Jump to content
A7XBilly

Honda CBR 125R! Οι ιδιοκτήτες Παρακαλώ να μαζευτούν εδώ!

Recommended Posts

κοιτα αν δεν εχεις καποιο προβλημα να ξερεις δεν χρειαζεται κιολας να το αλλαξεις, εγω μονο συμπληρωνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξέρω ότι κάθε δύο χρόνια πρέπει να αλλάζονται. Δεν ισχύει αυτό;

Κάποιο πρόβλημα δεν έχω απλά ήθελα να το κάνω για λόγους συντήρησης.

Όσον αφορά την βίδα δεν θα το επιχειρήσω αφού είναι έτσι για να μην κάνω ζημιά.

Αν δεν τα αλλάξω και συμπληρώσω όσο χρειάζεται θα είμαι εντάξει;

Όσον αφορά το παραφλού προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο που να μην έχει πολύ χρώμα;

Ευχαριστώ!

Τροποποιήθηκε από τον dimitriskokk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή πολλές φορές μαζεύονται λάσπες απο το ψυγείο στον θερμοστάτη, μέσω του παραφλου καλό θα ήταν να πήγαινες να στην κάνει την αλλαγή κάποιος που ξέρει και εσύ να δεις το πως γίνετε. Τέτοια θέματα δεν είναι για να τα πειράζεις μόνος σου. Πίστεψε με δεν είναι και ότι καλύτερο να σου ανάψει το μηχανάκι θερμοκρασία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού είναι έτσι θα το κάνει ο μηχανικός......μακάρι να είχα κάποιον να μου δείξει, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει κάποιος γνώστης....

Τελικά πήρα λάδι spectro silver 4 10w 40 http://www.spectro-oils.com/spectro-silver-4/

Άντε να δούμε τι λέει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βλεπω εληψα εγω και δεν γραφετε πια χαχαχα

λογο καραντηνας (με τις βλακειες στην κορεα) επιστρεφουμε πισω... (πανε τα λευτα μας)

λογικα τεταρτη θα ειμαι κρητη.... ισως ειστε τυχεροι και οποιος περασει απο το stuff με πετυχει εκει η δει το μηχανακι μου,,,, παντα το μικρο τις καθημερινες...

αν ειμαι σταφ ελατε να πιουμε καφε αν οχι αλλη φορα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά πήρα λάδι spectro silver 4 10w 40 http://www.spectro-o...ectro-silver-4/

πολύ καλό λαδάκι, δοκιμασμένο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μαγκες εχω ενα cbr 125 του 04 και θελω να αλλαξω διαδρομη στροφαλου .ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

Τροποποιήθηκε από τον TOM_VITO

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μαγκες εχω ενα cbr 125 του 04 και θελω να αλλαξω διαδρομη στροφαλου .ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

πρέπει να αλλάξεις στρόφαλο και μπιέλα, αλλά γιατί θες να αλλάξεις διαδρομή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα αλλαξεις διαδρομη πρεπει να βρεις και μακριτερο η πιο κοντο κυλινδρο....

στα κυβικα αυτα πανε μαζι στροφαλος και μπιελα... υπαρχει βεβαια και μπιελα που κανει στο δικο μας αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι σιγουρο να μην σπασει και πρεπει να κοψεις την δικη σου....

για να το κανεις πρεπει να το πας σε μηχανικο :)

καθως πρεπει να βγουνε ολα απο τον κινητηρα.... οτα λεμε ολα εννοουμε ολα....

και μετα να ξανα μπουνε στην θεση τους....

το θεμα ειναι εχει τις γνωσεις και τα εργαλια που θελει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω να ανεβασω λιγο τον κυβισμο για αυτο κανω .εχω ξαναανοιξει ολο το μοτερ .εχετε να μου προτεινεται κανα καλο στροφαλο ,κυλινδρο που θα χρειστω και που θα τα βρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι δεν βαζεις ενα κυλινδρο στα 177 που παει τερμα; απ'οσο εχω δει εχει γυρο στα 180 ευρω....

να ανεβασεις τον κυβισμο; μπορεις να βαλεις μπιελα απο το crf 250 αλλα και παλι δεν σου το προτηνω....

τι θες να το κανεις αγωνιστικο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε evo η φλατζα που κολλαει; αν εχει να καληψει 10 χιλιοστα αμα βαλει 20 χιλιοστα φλατζα γιατι θα χασει την μιση απο το σφιξημο θα πρεπει ολη την ωρα να αλλαζει φλατζα και θα χανει και λαδι απο την ενωση....

θελει αλλο κυλινδρο....

για να ρωταει βεβαια το παιδια και να λεει οτι εχει ανοιξει ξανα το κηνητιρα παει να πει οτι ξερει πανω κατω απο μηχανολογια και τι πρεπει να κανει....

το θεμα ειναι θα αντεξει να βαλει μεγαλητερη διαδρομη;

ενας που ξερω απο δοκιμες που ειχε κανει κατεληξε και εβαλε ενα μοτερ απο crf 250 οχι το καθαροαιμο το αλλο που εχει και μιζα και πηγενε μπαλα....

αλλα το δικο του μοτερ ποσο θα αντεξει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν αλλαξει διαδρομη ο στροφαλος για να αυξησει κυβικα αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξει φλατζα αν δεν αλλαξει πιστονι με πιο λεπτο και αφησει τον μαμα κυλινδρο! για σκεψου το... θα ανεβαινει πολυ ψηλα το πιστονι θα εχει θεμα με βαλβιδες κτλ πρεπει η να βαλει λεπτοτερο πιστονακι η πιο παχια φλατζα ωστε να μην εχει θεμα η κεφαλη αργοτερα! τσεκαρισμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν διαφωνω αλλα αμα βαλει φλατζα πιο μεγαλη θα εχει θεματα....

ειναι λογικο αυτο που λες... καλητερα να βαλει ενα πιο μακρη κυλινδρο (οχι χυτονιο) για να ειναι πιο σιγουρο... οσο για το πιο μικρο πιστονι ναι μπορει να βαλει ενα πλακε....

αλλα με την φλατζα οσο πιο παχια τοσο πιο επικυνδινο να εχει προβλημα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω να αλλαξω την διδρομη γιατι ειναι πολυ κοντι και μετα να αρχισω να ψαχνομαι για αλλα πραγματα . θελω να βαλλω αν γινεται στροφαλο με διαδρομη τουλ 54 και λογικα θα βαλω πιο κοντι μπιελα.εχετε να μου προτεινεται κατι αξιοπιστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολύ καλό λαδάκι, δοκιμασμένο!

Χαίρομαι που το ακούω. Εγώ δεν τα είχα ακούσει ξανά γι αυτό ανησυχούσα...από εκεί που τα πήρα μου είπε πως είναι για 5.000 χιλιόμετρα.

Τελικά άλλαξα ντίζες γκαζιού και συμπλέκτη την Παρασκευή και φίλτρο αέρα μόνος μου......δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, απλά φοβόμουν λίγο να πειράξω το μηχανάκι μην κάνω ζημιά.....τελικά βρέθηκε η αφορμή και έβγαλα ντεπόζιτο και τα έκανα μόνος.....με δυκόλεψε η αλλαγή της ντίζας του γκαζιού πιο πολύ αλλά τα κατάφερα.

Το επόμενο διάστημα, όταν συμπληρωθούν τα χιλιόμετρα θα αλλάξω λάδια και μπουζί, και αυτά μόνος (τώρα που μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε :punk: ), να δούμε κιόλας τι λένε τα spectro....

Μια ερώτηση παιδιά, εσείς κάθε πόσα χιλιόμετρα κάνετε ρύθμιση βαλβίδων και καθάρισμα καρμπυλατέρ;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε βαλε ενα κυλινδρο και ενα πιστονι να τελειωνεις... με μεγαλητερη μπιελα θα χασει το μηχανακι ολες του τις δυναμεις....

οσο για το cbr με τον κηνητιρα crf πρεπει να το εχει ακομα ο χαραλαμπιδης μεσα εκει...

για το θεμα με τον στροφαλο... για να βαλεις μεγαλητερο στροφαλο πρεπει να ανοιξεις καρτερ....

για να βαλεις μεγαλητερη μπιελα θελεις η μακριτερο κυλινδρο τον οποιο παλι δεν ξερω που θα τον βρεις η αν τον φτιαξεις τον δικο του με γεμησμα κραμα θα σου κοστισει τα μισα λευτα του μηχανακιου....

οποτε η λυση ειναι μια παρε η το κιτ μαλλοσι η ψαξε εδω στο φορουμ εχουμε ποσταροι σχεδον ολοι σιτε για να βρεις κυλινδροπιστονα του 150....

δεν θες 150; μπορω να σου βρω κυλινδρο 177... δεν πας πιο πανω....

απο την αλλη αν δεν σου αρεσει ολο αυτο... πηγενε βρες κανενα κινιτιρα απο κανενα διχρονακι κοτσαρε 2-3 λαμακια και κατσε τον πανω και κανε το rs....

καταλαβετε οτι το μηχανακι ειναι ετσι για να εχει αρπες!

μικρη διαδρομη μεγαλο πιστονι! μεχρι και το κιτ της χοντα για τα 160 κιβικα το λεει ξεκαθαρα!

ειναι υποτιθετε και αγονιστικο!

ιδια μπιελα και στροφαλος ενησχημενα και κυλινδροπιστονο στα 160 κιβικα....

αν τωρα θες να δοκιμασεις... καντο... να ξερεις δεν ειναι glx ουτε astra για να κανεις δοκιμες....

μας εσπασε; ε σιγα θα το φτιαξουμε... στα μικρα εχει 30 ευρω ο κυλινδρος και το πιστονι (ασε που δεν μασουσαν) στο δικο μας εχει 300...

τωρα αν θελεις να φτιαξεις ενα μηχανακι που θα το ανοιγεις συνεχεια να δεις τι θα κανεις δικο σου θεμα....

συγνωμη για ολο το κατεβατο και αν ειναι λιγο αποτομο αλλα ειναι η αληθεια...

φιλικα παντα Μιχαλης....

ε Δημητρη ψηστο για καφε μεσα στο ΣΚ στο σταφφ

Τροποποιήθηκε από τον D3L3T3R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσο για το cbr με τον κηνητιρα crf πρεπει να το εχει ακομα ο χαραλαμπιδης μεσα εκει...

Ρε φιλος.... ποιος ειναι ο χαραλαμπιδης??? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να αλλαξεις μονο μπιελα η στροφαλο δεν γινεται! βασικα ξέχνα το να "αλλαξω 1 και μονο πραγματακι" ! απο 2 και πανω! το καθενα εχει το ζευγαρακι του για να στο πω ετσι λιανα! :Ρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε Δημητρη ψηστο για καφε μεσα στο ΣΚ στο σταφφ

Θα κοιτάξω φίλε μου κι αν βολέψει θα σου στείλω! Δέν μένω μέσα στην πόλη του Ηρακλείου και δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψει και πότε, για να κατέβω.

Παίζει πάντως την Δευτέρα να έρθουν τα παιδιά από τους Μόρτες για καφέ στα μέρη μου, προς Χερσόνησο, αντί για τον καθιερωμένο στο Ηράκλειο. Αν κανονιστεί κάτι τέτοιο και μπορείς έλα.......φέρε το μεγάλο εργαλείο να το χαζέψουμε :dribble::shoot:

Συγγνώμη για το off topic

on topic

Όπως ρώτησα και πιο πριν, κάθε πότε κανετε ρύθμιση βαλβίδων και καθάρισμα καρμπυλατέρ;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλος.... ποιος ειναι ο χαραλαμπιδης??? :P

χαραλαμπιδης ειναι ενα μηχανικος στο ηρακλειο moto care λεγετε το μαγαζι του....

αυτος το ειχε φτιαξει του παιδιου και μετα οταν το πουλισε το αγορασε ο μηχανικος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα