HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Παιδια εγω εχω να πω... RTFM ( read the fuck@@ng manual) και με πιν λοκ θολώνει! όσοι εδώ μέσα έχουν shoei XR-1100 το ξέρουν καλά Εγω δεν το ξερω καθολου καλα. Ειδικα με το πινλοκ δεν ειχα ποτε θεμα. σωστος....ακομα κ με πινλοκ θολωνει! δοκιμασε παντως να εχεις τους αεραγωγους μπροστα απ το σαγονι σου ανοιχτους ,θολωνει πιο δυσκολα το μονο κρανος που δεν θολωνει ειναι αυτο χωρις ζελατινα Το μονο κρανος που δεν θολωνει ειναι αυτο που εχει ρυθμιζομενα κλιπς για το πινλοκ και τα ρυθμισεις σωστα . κι αν θολώσει τo pin lock, ίσως θέλει βγάλσιμο, καθάρισμα και σωστή τοποθέτηση! Αυτο ακριβως παιδες. Σωστη τοποθετηση. Πρεπει σε ολες τις ακρες να εφαρμοζει τελεια το λαστιχο/σιλικονη που εχει περιμετρικα. Αν παταει σε ολη την ζελατινα, δεν εχετε πουθενα προβλημα, ουτε καν σταματημενοι στο φαναρι. Εγω πχ αν δω οτι μετα απο πλυσιμο υπαρχει ενα μικρο θολωμα πολυ απλα βγαζω την ζελατινα και γυρναω τους ρυθμιστες ετσι ωστε να κουμπωσει σωστα το πινλοκ στην ζελατινα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 agv k3 θολώνει δυστυχώς ! αλλα συνήθως θολωνει στο υψος της μυτης χωρις να ενοχλεί ιδιετερα! σε καταστασεις βροχης και κρυου του βαζω 0! ειχε θολωσει τερμα και επρεπε να την ειχα ανοιχτη λιγο! αεραγωγοι και εξαρισμο του κρανους μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, με ταχυτητες ανω των 80 καταλαβενεις τον αερα που μπαινει και σε δροσιζει! ακομη και μεσα στην αθηνα καλοκαιρι και δεν μου εβρασε το κεφαλι! ++ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzazleas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Βρε παιδια διβαζω ολα τα σχολια σας...και θελω να ρτησω κατι. -Την εχει πλυνει κανεις με Ava για τα πιατα? Εγω πλενω με Ava τον καθρεπτη του μπανιου για να μην θολωνει...Ειναι εφικτο να το δοκομασει καποιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) καταρχην σας ευχαριστω ολους για την γνωμη σας...εγω το κρανος που εχω ειναι ενα ls2 ff350...καποιοι αναφερεται οτι και επιτειδες να φυσαω δεν θολωνει η πολυ σπανια...επειδη εχω μπερδευτει...το στομα οταν φορασ το κρανος βρισκεται μεσα σε αυτο σωστα???εμενα λοιπον με το που παρω αναπνοη και βγαλω τον αερα απο το στομα <την κατσαμε την βαρκα> θολωσε κατευθειαν....για πειτε λοιπον εδω τι κανω???να αγορασω ενα pinlock οπως ανεφεραν και αλλοι παραπανω?? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2012 από τον glxakiasss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Παιδια εγω εχω να πω... RTFM ( read the fuck@@ng manual) Εγω δεν το ξερω καθολου καλα. Ειδικα με το πινλοκ δεν ειχα ποτε θεμα. Το μονο κρανος που δεν θολωνει ειναι αυτο που εχει ρυθμιζομενα κλιπς για το πινλοκ και τα ρυθμισεις σωστα Αυτο ακριβως παιδες. Σωστη τοποθετηση. Πρεπει σε ολες τις ακρες να εφαρμοζει τελεια το λαστιχο/σιλικονη που εχει περιμετρικα. Αν παταει σε ολη την ζελατινα, δεν εχετε πουθενα προβλημα, ουτε καν σταματημενοι στο φαναρι. Εγω πχ αν δω οτι μετα απο πλυσιμο υπαρχει ενα μικρο θολωμα πολυ απλα βγαζω την ζελατινα και γυρναω τους ρυθμιστες ετσι ωστε να κουμπωσει σωστα το πινλοκ στην ζελατινα. ακριβώς οπως τα λες ειναι, σχεδόν 2,5 χρονια τωρα δεν ξέρω τι θα πει θάμπωμα με το XR1100! τις προάλλες μονο μετα απο βγάλε πλυνε βαλε της ζελατίνας και του πιν λοκ πηγε να κανει πως θολώνει στο υψος της μύτης και ειδα οτι δεν πατάει καλα στο σημειο εκεινο γύρισα λιγο το 1 μαυρο αυτακι και αυτο ηταν εστρωσε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 το δικο μου θολωνει τοσο ευκολα που λεω να παρω αναπνευστηρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsiliha 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 το δικο μου θολωνει τοσο ευκολα που λεω να παρω αναπνευστηρα XAAXAXAXAXAXA!!!! δεν ειναι κακη ιδεα!!! Παντως και εγω εχω προβλημα με το Shark μου. Οταν εχει βροχες και μεσα στην πολη απαραιτητο ειναι να τοχω ενα κλικ ανοιχτο αλλα μετα σταζει το κρανος απο μεσα Βεβαια εχω και το θεμα της τζαμαριας οποτε, γινεται εκει της ποπης. Πρωτα θολωνουν τα γυαλια σε χρονο dt οποτε ειναι δυσκολες καταστασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 και με πιν λοκ θολώνει! όσοι εδώ μέσα έχουν shoei XR-1100 το ξέρουν καλά Πώς γίνεται αυτό; Εγώ στο δικό μου έχω pinlock και φυσσάω ξεφυσάω και με δύναμη για να δω αν θα θολώσει και τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το δικο μου, δεν μπορω να πω οτι θολωνει ευκολα, μονο οταν ειμαι λαχανιασμενος η οταν εκπνεω απο το στομα καρφι στη ζελατινα, και παλι ξεθολωνει αμεσως, αν την εχω ελαχιστα ανοιχτη δεν καταλαβαινει τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Και εσύ UVEX?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Το δικο μου θολωνει αρκετα ευκολα, επισης μπαινει αρκετο κρυο απο κατω. Το πουλι μου επισης μαζευει με το κρυο. B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 ....Το πουλι μου επισης μαζευει με το κρυο. B) Pinlock του έβαλες ; :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zari 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Παιδια σημερα δακρυσα, εκτος του οτι οδηγησα 40 λεπτα με καταιδιγα και το μονο αδιαβροχο που ειχα ηταν το μπουφαν και το κρανος, αποφασισε να θολωσει η ζελατινα. Οταν λεμε ομως θολωμα, θολωμα! Σαν να μην ειχα pinlock πανω. Εχω το κρανος 10 μερες και απο την στιγμη που εβαλα το pinlock ολα καλα αλλα ελα που χθες αποφασισα να βγαλω το pinlock να το καθαρισω( με βαμβακι μονο!) και να το ξαναβαλω. Απο χθες το βραδυ λοιπον με το βαλε-βγαλε ειναι σαν να μπαζει απο παντου και θολωνει τρελα. Εβαλα και εβγαλα το pinlock 4-5 φορες μπας και δεν το ειχα βαλει καλα, αλλα τιποτα! παλι τα ιδια! Τι λετε να φταιει? το κρανος που εχω ειναι το hjc r-pha 10 και η ζελατινα στα πλαινα της εχει τα κλασσικα pin τα οποια ειναι μονο για να εφαρμοζει το pinlock σωστα? δεν τα ''ρυθμιζω'' η κατι? ο πωλητης απο την colori μου ειπε οτι δεν ρυθμιζω τιποτα και οτι απλα ειναι για tear off ζελατινα. Το κρανος αγορασμενο απο αγγλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Με 3.3 χιλιοστα παχος ζελατινας, την ποιο χοντρη που μπαινει σε κρανος παραγωγης, θελει προσπαθεια για να την κανω να θολωσει... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
glxakiasss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 εγω τελικα τι να κανω???να παω να αγορασω ενα pinlock και θα ησυχασω???ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΝΛΟΚ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Καλύτερα μάζεψε λεφτά και πάρε ένα πιο καλό κράνος...εγώ έτσι θα κάνω που θολώνει σαν τρελό ειδικά με την μπαλακλάβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 pin lock μονη λυση.οσο και να κοστιζει το κρανος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Laval 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Καλύτερα μάζεψε λεφτά και πάρε ένα πιο καλό κράνος...εγώ έτσι θα κάνω που θολώνει σαν τρελό ειδικά με την μπαλακλάβα Χαχαχαχα αυτο επαθα και εγω ... πειρα το κρανος μια μερα και θολωσε καπακι .. και λεω κατσε να ανεβω παλι σπιτι να παρω το buff να γινει φιλτρο να μην βγαινει τοσο ζεστος ο αερας... Νταξει με επιασε νευρικο γελιο μολις το δοκιμασα ! θαμπωσε και το κρανος ΚΑΙ μου γηρισε και το θαμπομα στα γυαλια ! Ευτυχως δν ειχα προλαβει να ξεκινησω γιατι θα πηγαινα να φασωθω με καμια κολονα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
empire21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Ξεθάβω το θέμα γιατί πιάνουν τα κρύα και η ζελατίνα δεν γίνεται να είναι πάντα ανεβασμένη.Επειδή όταν αγόραζα κράνος δεν είχα ακούσει τίποτα για pinlock, λέτε κάποια από τις παρακάτω ζελατίνες να κάνουν δουλειά ώστε να μην θολώνει; http://www.louis.eu/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20013321 http://www.motorshop.gr/p.ZELATINA-ANTIFOG-PINLOCK-GIA-KRANOS-EGO-V2-407-A6286-CABERG.901743.html Το κράνος που έχω είναι το caberg v2 407. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Το γέλιο είναι οτι όσο πιο φτηνιάρικο είναι το κράνος, τόσο πιο πολύ πλαστικούρα είναι η ζελατίνα, και θολώνει πολύ πιο δύσκολα. Καρατσεκαρισμένο λέμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Το γέλιο είναι οτι όσο πιο φτηνιάρικο είναι το κράνος, τόσο πιο πολύ πλαστικούρα είναι η ζελατίνα, και θολώνει πολύ πιο δύσκολα. Καρατσεκαρισμένο λέμε! Η ζελατίνα απο το nova μου,θόλωνε για πλάκα. Του shoei και αυτή θολώνει σχετικά εύκολα όταν δεν έχει pinlock (και έχει κρύο). Με το pinlock θολώνει ελάχιστα στις άκρες όταν έχει πολύ κρυο και εκπνέει ο θερμός άνδρας (εγώ είμαι αυτός). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Δεν θολώνει με τίποτα γιατί έχει το σύστημα από τα Moto gp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_enduro 862 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Arai RX7 GP και θολωνει το μπορ###λο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 να τσεκαρετε μηπως βαζετε το πινλοκ αναποδα.πρεπει το χειλος της σιλικονης να παταει προς τα μεσα το πινλοκ πλενεται με νερο αλλα μην το τριβετε η μοναδικη αντιθαμβωτικη ζελατινα χωρις πινλοκ που να ειναι λιγο σοι ειναι στα AGV προσοχη στην ζελατινα αν ειναι σωστα τοποθετημενη και δεν αφηνει κενο με το πινλοκ.το πινλοκ δεν θαμπωνει αν εχει επαφη με την ζελατινα αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς ζελατίνα κράνους Scorpion,να μας πει μια γνώμη ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες