Jump to content
A7XBilly

Honda CBR 125R! Οι ιδιοκτήτες Παρακαλώ να μαζευτούν εδώ!

Recommended Posts

Αυτοί πάντως μου αρέσουν εμφανισιακά. Εσύ τι λες?

http://www.ebay.com/...08b1a25&vxp=mtr

Μόλις αγοράστηκαν!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κομπλέ. Καλορίζικοι και καλόχρηστοι... :-)

Εμείς γυρίσαμε μόλις απο το καφεδάκι μας στο μπαλί. Άνετα μπορούσες να ακολουθήσεις.

Περιμένω τις επόμενες φορές να έρθετε με τα cbr-άκια. :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ να δεις πως περιμένω ! Καλά να μαστε να καλούμε βολταρακια!

Πόσοι ήσασταν και με τι μηχανάκια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 ninja 250r

1beverly 300

1sv650 *2(εγώ και η δικιά μου)

1ktm duke

5 μηχανάκια 6 άτομα. xD Έχουμε φώτο στους μόρτες στο θέμα του καφέ. Μην φανταστείς τρελά πράγματα. Ξέχασα την φωτογραφική μου οπότε αρκεστήκαμε μόνο σε 3 φώτο της παρέας και μόνο. xD

Τροποποιήθηκε από τον gstam

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα σας και απο μένα

κάτοχος cbr του 06

2,5 χρόνια με το κουκλάκι μας και συνεχίζω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα τελευταία βλέπω πως όλο και περισσότεροι έχουν αγοράσει αυτό το υπέροχο μηχανάκι που λέγεται Cbr 125!

Και σκέφτηκα γιατί να μην γνωριζόμαστε, μπας και ανταλλάξουμε εμπειρίες, πάνω σε ζημίες, αλλαγές χρήσιμες ή ακόμη και οδηγικές εμπειρίες!? Και θα ήταν πολύ ωραίο τουλάχιστον όσοι είναι από Αθήνα να μαζευόμαστε έτσι για το χαβαλέ μας, όλοι μαζί με τα Cbr για βόλτα πόσο γαμάτο???

ΥΓ: γράψτε άμα θέλετε με τον ίδιο τρόπο που γράφω παρακάτω ή εμπλουτίστε το με τον τρόπο σας! Ανεβάστε και καμιά φώτο δική σας αν είναι δυνατό!

Ξεκινάω:

Όνομα: Βασίλης

Cbr: 2008 injection

Βλάβες: 0

130wc.jpg

Πολύ ωραία μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα.πηγαίνοντας το πρωί στη δουλειά βλέπω πορτοκαλί φανάρι ελατώνω και σταματάω πάνω σε διάβαση (αρκετά μπροστα δηλαδή) μετά απο 2 δευτερόλεπτα με τρακάρει μια σκ@τόγρι@ ερχόμενη απο πίσω ,όχι κεντρο,αλλά απο το πλάι ξύνοντας μου λίγο την εξάτμιση (δεν φαίνεται όταν το κοιτάς όρθιος μόνο απο πολύ κοντα ΕΥΤΥΧΩΣ ) και μου ξύλωσε όλο το πατάκι του οδηγού....ευτυχώς με το τράκο δέν έπεσα απο τα αριστερά γιατί είχα το πόδι μου κάτω και το μόνο που έγινε είναι να σπάσει το πατάκι του οδηγού (όχι όλο το μαρσπιέ) και να ψάχνω τώρα πατάκια..δεν κάλεσα τροχαια κτλ για ένα πατάκι μόνο...(κοίταξα μην ράγισε πουθενά η εξάτμα και όλα κομπλε) πήρα αριθμο κυκλοφορίας της και τηλέφωνο και είπε θα μου πληρώσει το πατάκι! (έχω τρόπο να τη βρώ και μόνο με τον αριθμό οπότε δεν αγχώνομαι)

απότι είδα το cbr δεν έχει με ελατήριο αλλά σκέτα με ανάκληση η οποία επιστρέφει λόγω τριβής του καουτσουκ απο μέσα!

Ψάχνω λοιπόν παντού να βρώ πατάκια και δεν βρίσκω...είδα απο μεγαλύτερα όπως tdm και cbr 600 αλλα δεν ξερω αν κανουν και αν δινουν μαζι πειρους (ο πειρος στραβωσε) και ελατηρια....

οπότε ζητώ την βοήθειά σας :)

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι repsholaki και εγω :punk: αλλα ακομα να βαλω στο ποστ φοτο δεν βρικα πως αν θελει κανενας να εξηγήσει...

φιλε καλο ειναι να καλείς τροχαία και ασφάλεια έστω και για γρατζουνιες γιατι ποτε δεν ξέρεις τι μπορεί να σου παίξουν αργότερα...

πάλι καλά που δεν χτύπησες να λες και θες μόνο πατάκι.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν βρισκω πουθενα diamapa ...λες να παω αντιπροσωπεια; φοβαμαι οτι θα κανουν χρονια να μου φερουν! λεω λοιπον να βαλω κατι καλυτερο και ισως φθηνοτερο!

τροχαια δεν θα ερχοταν για 1 πατακι νομιζω! ασφαλιστικες ναι...τροχαια μου εχουν πει πολλοι φιλοι που επαθαν παρομοια "χαζοτρακαρισματα" δεν ερχεται αφου δεν υπαρχει τραυματισμος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

evo φιλε πανε αντιπροσωπεια μπορει σε 2 μερες μεσα να στο εχουν φερει, κοψε κι ενα τιμολογιο για να μην σου πει ουγκ μουκ για το κοστος. Α κι επισης ψαξε στο car στα ανταλλακτικα εχει σιγουρα πραμα.

Δημητρη κανεις ενα λογαριασμο στο imageshack.us ανεβαζεις εκει την φωτο σου και μετα κοτσαρεις εδω το λινκ, να οι δικες μου για να καταλαβεις http://imageshack.us...s/11/3398g.jpg/ http://imageshack.us...s/197/3401.jpg/

Τροποποιήθηκε από τον DIAMAPA

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν βρισκω πουθενα diamapa ...λες να παω αντιπροσωπεια; φοβαμαι οτι θα κανουν χρονια να μου φερουν! λεω λοιπον να βαλω κατι καλυτερο και ισως φθηνοτερο!

τροχαια δεν θα ερχοταν για 1 πατακι νομιζω! ασφαλιστικες ναι...τροχαια μου εχουν πει πολλοι φιλοι που επαθαν παρομοια "χαζοτρακαρισματα" δεν ερχεται αφου δεν υπαρχει τραυματισμος!

λοιπον, εδω εισαι λαθος! Η τροχαια, ερχεται για να καταγραψει ενα γεγονος ατυχηματος οχηματων! Το αν υπαρχουν τραυματισμοι, ειναι κατι που δεν τους ενδιαφερει, αλλα καταγραφεται και αυτο!

Εσυ οχι μονο επρεπε να τους καλεσεις, αλλα ηταν το μοναδικο πραγμα που επρεπε να κανεις! Διοτι, μετα εχεις ενα ισχηρο χαρτι στα χερια σου, που θα ελεγε πως η οδηγος του οχηματος β αυτοκινητου χτυπησε τον οδηγο α μοτοσυκλετας απο πισω!

Εσυ θα εισουν καλημενος για καθε περισταση! Τωρα αυτη και αρνητικη δηλωση να σου κανει (αν το πας μεσο ασφαληστικων εταιριων) εσυ δεν εχεις τιποτα που να αποδεικνύει το αντιθετο απο αυτο που θα δηλώσει η γρια στην ασφαλεια της! Για αυτο θελεις το χαρτι της τροχαιας!

Τεσπα και την ζημεια να μην σου καλυψει ευτηχως δεν ειναι μεγαλη! Πηγενε σε μια αντιπροσωπεία να σου πουν γιατι οντος πατακια δεν βρισκεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλοι μου ήμουν μαζί με το παλικάρι που πάμε στη δουλειά κάθε πρωί και είδε όλη τη φάση απο πίσω...ασφαλιστικές δεν θα πάρουμε! είπαμε απλά ότι θα το αλλάξω και θα μου δώσει τα λεφτά! και στην τελική για 10 ευρώ δεν θα σκάσω αφού είμαι καλά και δεν ήταν χειρότερα! bill έχεις δίκιο σε αυτό που λές να καλούμε πάντα! απο εδώ και πέρα θα το εφαρμόσω ακόμα και για ψύλλου πήδημ@

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το αυτο! αυτην την φορα ηταν 10 ευρω, αν αυριο ειναι 300 ευρω τι γινεται δεν πρεπει να βρεις το δικιο σου (πανω απο ολα εμεις να ημαστε καλα ετσι), δεν λεω λαμαρινες πλαστικα ειναι ολα, αλλα για καποιους εχουν μεγαλη σημασια στην ζωη τους! (βλεπε a7xbilly :crazy::shoot::wallbash: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν εβλεπα αλλη ζημια ασφαλως και θα καλουσα...μια ερωτηση: τρακαρε στο δρομο απο βουλη προς ομονοια...αν ηταν μεγαλη ζημια και καλουσα ασφαλεια τροχαια επρεπε να αφησω τη μηχανη εκει οπως ειναι; γιατι της ειπα παμε μεσα σε ενα στενο και πηγαμε για να μην κλεισουμε την κυκλοφορια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή τις άφηνες εκεί για να φωτογραφηθεί το συμβάν όπως ακριβώς έγινε ή τραβούσες εσύ φωτογραφίες απο όλες τις πλευρές για να καλύψεις τις συγκεκριμένες που θα ήθελε ο άνθρωπος της ασφαλιστικής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://imageshack.us.../dsc0036xl.jpg/ ορίστε λοιπόν...

θελει μερικά μαζεματάκια που μάλλον θα γίνουν το καλοκαίρι

στα τρακαρίσματα να επιμένετε να έρχεται η τροχαία στο σημείο του συμβάντος μην μετακινήτε μηχανή αν είναι δυνατόν να έρθει η τροχαία να τα καταγράψει και μετά κανονίζετε

Τροποποιήθηκε από τον δημητρηςδημ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα