evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 WTF? πως έγινε κάτι τέτοιο για πές μας! σπάσανε ελατήρια βαλβίδων και βάρεσε το πιστόνι;; η διαμετρος ήταν οπως επρεπε η εφαγε και κανα ρουκετιδι ο στροφαλοθαλαμος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2013 οχι ρε πουστι μου μλκια.... για πες τι ζημια σε βγηκε κι αν αχρηστευτηκαν ολα αυτα που πηρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 οχι η ζημια ειναι μονο πιστονι... τα ελατιρια του λαδιου του πιστονιου σπασανε και περασε βενζινα μεσα στο καρτερ.... η ζημια ειναι μικρη απλα δεν βρησκω στο ηρακλειο πιστονι.... δωσαμε το πιστονι σε εναν μιπως καταφερει να μας βρει καποιο ιδιο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 το πιστονι ηταν ημιτασιον, οχι το αυθεντικο honda? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 επισης ... το πιστονι εσπασε/ραγισε η απλά έσπασαν τα δαχτυλιδια που εχει γυρω γυρω για να "στεγανοποιεί" ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 τα δαχτυλιδια διλαδι τα ελατιρια του... οχι δεν ηταν μαμα.... ενα απο τα ισως ηταν να ανοιξουμε λιγο την εξαγωγη για να ελατωσουμε την συμιεση.... οπως και εγινε... ανοιξαμε θυριδα εξαγωγης κεφαλης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 οταν μιλαμε για συμπιεση εννοουμε το τι συμβαινει τη στιγμη που το πιστονι ειναι στην ανω ακραια θεση που η βαλβιδες ειναι κλειστες...αρα γιατι να ανοιξεις της εξαγωγης; απο αυτα που γραφεις μαλλον τελικα δεν ανοιξες τη διαμετρο της βαλβιδας εξαγωγης (που ειναι εντελως ασχετο με αυτο) αλλα εφαγες λιγο υλικο απο το εσωτερικο της κεφαλης! πραγμα πολυ επικυνδινο φυσικα! τα κατεργασιμα υλικα με την κρουση μπορει μεσα σε καποιο σημειο τους να κανουν "αραχνη" και καποια στιγμη η αραχνη γινεται αραχναρα με κατι ποδια ΝΑ! προσεχε καλυτερα ;) φιλικα! κρατα μας ενημερους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2013 επιτελους ηρθε το πιστονιιιιιιιιιι απο αθηνα απο ενα γνωστο του αδερφου μου που μας το εφτιαξε για να καληψει μια υποχρεωση στον αδερφο μου (φτιαχνει μονο για αμαξια dragster o τυπος...) +53 ευρω που εδωσα και περιμενω τωρα ελατιρια και φλατζες.... πολυ ακριβες ρε παιδακι μου εδω στην ελλαδα χαχαχα κρητη δυστιχος δεν υπαρχει τιποτα... και ενα κακο ειναι οτι θα τα εχω τα ελατιρια και τις φλατζες μετα το πασχα... οποτε αναμενουμε να ερθουν τα πραγματα να μπουνε πανω και αυτη την φορα πρωτα θα μετρισουμε την συμπιεση και μετα παμε.... αααααααααααα δεν σας ειπα πηρα και μια ηλεκτρονικη με 2 χαρτογραφησεις... αυριο το πρωι παμε ηλεκτρολογο να μας βαλει στην κενη θεση αριστερα στο τιμονι ενα κουμπακι για να αλλαζει η χαρτογραφηση απο εκει και οχι να πρεπει να βγαλεις την σελα... για να δουμεεεεεεεεεεε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σημερα λοιπον βγηκαμε απο σερβις κι εγιναν τα εξης : Λαδια Motul 5100 15-50 Αλλαγη τακακια premier μπροστα και υγρων φρενων οπως και καθαρισμα της τρομπας Αλλαγη μπουζι ngk cr9e Ρυθμιση βαλβιδων Καθαρισμα καρμπυρατερ και φιλτρου αερα Αλλαγη μπροστινων φλας και φτιαξιμο διακοπτη μεγαλης σκαλας Αλλαγη λαμπας ενδειξης θερμοκρασιας Σφιξιμο ρουλεμαν τιμονιου Αλλαγη γκριπ και ισιωμα του δεξι κλιπ ον (καταραμενη πιστα) Λαδωμα και σφιξιμο ντιζων συμπλεκτη και γκαζιου Σφιξιμο σταντ, λαδωμα, τεντωμα αλυσιδας, ισιωμα λεβιε ταχυτητων Συμπληρωση παραφλου Συμμαζεματα σε κανα 2 πλαστικα που ειχαν σπασει οι βασεις τους λογω των υπεροχων πλακοστρωτων δρομων της Καβαλας. Και στο τελος μετα απο μια επιθεωρηση που του κανα ανακαλυψαμε οτι το ψυγειο εχει μια μικρη τρυπουλα και σταζει ελαχιστα το παραφλου, αλλα προς το παρον εμεινε ως εχει διοτι δεν επειγει. Οοοοολα αυτα 160 ευρω, υλικα και εργασια. Καλα ειναι?? Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2013 από τον DIAMAPA 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Πάρα μα πάρα πολύ καλή τιμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 ισιωμα του δεξι κλιπ ον (καταραμενη πιστα) Με ποιο τρόπο ίσιωσες το clip on ; Το δεξί μου clip on έχει ένα στράβωμα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και θα ήθελα να το διορθώσω αν γίνεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Με ποιο τρόπο ίσιωσες το clip on ; Το δεξί μου clip on έχει ένα στράβωμα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και θα ήθελα να το διορθώσω αν γίνεται... με αρκετο χτυπημα και τραβηγμα, κι αν δεις οτι δεν ισιωνει τελεια, περνεις ενα σωληνα, το βαζεις στο κλιπ ον, κραταει καλα αντισταση στο τιμονι ενα αλλο ατομο και τραβας την σωληνα για να ισιωσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση!! Μια απορία. με αυτό τον τρόπο δεν είναι πιθανό να κάνεις ζημιά στην πάνω μεριά στα καλάμι, εκεί που πιάνει το clip on ;;; Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 εμενα ειχε κοψει το κλιπ ον :( αλλα ειναι σχετικα φτηνο αν δεν κανω λαθος.... η τημουλα και εμενα μια χαρα μ φανετε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2013 Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση!! Μια απορία. με αυτό τον τρόπο δεν είναι πιθανό να κάνεις ζημιά στην πάνω μεριά στα καλάμι, εκεί που πιάνει το clip on ;;; ε θα προσεχεις οσο να ναι μην το κανεις τερμα αποτομα, αλλα και παλι ειναι πολυ δυσκολο να σπασει. στο λεω γιατι το εχω ισιωσει 2-3 φορες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Τελικα το ψυγειο τα φτυσε, μου αδειασε ολο το παραφλου σε 3 μερες. Αυριο παμε μηχανουργιο να δουμε αν σωνεται αλλιως παμε για καινουργιο ψυγειο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 σου ευχομαι να ειναι μικρη τρυπα και να μπαλωνετε γιατι αν δεν κανω λαθος ειναι γυρο στο 300αρι;; αλλα μπορει να βρεις κανενα μεταχειρησμενο και να το κατσεις πανω... ας ελπισουμε να σου βγει φτηνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolakispap21 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οραιο το CBR 125 και οικονομηκοτατο,εγω ειμαι λιγο μικρος ακομη αλλα θα ηθελα να ξερω την γνωμη σας για το Yamaha R125? +ειναι το πρωτο topic που βλεπω με 108 σελιδες,Καλη ιδεα A7XBilly α και καλημερα Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2013 από τον Nikolakispap21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 σου ευχομαι να ειναι μικρη τρυπα και να μπαλωνετε γιατι αν δεν κανω λαθος ειναι γυρο στο 300αρι;; αλλα μπορει να βρεις κανενα μεταχειρησμενο και να το κατσεις πανω... ας ελπισουμε να σου βγει φτηνα... Αν το καινουργιο εχει 300 ευρα, θα ψιλοφτιαξω το υπαρχον και θα παει για πουλημα το μηχανακι, ηδη εχω ριξει αρκετα λεφτα. Τωρα τα μεταχειρω παιζουν στα 100 ευρο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι οκ κι αυτα. Ειδωμεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Λοιπον παιδια σημερα βγηκε παλι απ το συνεργειο το μηχανακι, τελικα το ψυγειο ειχε σαπισει στην πανω αριστερη γωνια, και λογω σταντ ετρεχαν απο την δεξια μερια (οπως το βλεπουμε απο μπροστα). Το πηγε ο μηχανικος μου σε ειδικο που φτιαχνει μονο ψυγεια και μου εκανε κολληση με καλάυ κι εγινε σαν καινουργιο. Βεβαια φαινεται η κολληση που εγινε αλλα πλεον δεν σταζει τπτ. Το κοστος?? 35 ευρω μονο ευτυχως, μικρο το κακο μπορω να πω. Ας ελπισουμε οτι απο ενα σερβις 200 ευρω να μην βγει τπτ αλλο απροοπτο γιατι πλεον δεν υπαρχει σαλιο για κατι αλλο στο μηχανακι, εκτος απ τις βενζινες του. Η αιτια του προβληματος ηταν ειτε κατασκευαστικο λαθος, ειτε επειδη γενικα το ζοριζω το μηχανακι, κανω ταξιδια, πιστα κλπ (αλλα ποτε να το βαραω κοφτες,απλα να το δουλευω εκει κοντα), ειτε ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν εβαζε παραφλου αλλα μονο νερο και με τα αλατα φαγωθηκε απο μεσα και σιγα σιγα επειδηνωθηκε. Αυτα τα ολιγα και να κανετε παντα οπτικο ελεγχο πριν και μετα την βολτα για να αποφυγεται τετοια μανουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 Και σημερα λοιπον αφου αυριο θελω να παω Θεσσ με το μηχανακι, λεω κατσε να το παω μια γληγορη βολτα να δω πως παει. Στην βολτα ολα μια χαρα, το μηχανακι δουλευει οπως πρεπει, στρωνω και τα φρενα σιγα σιγα. Με το που παω σπιτι λεω για κατσε να δω και το ψυγειο. Παιδια, αληθεια δεν μπορω να καταλαβω γιατι το πηρα πισω το μηχανακι, τα παραφλου μπορει να τρεχαν και χειροτερα απο πριν, σαν μια βρυση που ειναι λιγο ανοιχτη ενα πραμα. Οποτε μενει στο γκαραζ προς το παρον και θα το παει ο πατερας μου στον μηχανικο να τα πει ενα χερακι, μπας και κανει σοβαρη δουλεια ή μου βρει αλλο ψυγειο........ και θα χει κι ωραιες μερες τωρα κι ηθελα να παω ενα ρυσιο γρρρρρρ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D3L3T3R 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2013 απ'οσο ξερω το καλαι ειναι για μικροπραγματα... συνηθος κολλανε τα ψυγεια με χαλκοκολληση η αλγκον... οποτε ο τυπος (κατα την γνωμη μου) πηγε να σου κανει μπουγαδια.... ας ελπισουμε οτι θα βρεθει μεταχειρησμενο και φτηνο :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3680213/ το πουλαω παιδια τελικα, το ψυγειο θα εχει φτιαχτει σωστα μεχρι να πουληθει, αν ενδιαφερεται κανας φιλος σας παρακαλω μεταδωστε το, ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) σήμερα έγινε αφαιρεση σνορκελ, αφαιρεση σωληνα αναθημιασεων καρτερ απο το φιλτροκουτι και τραβηγμα του σωληνα (αφου εβαλα αλλον μεγαλυτερο) κατευθειαν κατω απο τη μηχανη για να ανασαινει μονο καθαρο αερακι και το κιβωτιο αλλα και το φιλτροκουτι μας και τελος διαμορφωση του εργοστασιακου φιλτρου με αφαιρεση υλικου σε καποια σημεια (όχι των στρωσεων της σιτας) με σκοπο την καλυτερη ροη του αερα! αποτελεσματα : ηχος αφου αφαιρεσα το σνορκελ τερμα πορωτικος και καλυτερα τραβηγματα στα χαμηλα λογω της διαμορφωσης του φιλτρου!! οσον αφορα τις αναθυμιασεις , ταπωσα τις 2 τρυπες που υπηρχαν στο φιλτροκουτι για αυτο το σκοπο. Συνιστω την τελευταια μοντα σε ολους! ετσι και σε περιπτωση πεσιματος τα λαδια θα φυγουν κατευθειαν εξω και οχι μεσα στην εισαγωγη των κινητηρων σας! δεν ξερω τι βοηθησε απο ολα αυτα...αλλα και με λιγο σκυψιμο η μηχανη παιδια καταφερε να ξεπερασει τα 120 και να χτυπισει τα 125 σε ευθεια !! ΠΑΡΤΥ ΛΕΜΕ! επισης ειχα μολις γεμισει το ρεζερβουαρ οποτε ημουν και πιο βαρυς....θα περιμενω να καψω λιγη βενζινη ακομα και μετα θα ξαναδω που φτανει! επισης τωρα πρεπει να φτιαξουμε και την εξαγωγη με μια ελευθερη εξατμιση ωστε να εχει οφελος και η διαμορφωση της εισαγωγης...αλλα που λεφτα... :( :( :( Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2013 από τον evo9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Σου ευχομαι να το τελικιασεις στα 150 που παει μ αυτο το γραναζωμα, εκει να δεις παρτακι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες