Jump to content
koutsi

Εσυ γιατι εχεις επιλεξει την συγκεκριμενη μηχανη ως Dreambike?

Recommended Posts

Aπλα γιατι δεν θα το παρω ποτε..

Δεν εχω τα λεφτα να το παρω αλλα και να τα βρω δεν θα μπορω να το συντηρισω...

Κατα τ'αλλα ειναι πανεμορφο και το γεγονος οτι δεν μπορω να το εχω το βαζει στο νο1 στην λιστα dream bike :wub:

Σου εύχομαι ολόψυχα να διαψευστείς. Να μας ανακοινώσεις την απόκτησή και να πιστέψεις ότι όλα είναι δυνατά :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγώ επέλεξα το Super Tenere1200 για dream bike,γιατί ήταν μια από τις δύο επιλογές μου για αγορά μοτό.Εφτασα μια ανάσα από την απόκτησή του,αλλά τελικά κάτι "στράβωσε" και έτσι κατέληξα στην άλλη "αγάπη" .KTM ADVENTURE 990.,

Πιστέυω ότι το super tenere είναι ένα καταπληκτικό μηχανάκι, για κάποιον που θέλει να κάνει πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα ,σε κάθε είδους τερεν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί έχει ροπή τρακτέρ

Γιατί συνδυάζει κλασσική ομορφιά με μοντέρνες πινελιές

Γιατί έχει τα πιο όμορφα οπίσθια

Γιατί έχει υπέροχα χρώματα (συνδυασμός πέρλας, χρυσού και κόκκινου)

Γιατί έχει απίστευτη ποιότητα (αποκλειστικά κατασκευασμένο Japan)

Γιατί έχει απίθανες και πολλές λεπτομέρειες, δείγμα ανθρώπων που αγαπούν τις μηχανές

Γιατί έχει δυο ισομεγέθη αναλογικά όργανα

Γιατί τα όργανα αυτά έχουν έναν υπέροχο μπλε φωτισμό

Γιατί ο κινητήρας δεν είναι ρυθμισμένος για απόλυτη ιπποδύναμη

Γιατί είναι HONDA

Γιατί έτσι μου αρέσει και την πήρα (μετά από πολύ κόπο και χρόνο)

Απλά και κατανοητά! Μου επιτρέπεις να προσθέσω με όλο το θάρρος κάτι ακόμα?

Γιατί όταν ανοίγεις γκάζι (honda είναι κιόλας) κελαηδάει το άτιμο παντού (σε όλο το φάσμα των στροφών)

Πιο "γήινο" που λατρεύω είναι το cb1 και το cbsf400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι ειναι σχετικα εφικτο και μπορω να το οδηγησω .προς το παρων ας πουμε δεν θα ειχε νοημα να βαλω κανα super duke 1290 αφου αμα ανεβω θα ανοιξω το γκαζι και θα κατεβω να παω να κλαψω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλοι οι μοτοσικλετιστές ξεκινάμε θέλοντας να γίνουμε ιππότες, όταν μεγαλώσουμε αγοράζουμε ατσαλένια άτια, φοράμε πανοπλίες Dainese και βρίσκουμε πριγκηπέσες με χαμηλά ηθικά στάνταρ.

Για αυτό και εγώ πάντα ονειρευόμουν μηχανές που έμοιαζαν με άλογα, αγέρωχες, ψιλές να κοιτώ τα Ι.Χ εκεί κάτω που ανήκουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή μου αρέσουν όλες οι μηχανές μου είναι δύσκολο να διαλέξω κάποια ως dream bike για αυτό και έβαλα ολόκληρη κατηγορία.

Δεν νομίζω πως αυτές είναι οι καλύτερες ή οι άλλες,όλες έχουν πολλά να μας δώσουν,απλά τα cafe racers μου αρέσουν πολύ λόγω του στιλ τους.

Είναι κάποια μέταλλα με έναν δυνατό κινητήρα που έχουν ταιριάξει τόσο όμορφα και με έναν αναβάτη με παλιό δερμάτινο μπουφάν και ξεθωριασμένο τζιν.

Με τον σκυφτό τρόπο οδήγησης που μπορούν να σε πάνε μια ωραία βόλτα και τους ολόκληρους σωλήνες που έχουν για εξατμίσεις να σκούζουν.

Πάντως αν έπρεπε να διαλέξω ένα dream bike αυτο θα ηταν το kawasaki zxr 750,πράσινο με άσπρο και μπλε,με τα διπλά φανάρια,τους σωλήνες που μπαίνουν στο τεπόζιτο και το αναλογικό κοντέρ που πάει μέχρι λίγο πάνω απο τα 300.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη η 1η ταχυτητα παει 100 +++ , ειμαι λατρης των ss , και το γνωριζω πολυ καλα ( το χει ενας φιλος ) σε αντιθεση με τα αλλα ss ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί απλά δεν υπάρχει.. :P

Πέρα απ την πλάκα το dreambike μου υπάρχει στο μυαλό μου και μόνο. Πρόκειται για ένα custom μοτό που θέλω να κατασκευάσω μελλοντικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή πιστεύω ότι μπορεί να με βοηθήσει να κάνω όσα ταξίδια έχω ονειρευτεί...!!!!

Επειδή είναι από τις ελάχιστες μηχανές που τις καταλαβαίνω από τον ήχο τους όταν πλησιάζουν...!!!

Επειδή το μάτι μου θα πέσει πρώτα σε αυτή όταν δω πολλές μηχανές μαζεμένες μαζί ...!!!

Τροποποιήθηκε από τον Bart Allen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα