g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 βασικα όλα τα παπάκια δεν ειναι άσχημα? Βασικά τα παπιά είναι τα πιο όμορφα μηχανάκια γιατί όλοι σχεδόν με ένα παπί ξεκινήσαμε το οποίο το βλέπαμε θεό ! :P Δεν μπορώ εύκολα να κατηγορήσω παπί για ασχήμια γιατί είναι φυσικό επόμενο από το όνομα "παπί" να μην περιμένεις κάτι παραπάνω από παπένια όψη!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Townmate... ... το χειρότερο παπί. Κρίμα στη Yamaha... διαφωνώ ηταν παπι θρυλικο και οχι ασχημο για την εποχη , χιλιαδες πιτσοχιλιομετρα ντελιβερατα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Θρυλικό, δυστυχώς για την Yamaha, ήταν το Honda C50 και μετά το θρυλικότερο GLX. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Αν δεν ήταν Concept-bike και είχα τα φράγκα, το αγόραζα χαλαρότατα !!! Είναι τόσο άσχημο που το συμπαθείς! Υποτίθεται οτι κυκλοφορεί στην Ιαπωνία. Ένα βίντεο σε έκθεση στο Τοκιο. Το κορυφαίο είναι οτι η ποδιά που προστατεύει τον κινητήρα βγαίνει με μια ασφάλεια και γίνεται φτυάρι, επίσης έχει μπαταρία ιόντων λιθίου... Επι του θέματος! Αυτή τη φορά απο Honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Townmate... ... το χειρότερο παπί. Κρίμα στη Yamaha... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2012 Μάλλον το χειρότερο σε όψη εννοούσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drowvarius 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 Από σκούτερς έχουμε και λέμε : Από BMW : και για μένα το "διαστημόπλοιο" της Χόνδας Βεβαια υπάρχουν φανατικοί οπαδοί του τελευταίου. Στην Ελλάδα δεν ξέρω κατά πόσο έχουμε ... Εμένα, εμένα. Λατρεύω τις Goldwing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Townmate... ... το χειρότερο παπί. Κρίμα στη Yamaha... απο αποψη ομορφιας ηταν καπως αλλα μηχανολογικα ειναι πολυ σκυλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Θα σαλτάρω, είναι που είναι χάλια το Scarver, το αντέγραψαν και από πάνω ???????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Townmate... ... το χειρότερο παπί. Κρίμα στη Yamaha... ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! Ιερόσυλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Ορίστε και η δικιά μου άποψη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) ουτε και νεο αισχος βεβαια +οΟΟΟΟΟΟΟλα τα BMW εκτως S1000RR +ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ τα τσοπερ και Buell Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον koutsi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Yamahakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ήρθε η ώρα να ενώσουμε της δυνάμεις μας στον αυθάδη!!!!!!!!!!! Ανακωχή έχουμε κοινό εχθρό!!! :rolleyes: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον aposperittis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 BMW CS650 SCAVER και ασχημο μηχανακι και ασχημο ονομα φωτοφραφιες μην ανεβαζω και τρωω χορο...ανεβηκε καμια δεκαρια φορες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Yamahakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ήρθε η ώρα να ενώσουμε της δυνάμεις μας στον αυθάδη!!!!!!!!!!! Ανακωχή έχουμε κοινό εχθρό!!! :rolleyes: Αυτος ο εχθρος μηπως, λεω πμηπως ειμαι εγω? χιχιχιχιχι. OK γνωμη μου και πρεπει να την σεβαστουνε ολοι οπως κι εγω αλλωστε να σεβαστω των αλλων τις γνωμες -Φιλικα :D Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον koutsi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Yamahakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ήρθε η ώρα να ενώσουμε της δυνάμεις μας στον αυθάδη!!!!!!!!!!! Ανακωχή έχουμε κοινό εχθρό!!! Παμε! Αεεεεεεεεερααααααααααααα!!!!!!!!!!!! :shoot: :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 :knife: :katana: :whip: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Άσχημη η Africa και το ΧΤ ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Άσχημη η Africa και το ΧΤ ; Γιατί τα άλλα είναι??? (Για να φανώ ακριβοδίκαιος!) Αλλά είμαι σίγουρος ότι ο φίλος μας θέλει να μας πειράξει! Ε? Ε? Ε? Ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzalis 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 ουτε και νεο αισχος βεβαια :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala: αυτα απο πανω ειναι απλα γαμάτα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Υποψιάζομαι πλακίτσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ξεχασα να βαλω μια που με αηδειασε απο τιν πρωτη στιγμη, και απο το περιοδικο αλλα και απο την πραγματικοτητα :knife: :knife: :nuke: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον koutsi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες