μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 H πρόκριση της Μπαρτσελόνα στην προημιτελική φάση του Champions League ήρθε με στιλ. Οι "μπλαουγκράνα" συνέτριψαν με 7-1 τη Λεβερκούζεν στο "Καμπ Νου". Πέντε γκολ ο Λιονέλ Μέσι! Na σημειωθει οτι ο Μεσι κατεριψε και ενα ακομη ρεκορ στην ιστορια του Champions League...αφου εγινε ο πρωτος παικτης που πετυχαινει 5 γκολ.... ΤΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΑΑΑΑΣ!!!!!! Ειναι απο τους λιγους ποδοσφαιριστες που καθομαι να χαζεψω βλεποντας μπαλα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Κάνω copy paste το status μου γιατί βαριέμαι να το ξαναγράφω... :P Καταρχήν μπράβο στην ΑΠΟΕΛάρα. Δεύτερον δεν μπορώ να καταλάβω πιο γκολ της Μπαρτσελόνα ήταν όμορφο... Εκτός από το 7ο του Messi, όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά γκολ που ένας επιθετικός, όντας μη χασογκόλης, τα βάζει εύκολα. Αντιθέτως το γκολ της Λεβερκούζεν ήταν και όμορφο και δύσκολο... Δεν αμφισβητείτε η ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, εννοείται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κάνω copy paste το status μου γιατί βαριέμαι να το ξαναγράφω... :P Καταρχήν μπράβο στην ΑΠΟΕΛάρα. Δεύτερον δεν μπορώ να καταλάβω πιο γκολ της Μπαρτσελόνα ήταν όμορφο... Εκτός από το 7ο του Messi, όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά γκολ που ένας επιθετικός, όντας μη χασογκόλης, τα βάζει εύκολα. Αντιθέτως το γκολ της Λεβερκούζεν ήταν και όμορφο και δύσκολο... Δεν αμφισβητείτε η ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, εννοείται... Το 3ο γκολ σου φενετε ευκολο που το βαζει ο καθενας ; Δες μονο το κατεβασμα της μπαλας . για το πλασαρισμα πανω απ τον τερματοφυλακα δεν σου λεω γιατι το κανει και στο πρωτο ,ευκολο πραγμα ολοι το κανουν με τοση ανεση. Μπορω να σου γραψω και για το 2ο που κανει 3 χαιδεματα της μπαλας μεχρι να βρει το κενο αναμεσα στους αμυντικους και να την στειλη συστημενη στην γωνια , σλλσ σιγα το πραμα ,ευκολακι. Υ.Γ.αν δεν εχεις τι να πεις γραψε οτι ειμαι ανορθωγραφος και αγραματος. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2012 από τον mm 2 1/2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 H πρόκριση της Μπαρτσελόνα στην προημιτελική φάση του Champions League ήρθε με στιλ. Οι "μπλαουγκράνα" συνέτριψαν με 7-1 τη Λεβερκούζεν στο "Καμπ Νου". Πέντε γκολ ο Λιονέλ Μέσι! Na σημειωθει οτι ο Μεσι κατεριψε και ενα ακομη ρεκορ στην ιστορια του Champions League...αφου εγινε ο πρωτος παικτης που πετυχαινει 5 γκολ.................... Είχε όμως την "ατυχία" να το κάνει την βραδιά πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ στους 8 και έτσι πέρασε σε "δεύτερη μοίρα" στα πρωτοσέλιδα των Ευρωπαϊκών εφημερίδων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Ειναι απο τους λιγους ποδοσφαιριστες που καθομαι να χαζεψω βλεποντας μπαλα!!! Είναι από τους λίγους παίκτες για τους οποίους αξίζει να βλέπει κανείς μπάλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Το 3ο γκολ σου φενετε ευκολο που το βαζει ο καθενας ; Δες μονο το κατεβασμα της μπαλας . για το πλασαρισμα πανω απ τον τερματοφυλακα δεν σου λεω γιατι το κανει και στο πρωτο ,ευκολο πραγμα ολοι το κανουν με τοση ανεση. Μπορω να σου γραψω και για το 2ο που κανει 3 χαιδεματα της μπαλας μεχρι να βρει το κενο αναμεσα στους αμυντικους και να την στειλη συστημενη στην γωνια , σλλσ σιγα το πραμα ,ευκολακι. Υ.Γ.αν δεν εχεις τι να πεις γραψε οτι ειμαι ανορθωγραφος και αγραματος. :plaf: Εσύ αυτό κατάλαβες; Ναι, ήταν εύκολα γκολ για το επίπεδο που παίζουνε. Θα τα έχανε ο Drogba, Forlan, Robinho, Benzema, Ronaldo κλπ κλπ;;; Όντας μη χασογκοληδες, ΟΧΙ βέβαια.... Και για το 2ο που λες, ευκολάκι για σένα και για μένα που είμαστε άμπαλοι δεν είναι. Αλλά για τους παίκτες που παίζουν και στις υπόλοιπες ομάδες θα ήταν απλά ένα ακόμη γκολ... Υ.Γ. Με μεγάλα γράμματα... Προς τι η επίθεση με κοσμητικά τύπου, αγράμματος και ανορθόγραφος; Μιλάς εσύ που το ανορθόγραφος το γράφεις με ωμέγα και δεν έχεις βάλει ούτε ένα τόνο στο κείμενο σου; Για να προσέχουμε με τα κοσμητικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδες, επειδη εχω φαει σκαλωμα τωρα και δεν το βρισκω, πως ανεβαζω βιντεο? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2012 από τον comrade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 μην ξεχνατε ποιος του εμαθε μπαλα.........................................................................................................................................................................................................................................εγω ποιος αλλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Όσο καιρό έχανε η Barcelona στην Primera χάθηκε και το Messi και όλοι. Και κυρίως για τους δημοσιογράφους το λέω αυτό, οι οποίοι ξαφνικά εχθές θυμήθηκαν τί φοβερό παιχτούρι είναι. Δεν έχω δει μπάλα πολλών δεκαετιών, ίσως από το 98 και μετά, πιστεύω όμως ότι η Barcelona των τελευταίων ετών (δεν είμαι υποστηρικτής της) είναι η καλύτερη ομάδα αυτής της 15ετίας. Εσείς οι παλαιότεροι ίσως μπορείτε να έχετε πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Και ο Messi είναι ήδη στο πάνθεον των ποδοσφαιριστών. Βεβαίως είναι δύσκολο να πεις ο ένας είναι καλύτερος παίκτης απ'τον άλλον διότι διαφορετικό ήταν το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Πελέ, ή ο Μαραντόνα. Στο θέμα της ομάδας όμως, η Μπαρτσελόνα είναι χωρίς αμφιβολία κυρίαρχος τα τελευταία χρόνια. Είναι 2 σκαλιά πάνω απ'όλους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 ξερω πως ειναι να πανηγυριζεις με τον messi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Δεν έχω δει μπάλα πολλών δεκαετιών, ίσως από το 98 και μετά, πιστεύω όμως ότι η Barcelona των τελευταίων ετών (δεν είμαι υποστηρικτής της) είναι η καλύτερη ομάδα αυτής της 15ετίας. Εσείς οι παλαιότεροι ίσως μπορείτε να έχετε πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Και ο Messi είναι ήδη στο πάνθεον των ποδοσφαιριστών. Φιλε οντως για μενα ο Messi,οταν μιλαμε για συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης του κοσμου! Οσο για παλιο ποδοσφαιρο και ομαδες,εχω προσωπικα να θυμαμαι υπερ-ομαδες που δυσκολα σημερα θα δουμε...Ρεαλ Μαδριτης,Λιβερπουλ,Αγιαξ,Γιουβεντους,Μιλαν,Μπαγερν Μοναχου,Μαντσεστερ Γιουναιτεντ ηταν μερικες απο τις ομαδες που οταν παιζανε μπαλα μπορουσα να καθομαι ωρες ατελειωτες μπροστα στην τηλεοραση και να ΧΟΡΤΑΙΝΩ μπαλα!!!Νομιζω αλλο πανθεον,αλλες φιλοδοξιες,αλλες εποχες εν τελει στο ποδοσφαιρο...Δεν θυμαμαι κανεναν ποδοσφαιριστη να παιζει μπαλα με τρελλά γεματη τσεπη....ουτε κατα διανοια τα σημερινα συμβολαια.Κι ομως εβλεπες κατι παιχταραδες να γουσταρεις το ποδοσφαιρο... Γιοχαν Κροϊφ, Φρανς Μπεκενμπαουερ,Ρουντ Γκουλιτ,Μαρκο φαν Μπαστεν,Ντιεγκο Μαραντονα,Ουγκο Σαντσες,Κριστο Στοϊτσκοφ,Ντελ Πιερο,Βιαλι,Σουμαχερ ειναι μερικοι που μου ερχονται τωρα στο νου... Εβλεπες Κυπελλο Πρωταθλητριων Αγιαξ-Γιουβεντους ή Λιβερπουλ-Ρεαλ και δεν σηκωνοσουνα ουτε για κατουρημα....Αλλο ποδοσφαιρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Γιατι φιλε μαθουσαλα, σηκωνεσαι σημερα οταν παιζει η μπαρτσα? Το ποδοσφαιρο σημερα μπορει να μην εχει βγαλει τους παιχταραδες και κυριως τις προσωπικοτητες του παρελθοντος, αλλα αυτο συμβαινει επειδη εχει αλλαξει. Επειδη βασιζεται πιο πολυ στο τρεξιμο, στο πρεσσινγ και στη δυναμη. Για να ξεχωρισει ενας παιχτης σημερα (τεχνικα) πρεπει να ειναι πολυ παιχταρας. Πρεπει να κανει αυτα που εκανε ο μαραντονα και σια σε πολυ μικροτερους χωρους και κατω απο πολυ μεγαλυτερη πιεση. Γι αυτο η μπαρτσελονα εχει κερδισει μια θεση (για μενα τουλαχιστον) στο πανθεον του ποδοσφαιρου. Στο μελλον ισως να αναφερθουμε σε ΑΥΤΗ τη μπαρτσα, οπως αναφερομαστε σημερα στον αγιαξ του κροιφ και στη ρεαλ του ντι στεφανο που πηρε τα 5 σερι πρωταθλητριων. Και αυτο επειδη καταφερε να ξεχωρισει με την τεχνικη της και το ωραιο ποδοσφαιρο σε μια εποχη που κερδιζε η δυναμη και το πρεσσινγ. Βασικα καταφερε να συνδυασει και τα τρια. Στην ουσια εξελισσει το ποδοσφαιρο (οπως εκανε τοτε ο αγιαξ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lim - Lim 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Δεν είδα τον αγώνα, είδα τα γκολ στο ιντερνετ. Πραγματικά, αν αυτά τα γκολ τα έβλεπα σε ελληνικό αγώνα με το ίδιο σκορ θα ορκιζόμουν ότι είναι στημένο. Αν δείτε τα γκολ που έφαγε η λεβερκούζεν...τι να πω...λες και κοιμόντουσαν αμυντικοί και τερματοφύλακας! Ειδικά ο τερματοφύλακας σε μερικά (γιατί ήταν και πολλά) χειρότερος και από τον κονστάντσο να'ουμ!! Εντάξει ίσως είμαι κάπως υπερβολικός αλλά είτε οι της μπαρτσα είναι πολλές κλάσεις πιο πάνω είτε οι της λεβερκούζεν κοιμόντουσαν του καλού καιρού και ήταν αδιάφοροι, ειδικά μετά το σκορ του πρώτου αγώνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Βασικα, επειδη στη μπαρτσελονα ειναι ολοι παιχταραδες, βρισκουν ευκολα χωρους. Για παραδειγμα, τον μεσσι αμα τον μαρκαρουν δυο-τρεις (επειδη ενας δεν μπορει ευκολα) θα βρει ευκολα πασα και ο δεκτης της πασσας θα εχει ανοικτους χωρους. Επισης, αν τον μεσσι τον μαρκαρει ενας, θα τον εχει σε καποια σχετικη αποσταση γιατι αλλιως θα τον περασει ευκολα. Οποτε παλι θα εχει χωρο ή για πασα ή για σουτ. Το ιδιο πανω-κατω ισχυει με τους περισσοτερους παιχτες της μπαρτσα. Αμα τους μαρκαρεις απο κοντα θα σε περασουν ενω αμα τους εχεις σε σχετικη αποσταση θα σουταρουν ή θα βρουν αυτοματισμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Όποιος πέσει επάνω στην μπαρτσελόνα στο τσου λου,θα περάσει δύσκολα!!..ειδικά από την στιγμή,που χάθηκε το πρωτάθλημα-κύπελλο!! Όσο για τον Μέσσι,τι να πούμε..εγώ στο ps3 δεν τα κάνω αυτά,βασικά τα κάνω..αλλά στο amateur Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
abalaea 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Εγω πιστευω οτι τα κανουν οι παιχτες της μπαρτσα να φαινονται ευκολα...με την ποιοτητα κ την κλαση τους..ο Μεσι δεν παιζεται ο ανθρωπος..τι να λεμε τωρα δεν υπαρχει δευτερος αυτη την στιγμη στον κοσμο κ μην ξεχναμε οτι ειναι 24 χρονων!!!!οσο για την μπαρτσα θεωρω οτι ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων..σκεφτειται οτι παλια βλεπαν 2-3 αγωνες της καθε ξενης ομαδας στην ελλαδα δεν ηταν οπως τωρα που καθε σ-κ βλεπουμε οτι θελουμε κ αυτος ηταν ενας λογος που αυξανε τον θαυμασμο στις εκαστοτε ομαδες..ενω τωρα παλι ενω βλεπεις την μπαρτσα μια κ δυο φορες την εβδομαδα παλι δεν την χωρτενεις!!φανταστειται να βλεπαμε την μπαρτσα μονο στα ματσ με την Ρεαλ που την εχει απο πελατισσα κ απο 5αρα σε 6αρα κ σε 5 ματσ του τσαμπιονσ λιγκ σαν το προχεθσινο τι θα λεγαμε... φιλε nestor η μπαρτσα ειναι στον τελικο το κυπελου με την μπιλμπαο δεν εχει χαθει το κυπελο.. λιγο ασχετο αλλα ειδε κανεις χθες την μπιλμπαο??τι μπαλαρα παιξαν μεσα στο ολντ τραφορντ??μου θυμισαν πολυ μπαρτσα...με παιχτες που ολοι μα ολοι ειναι απο τις ακαδημιες κ ολοι βασκοι απο τον τοπο τους!!!ουτε μια μεταγραφη!!μεγαλη μαγκια μπραβο τους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Εγώ λέω ότι αυτή κωλ@#ομάδα με τους κοντοπουτ@#$ους μέσα, σε υπνωτίζει σε υπνωτίζει σε υπνωτίζει με τις πασούλες και μετά για πλάκα θα σου βγάλει μπαλιά στην πλάτη σε κλάσματα δευτερολέπτου κι άντε γειά... Μου την έσπαγε απίστευτα σαν ομάδα, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως είναι κλάσεις ανώτερη από όλες, όπως και όλοι οι ισπανικοί σύλλογοι φέτος έχουν ανοίξει πολύ την ψαλίδα... Είναι αξιοθαύμαστο αυτό που έχουν πετύχει. Τι να πούμε και για την μπιλμπάο που έκανε πλάκα στην μάντσεστερ... 5 μπαλάκια έπρεπε να τους ρίξουν και λίγα λέω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 φιλε nestor η μπαρτσα ειναι στον τελικο το κυπελου με την μπιλμπαο δεν εχει χαθει το κυπελο.. Σωστά,αλλά τι να το κάνει αυτό το κυπελλάκι?..μπροστά στα τσου λου και πρωτάθλημα δεν αξίζει τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 μακάρι να τα κανει αυτά μέχρι τα 34 του, ευτυχώς που είναι αργεντίνος και συνήθως αυτοί έχουν διάρκεια στα χρόνια, αντί για τους βραζιλιάνους ποιός θυμάται πλέον τον ροναλντίνιο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες