tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Μάλλον ετσι ειναι TZOUTZ.......... Δεν πειράζει Σταύρε, έχουμε γίνει κανονικά πρεζάκια του χώματος και άμα χάσουμε κανένα ΣΚ μας πέφτει πολύ βαρύ. Ας κάνετε κι εσείς ένα διάλειμμα, το Enduro Meeting μέτρησε σαν 2 ΣΚ άλλωστε. Θα πας να δεις την εγχείρηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Mπα οχι.....λεω να παω για κανα καφε με αλλα φιλαρακια και μετα καμια ταβερνουλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Εγω γιατι δεν σε πιστευω τωρα, μπορεις να μου πεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Mπα οχι.....λεω να παω για κανα καφε με αλλα φιλαρακια και μετα καμια ταβερνουλα. Εγω γιατι δεν σε πιστευω τωρα, μπορεις να μου πεις; Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........... Ωρέ δεν ντρέπεσαι λίγο να λες ψέμματα κοτζάμ' μαντράχαλος; Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 εγω παλι πιστευω οτι θα παει για ψαρεμα στις Πρεσπες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 εγω ειπα οτι μαλλον ειμαι γενικα εκτος απο χωμα αυτο το ΣΚ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Αληθεια λεω ρε ......Και ενα ΣΚ εκτος χωματος δεν πειραζει............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 ρε μπας κ πάτε όλοι το Σάββατο να δείτε τα κορίτσια στο σχολείο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Δεν υπάρχει χώρος για θεατές... μόνο προπόνηση θα γίνει στο χώρο. Εξάλλου το ακριβές μέρος του μαθήματος δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 ρε μπας κ πάτε όλοι το Σάββατο να δείτε τα κορίτσια στο σχολείο? Τελικά αυτό θα γίνει μου φαίνεται, θα έρθει και εξωφορουμικός κόσμος λέγεται.... Δεν υπάρχει χώρος για θεατές... μόνο προπόνηση θα γίνει στο χώρο. Εξάλλου το ακριβές μέρος του μαθήματος δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί... Πόσο λίγα ξέρεις ..... ακόμα. :P [Ελπίζω να έχεις ξεκινήσει carbo loading] :lol: :lol: :lol: Ναι ξέρω Νίκο, όλα τα τρελοκομεία εδώ έχουν μαζευτεί. Θα το συνηθίσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 [Ελπίζω να έχεις ξεκινήσει carbo loading] Το ποιο ??????????? Δηλαδή ??????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τελικά αυτό θα γίνει μου φαίνεται, θα έρθει και εξωφορουμικός κόσμος λέγεται.... να πάει.. να πάει... στου Παπάγου... Πόσο λίγα ξέρεις ..... ακόμα. Are you sure...? :P [Ελπίζω να έχεις ξεκινήσει carbo loading] Αυτό ούτε εγώ το έπιασα...αν αναφέρεσαι σε εμένα... άκυρο...το βρήκα... ΟΧΙ δεν ξεκίνησα ούτε διατροφή ΟΥΤΕ γυμναστική...περιμένω πως και πως μετά το μάθημα να πέσω λιπόθυμη και "παραπληγική" από τα πιασίματα και τους πόνους... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2012 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Το ποιο ??????????? Δηλαδή ??????????? Το ποιο ??????????? Δηλαδή ??????????? ο tsoutz εννοεί να ξεκινήσεις τσι καρμπονάρες για να έχεις ενέργεια στα συνεχόμενα ανηφοροπετροκατηφόρια.. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 ο tsoutz εννοεί να ξεκινήσεις τσι καρμπονάρες για να έχεις ενέργεια στα συνεχόμενα ανηφοροπετροκατηφόρια.. B) :tooth: Καλά εσύ είσαι αυθεντικός εντουράς ηδονιστής φίλος κοψιδιών και λοιπών χοληστερίνων. Carbo από carbohydrates, όχι από carbonara ζαβολιάρη. Πολλοί υδατάνθρακες, για 2-3 μέρες πριν από οποιοδήποτε εξαντλητικό event. Οι ειδικοί λένε τα μακαρόνια άσπρα...... κάτασπρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Μπα τον τελευταίο καιρό όλο μακαρόνια έτρωγα (η έυκολη λύση για τη μαγείρισσα...) οπότε δεν το κόβω... απλά θα προσπαθήσω να μπουκώνομαι λίγο περισσότερο σήμερα και αύριο ακόμα κι αν δεν έχω όρεξη... Να ρωτήσω και κατι άλλο εσάς που κάνατε το ολοήμερο μάθημα. Τι ενδείκνυται να κρατάει μαζί του κάποιος για κολατσιό? Γιατί χωρις τίποτα αποκλείεται να την βγάλω τη μέρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 μπανανες>>>το καλυτερο,αμεση ενεργεια! παστελι,ξηρους καρπους,energy snack.. και ισοτονικο βεβαια!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 μπανανες>>>το καλυτερο,αμεση ενεργεια! παστελι,ξηρους καρπους,energy snack.. και ισοτονικο βεβαια!! Kαι μελι ( και ας γελατε μερικοι) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Kαι μελι ( και ας γελατε μερικοι) Γελάμε γιατί εσύ το μέλι το βάζεις στα γάντια για να μη σου γλιστράει το τιμόνι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Κωλ@παιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 ΕΧΩ........ΣΚΑΣΕΙ κανεις δεν θα παει στη καταπληκτικη ΠΟΠΑΡΑ αν αλαξει κατι να :thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 ΕΧΩ........ΣΚΑΣΕΙ κανεις δεν θα παει στη καταπληκτικη ΠΟΠΑΡΑ αν αλαξει κατι να :thumbsup: Δυστυχώς εμένα το μοτόρι μου είναι στο γιατρό. Την άλλη βδομάδα όμως..................... Μείνε συντονισμένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 τωρα που σας βρηκα δεν σας αφηνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 τωρα που σας βρηκα δεν σας αφηνω Φίλε μου αν σε παίρνει θα μαζευτεί αύριο στα πιστάκια Παπάγου παρεάκι από το mybike. Αλλιώς το επόμενο ΣΚ όπου ελπίζω να κερνάει Redbull ο ΚΤΜΑΚΙΑΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες