Jump to content
Orlias

Έγινα λυκάνθρωπος!

Recommended Posts

ετσι πρεπει.

οποια εταιρια φτιαχνει καλη μηχανη σε καλη τιμη, πρεπει να ανταμοιβεται.

[ας γινει μαθημα στις εταιρειες που πουλανε τα 250ρια στα 5000+].

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα σου βαλω πιπερι κανονισε... :lipssealed: Επειδη εχει 2 πλαϊνα πλαστικα copy-paste απο το ER τι παει να πει??? Ειμαστε μοναδικοι κυριος!!!! Βγαινεις εξω βλεπεις ενα και δεν ξαναβλεπεις αλλο για πεντε μερες!!!!! :P

To πλαστικό του ψυγείου είναι πιο κοντά στο CB1000R και όχι σε αυτά που λέτε.

Ιδού

Honda-CB1000R_HH8V5957.jpg?g2_GALLERYSID=TMP_SESSION_ID_DI_NOISSES_PMT

SYM-Wolf-SB250Ni-1.jpg

Καλοτάξιδο φίλος!

Υπόψην πάντως το όνομα wolf σε 250cc έχει υπάρξει παλιότερα σε Suzuki...

1988_Wolf_red_500.jpg

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας φίλοι και λυκάνθρωποι :P και εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά το λυκάκι αλλά στα 125 κ.ε γιατί δεν έχω 3800 (μαμώτο) στην άκρη για το 250 :( Το μόνο που με φοβίζει είναι να μην το βαρεθώ!!! Αν και δεν ζητάω πάρα πολλά από την μηχανή .... Εσείς τι λέτε είναι καλό ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο φίλε... Ρε παιδιά μου αρέσει πάρα πολύ το wolfάκι το 250 καιδιαβάζω παντού οτι είναι πολύ καλή μηχανή και απο reviews κτλπ και όλα κομπλε αλλα όποτε το λέω σε κάποιον οτι θέλω να πάρω Sym μου λεει για τη ποιότητα κατασκευής και οτι αυτό είναι που τη κάνει να βγάζει πιο φθηνά μοντέλα... Αυτό είναι το μόνο που με φοβίζει μην αρχίζουν και τρίζουν τα πάντα απο τα πλαστικά μετα απο κανα χρόνο πχ και τα ψαχνω στο δρομο... Μπορει καποιος να με μεταπεισει καπως για τη ποιοτητα κατασκευης γιατι θελω πολυ να το παρω :P και λεφτα για Ninja (καινούρια) δεν υπάρχουν... και η αληθεια ειναι το προτιμώ το wolf απο αποψη αισθητικης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο φίλε... Ρε παιδιά μου αρέσει πάρα πολύ το wolfάκι το 250 καιδιαβάζω παντού οτι είναι πολύ καλή μηχανή και απο reviews κτλπ και όλα κομπλε αλλα όποτε το λέω σε κάποιον οτι θέλω να πάρω Sym μου λεει για τη ποιότητα κατασκευής και οτι αυτό είναι που τη κάνει να βγάζει πιο φθηνά μοντέλα... Αυτό είναι το μόνο που με φοβίζει μην αρχίζουν και τρίζουν τα πάντα απο τα πλαστικά μετα απο κανα χρόνο πχ και τα ψαχνω στο δρομο... Μπορει καποιος να με μεταπεισει καπως για τη ποιοτητα κατασκευης γιατι θελω πολυ να το παρω :P και λεφτα για Ninja (καινούρια) δεν υπάρχουν... και η αληθεια ειναι το προτιμώ το wolf απο αποψη αισθητικης...

Εγώ στο δικό μου σκουτεράκι SYM εχω 51.000km. Την θεωρώ πολύ τίμια εταιρεία, στα επίπεδα της Hyundai σε φιλοσοφία. Οικονομικά σε απόκτηση δηλαδή αλλά αξιόπιστα και την οικονομία τους την κάνουν σε τομείς ΄΄γκλαμουριάς΄΄ και πολυτέλειας. Δηλαδή εκεί που σε ένα Beverly θα δεις πιο σπέσιαλ πλαστικά και περίεργες βαφές αυτά κρατάνε περισσότερη απλότητα.

Και αν δεν το γνωρίζεις η SYM είναι και αυτοκινητοβιομηχανία καθώς έχει συνεργασία με την Hyundai και παράγει στα εργοστάσια της αυτοκίνητα για λογαριασμό της!!

Και τουλαχιστον το δικό μου επειδή ασχολούμαι αρκετά με τις μηχανές μου το έχω δει μέχρι τελευταίας βίδας και δεν μου δημιουργήθηκε κάποιο παράπονο σε κάποιο σημείο πλην των φυσιολογικών φθορών. Σκέψου είχα ένα Kawasaki KlX 250 του 2009 (Ταιλάνδη) και μου είχαν κλωτσήσει 5-6 βίδες!! Έριχνα καντήλια. Στο SYM δεν έχει κλοτσήσει ποτέ ούτε μια βίδα φίλε.

Και επιπλέον μιλάμε και για φτηνά ανταλλακτικά. Μονίζω ειδικά το Wolf που είναι και συμβατικό μοτέρ χωρίς αυτόματη μετάδοση και άλλα μπλιμπλίκια απλά θα είναι μια χαρά αξιοπιστο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω που το εχω δει απο κοντα παντως μια χαρα στιβαρα και καλης ποιοτητας πλαστικα φαινεται να εχει.εχω θα το παρω για αντικαταστατη του παπιου στη πολη μολις εχω το χρημα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δέχομαι πιέσεις από γνωστους και φίλους να πάρω μια μεταχειρισμένη μηχανή με τα ίδια χρήματα και περισσότερα κυβικά, αλλά δεν με πείθουν. Ο λύκος είναι φοβερό μηχανάκι. Από κοντά είναι ακόμα καλύτερο

Τροποποιήθηκε από τον angelospower

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα σοβαρά όμως, τι πάει να πει θα το βαρεθώ ή είναι λίγα κυβικά; Οπως λέει και ο yamahito παραπάνω πλέον τίθεται και το θέμα της βενζίνης στη μέση. Δεν υπάρχουν πλέον παχιές αγελάδες. Οι αγελάδες είναι ισχνές, πεθαίνουν και κάποιοι ακόμα προσπαθούν να τις αρμέξουν. Κι άμα αύριο όπως ξυπνήσουν οι φωστήρες βάλουν τεκμήριο πχ πάνω από τα 500 κυβικά;

Ορισμένοι καλώς κακώς σκέφτονται είτε με το κάτω κεφάλι είτε ότι είναι οδηγάρες, ενώ στην πράξη η εμπειρία στην οδήγηση και ειδικά οδήγηση μηχανής μετράτε σε ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και καταστάσεις που 1) πέφτεις και μαθαίνεις να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος ή 2) τις σκαπουλάρεις και πάλι κάτι μαθαίνεις.

250 κυβικά = η καλύτερη κατηγορία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει πολύ μεγάλο δίκιο ο mavridoul... Φίλε μου κοίτα λίγο στα μηνύματα σου , σου έστειλα για να μου πεις κάποια πράγματα σχετικά με το Wolf 125 !!! Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

11 σελίδες μωρέ ? Μπράβο μας... :D

Που να αναρτήσει δλδ κανείς topic αγοράς καμιάς BMW S1000 RR/ Panigale/MV F3 τι έχει να γίνει... :grin: :grin:

YΓ : ωραίος ο λύκος btw...

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα σοβαρά όμως, τι πάει να πει θα το βαρεθώ ή είναι λίγα κυβικά; Οπως λέει και ο yamahito παραπάνω πλέον τίθεται και το θέμα της βενζίνης στη μέση. Δεν υπάρχουν πλέον παχιές αγελάδες. Οι αγελάδες είναι ισχνές, πεθαίνουν και κάποιοι ακόμα προσπαθούν να τις αρμέξουν. Κι άμα αύριο όπως ξυπνήσουν οι φωστήρες βάλουν τεκμήριο πχ πάνω από τα 500 κυβικά;

Ορισμένοι καλώς κακώς σκέφτονται είτε με το κάτω κεφάλι είτε ότι είναι οδηγάρες, ενώ στην πράξη η εμπειρία στην οδήγηση και ειδικά οδήγηση μηχανής μετράτε σε ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ και καταστάσεις που 1) πέφτεις και μαθαίνεις να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος ή 2) τις σκαπουλάρεις και πάλι κάτι μαθαίνεις.

250 κυβικά = η καλύτερη κατηγορία

πράγματι για την πόλη αυτά τα κυβικά είναι ότι καλύτερο.Όσα άλογα πρέπει για ασφάλεια και άνεση και οικονομία

11 σελίδες μωρέ ? Μπράβο μας... :D

Που να αναρτήσει δλδ κανείς topic αγοράς καμιάς BMW S1000 RR/ Panigale/MV F3 τι έχει να γίνει... :grin: :grin:

YΓ : ωραίος ο λύκος btw...

Δυστυχώς καλώς ή κακώς ο λύκος είναι πιο σημαντικός για εμάς εδώ απο ένα Panigale. Αν κάποιος το πάρει θα λάβει πολλά μπράβο και εύγε αλλά το πρακτικό ενδιαφέρον είναι μικρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τέτοια μοτοσυκλετάκια είναι ταμάμ για τις μέρες μας

Σαν εταιρία η SYM έχει αποδείξει την αξιοπιστία της

Δεν σπάει, δεν χαλάει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Vbok καλοτάξιδος ο λύκος σου και να τον χαρείς και εσύ με ασφάλεια πάντα! Χαίρομαι που αυξανόμαστε σιγά σιγά... Άντε να γίνουμε αγέλη!!! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες καλησπέρα και πάλι.

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις ευχές σας. Μετά από κάμποσα χιλιόμετρα με το λυκάκι, μπορώ να πώ ότι είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Παιδιά για την πόλη η μηχανή απλά δεν παίζεται. Πολύ εύκολο στην οδήγησή του, απροβλημάτιστο και πολύ χαμηλή κατανάλωση. Επίσης η ποιότητα κατασκευής του είναι πάρα πολύ καλή με πολύ καλής ποιότητας υλικά.

Θα σας ανεβάσω σύντομα και καμιά φωτογραφία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε λυκάνθρωπε! Μπορείς να μου πεις αν το έχεις τσεκάρει, ακριβώς τι κατανάλωση έχει το wolfάκι? το 4,6 που λέει στα specs ισχύει ? λιγότερο? περισσοτερο?

Επίσης η μηχανή σου φένεται να τρίζει καθόλου? γιατί έχω διαβάσει ότι ακούγονται κάποια τριξήματα γενικά...

Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κατανάλωση ποικίλει ανάλογα πάντα με την οδήγηση. Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για τις μετακινήσεις μου μέσα στην πόλη με μέση ταχύτητα 40-60 χλμ την ώρα (βέβαια υπάρχουν και στιγμές που μπορεί να φτάσω και τα 100). Με αυτά τα δεδομένα η κατανάλωση είναι 3-3,5 λίτρα στα 100 χλμ.

Επίσης μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κανένα τριγμό στη μηχανή και μέχρι στιγμής κανένα απολύτος πρόβλημα (γενικά πάντως η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστω για την απαντηση!

ομολογω παντως οτι τα 3κ χλμ ειναι μικρο διαστημα..οταν ενα βτρ η σβφ θελουν καθε 12κ χλμ..δλδ στη μια φορα τους,με το συμ θα θελεις 4..

συν το οτι δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν βαζουν αβς σε μοτοσυκλετες αυτης της κατηγοριας..

αν εξαιρεσεις ομως αυτα τα 2,η μοτοσυκλετα ειναι εξαιρετικη στα υπολοιπα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε ευχαριστω για την απαντηση!

ομολογω παντως οτι τα 3κ χλμ ειναι μικρο διαστημα..οταν ενα βτρ η σβφ θελουν καθε 12κ χλμ..δλδ στη μια φορα τους,με το συμ θα θελεις 4..

συν το οτι δεν καταλαβαινω για ποιο λογο δεν βαζουν αβς σε μοτοσυκλετες αυτης της κατηγοριας..

αν εξαιρεσεις ομως αυτα τα 2,η μοτοσυκλετα ειναι εξαιρετικη στα υπολοιπα!!

Κακώς σε έχουν πληροφορήσει, και το cbf & το vtr θέλουν αλλαγή λαδιών κάθε 3000χλμ...

Δεν υπάρχει μοτό που να θέλει αλλαγή λαδιών κάθε 12000χλμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνήσω με τον Air, τα παραπάνω μοντέλα που ενέφερες θέλουν κι αυτά λάδια κάθε 3000 χλμ (όπως νομίζω και οι περισότερες μοτοσυκλέτες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα