, ώστε να δημιουργούν μια ψευδαίσθηση από αλουμίνιο, λες και το παπί έρχεται με πλαίσιο… deltabox. Και μπορεί ορισμένα οικονομικά παπιά να επιμένουν στο ταμπούρο πίσω, όμως το Jetix δε βάζει νερό στο κρασί του κι έρχεται εξοπλισμένο με δύο εντυπωσιακά δισκόφρενα, τύπου «μαργαρίτα», με διπίστονες δαγκάνες μάλιστα! Χαζέψτε λίγο και το κάλυμμα του τελικού της εξάτμισης, με τις έξυπνα κομμένες τομές που θυμίζουν λίγο το σύμβολο του… fast forward.

Η αποκλειστική πρώτη παρουσίαση του Kymco Jetix 125 περιλαμβάνεται στο τεύχος 26 του moto τρίτη που θα βρίσκεται στα περίπτερα στις 20 Δεκεμβρίου.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΤΥΠΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 4-χρονος 4-χρονος OHC OHC

Διάμετρος x Διαδρομή (mm) × 41,0 φ39.0 φ54.0 × 54,0

DISPLACMENT (γγ) 49 123,6

ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ Μονόκλινο Μονόκλινο

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ

Σχέση συμπίεσης 8:01 9:01

MAX. Μηχανή ιπποδύναμης (PS / rpm) / kW (r / min) 1.5/6500kw (r / min) 5.8/7000kw (r / min)

MAX. Ροπή στρέψης (kg.m / rpm) / Nm (r / min) 2.5/4000N.m (r / min) 8.5/5500N.m (r / min)

ΑΝΑΦΛΕΞΗ CDI CDI ΤΥΠΟΥ

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ + + KICK ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ KICK

Χωρητικότητα ρεζερβουάρ (L) 4.2 4.2

Τύπος συμπλέκτη: Υγρός τύπου, πολύδισκος υγρού τύπου, πολύδισκος

ΠΛΑΙΣΙΟ

Συνολικό μήκος (mm) 1995 1995

Συνολικό πλάτος (mm) 690 690

Συνολικό ύψος (mm) 1095 1095

Μεταξόνιο (mm) 1295 1295

Απόσταση από το έδαφος (mm) 135 135

Το ύψος της σέλας (mm) 790 790

ΞΗΡΑ ΠΟΣΟ ΒΑΡΟΣ (kg) 99 101

ΣΩΛΗΝΑ πλαίσιο υπό ΣΩΛΗΝΑ οστών κάτω από ΟΣΤΩΝ

ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΤΥΠΟΣ (FR / RR) TUBETIRE TUBETIRE

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ FR / RR (mm) 70/90-17, 80/90-17 70/90-17, 80/90-17

ΤΡΟΧΟΣ ΥΛΙΚΟ AL AL

ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΕΝΩΝ

ΤΥΠΟΣ (FR / RR) DISK / δίσκος DISK / DISK

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ FR / RR (mm) 260/220 260/220

ΑΝΑΣΤΟΛΗ

ΤΥΠΟΣ (FR / RR) ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ / ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΣΟΚ / ΜΟΝΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (FR / RR) 80/25 80/25

ΑΛΛΑ

RR GRIP ● ●

SEAT ΚΛΕΙΔΩΜΑ ● ●

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΔΕΙΚΤΗΣ + + LCD οθόνη LCD ΔΕΙΚΤΗ

ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ● ●

ΒΗΜΑ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ ● ●

Επείσης να και η περιγραφή του Visa-R

VISA-R 50

Αλλάζει τα δεδομένα...

Η καθημερινή μετακίνηση αλλάζει πρόσωπο και σημασία. Απίστευτα ευέλικτο, πρακτικό και οικονομικό σε συντήρηση και κατανάλωση. Δεν θα σας αρνηθεί καμία διαδρομή στην πόλη

Διαθέσιμα χρώματα

Pearl White

Night Black

Tornado Red

Βασικός εξοπλισμός:

· Ζάντες 17" *

· Δισκόφρενο μπροστά

· Δείκτης βενζίνης.

· Προβολέας αλογόνου.

· Μίζα & μανιβέλα.

* Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το μοντέλο VISA-R 110 με ζάντες αλουμινίου

Oι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται σ' αυτή την έκδοση προορίζονται για διεθνή χρήση. Επειδή όμως όλα τα προϊόντα δεν διατίθενται σ' όλες τις αγορές, η KYMCO διατηρεί το δικαίωμα να επιφέρει αλλαγές σε λεπτομέρειες που αφορούν τεχνικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό αυτών, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις συνθήκες της εκάστοτε τοπικής αγοράς. Για το λόγο αυτό συμβουλευτείτε τον επίσημο διανομέα ή τοπικό έμπορο της ΚΥΜCO, ο οποίος θα σας ενημερώσει για τα τρέχοντα τεχνικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό των προϊόντων.

H KYMCO δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη ή παραλείψεις.

Oτι και από τα δύο και αν διαλέξεις ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ

Τροποποιήθηκε από τον Shaco

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ shako!!! εννοείται παντα με κρανος!!! σημερα πηγα σε ενα μηχανικο για να αλλαξει το πισω λαστιχο στο παπι του αδερφου μου και τον ρωτησα ποια ειναι τα καλα 50αρια και με ειπε τα kymco και το dv. παιδια να σας ρωτησω κατι? τα nexxon σταματησαν να βγαινουν καινουρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ shako!!! εννοείται παντα με κρανος!!! σημερα πηγα σε ενα μηχανικο για να αλλαξει το πισω λαστιχο στο παπι του αδερφου μου και τον ρωτησα ποια ειναι τα καλα 50αρια και με ειπε τα kymco και το dv. παιδια να σας ρωτησω κατι? τα nexxon σταματησαν να βγαινουν καινουρια?

Το όνομα μου είναι shaco αλλά δεν πειράζει επείσης εγώ ξέρω πως τα DV είναι φθηνά γιαυτο αγοράζουν όλοι τώρα για τα nexxon μόνο για τα παλιά ξέρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

shaco εσυ εχεις το jetix 50cc? ή τουλαχιστον εχεις οδηγησει ποτε το jetix ή το visar τα 50αρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

shaco εσυ εχεις το jetix 50cc? ή τουλαχιστον εχεις οδηγησει ποτε το jetix ή το visar τα 50αρια?

Δεν έχω κανένα απο τα δυο αλλά σκέφτομαι να πάρω το jetix 125 παρά τα 16 μου χρόνια.¨Εχω οδήγησει το jetix 50cc και το βρίσκω όμορφο και εύκολο στην οδήγηση και προσφέρει ότι ενα συνηθησμένο 50cc.80 τελική κ.τ.λ. αν θες την γνώμη μου μην προχώρας στην αγορά του αν δεν το ψάξεις καλά και αν δεν βεβαιωθείς πως αξίζει τα λεφτά του.Άλλωστε μηχανάκι αγοράζεις οχι πορτοκάλια πρεπει να αξίζει τα λεφτά του γιατί οι εποχές δεν μας δινουν περιθόριο για πολλά εξοδα για πιθάνα προβλήματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια υπαρχει κανεις στο foroum που να εχει το visar, το jetix στα 50 κυβικα παντα ή να εχει οδηγησει ενα απο τα δυο μηχανακια? αλλα και οποιος θελει μπορει να πει τη γνωμη του για το συγκεκριμενο θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα πέρυσι τον Απρίλη το visar 50. βρισκομαι στα 1500 χλμ σχεδον... τα πλαστικα στο τιμονι τριζουν πολυ,εχω δει τα πρωτα σημαδακια σκουριας, το σασμαν κλωτσαει συνεχως παρολο που ακομα και μετα το δευτερο service μου ειπαν οτι ειναι τελειο το μηχανακι. οσο για τα λαστιχα σε βρεγμενο δρομο κανεις το σταυρο σου.. τελικη απειραχτο παντα, πιανει καπου στα 70-75 χλμ με ζορι.. ανηφορα και δικαβαλο ποοοολυ δυσκολα τα πραγματα. καθολου πυγμη το παπι... σε σχεση με το daytona dv50r που ειχα παλιοτερα που θεωρω οτι ειναι σκαλεσ ανωτερο για τουσ (αντιθετα) ιδιουσ λογους. Σαν ομορφια τωρα... αν βαλεισ τα φλασακια του τιμονιου και του πισω, φτερου μεσα (γινεται ανετα) ειναι κουκλι... η αποφαση δικη σου! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ ενδιαφέρομαι για το Visa και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Sprinter .... Κλίνω περισσότερο προς το Visa γιατί τα Sprinter έχουν γίνει σούπα και γενίκα έχω ακούσει για τα πλαστικά ότι είναι πολύ ψεύτικα και ότι τρίζουν στις 7 χιλιάδες στροφές :/ Εσείς τι θα προτιμούσατε ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μου πολύ αρέσει .... :/

Εσύ το προτείνεις μόνο για την χαμηλή τιμή τον πλαστικών από το Supra ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια εγω παντως κλινω προς το visar. το εχει ενας φιλος μου και το οδηγησα χτες. εμενα μου φανηκε αρκετα καλο και τα πλαστικα δεν ετριζαν. βεβαια αυτος εχει βαλει το κιτ της kymco και το εκανε 72αρι αλλα και εγω οταν το παρω θα το κανω ετσι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια υπαρχει κανεις στο foroum που να εχει το visar, το jetix στα 50 κυβικα παντα ή να εχει οδηγησει ενα απο τα δυο μηχανακια? αλλα και οποιος θελει μπορει να πει τη γνωμη του για το συγκεκριμενο θεμα.

Γειά σου φίλε μου... Είμαι κάτοχος του jetix ( 50cc) απο τον Δεκέμβριο.. είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα στο πρότεινα. Τα θετικά του είναι οτι έχει monoshoc ανάρτηση, φρένα δαγκάνες και ειναι εξαιρετικά όμορφο. Άν θέλεις κάποια άλλη πληροφορία ρώτα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σου φίλε μου... Είμαι κάτοχος του jetix ( 50cc) απο τον Δεκέμβριο.. είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα στο πρότεινα. Τα θετικά του είναι οτι έχει monoshoc ανάρτηση, φρένα δαγκάνες και ειναι εξαιρετικά όμορφο. Άν θέλεις κάποια άλλη πληροφορία ρώτα :)

Απο πλαστικα πως παει? Ειναι αριστα οσο λενε ? απο αποδοση και οικονομια ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα