Jump to content
KaTaNaS

1o ENDURO MEETING - Ανάβυσσος 04 Μαρτίου

Recommended Posts

...

-ελαφριά ον/οφφ π.χ. ΧR250, TTR 250, LC4 κτλ με χωμάτινα λάστιχα και τον κατάλληλο αναβάτη μπορούν να βγάλουν την διαδρομή. Κάποιος που δεν έχει ξαναμπει χώμα θα δυσκολευτεί πολύ όπως και κάποιος που δεν έχει ξανακάνει εντουράδα (σε μονοπάτια).

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

ΥΓ καλώς μας ήρθες! :cheers: .... αλλά με έβαλες σε σκέψεις βραδυάτικα... και δεν είναι το δυνατό μου σημείο...:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλος τους χωματινους !!! Να που το φορουμ σιγα σιγα περνει και μια πιο 'λασπερη' μορφη . Ελπιζουμε να σας εχουμε εδω και μετα το enduro meeting :_thumbsup:

Ηλια οσο το διαβαζω τοσο πιο θετικα βλεπω τα πραγματα . Θα με εχεις μπροστα σου μαλλον :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι οσο διαβαζω, τοσο λεω να ερθω για καφε. Σιγα μην βγαλω τετοια διαδρομη μετα απο 9ωρο Μαθημα με τον Χελιωτη την προηγουμενη! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι οσο διαβαζω, τοσο λεω να ερθω για καφε. Σιγα μην βγαλω τετοια διαδρομη μετα απο 9ωρο Μαθημα με τον Χελιωτη την προηγουμενη! :P

Nαι και να μην ξεχασεις να γυρισεις και νωρις στο σπιτι γιατι δουλευεις...

Ασε μας ρε Παναγιωτη πια :ranting::taz::closed-topic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω κ το RMX μου ειμαστε μεσα,αρκει να υπαρχει παρεα,δηλωστε συμμετοχες για να κανονισω με τη δουλεια....στη τελικη οσοι παμε απο εμας τους αρχαριους θα αλληλοβοηθιωμαστε.....κ δεν χρειαζεται να περναμε απο εναλλακτικες διαδρομες με την πρωτη,,θα παλεψουμε στα γκρεμια μεχρι να περασουμε...γι'αυτο λησαξτε σε βραχοκηπο κ πεταλο οι του παπαγου,,κ αγωγο οι της ποπης....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια χαρα για αρχη σε IATRODIKASTI και σε KORDIX. :_thumbsup:

Ακουγετε για τρελή φάση το όλο event,κατα 99% εγω μεσα θα ειμαι.

Ε ρε καντηλια που εχουν να πέσουν............ :tooth:

Ρε θα γίνει της κακομοίρας...................................... :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Είναι το 1ο μου ποστ στο mybike και σας χαιρετώ από αυτό το θρεντ που αφορά το enduro meeting.

[...]

Καλώς τον σεσημασμένο dirtbiker και ιχνηλάτη Kordix!

Πολύ καλή δουλειά είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει με την διαδρομή, η φήμη σου άλλωστε δεν αφήνει αμφιβολίες.

Επειδή θα χάσω το event κι έχω φάει τα λυσσακά μου, αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια με φωτό και τα ρέστα μέχρι τότε, είμαι διαθέσιμος. :_thumbsup:

Καλησπέρα,

[...]

Γιατί το enduro είναι ένα διαρκές χαμόγελο μέσα από το κράνος!!!!

Καλώς και τον υπερδραστήριο κο. Ιατροδικαστά, συγχαρητήρια για την διοργάνωση του event!

ΥΓ καλώς μας ήρθες! :cheers: .... αλλά με έβαλες σε σκέψεις βραδυάτικα... και δεν είναι το δυνατό μου σημείο... :P

Που να ΄σουν και ξανθιά ε; :tooth:

Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις απ΄όσο καταλαβαίνω Ελίνα είναι αυτό της σωματικής κόπωσης. Ενώ τσούκου τσούκου τα καταφέρνεις να περνάς από σχετικά δύσκολα κομμάτια, τα δύσκολα απ΄ότι καταλαβαίνω παρακάμπτονται, δεν είσαι συνηθισμένη σε τόσο μεγάλες εντουράδες. Τονίζω το 'εντουράδες' γιατί οι βόλτες που έχουμε πάει μαζί αν και μεγάλες, είναι σχετικά ξεκούραστες. Η διαδρομή αυτή φαίνεται να σε κρατάει σε εγρήγορση για 50 Km.

Προπονήσου μέχρι τότε να δεις τι κουράγια έχεις, στην χειρότερη πας εκεί για την πρωϊνή ονοφάδα avec Motoris, και για όλο τον χαβαλέ που περιγράφει ο Ιατροδικαστής.

Αρρωστάκι είσαι, μια χαρά θα περάσεις κι έτσι! :mB_kalo_e:

Ε ρε καντηλια που εχουν να πέσουν............ :tooth:

:tooth: :tooth: :tooth:

Σταύρε θέλω να φοράς goPro και μετά να κάνεις ένα βιντεοκλίπ Best of Bineliki!

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κανουμε μια λιστα για να δουμε ποιοι ειμαστε;

( και για ψυχολογικους λογους)

Α εγω θα ξεκινησω απο Ελληνικο, απο το 2ο σημειο συναντησης

1. Ηlias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που να ΄σουν και ξανθιά ε; :tooth:

Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσεις απ΄όσο καταλαβαίνω Ελίνα είναι αυτό της σωματικής κόπωσης. Ενώ τσούκου τσούκου τα καταφέρνεις να περνάς από σχετικά δύσκολα κομμάτια, τα δύσκολα απ΄ότι καταλαβαίνω παρακάμπτονται, δεν είσαι συνηθισμένη σε τόσο μεγάλες εντουράδες. Τονίζω το 'εντουράδες' γιατί οι βόλτες που έχουμε πάει μαζί αν και μεγάλες, είναι σχετικά ξεκούραστες. Η διαδρομή αυτή φαίνεται να σε κρατάει σε εγρήγορση για 50 Km.

Προπονήσου μέχρι τότε να δεις τι κουράγια έχεις, στην χειρότερη πας εκεί για την πρωϊνή ονοφάδα avec Motoris, και για όλο τον χαβαλέ που περιγράφει ο Ιατροδικαστής.

Αρρωστάκι είσαι, μια χαρά θα περάσεις κι έτσι! :mB_kalo_e:

Και ποιος σου λέει ότι κατά βάθος δεν είμαι??? :crazy: Βαμμένα τα χω άλλωστε για να μη καρφώνομαι από την αρχή! :mB_kalo_e::tease:

Το ότι θα παώ σίγουρα για τον χαβαλέ είναι αδιαπραγμάτευτο.

Το ίδιο και το ότι δεν θα πάω την πρωινή ονοφφάδα γιατί 8 το πρωί δεν πρόκειται να έχω χέρια για να πιάσω τιμόνι! :doh:

Το θέμα της κόπωσης όντως είναι υπαρκτό. Θα το δω ίσως ανάλογα και εκείνη τη στιμγή γιατί είμαι εντελώς απροπόνητη και αποκλείεται να προλάβω να προπονηθώ μέχρι τότε... εδώ ούτε το μηχανάκι δε ξέρω αν θα έχω προλάβει να φτιάξω, οπότε είδωμεν...

Ερώτηση προς του διοργανωτές: Στη διαδρομή των 50χλμ θα υπάρχει κάποιο σημείο εξόδου π.χ. περίπου στη μέση για όσους κουραστούν και αισθανθούν ότι δεν θα μπορέσουν να τελειώσουν ή π.χ. αν πάει κάτι στραβά και χαλάσει το μηχανάκι στη μέση (γιατί τωρα που το θυμάμαι έχω και ένα ιστορικό με κάτι μανέτες που έσπαγαν απανωτά... :blush2:.) Δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα μικρότερης διαδρομής και εναλλακτικής εξόδου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες - διευκρινίσεις :)

Κατόπιν τούτων θα έλεγα ότι απλά είναι απαγορευτικό να συμμετάσχω...

Με το καλό στο 2ο - όταν και αν διοργανωθεί - όπου και ελπίζω να έχω κατσίκι στα χέρια μου :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
χαλάσει το μηχανάκι στη μέση (γιατί τωρα που το θυμάμαι έχω και ένα ιστορικό με κάτι μανέτες που έσπαγαν απανωτά... :blush2:.)

δεν έχεις ανάγκη λέμε! Χούφτεεεεεεεεεες ^_^ χαχααχαχαχα

Το θέμα Ελίνα είναι, αν βρεθείς κάποια στιγμή και θες να αφήσεις το εντούρο κομμάτι, αν υπάρχει τρόπος να σε βγάλουν σε δρόμο, θα σε αφήσουν μόνη να βρεις τους άλλους και δεν πολυλέει. Καλύτερα να έχεις βρει παρεάκι που θα είσαι μαζί από την αρχή. Προσωπικά, θα πρότεινα να πήγαινες με τον Sotris, που και χώμα καλό θα πατήσετε και διαδρομή θα κάνετε και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με μηχανάκι ή κόπωση.

Άλλωστε αν μιλάμε για εντούρο και κόπωση............................ Χελιώτης εντούρο σκουλ 9ωρος θάνατος! χαχααχαχα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχεις ανάγκη λέμε! Χούφτεεεεεεεεεες ^_^ χαχααχαχαχα

Το θέμα Ελίνα είναι, αν βρεθείς κάποια στιγμή και θες να αφήσεις το εντούρο κομμάτι, αν υπάρχει τρόπος να σε βγάλουν σε δρόμο, θα σε αφήσουν μόνη να βρεις τους άλλους και δεν πολυλέει. Καλύτερα να έχεις βρει παρεάκι που θα είσαι μαζί από την αρχή. Προσωπικά, θα πρότεινα να πήγαινες με τον Sotris, που και χώμα καλό θα πατήσετε και διαδρομή θα κάνετε και δεν θα υπάρξει πρόβλημα με μηχανάκι ή κόπωση.

Άλλωστε αν μιλάμε για εντούρο και κόπωση............................ Χελιώτης εντούρο σκουλ 9ωρος θάνατος! χαχααχαχα ;)

μα το πρόβλημα είναι πως ούτε ο Σωτήρης ούτε ο Μενιδιάτης ούτε ο Σωτήρης-θηρίο-ΧΤ ή τελως πάντων κάποιος από τους γνωστούς μου ιππότες/ταξιτζίδες/κλαρκ/σκούπες θα συμμετασχουν στην εντουράδα...

Αν υπα΄ρχει σημείο εξόδου πάντως σε δρόμο εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω μόνη αρκεί να μην έχει βλάβη το μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

o_O μα τι λες?

Νόμιζα οτι ο Σωτήρης θα κάνει την ον-οφφάδα, όχι?

μα έλεος με αυτό το κουσούρι σου να μην διαβάζεις τα προηγούμενα ποστ...!!! :wallbash:

είπα ότι δεν θέλω ονοφφάδα 8 το πρωί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ektos απο Δαναη, δε ξερω αν τα υπολοιπα κοριτσια θα καταφερουν να βγαλουν τα 50 χλμ μονοπάτι διχως να λιωσουν, να τρομαξουν, να πεσουν, να κουρασουν τους συνοδοιπόρους τους.

γνωμη μου: ελατε μεχρι εκει (χωματαδα απο το πρωι- γιατι ο εντουρας ξυπναει ξημερωμα) και βλεπουμε... θα εχω κανει κι εγω τη διαδρομη νωριτερα και θα εχω αποψη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ κύριε Κατάνα. Οι κυρίες ξυπνάμε... ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ώρες, όχι απάνθρωπες! ^_^

Θα δούμε πώς θα οργανωθούμε οι γυναίκες της ομάδας...

...

τώρα το είδα. ΌΤΑΝ ΛΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, από τι ώρα θα είσαι εκεί ????????? ο_Ο

Τροποποιήθηκε από τον dirty_girl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα το ξημέρωμα της Κυριακής το μόνο που με ξυπνάει είναι η καμπάνα της εκκλησίας που είναι στο δίπλα τετράγωνο... :wallbash:

αλλά το μόνο που κάνω είναι να ρίχνω 2-3 καντήλια και να αλλάζω πλευρό...

από εκεί μέχρι να βάλω εξοπλισμό, να ανοίξω το μάτι και να πιάσω τιμόνι θέλω 2-3 ωρίτσες ακόμα τουλάχιστον!

γυναίκα γαρ...αργεί η προετοιμασία! :tooth:

Παρεπιπτόντως τον Σεπτέμβρη σε μια εξόρμηση στα Γεράνεια θυμάμαι που περιμέναμε έναν εντουρά καμιά 10 άτομα επειδή είχε καθυστερήσει να ξυπνήσει ή τον είχαν πλακώσει τα φθινοπωρινά παπλωματοσέντονα... και ω τι έκπληξη... ήταν ίσως ο καλύτερος που έχω δει live... το πήγαινε το beta σαν ποδήλατο σε auto pilote mode! :winking:

Επομένως το "γνωμικό" για τον καλό εντουρά μάλλον δεν πολυισχύει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσοι πάρουν εκκίνηση θα έχουν μαζί τους και 3 νούμερα τηλ (το ένα δικό μου) για τις δύσκολες στιγμές. Αν κάποιος κουραστεί θα πάρει τηλ να του πούμε πως θα γυρίσει πίσω στο Πυργάκι ή θα αράξει λίγο στην άκρη να ξεκουραστεί και να συνεχίσει. Δεν είναι αγώνας, δεν μας κυνηγάει ο χρόνος.

Αν κάποιος έχει μηχανικό πρόβλημα ή θα μας πάρει τηλ ή θα περιμένει την σκούπα του event που θα είναι ο Χελιώτης και η παρέα του.

(Συγκεκριμένα για τις μανέτες μην σφίγγεις πολύ τις βίδες που τις κρατάνε στο τιμόνι, όπως και όλα τα χειριστήρια. Αν πέσει κάτω το μηχανάκι απλά γυρνάνε και δεν σπάνε).

Αύριο θα βγάλουμε φωτογραφίες από τον σχεδιασμό της διαδρομής και θα σας γράψω εντυπώσεις, αφού στην παρέα θα έχουμε εντουράδες όλων των κατηγοριών νέους, παλιούς, απροπόνητους, έμπειρους κτλ για να βγάλουμε συμπεράσματα για το επίπεδο δυσκολίας της βόλτας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πείτε μας και τι αέρα να βάλουμε - στο περίπου... γιατί είμαστε με αέρα Υμηττού μερικοί ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα το ξημέρωμα της Κυριακής το μόνο που με ξυπνάει είναι η καμπάνα της εκκλησίας που είναι στο δίπλα τετράγωνο... :wallbash:

αλλά το μόνο που κάνω είναι να ρίχνω 2-3 καντήλια και να αλλάζω πλευρό...

από εκεί μέχρι να βάλω εξοπλισμό, να ανοίξω το μάτι και να πιάσω τιμόνι θέλω 2-3 ωρίτσες ακόμα τουλάχιστον!

γυναίκα γαρ...αργεί η προετοιμασία! :tooth:

Eλίνα.....δες την αρχή του βίντεο,ακολούθα μετά κατά βήμα αυτό που θα δεις κ υπόσχομαι ότι θάσαι πρωί πρωί στο ραντεβού!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ κύριε Κατάνα. Οι κυρίες ξυπνάμε... ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ώρες, όχι απάνθρωπες! ^_^

H zaxh δεν θα συμφωνησει καθολου μαζι σου! χαχαχαχαχα :lipssealed:

Παρεπιπτόντως τον Σεπτέμβρη σε μια εξόρμηση στα Γεράνεια θυμάμαι που περιμέναμε έναν εντουρά καμιά 10 άτομα επειδή είχε καθυστερήσει να ξυπνήσει ή τον είχαν πλακώσει τα φθινοπωρινά παπλωματοσέντονα... και ω τι έκπληξη... ήταν ίσως ο καλύτερος που έχω δει live... το πήγαινε το beta σαν ποδήλατο σε auto pilote mode! :winking:

Επομένως το "γνωμικό" για τον καλό εντουρά μάλλον δεν πολυισχύει!

υπερβολεεεες... δεν ειμαι τοσο καλός εντουράς! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα