dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Αυτοί πάντως μου αρέσουν εμφανισιακά. Εσύ τι λες? http://www.ebay.com/...08b1a25&vxp=mtr Μόλις αγοράστηκαν!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Κομπλέ. Καλορίζικοι και καλόχρηστοι... :-) Εμείς γυρίσαμε μόλις απο το καφεδάκι μας στο μπαλί. Άνετα μπορούσες να ακολουθήσεις. Περιμένω τις επόμενες φορές να έρθετε με τα cbr-άκια. :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Εγώ να δεις πως περιμένω ! Καλά να μαστε να καλούμε βολταρακια! Πόσοι ήσασταν και με τι μηχανάκια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) 2 ninja 250r 1beverly 300 1sv650 *2(εγώ και η δικιά μου) 1ktm duke 5 μηχανάκια 6 άτομα. xD Έχουμε φώτο στους μόρτες στο θέμα του καφέ. Μην φανταστείς τρελά πράγματα. Ξέχασα την φωτογραφική μου οπότε αρκεστήκαμε μόνο σε 3 φώτο της παρέας και μόνο. xD Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2013 από τον gstam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2013 Μια χαρά! Θα τσεκάρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 καλησπέρα σας και απο μένα κάτοχος cbr του 06 2,5 χρόνια με το κουκλάκι μας και συνεχίζω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Ωραιος και καλως ηρθες. Αν ευκαιρισεις βαλε και καμια φωτο να το δουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Μπράβο φίλε! Ανέβασε φωτο να το δούμε το εργαλείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 θα το κάνω απλά δεν έχω βρει ακόμα το πως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2013 απ οτι βλεπω repsolas κι εσυ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 Τώρα τελευταία βλέπω πως όλο και περισσότεροι έχουν αγοράσει αυτό το υπέροχο μηχανάκι που λέγεται Cbr 125! Και σκέφτηκα γιατί να μην γνωριζόμαστε, μπας και ανταλλάξουμε εμπειρίες, πάνω σε ζημίες, αλλαγές χρήσιμες ή ακόμη και οδηγικές εμπειρίες!? Και θα ήταν πολύ ωραίο τουλάχιστον όσοι είναι από Αθήνα να μαζευόμαστε έτσι για το χαβαλέ μας, όλοι μαζί με τα Cbr για βόλτα πόσο γαμάτο??? ΥΓ: γράψτε άμα θέλετε με τον ίδιο τρόπο που γράφω παρακάτω ή εμπλουτίστε το με τον τρόπο σας! Ανεβάστε και καμιά φώτο δική σας αν είναι δυνατό! Ξεκινάω: Όνομα: Βασίλης Cbr: 2008 injection Βλάβες: 0 Πολύ ωραία μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2013 να σε καλα! γενικα λες ή συγκεκριμένα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 Σήμερα.πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά βλέπω πορτοκαλί φανάρι ελατώνω και σταματάω πάνω σε διάβαση (αρκετά μπροστα δηλαδή) μετά απο 2 δευτερόλεπτα με τρακάρει μια σκ@τόγρι@ ερχόμενη απο πίσω ,όχι κεντρο,αλλά απο το πλάι ξύνοντας μου λίγο την εξάτμιση (δεν φαίνεται όταν το κοιτάς όρθιος μόνο απο πολύ κοντα ΕΥΤΥΧΩΣ ) και μου ξύλωσε όλο το πατάκι του οδηγού....ευτυχώς με το τράκο δέν έπεσα απο τα αριστερά γιατί είχα το πόδι μου κάτω και το μόνο που έγινε είναι να σπάσει το πατάκι του οδηγού (όχι όλο το μαρσπιέ) και να ψάχνω τώρα πατάκια..δεν κάλεσα τροχαια κτλ για ένα πατάκι μόνο...(κοίταξα μην ράγισε πουθενά η εξάτμα και όλα κομπλε) πήρα αριθμο κυκλοφορίας της και τηλέφωνο και είπε θα μου πληρώσει το πατάκι! (έχω τρόπο να τη βρώ και μόνο με τον αριθμό οπότε δεν αγχώνομαι) απότι είδα το cbr δεν έχει με ελατήριο αλλά σκέτα με ανάκληση η οποία επιστρέφει λόγω τριβής του καουτσουκ απο μέσα! Ψάχνω λοιπόν παντού να βρώ πατάκια και δεν βρίσκω...είδα απο μεγαλύτερα όπως tdm και cbr 600 αλλα δεν ξερω αν κανουν και αν δινουν μαζι πειρους (ο πειρος στραβωσε) και ελατηρια.... οπότε ζητώ την βοήθειά σας :) ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 αφου θα στο πληρωσει γιατι δεν περνεις μανισιο??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 ναι repsholaki και εγω αλλα ακομα να βαλω στο ποστ φοτο δεν βρικα πως αν θελει κανενας να εξηγήσει... φιλε καλο ειναι να καλείς τροχαία και ασφάλεια έστω και για γρατζουνιες γιατι ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να σου παίξουν αργότερα... πάλι καλά που δεν χτύπησες να λες και θες μόνο πατάκι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 δεν βρισκω πουθενα diamapa ...λες να παω αντιπροσωπεια; φοβαμαι οτι θα κανουν χρονια να μου φερουν! λεω λοιπον να βαλω κατι καλυτερο και ισως φθηνοτερο! τροχαια δεν θα ερχοταν για 1 πατακι νομιζω! ασφαλιστικες ναι...τροχαια μου εχουν πει πολλοι φιλοι που επαθαν παρομοια "χαζοτρακαρισματα" δεν ερχεται αφου δεν υπαρχει τραυματισμος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) evo φιλε πανε αντιπροσωπεια μπορει σε 2 μερες μεσα να στο εχουν φερει, κοψε κι ενα τιμολογιο για να μην σου πει ουγκ μουκ για το κοστος. Α κι επισης ψαξε στο car στα ανταλλακτικα εχει σιγουρα πραμα. Δημητρη κανεις ενα λογαριασμο στο imageshack.us ανεβαζεις εκει την φωτο σου και μετα κοτσαρεις εδω το λινκ, να οι δικες μου για να καταλαβεις http://imageshack.us...s/11/3398g.jpg/ http://imageshack.us...s/197/3401.jpg/ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2013 από τον DIAMAPA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 να σε καλα! γενικα λες ή συγκεκριμένα; χμμμμ -_- στη καβασακη σου εσύ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 δεν βρισκω πουθενα diamapa ...λες να παω αντιπροσωπεια; φοβαμαι οτι θα κανουν χρονια να μου φερουν! λεω λοιπον να βαλω κατι καλυτερο και ισως φθηνοτερο! τροχαια δεν θα ερχοταν για 1 πατακι νομιζω! ασφαλιστικες ναι...τροχαια μου εχουν πει πολλοι φιλοι που επαθαν παρομοια "χαζοτρακαρισματα" δεν ερχεται αφου δεν υπαρχει τραυματισμος! λοιπον, εδω εισαι λαθος! Η τροχαια, ερχεται για να καταγραψει ενα γεγονος ατυχηματος οχηματων! Το αν υπαρχουν τραυματισμοι, ειναι κατι που δεν τους ενδιαφερει, αλλα καταγραφεται και αυτο! Εσυ οχι μονο επρεπε να τους καλεσεις, αλλα ηταν το μοναδικο πραγμα που επρεπε να κανεις! Διοτι, μετα εχεις ενα ισχηρο χαρτι στα χερια σου, που θα ελεγε πως η οδηγος του οχηματος β αυτοκινητου χτυπησε τον οδηγο α μοτοσυκλετας απο πισω! Εσυ θα εισουν καλημενος για καθε περισταση! Τωρα αυτη και αρνητικη δηλωση να σου κανει (αν το πας μεσο ασφαληστικων εταιριων) εσυ δεν εχεις τιποτα που να αποδεικνύει το αντιθετο απο αυτο που θα δηλώσει η γρια στην ασφαλεια της! Για αυτο θελεις το χαρτι της τροχαιας! Τεσπα και την ζημεια να μην σου καλυψει ευτηχως δεν ειναι μεγαλη! Πηγενε σε μια αντιπροσωπεία να σου πουν γιατι οντος πατακια δεν βρισκεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 φιλοι μου ήμουν μαζί με το παλικάρι που πάμε στη δουλειά κάθε πρωί και είδε όλη τη φάση απο πίσω...ασφαλιστικές δεν θα πάρουμε! είπαμε απλά ότι θα το αλλάξω και θα μου δώσει τα λεφτά! και στην τελική για 10 ευρώ δεν θα σκάσω αφού είμαι καλά και δεν ήταν χειρότερα! bill έχεις δίκιο σε αυτό που λές να καλούμε πάντα! απο εδώ και πέρα θα το εφαρμόσω ακόμα και για ψύλλου πήδημ@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 το αυτο! αυτην την φορα ηταν 10 ευρω, αν αυριο ειναι 300 ευρω τι γινεται δεν πρεπει να βρεις το δικιο σου (πανω απο ολα εμεις να ημαστε καλα ετσι), δεν λεω λαμαρινες πλαστικα ειναι ολα, αλλα για καποιους εχουν μεγαλη σημασια στην ζωη τους! (βλεπε a7xbilly ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2013 αν εβλεπα αλλη ζημια ασφαλως και θα καλουσα...μια ερωτηση: τρακαρε στο δρομο απο βουλη προς ομονοια...αν ηταν μεγαλη ζημια και καλουσα ασφαλεια τροχαια επρεπε να αφησω τη μηχανη εκει οπως ειναι; γιατι της ειπα παμε μεσα σε ενα στενο και πηγαμε για να μην κλεισουμε την κυκλοφορια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2013 Ή τις άφηνες εκεί για να φωτογραφηθεί το συμβάν όπως ακριβώς έγινε ή τραβούσες εσύ φωτογραφίες απο όλες τις πλευρές για να καλύψεις τις συγκεκριμένες που θα ήθελε ο άνθρωπος της ασφαλιστικής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δημητρηςδημ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://imageshack.us.../dsc0036xl.jpg/ ορίστε λοιπόν... θελει μερικά μαζεματάκια που μάλλον θα γίνουν το καλοκαίρι στα τρακαρίσματα να επιμένετε να έρχεται η τροχαία στο σημείο του συμβάντος μην μετακινήτε μηχανή αν είναι δυνατόν να έρθει η τροχαία να τα καταγράψει και μετά κανονίζετε Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2013 από τον δημητρηςδημ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2013 Μια χαρά τούμπανο είναι! Να το χαίρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες