billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 πολύ style η μοτό ,το ωραίο με αύτα τα naked είναι οτι άμα γουστάρεις παίζουν 500 εταιρίες που βγάζουν ένα σωρό εμφανισιακά μούρικα μπιρμπιμπλόνια για κάθε γούστο.καλές βόλτες να έχεις και καλά παιχνίδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κουκλι. Καλοβολτο καλοταξιδο και ...... Καλωσηλθες στη μεγαλη οικογενεια της Yamaha!!!! :cheers: Κι επειδή πολλοί μου έλεγαν στο forum όπου είχα ανοίξει και αντίστοιχο θέμα (http://www.mybike.gr...__fromsearch__1) να το επιστρέψω ευτυχώς δεν το έκανα. Ίσα ίσα όσοι το βλέπυν λένε ότι έχει άψογη εφαρμογή.Θα μου πεις δεν ξέρει ο άλλος αν και πόσο σε ενοχλει, αλλά όντως όσοι μου έλεγαν ότι θα στρώσει είχαν δίκιο :whistling: :whistling: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 από τον yamahakias666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλοβολτο φιλος και με προσοχη :) ειναι πολυ ομορφο :) Αυτο ισχυει ρε παιδια; Το ακουω συχνα για αυτο το μηχανακι.. στα ιδια κιλα και ιπποδυναμη με του ΧΤΧ δεν ειναι; Οχι οτι εχει κατι το ΧΤΧ αλλα παντα ακουω για το ΜΤ οτι ειναι παιχνιδιαρικο κλπ ενω για το ΧΤΧ τιποτα τετοιο. Σαφως και εχει ιδιο μοτερ αλλα με αλλη χαρτογραφηση και επειδη ειναι διαφορετικα ζυγισμενο (και λογω της πισω αναρτησης που ειναι τοποθετημενη στο πλαϊ αλλα και λογω κοντιτερου μεταξονιου) και με διαφορετικη γεωμετρια, στησιμο κτλ το κανουν πολυ παιχνιδιαρικο και ευκολοδηγητο. Βασικα ειναι αλλη κατηγορια απο το ΧΤΧ, το ενα ανηκει στα SM ενω το ΜΤ ανηκει στην ιδια κατηγορια με το ER, Street naked μεσαιου κυβισμου. Το φαρδυ τιμονι ου διαθετει απο το εργοστασιο ειναι μεν καπως για την κινηση στη πολη αλλα ειναι οτι πρεπει για στροφιλικια... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 από τον steven_04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Χαίρομαι που σας αρέσει το μηχανάκι..Επειδή λέτε πολλοί ότι είναι αδικημένο, είναι μεγάλη αλήθεια, αλλά εμένα αυτό μου αρέσει...Ειλικρινά δεν έχω πετύχει άλλο στο δρόμο. Πιστεύω ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε η τιμή του και δεν περπάτησε, η οποία όντως ήταν πολύ αλμυρή στην αρχή... Εγώ το μηχανάκι δεν το ήξερα καν. 2 φίλοι που ασχολούνται όμως μου το πρότειναν και με το που το είδα το ερωτεύτηκα...Γυμνό, αλήτικο και πανέμορφο... Που να φτιάξει κι ο καιρός, δεν θα κατεβαίνω από πάνω του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 πραγματικα πολυ καλη επιλογη! ρεζερβα που την ειχα τσεκαρει εμενα μου εβγαλε χωρις κανιβαλισμους 79,8 κμ αλλα για σιγουρια το γεμιζω με το που δω 75κμ! φοβερο μεσα στη πολη πολυ αξιοπιστο και οικονομικο! :) καλοταξιδο φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Καλοβολτο φιλος και με προσοχη :) ειναι πολυ ομορφο :) Αυτο ισχυει ρε παιδια; Το ακουω συχνα για αυτο το μηχανακι.. στα ιδια κιλα και ιπποδυναμη με του ΧΤΧ δεν ειναι; Οχι οτι εχει κατι το ΧΤΧ αλλα παντα ακουω για το ΜΤ οτι ειναι παιχνιδιαρικο κλπ ενω για το ΧΤΧ τιποτα τετοιο. Το ΜΤ ειναι μαζεμενο, μικρο και σχετικα ελαφρυ (για την κατηγορια του) μηχανακι.. Λογικο να ειναι παιχνιδιαρικο.. To XTX ανηκει στα μοταρντ οποτε απτην στιγμη που παιζουν ποσα ΚΤΜ το θεωρουν ψοφιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Κουκλι. Καλοβολτο καλοταξιδο και ...... Καλωσηλθες στη μεγαλη οικογενεια της Yamaha!!!! :cheers: :whistling: :whistling: Έτσι έτσι... είναι αυτό που λέμε πουτ... εμπειρία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Πολύ όμορφο είναι, να το χαίρεσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Megistoklis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Πολυ ομορφο, το πηρα και εγω πριν απο λιγο καιρο...η πρωτη μου μηχανη και παω 33 ετων!!! Γαματο στην πολη, ξενερα με τον αερα απο τα 120 και πανω, φοβερα διασκεδαστικο στα στροφιλικια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος barmanx! Το ίδιο και εσύ Megistoklis! Να τα χαρείτε με ασφάλεια! Ιδιαίτερη εμφάνιση η μηχανή αλλά σίγουρα πολύ όμορφη! Δεν την είχα ξαναδεί αλλά σίγουρα θα ήταν στις επιλογές μου αν έψαχνα κάτι σε αυτά τα κυβικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 πολυ ωραιο φιλος να το χαιρεσε το εργαλειο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefanoscb1300volos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Κουκλάκι φίλε καλορίζικο και καλοτάξιδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Καλορίζικο! Να το χαιρεσαι το μηχανακι και να προσεχεις τα απιστευτα φρενα του! Κανει διαλειματα συχνα γιατι εχει ΠΑΡΑ πολλους κραδασμους και δεν κανει καλο στο "εργαλειο" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος barmanx! Το ίδιο και εσύ Megistoklis! Να τα χαρείτε με ασφάλεια! Ιδιαίτερη εμφάνιση η μηχανή αλλά σίγουρα πολύ όμορφη! Δεν την είχα ξαναδεί αλλά σίγουρα θα ήταν στις επιλογές μου αν έψαχνα κάτι σε αυτά τα κυβικά! Σ'ευχαριστώ φίλε μου...Είναι όντως ιδιαίτερο μηχανάκι. 4 μήνες δεν έχω πετύχει άλλο...και το πυραυλάκι σου πολύ όμορφο και ομολογώ πως δεν το περίμενα και έπαθα ζημιά όταν το είδα... Κι αν είναι και όσο οικονομικό λένε είναι πραγματικό value for money Πολυ ομορφο, το πηρα και εγω πριν απο λιγο καιρο...η πρωτη μου μηχανη και παω 33 ετων!!! Γαματο στην πολη, ξενερα με τον αερα απο τα 120 και πανω, φοβερα διασκεδαστικο στα στροφιλικια! Έτσι έτσι.... Να μεγαλώνει ή παρέα από mtάκηδες... Η αλήθεια είναι πως όντως ο αέρας είναι ενοχλητικός αλλά ήμουν ήδη ψυχολογικά προετοιμασμένος αφού ήξερα τι έπαιρνα και ποια θα είναι η χρήση του... Πάει παντού αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι για μεγάλα ταξίδια... Έχω και μεγαλύτερη ζελατίνα την οποία ακόμη δεν αξιώθηκα να περάσω και να δω και την ανεμοκάλυψη... Μόλις την βάλω θα ανεβάσω φώτο και θα πω και εντυπώσεις... Πάντα όρθιοι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2012 για μεσα στην πολη ειναι καταπληκτικο δεν θες κατι παραπανω! φοβερη ροπη απο χαμηλα.. μονοκυλινδρο γαρ! το καλοκαιρι παντως που εκανα ταξιδι μεγαλο (1000 χλμ) με το μτ, μου βγηκε το λαδι... αλλα με το που επιασα βουνο ξεχασα ολη τη κουραση και ξεκινησα να παιζω! ( η καταναλωση στα 1000χλμ που εκανα ηταν περιπου 80 ευρω γεμισμα!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Megistoklis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Καταφερα και βρηκα gear indicator http://i.imgur.com/YK3tB.jpgΚαταφερα και βρηκα gear indicator 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 το καλοκαιρι παντως που εκανα ταξιδι μεγαλο (1000 χλμ) με το μτ, μου βγηκε το λαδι... αλλα με το που επιασα βουνο ξεχασα ολη τη κουραση και ξεκινησα να παιζω! ( η καταναλωση στα 1000χλμ που εκανα ηταν περιπου 80 ευρω γεμισμα!) Να σου πω την αληθεια το MT-03 (το εχει ο αδερφος μου) μου ειναι πιο ξεκουραστο απο το Aprilia Pegaso που εχω. To τελευταιο κανει στροβιλισμους και αρκετο θορυβο λογω ζελατινας (μαμα) και σε συνδιασμο με το υψος μου μαλλον (1,85). Ενω στο MT-03 εχω μια σταθερη δυναμη να με πιεζει, η οποια αυξανεται σταθερα οσο αυξανει η ταχυτητα. Πανω απο 120 δεν παω, και αυτα λιγο σπανια στην Αττικη οδο... , Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 καλοτάξιδο φίλε μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Καταφερα και βρηκα gear indicator http://i.imgur.com/YK3tB.jpg Καταφερα και βρηκα gear indicator Που το βρήκες ρε θηρίο; Για πες για πες...; καλοτάξιδο φίλε μου! Να'σαι καλά αδερφέ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Megistoklis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Φιλε barmanx το βρηκα στον Παπασταυρου dainese στην Καλλιροης ( http://www.papastavroushops.gr/details2.php?lang=1&wh=16&the1id=23&the2id=29&open1=23&open2=29&theid=&thepid=&thepid=69&page=1 ) . Μαζι με τοποθετηση, που ηταν λιγο μανικακι, πηγε 120€. Οι μηχανικοι στο συνεργειο ηταν πολυ εξυπηρετικοι, αλλα αν πας θα χρειαστεις κανα δυωρο. Με βοηθησε πολυ στις αλλαγες καθως ειμαι νεος οδηγος σε μοτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Καλορίζικο και καλοτάξιδο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Φιλε barmanx το βρηκα στον Παπασταυρου dainese στην Καλλιροης ( http://www.papastavr...hepid=69&page=1 ) . Μαζι με τοποθετηση, που ηταν λιγο μανικακι, πηγε 120€. Οι μηχανικοι στο συνεργειο ηταν πολυ εξυπηρετικοι, αλλα αν πας θα χρειαστεις κανα δυωρο. Με βοηθησε πολυ στις αλλαγες καθως ειμαι νεος οδηγος σε μοτο. Ωραίο αλλά τόσα φράγκα δεν τα δίνω... Βασικά χθες έριξα μια ματια και βρήκα από 30 ευρώ μέχρι και 200φευγα...Τώρα βάλε και την τοποθέτηση...Έχω να αγοράσω ταξιδιοτικό εξοπλισμό και δεν περισσεύουν τώρα. Καλή μαγκιά όμως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Megistoklis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 Ωραίο αλλά τόσα φράγκα δεν τα δίνω... Βασικά χθες έριξα μια ματια και βρήκα από 30 ευρώ μέχρι και 200φευγα...Τώρα βάλε και την τοποθέτηση...Έχω να αγοράσω ταξιδιοτικό εξοπλισμό και δεν περισσεύουν τώρα. Καλή μαγκιά όμως... Κι εγω ετοιμαζομαι για καλοκαιρι, θα παρω σαμαρια ομως οχι βαλιτσες, λογω βασεων κυριως, πανακριβες ρε φιλε τις μονες που εχω βρει ειναι hepco&becker http://www.motofashion.gr/website/product_info.php?cPath=25_70_71_100_82&products_id=399&osCsid=de91a5479ee8e5df9d269b05f2cd3781 193€ γαμω τη θεια τους Συν τις βαλιτσες http://www.moto-accessories.gr/products/plaines_valitses/givi_balitses_e360n_monokey 159€ Βαλε και μια ζελατινα http://www.ebay.com/itm/MRA-Variotouringscreen-YAMAHA-MT-03-schwarz-fur-NB-/270853108410?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3f101a72ba#ht_3264wt_929 ~ 150€. Με 500€ παω διακοπες με την κοπελια...χμμμ που θα βρω τα λεφτα να πληρωσω τις διακοπες;;; Οεοοοοο; Ριξτε καμια ιδεα για ζελατινα για το mt ρε μαγκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 καλορίζικο φίλε, και εγώ πρώην κατοχος είμαι και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις καθώς ήταν η πρώτη μου κυρία. μακάρι να το είχα κρατήσει, του είχα βάλει και ενα σωρό extras. αυτό με την μεγάλη ρεζέρβα μου ειχε κανει μεγάλη εντύπωση, μέχρι 70 χλμ. το ειχα φτάσει με λαμπάκι. δεν το άφησα βεβαια να στεγνώσει για να δω ποσο θα έφτανε ακόμα. η μηχανή είναι οτι πρέπει για μεσα στην πόλη. πολύ παιχνίδι οδήγηση. κρίμα που η yamaha δεν διαχειρίστηκε σωστά τις τιμές του με αποτέλεσμα να κόψει την παραγωγή του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2012 καλορίζικο φίλε, και εγώ πρώην κατοχος είμαι και έχω τις καλύτερες αναμνήσεις καθώς ήταν η πρώτη μου κυρία. μακάρι να το είχα κρατήσει, του είχα βάλει και ενα σωρό extras. αυτό με την μεγάλη ρεζέρβα μου ειχε κανει μεγάλη εντύπωση, μέχρι 70 χλμ. το ειχα φτάσει με λαμπάκι. δεν το άφησα βεβαια να στεγνώσει για να δω ποσο θα έφτανε ακόμα. η μηχανή είναι οτι πρέπει για μεσα στην πόλη. πολύ παιχνίδι οδήγηση. κρίμα που η yamaha δεν διαχειρίστηκε σωστά τις τιμές του με αποτέλεσμα να κόψει την παραγωγή του. Ευχαριστώ φίλε μου, πραγματικά είναι κουλό αυτό με το τεπόζιτο γιατί σου δεσμεύει πάνω από το 1/3 σαν ρεζέρβα...Είπα κι εγώ να το αφήσω από περιέργια μέχρι τα 70χλμ αλλά κόλωσα. Πάντως για να μην το αδικώ, πλέον που έκανα λίγες εξορμήσεις, έξω η κατανάλωση πέφτει στα 5lt περίπου,μπορεί και λιγότερο. Όσο για την διαχείρηση της yamaha έχεις χίλια δίκια, αν κι εγω γουστάρω που δεν βλέπω άλλα mt να κυκλοφορούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες