A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 ειναι ωραιο το ατιμο! μου εχει λειψει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 9 000 αρα πηγαινε και παραπανω ετσι diamapa; εγω αν δεν φτασει 11 11.5 δεν αλλαζω απο 4η σε 5η γιατι μετα κρεμαει και δεν ανεβαζει με τιποτα...η πεμπτη δεν κοφτιαζει ποτε αρα δεν βαζω 6...μια φορα δοκιμασα και επεσε 6η 8 χιλιαδες και μετα ολο και επεφτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.amracing.te4m.de/# ανακάλυψα το παραπάνω τσεκάρετε αν και στα γερμανικά έχει ενδιαφέροντα πραγματακια... μια ερώτηση θα ήθελα να σας κάνω μου έχει καεί το ένα απο τα δύο λαμπάκια μπροστά αλλά δεν ξέρω πως να βγάλω τα πλαστικά του για να το αλλάξω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει-περιγράψει μου τα καίει αρκετά συχνά,κυρίος όταν το κοφτάρω, σας συμβαίνει το ίδιο??? τέλος έχω δει ότι ανάμεσα στα μπροστινά φώτα υπάρχει ένα λεντάκι που εμένα είναι καμένο αυτό αλλάζει με κάποιον τρόπο??? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 από τον δημητρηςδημ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ναι ειναι γνωστο το σιτε για το μηχανακι μας εχει πολυ ωραια πραματα. οσο για το αν πηγαινε παραπανω, μετα παιζει ρολο το γραναζωμα, αν ειχα ενα 14αρι μπροστα θα κοφτιαζε κι η 6η μου, αλλα ετσι δεν θα μπορουσα να κανω ταξιδια, οποτε καλα ειναι. φιλτρο, εξατμιση και καρμπ ειναι αρκετες αλλαγες ετσι ωστε να παρει το κατι παραπανω ο κινητηρας χωρις να θυσιαστει η αξιοπιστια του. αντε και καμια 4v γνησια κεφαλη χοντα απ το 150. εκκεντροφορο πχ δεν θα αλλαζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Δημήτρη δεν χρειάζεται να λύσεις τα πλαστικά για να αλλάξεις την λάμπα μπροστά. Βάζεις το χέρι σου είτε απο την κάτω πλευρά είτε με κομμένο το τιμόνι τελείως προς την μια πλευρά και το βάζεις πίσω απο το φανάρι. Θα βρεις 2 κύλινδρους καλυμένους με κάλυμα απο λάστιχο(η μόνωση για το νερό). Το βγάζεις αυτό(έχει μια βλακεία που το κρατάει για να μην πέσει) και φαίνετε το σιδεράκι που κρατάει την λάμπα. Βγάζεις το σιδεράκι απο τις ασφάλειες του, και τραβάς έξω την λάμπα αποσυνδέοντας την απο την φίσα. Βάζεις την άλλη, το ασφαλίζεις με το σιδεράκι και ξανακουμπώνεις πάνω το λαστιχένιο κάλυμα. Αν σου καίει την λάμπα κάθε φορά που κοφτίζεις τότε κάτι δεν πάει καλά με τα ηλεκτρολογικά σου. Τσέκαρε το σε έναν ηλεκτρολόγο, πριν γίνει ποιο σοβαρό. Υποθέτω απο τα λίγα που ξέρω, ότι όταν το κοφτίζεις δίνει περισσότερο ρεύμα απότι πρέπει και γιαυτό σου καίει την λάμπα. Πράγμα που δεν θα έπρεπε να γίνεται μιας και στο CBR έχει σταθερή τάση και δεν παίζει ρόλο πόσο θα το γκαζώσεις(σε αντίθεση με τα παπάκια). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Δημήτρη δεν χρειάζεται να λύσεις τα πλαστικά για να αλλάξεις την λάμπα μπροστά. Βάζεις το χέρι σου είτε απο την κάτω πλευρά είτε με κομμένο το τιμόνι τελείως προς την μια πλευρά και το βάζεις πίσω απο το φανάρι. Θα βρεις 2 κύλινδρους καλυμένους με κάλυμα απο λάστιχο(η μόνωση για το νερό). Το βγάζεις αυτό(έχει μια βλακεία που το κρατάει για να μην πέσει) και φαίνετε το σιδεράκι που κρατάει την λάμπα. Βγάζεις το σιδεράκι απο τις ασφάλειες του, και τραβάς έξω την λάμπα αποσυνδέοντας την απο την φίσα. Βάζεις την άλλη, το ασφαλίζεις με το σιδεράκι και ξανακουμπώνεις πάνω το λαστιχένιο κάλυμα. Αν σου καίει την λάμπα κάθε φορά που κοφτίζεις τότε κάτι δεν πάει καλά με τα ηλεκτρολογικά σου. Τσέκαρε το σε έναν ηλεκτρολόγο, πριν γίνει ποιο σοβαρό. Υποθέτω απο τα λίγα που ξέρω, ότι όταν το κοφτίζεις δίνει περισσότερο ρεύμα απότι πρέπει και γιαυτό σου καίει την λάμπα. Πράγμα που δεν θα έπρεπε να γίνεται μιας και στο CBR έχει σταθερή τάση και δεν παίζει ρόλο πόσο θα το γκαζώσεις(σε αντίθεση με τα παπάκια). δεν τα καίει συνέχεια αλλά ανά εξάμηνο φεύγει το ένα απο τα δύο όταν κοφτάρει τα φώτα παίζουν σαν να μην έχουν σταθερό ρεύμα ευχαριστώ για την απάντηση θα το μαστορέψω εντός σαββατοκύριακου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kirkus 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Billy το cbr 125 sold το καταλαβαίνω...Το ER-6 totaled?????Πες μου οτι δεν το τράκαρες.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 από τον kirkus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Toν billy τον τράκαραν... Δημήτρη μπορεί να είναι ελλατωματικές οι λάμπες. ποιες χρησιμοποιείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Billy το cbr 125 sold το καταλαβαίνω...Το ER-6 totaled?????Πες μου οτι δεν το τράκαρες.... με τρακαρε ενας @@ρας... ασε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) ελαφρια κατηφορα ψαρωμενος με 6η κ 9000 στροφες. αλλα το καημενο ετριζε ολοκληρο. αλλα το γουσταρα!!! Με 6η και 9.000 εμενα βγαζει 110 -120.. πάει και παραπανω. Δεν ξέρω αν εχει αλλο γρανάζι. Α! και καθόλου μα καθόλου τρίξιμο :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 από τον Lektikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Με 6η και 9.000 εμενα βγαζει 110 -120.. πάει και παραπανω. Δεν ξέρω αν εχει αλλο γρανάζι. Α! και καθόλου μα καθόλου τρίξιμο :) ε 9000 λεει αλλα εχω κι ενα θεμα με το στροφομετρο εγω οποτε μπορει να ειναι λιγο παραπανω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kirkus 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 με τρακαρε ενας @@ρας... ασε... Όχι ρε φίλε όχι ρε με τους μαλ@κες...Ελπίζω εσυ είσαι καλά έτσι? Η μηχανή έπαθε σοβαρή ζημιά? Πως έγινε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Όχι ρε φίλε όχι ρε με τους μαλ@κες...Ελπίζω εσυ είσαι καλά έτσι? Η μηχανή έπαθε σοβαρή ζημιά? Πως έγινε? δεν χτυπησα γιατι φοραγα ολο τον εξοπλησμο μου! η μηχανη εχει βγει ολικη και περιμενω για την αποζημιωση! μην γραφουμε σε αυτο το θεμα ομως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 γαματα Βασιλη.... εχθες ειχαμε ενα σχετικο σκηνικο με τον κουμπαρο μ.... το καλο ειναι οτι δεν επαθε τιποτα αυτος αλλα ο ταυρος του (ducati 1199) εγινε κομματια και ηταν ολοκενουργια... :( ενα μαλακισμενο με ενα rs50 κωλοπηραγμενο μας εκλησε την εξοδο απο εθνικο απο δεξια και επεσε πανω στον κουμπαρο μου..... τα κακα ειναι οτι τα πλαστικα στα αριστερα οπως πεσανε γινανε αχριστα και η μουρη εφυγε ολη και δεν μπορουσα να σταματησω τον κουμπαρο μου να μοιραζει χαστουκια στο βλαμενο που ηταν και χωρις κρανος και εκλεγε για να μην φοναξουμε την τροχεα.... τελικα πηραν και τον κουμπαρο για κακοποιηση :S ο πιτσιρικας ειχε βαλει εναν κηνητιρα απο ktm 125 πανω και το επαιζε αεροπλανακιας....και χωρις διπλωμα.... ευτιχος εγω με το μεγαλο μωρο μ ημουν λιγο πιο πισω και η κοπελα μου με το cbr 125 μου.... περαστικα Βασιλαρα και κυνηγα τον οσο μπορεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 http://ridertua.files.wordpress.com/2011/04/cbr-150-army-look.jpg ολα τα λευτα χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 black hali.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 για τους καταδρομεις οτι πρεπει!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 γαματα Βασιλη.... εχθες ειχαμε ενα σχετικο σκηνικο με τον κουμπαρο μ.... το καλο ειναι οτι δεν επαθε τιποτα αυτος αλλα ο ταυρος του (ducati 1199) εγινε κομματια και ηταν ολοκενουργια... :( ενα μαλακισμενο με ενα rs50 κωλοπηραγμενο μας εκλησε την εξοδο απο εθνικο απο δεξια και επεσε πανω στον κουμπαρο μου..... τα κακα ειναι οτι τα πλαστικα στα αριστερα οπως πεσανε γινανε αχριστα και η μουρη εφυγε ολη και δεν μπορουσα να σταματησω τον κουμπαρο μου να μοιραζει χαστουκια στο βλαμενο που ηταν και χωρις κρανος και εκλεγε για να μην φοναξουμε την τροχεα.... τελικα πηραν και τον κουμπαρο για κακοποιηση :S ο πιτσιρικας ειχε βαλει εναν κηνητιρα απο ktm 125 πανω και το επαιζε αεροπλανακιας....και χωρις διπλωμα.... ευτιχος εγω με το μεγαλο μωρο μ ημουν λιγο πιο πισω και η κοπελα μου με το cbr 125 μου.... περαστικα Βασιλαρα και κυνηγα τον οσο μπορεις... μακρια απο εμας παιδια! τιποτα αλλο, ειναι μεγαλη ταλεπορια η ολη φαση, και πολυ ψυχοφθορο το περιμενε! ειναι μεγαλη ατυχία να το παθενει κανεις! καλα χλμ να εχουμε! Μην γραφουμε για αλλα ατυχηματα στο θεμα παρακαλω δεν ειναι αυτο ο σκοπος του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 ναι ρε παίδες ας πούμε τπτ άλλο πέρασα και μαύρα χριστούγεννα φέτος με δυο ραγισμένα δάκτυλα... περαστικά σε όλους του χτυπημένους εύχομαι... να ρωτήσω κάτι που θέλω και τα βράδια δεν με αφήνει να κοιμηθώ έχει φτάσει ο καιρός και η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξω μηχανάκι έχω ένα θεματάκι δεν ξέρω αν πρέπει να δώσω το cbr μου, αρκετοί φίλοι μου λένε να το κρατήσω άλλα με προβληματίζει ότι έχει 41.000 και όσο να ναι είναι δουλεμένο,βέβαια τουλάχιστον όσο καιρο το έχω, το έχω σαν τα μάτια μου με τα σερβις του με το ένα του με τα άλλο του και πάει και αρκετά καλά για τα χρόνια του. προβληματίζομαι περισσότερο μην το δώσω και μετα εσείς τι θα κάνατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 αμα φιλε Δημητρη εχεις την οικονομικη και μη δυνατοτητα να ανέβεις κατηγορια στα κυβικά, τοτε πουλας το cbr και πας σε κατι στα 600 οικονομικη μοτοσυκλετα χωρις πολλα αλογα! Αν ομως απο οικονομικα δεν εισαι καλα, δεν εχεις ιδετερες γνωσεις ακομη, δεν εχεις κανει πολλα χλμ και το cbr σε βολευει στο 100% γιατι οχι να το κρατησεις ακομη 1 χρονο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 αυτό σκεφτόμουνα και εγώ κάτι απλό η 250 η 600 και πάλι για την δουλεία μου το θέλω σαν μέσο μετακίνησης απλά λόγο δυσκολιών της εποχής έλεγα το cbr να μην το δώσω να το κρατήσω ίσως του αλλάξω τα ένα δύο πραγματάκια που ίσως θέλει και να το κρατήσω καβάτζα. ξέρει κανείς τι μπορεί να θέλει μετά απο τόσα χιλιόμετρα απλά κατα προσέγγιση να έχω μια ιδέα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δημήτρη εγώ αν είχα την δυνατότητα θα κρατούσα και το cbr και θα έπαιρνα και στο SV μου. Γιατί? Γιατί είναι σκυλί, απο συντήρηση το είχα άψογο, κατανάλωση μηδενική, και θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ όποτε θέλω για μέσα στην πόλη. Άσε που στις βόλτες θα το έδινα στην γυναίκα για να μην την έχω διπλό, και να πηγαίνουμε παρέα βολτούλες. :D Δυστηχώς δεν την είχα την δυνατότητα οπότε αναγκάστηκα και το πούλησα. Αν το μετάνοιωσα? Ναι. Δυστηχώς όμως έτσι είναι η ζωή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 Δημήτρη εγώ αν είχα την δυνατότητα θα κρατούσα και το cbr και θα έπαιρνα και στο SV μου. Γιατί? Γιατί είναι σκυλί, απο συντήρηση το είχα άψογο, κατανάλωση μηδενική, και θα μπορούσα να το χρησιμοποιώ όποτε θέλω για μέσα στην πόλη. Άσε που στις βόλτες θα το έδινα στην γυναίκα για να μην την έχω διπλό, και να πηγαίνουμε παρέα βολτούλες. :D Δυστηχώς δεν την είχα την δυνατότητα οπότε αναγκάστηκα και το πούλησα. Αν το μετάνοιωσα? Ναι. Δυστηχώς όμως έτσι είναι η ζωή. αυτό σκέφτομαι και εγώ μια μ...... να μου κάτσει με την άλλη μηχανή θα είναι εκει άμα την χρειαστώ λέω να πάω μια βόλτα πρώτα απο το συνεργείο να την κοιτάξει και ο μάστορας να δω την κατάσταση της και να ζυγίσω τι πρέπει να κάνω ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 εγω σκοπευω να το κρατησω παντως κι οσο παει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2013 οχι τι να θελει το cbr απο θεμα χιλιομετρων; λαδια μπουζι στα χιλιομετρα τους, και μια ρυθμιση βαλβιδων οποτε το χρειαζεται, αλλαγη φιλτρου αερος καθε 3 φορα που θα κανεις σερβις, τις υπολοιπες 2 απλα το καθαριζεις, και αν θελει αλλαγη δηλαδη! η χοντα εβγαλε διαμαντακι, οπως και να το κανουμε! εχω δει και cbrακι μπουρδελο με λαδια απο φριτεζα που λεει ο λογος και να δουλευει κομπλε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες