Jump to content
Sign in to follow this  
Dimitris Dopel

αγορα παπακι

Recommended Posts

Γεια σας.Σκεφτομαι να αγορασω ενα παπακι για καθημερινη χρηση στην σχολη μου αλλα και διαφορες βολτες μεσα στην πολη.θα ηθελα ενα μηχανακι φθηνο , οικονομικο , δυνατο και να μου κρατησει χρονια.Μιλαω παντα για αγορα καινουριου καθως τα μεταχειρισμενα δεν τα εμπιστευομαι και τοσο.Σκεφτηκα για το Daytona Spinter EFI 2011 και το honda to Innova οπου ειναι πιο ακριβο.τι θα μου προτεινατε εσεις?ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχάς όσον αφορά τη σκέψη σου για καινούργιο, είναι ολόσωστη!

Ένα καινούργιο παπάκι, με σωστή το κρατάς για μια ζωή... Ένα μεταχείρω???

Τώρα πες μας περίπου το ποσό που σκοπεύεις να διαθέσεις και από παπάκια υπάρχουν επιλογές!

Αν σκοπεύεις να παίξεις στο 2χιλιαρο τότε καλύτερα να προτιμήσεις ένα μικρό Τζαπάνι όπως Suzuki Address 125 (στο βάζω πρώτο γιατί μ αρέσει περισσότερο απ όλα), Kawasaki ZX 130.

Αν είσαι κάτω από 2χιλιαρο τότε κοίτα για το Yamaha Crypton R (αν και δεν είναι ό,τι καλύτερο από θέμα ποιότητας πλαστικών όπως το δα, από μοτεράκι είναι σκύλος - τα παλιά Crypton R ήταν τα αγαπημένα παπιά των deliverάδων και όχι άδικα :thumbsup1: )

ή κάποιο κορεάτικο Kymco, Daytona κλπ...

Αν πάς για πολύ πάνω από 2χίλιαρο τότε Honda Innova 125 και Yamaha Crypton X 135 τα οποία θεωρούνται ΤΟΠ το καθένα για τους δικούς του λόγους.

Οπότε πρώτα αποφασίζεις πόσα διαθέτεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω φιλε μου θα σου προτεινα 2 παπακια που δεν ειναι τοσο σουπα οσο το ιννοβα..

Κawasaki zx130 και Suzuki Address 125. Δες και αυτα. Σχεδιαστικα ειναι ομορφα κατα τη γνωμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το jetix τι λετε παιδια??

τι διαφορα εχει το επαγγελματικο απο την απλη εκδοση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα οπως ειπε και το παιδι πανω kriss 2.-

το επαγγελματικο πρεπει να εχει σκαρα.

καμι σχεση το jetix με κρισακι η κρυπτον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε μην το σκέφτεσαι άλλο χάνεις το χρόνο σου! το kriss είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο value for money μηχανάκι που κυκλοφορεί...και πιο δυνατό απο τα crypton r,daytona,jetix και ίσως κάποια ιαπωνικά....

ΧΤΥΠΑ ΤΟ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσα διαθέτεις? Αν διαθέτεις 2.600 πάρε κρύπτον Χ..

Μπορείς επίσης να κοιτάξεις και κάτι σε μοτοσυκλέτα π.χ. honda cbf 125(τέρας οικονομίας), cbr 125, honda AX-1, κλπ..

Αν είσαι αρχάριος πάρε κανά παπί, και μεταχειρισμένο να είναι δεν έχουν πρόβλημα τα 4χρονα αδελφέ.. Όλα σκυλιά είναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
http://www.kymco.gr/product.asp?catid=1529 η προταση μου φιλε μου, αυτο θα παρω κ γω σε λιγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν βάλεις κάτι παραπάνω από τα 1500 η καλύτερη κατά τη γνώμη μου επιλογή είναι το kriss.Ποιοτικό,αξιόπιστο και πιο δυνατό από τα υπόλοιπα παπιά που παίζουν σε αυτή την τιμή.Τώρα σχετικά με τα daytona έχουν αποδειχτεί πολύ καλά και αξιόπιστα και γενικά πολύ value for money (όσον αφορά τα 50 και 125 με καρμπυρατέρ).Σχετικά με το καινούριο το ψεκαστό δεν έχω ακούσει ακόμη σχόλια επειδή είναι σχετικά καινούριο και δεν έχει κυκλοφορήσει πάρα πολύ ακόμη αλλά από ότι ξέρω (δεν παίρνω κ όρκο) ο κινητήρας είναι ο ίδιος με το απλό το 125 κ αλλάζει μόνο η τροφοδοσία και η εξάτμιση.Οπότε λογικά δε θα έχεις πρόβλημα.Και αν μάλιστα μπορεί να φτάσει και τα νούμερα κατανάλωσης που ανακοινώνουν τότε λέει πολλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν είσαι κάτω του 2χίλιαρου μην ψάξεις κορεάτικα...modenas kriss 125 και είσαι τέλειος!

στα 1600!

Η επιλογή μου όπως φαίνεται κ απο το profile μου. Δοκιμασμένο αρκετά στην ελληνική αγορά με τιμή στα 1695 €.

Ποιοτικότερο απο το Kymco θεωρω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω μολις πηρα ενα suzuki address 125,και πραγματικα σε θεμα οδηγησης δεν περιμενα οτι θα ειναι ετσι... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λεμε η παπια :P Παιζει να ειναι και ποιο βολικη απο το crypton X...

Δεν φοβαμαι να μπω σε στροφη οπως εμπαινα με το RGV μιλαμε!

Δυο φιλοι μου εχουν ο ενας crypton R και ο αλλος astrea και μου φαινοντε πολυ αβολα σε σχεση με το address...και σε στροφες και σε ολα!

Για μενα...address χωρις δευτερη σκεψη!

Με 1000-1200ε βρισκεις μαμα σε αριστη κατασταση,ασε που ειναι μηχανακια που δεν τα παιρνουν καγκαροι με εξατμισεις και παει λεγοντας,τα περισσοτερα ειναι μαμα και τα εχουν μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωποι!

Και σε εμφανιση επισης ειναι απο τα ποιο ομορφα παπια για μενα! Το ποιο ομορφο μετα το crypton X!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω μολις πηρα ενα suzuki address 125,και πραγματικα σε θεμα οδηγησης δεν περιμενα οτι θα ειναι ετσι... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ λεμε η παπια :P Παιζει να ειναι και ποιο βολικη απο το crypton X...

Δεν φοβαμαι να μπω σε στροφη οπως εμπαινα με το RGV μιλαμε!

Δυο φιλοι μου εχουν ο ενας crypton R και ο αλλος astrea και μου φαινοντε πολυ αβολα σε σχεση με το address...και σε στροφες και σε ολα!

Για μενα...address χωρις δευτερη σκεψη!

Με 1000-1200ε βρισκεις μαμα σε αριστη κατασταση,ασε που ειναι μηχανακια που δεν τα παιρνουν καγκαροι με εξατμισεις και παει λεγοντας,τα περισσοτερα ειναι μαμα και τα εχουν μεγαλυτερης ηλικιας ανθρωποι!

Και σε εμφανιση επισης ειναι απο τα ποιο ομορφα παπια για μενα! Το ποιο ομορφο μετα το

crypton X!

Θα συμφωνησω απολυτα με τον φιλο!! Και εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με το μηχανακι!!

Αν και το πηρα με 25κ χιλιομετρα ηταν σε αριστη κατασταση μηχανικα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα